Dykcertifikat


Imorgon paborjas det. 8.30 borjar teorin. Har fatt en bok, ska lasa tva kapitel och forsoka plugga in det. Det har kommer bli spannande, vilkt aventyr.. under ytan!

Hej fran ett soligt Koh Tao


Tankte skriva nagra rader om hur jag har det. M har akt hem, och jag ar ensam. Lite trakigt, men man lar ju traffa nya manniskor har. Igar satt jag med tva kvinnor fran England som jobbar i Indoneso\ien. Jag ar valkommen dit att halsa pa, sa man kanske drar till Jakarta om nagon manad. Annars sa hander det inte sa mkt. Jag ligger mest och sloar pa stranden, ater lite nar jag blir hungrig, sover nar jag ar trott. Tankte ge mig pa att ta dykcertifikat. Kan bli intressant! KAN INTE SKRIVA SA MKT MER NU - DATORN MUPPAR SIG SA JAG MASTE SKRIVA PA THAILANDSKA - INTE COOLT!


  àé÷ø÷ã÷

Bangkok


Lever storstadsliv i Bangkok. Har besokt MBK, Siam square, siam center och siam discovery idag. Det var trevligt.. har dock javligt ont i min kropp just nu. Kom dit kl 9.30 imorse. Har blivit mkt promenerande kan jag meddela. Sa, nu ar det dags for en liten pnap for att sedan ta en svang pa stan och kolla om man hittar nagot roligt att kopa. Tjingelingfling!

Koh samui, again


Sa sitter jag har pa koh samui.. Tankte ga och kopa en glass men hade bara tillrackligt med pengar for tva stora vattenflaskor. Naja, jag far ga tillbaka till seven eleven lite senare. Mar ratt bra har i varmen, om vi bortser fran min mage. Den mar inte alls sa bra som jag vill att den ska gora, men det gar val over snart hoppas jag. Nej, nu maste jag ga och hamta pengar och ga och kopa en glass. Gottgott!

Koh Tao, still..

Ar fortfarande kvar har. Sitter och spanar runt pa internet, men gar sa jav;a segt sa jag funderar pa att skita i det. Naja, tankte ga och kopa mig nagot pa seven eleven innan jag drar till el hotell. M har gatt och blivit sjuk, sa jag har inge sallskap. Jatteroligt! Imorgon blir det att byta hotell, igen.. Till nagot billigare stalle. M vill ha AC vilket gor det hela mkt dyrare. Men det kanske det ar vart.. Far helt enkelt se vad som hander.

Om nagra dagar blir det fullmoon partz, sen bangkok och shopping. Dar efter ar det ett FETT fragetecken.

Koh Tao

Skulle uppdatera igar, men det gick ju som det gick. Ar pa Koh Tao nu. Ska soka upp ett hotell, sen blir det beachen och bada.

Vlogg


For the win. Haha, jag bestamde mig for att gora en liten vlogg igar, enbart for ericas skull. Sa, erica, nar jag kommer hem har du en vlogg som ar tillagnad dig. Om jag ar lejd pa den? Ehh, joo. Nej, nu ska jag ga. Har brannt mig om mina oron. Har grymt varmt har, och fint vader ocksa for den delen. Ha det gott.. Tjingfling!

Koh Samui


Sa sitter jag har, pa Koh Samui i Thailand. Resan var val.. intressant pa sitt eget satt. Har inte sovit ordentligt pa tva dygn, men vad gor det nar jag antligen ar har. Imorgon blir det beachen, forhoppningsvis. Ska ta och kopa lite vatten och sedan sova. Kanner verkligen att jag ar i stort behov av en skon sang i nagra timmar. Nej, dags att rora pa sig. Ha det sa bra alla.. det ska jag ha ;)

Arlanda3


Nu sitter jag här igen. Fan vad deprimerande. Jag måste göra något, något vettigt. Ah, just ja.. det går inte att göra något vettigt här på arlanda. Det var ju leva zombie-livet här. Jag har 1h kvar att sitta här vid datorn på sidewalk express. Sen blir det checka in, och förhoppningsvis är jag på väg snart.

Arlanda2


Tror att vissa personer har missförstått mitt föregående inlägg. De bloggar jag läser innehåller inte snuskiga saker, bara så att ni vet. Detta är några av bloggarna jag syftade på. De är inte snuskiga på något sätt, om vi bortser från att de skriver om precis allt de tycker och tänker. Men porr? Njae, inte riktigt. 
www.catya.blogg.se, www.rehab.blogg.se,

Ja, vad har man annars för sig? Åker om 8 timmar, sedan har jag en resa på 17 timmar att se fram emot. Underbart värre! Men varför låta så negativ, jag kommer ligga på beachen i 5 veckor.. det kommer inte ni göra. Muhaha!

Arlanda..


..is not the shit. Sitter här och väntar på bättre tider. Funderar på om jag ska köpa något ätbart, eller om jag ska springa runt och leka kurragömma med mig själv. Försökte även läsa lite bloggar, men dom jag brukar läsa är svartlistade typ.. står att de innehåller pornography. Öööhm, jaha. Kul, verkligen roligt. För mig, speciellt. SOM INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA!

Diiiie!

Nu jävlar är det inte länge kvar!


Sitteroch har tryckt i mig lite frukost. Åker till Luleå flygplats om en timme. Kommer sitta där i 3 timmar innan mitt plan lyfter. Yeey, TRE JÄVLA TIMMAR. Underbart! När jag väl kommit till Arlanda kommer jag få sitta och vänta på M i 6 timmar. Vad tusan gör man i 6 timmar på Arlanda? Något förslag?

Visst, jag tänkte sätta mig vid en dator ett tag, men de resterande timmarna då? Kanske gå fram och tillbaka som en levande död. Låter väldigt roande, eller hur.. Nåja, skönt att komma iväg nu äntligen.

Har inte riktigt insett att jag åker imorgon. Tiden har gått så jäkla snabbt! Har inte heller insett att jag ska vara borta i 5 veckor.. i 36 dagar ska jag njuta av sol och värme. Kan det bli bättre? Näe, skulle inte tro det. Har dock lite svårt att bestämma hur jag ska göra med min mobil.. Ta med den eller ej? Kan ju vara skönt att ha med den, men är lite rädd att någon ska sno den. Och det vill jag verkligen inte. Nej, ha det så bra alla - för det ska jag ha.

vilostund har guld i mun

Jag är trött - jag går och vilar. Jag är hungrig - jag äter något.. men näe, jag måste vänta till middagen. (när f-n det nu blir) Kommer bli en ensamt i natt. Ingen att krama, buhu. Nåja, jag får ju shaka ass åtminstone, och det är ju inte fy skam.

Tillbak till matpratet, nog hade det suttit fint med lite mat i kistan. Jag önskade tacos till middag, och nu har moder min lovat det också.. Men jag ska ju faktiskt vara borta i 5 veckor, så jag tyckte att det var rätt av mig att bestämma maträtt. Blir ju sista middagen innan resan. (typ)

Sist jag var i Thailand, blev jag sugen på svensk mat efter en vecka. Får se hur det går den här gången. Kanske måste ta med mig en falukorv och lite makaroner, haha. Nej, nu ska jag vila lite.. då kanske jag glömmer bort att jag är hungrig. Två flugor i en smäll!

4 days left


Om 4 dagar, då smäller det.. eller smäller vet jag väl inte, men jag åker i alla fall till Thailand. Har redan nu börjat spana lite lätt på ännu en resa.. Vart det blir vet jag inte, och inte heller när - men man kan ju alltid drömma. Crack har sagt att hon ska följa med, den som lever får se!
 
 





Luleå

    

Tänkte fortsätta på samma tema. Här har ni lite bilder från Luleå, tagna med min mobilkamera. Är det inte vackert så säg? Haha. Har varit på bryggeriet med min mamma och ätit lunch, och precis som alltid så pratar vi om alla möjliga saker. Roligt, roligt! Dags att packa ner lite kläder för kvällen.. Utgång eller ej?

Göteborg

 
 

Här har ni lite bilder från Göteborg tagna med min mobilkamera.

 

Nu ska jag ut och springa, sen blir det lunch med mami som håller till i Luleå just nu. Lär åka med henne till Piteå sen. Crack - I call you later.

Bäst att man passar på


Idag är det verkligen fint väder, så idag ska jag passa på att ta en liten löptur. Men värmer nog upp med en lite längre promenad nu på morgonen. Piteå och utgång idag, nyktert såklart.







Vädret i Luleå

svårt, mycket svårt..


Sitter och lyssnar på marilyn manson, samtidigt som jag packar lite inför den kommande resan. Vet inte hur många tros och sockpar jag har tryckt ner i ryggsäcken. Funderar på om jag ska ta 65liters ryggan eller låna M's 50liters ryggsäck. Den på 50 liter är skönare att bära, men den rymmer ju knappt nå.

Dagens I-landsproblem: 50 eller 65liter? Shoppa lite eller shoppa mer?
Dagens låt: Marilyn Manson - The Nobodies

Ruinera mig då!


Fy fan vad jag hatar utgifter. Såna där jobbigt tråkiga utgifter. Idag måste jag punga ut med pengar för att gå på linskontroll. Helt onödigt, egentligen. Jag behöver ingen kontroll, mina ögon mår bra. Om vi bortser från att jag måste byta glas på glasögonen till -2,0 på båda, för de är lite too weak för mina ögon. Men det har ju ingenting med linser att göra. Tror en linskontroll går på 396 kr, TREHUNDRANITTIOSEX jävla spänn. Lika bra att ruinera mig innan Thailand, så att jag inte kan köpa något alls. Jäkla skit!

Jaja, inget att göra åt. Tur att jag fick en tid, så att jag kan köpa linser innan jag åker iväg. Skulle vara riktigt besvärligt att gå runt med glasögon där borta på andra sidan jorden. Så, klockan 15.45 har jag tid på synoptik här i Luleå. Spännande! Jag kanske svimmar när dom petar mig ögonen? Det kanske blir en vårdcentralen dejavú, ni vet, svimma all over again. Men det tror jag ju knappast, så hård som jag är.

Var och hälsade på kusinvitamin igår, trevligt värre. Men nu måste jag sluta, eller hitta åt energigrejset åt datorn. Tjingeling!

Avslöjande..


Japp, jag tänkte avslöja något. Men jag gissar på att de flesta redan vet det vid det här laget..

Jag är kär..

Yes, så är det. Therese Dahlberg är kär.

Dammsugare, förvandla mig


Min vykorts-adresslista har ökat i storlek. Nu har jag 8, snart 9 personer som jag ska skicka ett vykort till.Trevligt, trevligt. Nu gäller det bara för mig att komma ihåg att göra det också, haha. Onsdag, och det är städnings och tvättningsdagen. Yes, sen blir det en promenad och där efter träffa kusinen och hänga med henne. Var ett jäkla tag sen nu. Sist var nog i somras, jo, det var det nog. Nåja, dags att förvandlas till Martha, men bara tillfälligt.

Bad santa


Jag har varit en dålig människa, jag har inte bloggat på ett bra tag. Eller visst har jag bloggat, men det har inte varit samma klass som tidigare inlägg. Inte lika seriösa eller genomtänkta. Iofs vet jag väl inte riktigt om det är så hög klass på mina tidigare inlägg, men ni förstår nog hur jag menar. Nåja, idag har jag varit och tränat. Blev axlar och biceps idag, och igår var det triceps och bröst. Lär ju ha liiite träningsvärk imorgon.

Har även hunnit träffa erica en sväng också. Hon agerade chaufför till hennes broder idag. Blir Piteå på torsdag eller fredag för att besöka källarutrymmena och hitta kläder som jag kan ta med mig till Thailand, yes. Kanke blir det utgång också?

Is there anyone out there?


Hade riktigt svårt att somna i natt. Mycket tankar som virvlar runt i huvudet. Saker som måste ordnas innan nästa vecka.. vadå panik? Om en vecka åker jag.. en jävla vecka. Fy faaan vad skönt! Hittills har jag fått tag i en adress, och det är crackhoes. Dags att ta tag i livet.

Sunday morning


Sitter och skriver upp vad jag ska ha med till Thailandet, samtidigt försöker jag luska ut vem jag ska skicka vykort till.. Någon som vill ha ett vykort av mig?