Kosttenta och Step


Har hunnit med en sväng till Luleå idag. Blev en frukostbuffé på tallkotten med mina kurskamrater, där efter var det dags för tentamen. Känns som att det gick bra! Nu på eftermiddagen har jag haft ett step-pass på korpen. Grymt roligt, som alltid! Nu ska jag duscha efter en god tacosmåltid. Imorgon ska jag göra nytta!

Hare gött!

Godkänd!


Wooohoo!! Jag blev godkänd på alla delar på examinationen så nu kan jag kalla mig personlig tränare. ;-) Gött mos! Skulle egentligen träna idag, men fastnade med Linn och Emelie på korpen och pratade zumba. Imorgon då jävlar! Då blir det kettlebell, stepkoreo och zumba. Vi ses!

Sitter i mörkret och gör inte så mycket alls..


Jaaamen hallå där i stugan! Sitter här i mörkret och funderar på hur jag ska göra med bloggen. Hade varit trevligt att ha en design. Någon som är bra på det? Ingen idé att jag försöker mig på det. Har fullt upp med att uppdatera mina anatomikunskaper. Har examination på utbildningen på söndag, så det är bara att ligga i.

Körde aerobic basic igår, GRYMT kul!! Nästa vecka ska jag testa crossfit, det kan bli spännande! Måsta börja äta mer för att nå det mål jag har med träningen. Sedan blir det att börja med mer kondition och diet, japp. Det är så det ligger till! Någon som har ett jobb till mig btw?