En hemsk tragedi


Gårdagen var en sorgens dag. Från ett dödsantal mellan 25-30 personer, är det nu uppe i  mer än 90 människor som inte längre får se morgondagens solstrålar. En hemsk tragedi, så fruktansvärt och så overkligt. Det känns som att det är en mardröm som man kan vakna upp ur, men det har hänt. Och varje gång jag tänker på det känner jag en stor sorg och ett stort medlidande för de drabbade. Mina tankar går till er och till alla som befinner sig i Norge. Mycket kärlek till er! Hjälp och stötta varande!

Ta hand om varandra, visa era nära och kära er uppskattning och kärlek, lev varje dag som om det vore den sista, du vet aldrig vad som väntar runt hörnet.

Det här ska inte få hända..


Jiiihaaa


Målerimålera, det har jag gjort idag. Har även hunnit med jobb 11-19.30 och lite träning innan det. Nu är det dags för sängen. Måste orka upp tidigt imorgon, ska visst ut på något skärgårdstur med tjejorna. Kan bli spännande! :)
Har börjat fundera på en resa till Dubai i höst och en resa till italienska alperna till våren. Hade varit sååå grymt!!! Ska ta tummen ur och försöka boka, kanske blir det en resa där i januari också. Bara att passa på nu när man är ung!




Jag på patong beach, Thailand, 2010/2011.