Kramkalas



 ...nu. Ska tvinga karln att krama mig. Tagg för imorgon, oh yes. Åker med en tidig buss, så att jag och crack hinner göra alla ärenden innan stan stänger. Därefter blir det party utan dess like. Vi satsar ju som sagt på en juldagen/nyårsafton. Om vi lyckas? Time will tell..

Tröttheten


..tar över mitt liv. Är så sjukt trött. Orkar knappt gå och handla frukt, och då är det något fel! Känner mig trött i kroppen också. Torr jag håller på att bli lite av en sjukling, så ingen träning på några dagar. Däremot blir det firande av valborg imorgon. Jag ser fram emot det. Vem vet, vi kanske inte ens tar oss från lägenheten? Kul ska vi ha i allafall! Ingen deppning, utan bara roligt roligt rooligt och lite galet galet galet såklart. Nu ska jag försöka få liv i min kropp och gå och hämta mobilen som ligger i sängen. Måste gå minst 7 meter, fy fan.

Nodo


Åh vad jag vill ha nya träningskläder i alla möjliga olika former och färger. Imorgon ska jag gå och kolla efter nya träningskor. Yes, måste ha ett par nu under sommaren när man ska börja vara hurtig och springa på grisan. Nu är det nodo som gäller, sedan luleå (?). Jag saknar min karl redan. Nog skulle jag klara mig utan han några dagar, men det vill jag inte. Så, därför blir det nog luleå ändå.

Piteå


Nu är jag tillbaka i Piteå, igen. Efter knappt 12 timmar i luleå. Blir Piteå i några dagar framöver, kan tänkas att det blir trevligt. På onsdag blir det party med crackhoe. Dejavu av juldagen eller ej? Vi satsar ju självfallet på det, haha. Blir en promenad nu, en lång en. Därefter ska jag gå och handla frukt på coopan. Ikväll blir det en sväng på korpen och sen roasters med erica. (nodo numera)

Tråklivet blandat med överkänslig Therese


Jag är uttråkad, extremt uttråkad. Det är fint väder ute, så en promenad skulle passa bra.. men jag har inte de rätta skorna för en promenad. Jäkla skit! Karln håller på med sin bil, så inge kramkalas. Crack ligger säkert hemma i sin säng, död efter gårdagen. (eller så är hon pigg som en nötkärna, men jag tror på det förstnämnda)

Jävla söndag. Söndagar är egentligen en bra dag, men denna söndag är tråkig. Jag vill göra något. Tror föresten jag har kommit in i en sån där överkänslig period. Vet inte riktigt vad det var med mig igårkväll. Konstigt, för så brukar jag inte bli. Har först varit jättegullig och mysig, för att i nästa sekund bli le bitch för att sen bli på snudd till en lipsill. Typ. Kanske PMS? Eller så är bara min hjärna lite mååongo.Snart går det över.. förhoppningsvis.

Bubbelbad


Nu blir det bubbelbad medans M jobbar. Jag är uttråkad och vill träna, gärna nu och inte imorgon. Vad händer annars denna söndag? Åssit skulle jag vilja påpeka, men då vet jag ju att jag ljuger. Man ska inte ljuga, därför skriver jag istället: jag vet inte. För i ärlighetens namn, så vet jag inte riktigt vad som händer denna söndag. Får helt enkelt uppdatera senare, och komma med en slutsats hur dagen blev och vad som hände. Tjingeling!

Anatomi och träningslära


Har haft grundutbildning på korpen både idag och igår, så nu har jag genomgått toppakademiens basutbildning i anatomi och träningslära. Såå just nu vimlar det runt en massa anatomi i huvudet. Alla dessa latinska namn på musklerna, latissimus dorsi, quadriceps, hamstring, tibialis posterior, soleus osv.. extension och flexion, abduktion och adduktion. Inte för att jag ser det som något negativt. Jag tycker att dessa två dagar har varit väldigt intressanta och mkt givande för mitt framtida yrkesval. Nu är det bara en liten hemtenta på ungefär 30 frågor som ska besvaras, och jag har kanske 2 frågor kvar, så jag är väl på god väg.

Annars så var jag ut igår. Vi gick på toxic en sväng, och sprang en sväng på pentan också, nyktert såklart! Vissa steg ju faktiskt upp kl 8 imorse. Nej, nu tänkte jag gå och plantarflexa mina fötter eller något annat roligt.

Avvänjningsklinik..


..för fruktberoende skulle nog vara något för mig. Idag har jag tryckt i mig 4 äpplen, 2 mandariner, 1 päron och en banan. Fan för mig! Att jag aldrig kan sluta.. Min tarm mår inge bra nu. Overdose, overdose, overdose..

Men, jag får som sagt skylla mig själv. Jag måste fan lära mig någon gång att inte äta så jävla mycket frukt. Det är fanimej inte bra för magen och tarmkanalen. Det är sanningens ord! Meeen det är ju sååå svårt att hålla sig när man har golden delicious och royal gala mitt framför nosen. Det går bara inte.. jag har försökt så många gånger. Näe, jag måste ta i med hårdhandskarna. Max 3 äpplen om dagen.. Är ju som äpplena jag har störst problem med. För visst kan man kalla det problem? Tänkte om man äter såna absurda mängder är det väl ett problem.. då man känner suget efter ett fujiäpple jämt och ständigt.

Är jag besatt? Är jag beroende? Är jag en fruktoholic? Första steget är att erkänna för sig själv att man har ett problem.. Okej, här kommer det. Jag erkänner, jag har ett problem.. jag är beroende av äpplen. Fuck!

Put your hands up


Sitter och nöter Fedde le grand - Put your hands up for detroit.. Man blir verkligen dans och träningssugen. Så nu sitter jag här och funderar om jag ska ta en löptur, en till promenad eller gå på ett pass på inpuls. Hmm, vilket jäkla I-landsproblem.
 
Sitter även och kollar på resor, ännu en gång har resesuget upptstått. Har knappt varit hemma i en vecka, och nu vill jag göra en till resa. Jag är nog inte riktigt klok. Bastutbildning imorgon till kl 22.00, och förhoppningsvis utgång sen. Hoppas innerligt att jag ska orka, men det kommer nog gå bra.

Annars lever jag luleålivet med ett litet inslag av piteålivet. Dvs, jag pendlar mellan luleå och piteå. Men från och med 1/6 blir jag the real thing again, piteå for the win (hmm?!) 

Underbara tisdag!


Tisdag, dags för en promenad.. sedan träna, där efter göra ärenden. Hurtigt värre.


Årets första grillning


Så var det dags att grilla för första gången i år för min del. Kan tänkas att det blir gott. sedan blir det nog bara film och ta det lugnt. Imorgon blir det Ikea, och där efter träna. Kommande vecka blir det att träna, träna och just ja, träna. Har mkt att ta igen. Nej, skära grönsaker nu. tjing!

Home sweet home


Så var man hemma i Sverige igen. Har inte riktigt insett det ännu, att jag faktiskt är i Piteå. Nej, det går som inte riktigt att förstå att jag bara för några dagar sedan var på andra sidan jorden. Tiden i Thailand har varit underbar. Varmt och soligt varje dag, så lite färg har man väl fått. Ätit gott, (lite väl gott ibland) och bara mått väl. Men nu är det dags att påbörja träningslivet 2008.. Alltså, inget meseri. Kan man säga så? meseri? Äh, whatever. Har varit förbi korpen, pratat med en av cheferna där. Lär få ett samtal nästa vecka om den kommande tiden. I maj åker jag iväg till sthlm för afropowerdance utbildning. Ska vara med på en uppvisning den 6/6, Sveriges nationaldag. Ska söka jobb, träna, vara med vänner och M. Mycket som ska hinnas med! Men, det ska nog bli bra. Idag har jag hängt med crackiie. Vi gjorde middag och flummade på som vanligt. Hann även träffa såowfie på stan. Blir ingen utgång i helgen, men förhoppningsvis nästa. Måste ju träffa alla nu när man varit borta ett bra tag.

Resan hem var rätt jobbig. Kände bara att jag ville komma hem. Värst var nog Istanbul till Sthlm. Kunde inte sova och jag hade ingen bok med mig. När jag väl kom fram skyndade jag mig att fylla på mobil och pengar på kortet och gick till SAS disk och skulle boka om min flygbiljett. Som tur var behövde jag inte betala, och jag kom med på flyget som gick 14.15 istället för 19.15. Känslan jag hade när jag kom fram till Kallax går ej att beskriva. Det pirrade i varje kroppsdel, glädjen var berusande.. ja, det säger väl allt. När vi anlänt till M's lägenhet möttes jag av en välkommen-hem-bukett. Är det inte det ultimata efter man varit ifrån varandra i 3 veckor?

Svårt att förklara hur glad jag är just nu. Känns som att livet går i rätt riktning, och att det känns som allt bara flyter på. Det är verkligen en skön känsla när allt känns som det gör just nu. Allt känns så lätt. Nu hoppas jag bara på att jag tar mig in på den utbildningen jag vill gå. 


8...

 ..klanningar.. hur sjukt ar inte det? Nu ska jag duscha, sen packa.

4 minuter


Nu har jag 4 minuter pa mig att forfatta ett kort men intressant inlagg. Tankte egentligen inte skriva nagot vettigt, egentligen. Men, tankte meddela er att jag kopt 4 klanningar.. Jag Therese, har kopt klanningar. Ovanligt? Eh, jo. Nae, nu ska jag ut pa en till runda. Shop til you drop!

Bangkok igen


God morgon.. Sa var man i Bangkok igen. Tog in pa center point plaza, som jag och M bodde pa nar vi var har sist. 600bath, ratt dyrt for att bara vara nagra timmar.. men deras sangar och tacken ar underbara, och efter jag legat i en sang gjord av sten sa tyckte jag att jag fortjanade lite lyx. Ska ga och ata lite frukost, eller rattare sagt frukost nr 2. At Frukost kl halv 5 imorse da jag anlande har till Bangkok. Aker om 14 timmar ungefar, sedan har jag en 17 timmars resa att se fram emot. Yeey, host. Vad hander annars? Inte mkt alls skulle jag vilja papeka. Marker att jag ar saknad dar hemma, ingen som kommenterar min blogg. Buhu! Maste ga nu.. Puss!

Haad yao


Fan, kanner att jag vill aka hem snart. Vill borja trana! Sedan ar det ju bara ett plus att traffa er dar hemma ;) Hehe.. Nae, men jag langtar faktiskt tills pa tisdag, for da aker jag till Bangkok. Bangkok gillar vi! Da ska jag shoppa!

Och Ja, jag har blivit biten av en hund, men inte sa att det gick igenom skinnet och jag borjade bloda. Men fy fan vad radd jag blev.. jag skakade efterat. Javla f-tthund! Hoppas den blir biten av en fet fisk nar den springer runt dar i vattnet. Det fortjanar den!

Koh Phangan och Haad Yao


Blev inte the sanctuary for min del, men daremot haad yao (west). Det ar en helt underbar strand. Inte sa mkt folk, sanden ar underbar.. daremot ar vattnet mindre mysigt. En massa sjogras som flyter omkring, men heey, vem bryr sig nar man far ligga pa beachen i 30graders varme? Egentligen? Inte jag. Naja, det ar riktigt, riiiktigt fint har och jag trivs hittills valdigt bra. Blir nog att jag spenderar min sista tid har. Ar lugnt och skont, och det ar det jag vill ha.

Sa, vad har annars hant de senaste veckorna? Har ju inte varit sa duktig pa att uppdatera, sa jag for gora ett forsok. Har hangt i tva veckor pa Koh Tao. Traffade en tjej som heter Sofia, hangde med henne och hennes kompis Sara. Darefter traffade jag nagra andra tjejer som jag borjade prata med. Hann inte hanga med som sa mkt, vilket var lite trakigt for dom var riktigt roliga att umgas med. Hoppas man traffar pa dom nagon fler gang! Har blivit biten av en hund, atit thaimat sa det racker och blir over, sovit i overdrivet harda sangar, druckit alldeles for lite vatten vissa dagar, knappt druckit nagon alkohol alls, atit 3 applen pa en dag (2st efter varandra), promenerat ratt mkt fram och tillbaka, sett en orm, klappat en groda, badat, solat.. typ.

Borjar otroligt nog langta hem. Sova i en normal sang, duscha i varmt vatten och faktiskt kanna sig ren for en gang skull, ata svensk husmanskost, ata mangder av applen och annan frukt, traffa alla roliga manniskor. You name it! Men, jag trivs har i varmen ocksa, skulle mer an garna vara i varmen ett bra tag till.. men borta bra, hemma bast sags det ju. Nu ska jag ga till min bungalow, lasa min bok och sen sova. Har inte tagit en enda powernap idag. Jakligt duktigt av mig! Om en vecka aker jag till Bangkok.. sen hem, vi sojnes.

Kohtaolivet fortfarande

 Ikvall blir det utgang med nagra tjejer som jag traffat pa stranden. Kan tankas att det blir trevligt. Forst ska jag dock duscha och vila lite efter en lang dag i solen. Pa tisdag bar det av till Koh Pangan, och the sanctuary. Dar blir det yoga for hela slanten och bara ta det lugnt. Pa tisdag ar det for ovrigt en vecka kvar tills jag drar till Bangkok igen. Blir kanske lite shopping, men inte sa farligt mkt. (eller man vet aldrig med mig) Nej, nu maste jag ga till min bungis och duscha av mig all sand. Ha det gott alla!

Tjofling


Hur ar laget med alla? Var ju egentligen tankt att jag skulle ta dykcert, men fick panik nar jag skulle gora en ovning.. sa det kandes battre att vanta ett tag. Blir att ta det nagon annan gang. Kandes verkligen som att det var fel dag for att borja med det, men forhoppningsvis sa klarar jag det nasta gang. De forsta ovningarna gick bra, men nar det kom till att ta av sig masken blev det liiite varre. Naja, jag forsokte iaf, nasta gang.. da javlar.

Annars ligger jag mest pa stranden. Var ut igar pa lotus och bans, ikvall blir det val kanske en svang ut.. vart vet jag inte riktigt. Lar hanga med Sofia iaf. Ska ta och fixa lite grejs nu, men ha det sa bra alla.