Skit också!!


Aningens besvkien är jag, bara lite.. eller ganska mycket. Åh, jag hade som sett fram emot det, men nu sket det sig. Nåja, bara att bita ihop och fortsätta köra! Har spinning kl 19.00. Sen kanske jag tar ett varmt bad och mediterar lite. Försöker ändra min vanor och stänga av autopiloten lite oftare. Var ute på en promenad tidigare idag och jag kom på mig själv med att vandra iväg i tankarna. När detta händer försöker jag hitta tillbaka till nuet och verkligen se, lyssna och känna vad som händer runt omkring mig. Det är jäkligt svårt, men övning ger färdighet! Nu ska jag ta och ringa ett samtal!

Kroppsscanning 1


Ahh, när ska jag lära mig att inte ta en pnap när jag kommer hem.. Men jag har ett bra försvar, faktiskt. Jag gjorde liggande kroppsscanning/känning, så råkade jag somna och helt plötsligt var jag i sängen och sussade sött i 1 timma. Men nu jäklar drar jag med mig Ipoden och pyser till korpen för en svängom i gymmet. Tänkte även ta en långpromenad ikväll.. kanske vandrar förbi strömnäs och ser om jag har fått någon post :)

Allt förberett inför morgondagen


Woopidooo, har förberett matlådan och mellanmålen för morgondagen. Jag känner mig peppad, jag är redo för ny kunskap.. Ge mig mer!! Har även börjat titta lite på distanskurser, får se hur jag gör med det. Tiden måste räcka till också! Jag ska verkligen använda all tid jag får över till plugg, läsning och träning. Motiverad, that's me! Har även fyllt på kylskåpet med lite livsmedel så nu är jag redo för veckans träning ;)


Shutter island

Så var helgen slut.. eller det är ju några timmar kvar av denna söndag. Igår såg jag och min sambo Shutter island. Hade inga förväntningar på den och tyckte att den var helt okej! Imorgon börjar skolan, kl 8.15 ska jag befinna mig på universitetet. När jag kommer hem blir det att träna och läsa lite i alla mina träningsböcker!

Tapetdag


Jag börjar bli lite lätt less på det trådlösa nätet.. Det jävlas bara! Lägger av stup i kvarten! Less! Det är vad man blir. Nåja, jag får lägga min energi på annat. Idag ska jag till colorama och titta på lite tapeter till det nya hemmet, tänkte även hinna med att träna. Funderar även lite på olika utbildningar, vad ska man väla? Ole dole doff!

Jag förstår inte?


Det är något knasigt med mina inlägg.. Jag skev ett i onsdags och publicerade, men det syns inte på bloggen när man går in på http://tedee.blogg.se. Konstigt! Klockan är 09.00 och jag har sovit i en evighet.. Kanske somnade vid 23 och vaknade för en kvart sen. Jag gillar att sova, men det är nog lite överdrift att sova i 10 timmar. Nåja, skönt var det iallafall! Idag är det freitag och det är mycket som står på punktordningen. Ska bland annat gå på dass, typ nu, sen ska jag svänga förbi korpen, la ciudad, coop/ica och inhandla mat, sen korpen igen och köra step/core, tänkte även hinna läsa lite böcker om träning.. ja, det var nog allt tror jag. Just ja, ska äta frukost också! Hare king, tjingeling!

Bulletproof


Är måttligt nöjd.. och även stolt över mig själv. Visst får man vara det? ;) Ska göra upp en plan, eller kanske en sån där vision-board (vad kallas det?) med mina mål och drömmar.. Jag tror människan sätter för många gränser för vad som är möjligt, jag inkluderad. Men som jag skrivit så många gånger tidigare, nu är det dags för förändring. Det är endast jag, och jag ensam som kan sätta mina gränser. Om jag tror på mig själv och min förmåga att övervinna hinder samt nå mina mål, då kommer jag också göra det. På fredag tar jag det första steget! Lev varje dag som om det vore din sista, dance like no one's watching, live hard!

Det första jag ska göra är att sätta upp mätbara delmål och ett slutgiltigt mål.

I höst skulle jag gärna hinna med:
Ett/flera träningskonvent
Åka på en inspirerande träningsresa alternativt resa.
Gå kurser/utbilda mig mer inom gruppträning och styrketräning.
Åka iväg till göteborg och gå på fitnessfestivalen! Det hade varit GRYMT!

Nu tänkte jag äta av min goda skinkpasta, äta bör man - annars dör man!

Tacos

Det händer mycket just nu.. Lite för mycket kan man tycka ibland. Sista veckan på ABB, nästa måndag är det skoldags. Första kursen är massage och mentala träningsmetoder. Längtar mest till massagen ;) Annars vet jag inte riktigt vad hösten har att erbjuda.. Det får tiden utvisa. Har iaf varit förbi Jenk i munksund och ätit Tacos, det var gooott! Mer glädje och positiva tankar åt folket!

Har storslagna planer!

Fullt upp mest hela tiden, typ. Ska ta en p-nap, sedan blir det spinning, jobba, sova, sova, träna, jobba osv. I helgen blev jag ett år äldre, fick mig en cykel.. av mig själv ;) Mina gäster åt av det jag hade bakat, det betyder väl att det blev godkänt! Nu måste jag pnapa.. annars orkar jag inte med nattjobbet.

Födelsedag, jobb och annat


Så var man 22 år.. 1 år visare, 1 år äldre.. Jahapp. Tänkte trycka i mig två smörgåsaroch ta min nya cykel och rulla till Strömnäs, kramas lite med min karl och sen dra till jobbet.


veckans jobb
Söndag:             Måndag:             Tisdag:            Onsdag:          Torsdag:             Fredag:

Bokhandeln 12.00-16.00     15.00-19.00       10.00-15.00         10.00-15.00      15.00-19.00       10.00-15.00

ABB              20.00-?            22.00-06.00       22.00-06.00         22.00-06.00     22.00-06.00

Fullt upp med andra ord!

Fullt upp!


Fan vad poppis man är.. 2 unika besökare idag, yeey! Haha.. nåja, jag behöver hjälp av mina två läsare. Ge förslag på musik från 90 och framåt. Det ska vara danspeppträningsmusik. Ni fattar?

Jag har föresten bakat kanelbullar idag! Första plåten blev inte så där jättebra, men de andra blev bra. Bara 85 bullar. Hur ska det räcka?! Igår bakade jag dumlekakor, chokladbollar och chokladmuffins. Ja, jag gillar choklad. Fast inte lika mycket som jag gjorde när jag var liten. Är inte någon gottegris, jag föredrar mina fina äpplen ;)

Blir visst två veckor till på ABB, se där. Vem hade kunnat tro det? Sen är det skolstart..

Måste för övrigt berätta om en incident för någon dag sedan. Jag ångrar att jag inte öppnade käften och sa ifrån. Jag var på ICA och stod i kassan, kön var ganska lång och det var bara en kassa öppen. Även självscanningskassan var öppen och där stod en anställd och tog hand om de som scannade. En man bakom mig börjar slänga ur sig en massa onödiga kommentarer och var allmänt otrevlig. Mannen vägrar acceptera att en anställd som står vid scanningen inte kan öppna en till kassa då hon har scanningen och de inte har tillräckligt med folk.. Visst kan man bli irriterad, men varför ta ut det på en person som inte är ansvarig? Detta får mig att vilja fokusera på allt positivt och roligt som händer varje dag.. Vi människor fokuserar för mycket på det negativa och saker som går fel, istället för att se allt vi gör bra, och lyckas med..



Bakning

Tänkte försöka mig på att baka idag.. Vad det blir? Det får ni se! Kanske till och med förevigar det.. det händer ju inte allt för ofta jag, Therese, bakar. Laga mat, ja, men baka.. nej. Men måste ju bjuda till när jag fyller år på lördag ;) Wish me luck!

I'll be your commander


Har hittat ny energi och nu är jag taggad igen. Ska traska till korpen och kötta lite ben, det blir trevligt. Jag gillar att träna ben, faktiskt. Det brukar vara ganska ovanligt, but I like it alot!Sitter och lyssnar på en skiva jag har gjort. Bara en massa bra peppdansmusik. En av låtarna är Kelly Rowland ft Guetta - commander. Den är GRYM! En annan låt som är grym är Guetta ft Kidi Cudi - memories. Åh, jag vill bara hopp upp och dance my ass of!

Har spenderat hela helgen i huset på Strömnäs. Har till och med fått uppgifter att göra ;) Tänka sig att min pojkvän litar på mig med en såg.. Fick riva upp golvet precis när man kommer in vid dörren, har även fått äran att såga och dammsuga golvet.. eller sulan kanske man kallar det? Sedan måste jag berätta om den goda middagen jag tillagade. Quesadillas med kyckling och köttfärs. Det ni!! Jag har efter många år, börjat tycka om att laga mat.. ;) Kanske blir jag en bra hemmafru ändå, om typ 20 år, haha! Ska lägga upp lite bilder på huset, kameran är dock i huset. Det får bli en annan dag.

Sista veckan på ABB, bodéns en vecka sen ledig en vecka innan skolan börjar om! Spännande!