24 dagar kvar till julafton..


Monday och det händer inte allt för mycket hemma hos mig. Har hunnit med två svängar på korpen denna måndag. jag och min klasskompis Jessica gick igenom inför fyspasset nästa måndag och sedan har jag varit på styrkemix med Emma. Gött mos! Har även suttit och skrivit på min kostrapport, det går framåt.. tänkte försöka skriva den klart innan onsdagen.

Veckorna passerar så jäkla snabbt alltså. Förra helgen var det medlemsfest på korpen och våra lilla uppvisning gick bra. Måndagen var jag på stykemix med Emma, tisdagen styrketräning på helex.. Jäkligt kul att träna på skoltid! Inte så många som får göra det.. Torsdagen hade vi rörlighetsträning. Hur man ska stretcha och varför! ursprung och fäste så långt bort från varandra ger den bästa stretchen. På aftonen var det step 45 och core 30. Oj vad jag kände mig virrig, nåååja, så kan det vara. Hade även seminarium på etikuppgiften på fredagen. Väldigt intressant det här med människovärde och livssyn. Det är något man skulle kunna diskutera i en evighet. På eftermiddagen hade jag step/core.. Gick riktigt bra och det var grymt roligt! Jag börjar gilla step mer och mer. Lördagen var det afro.. Middag på strömnäs och bio på kvällen. Söndagen bestod av plugg och slappa. Kan behövas nu i dessa mörka tider så det är bara att passa på speciellt då julschemat snart börjar på bodéns.

Tänkte försöka tjäna lite pengar innan Egypten-resan i Januari. Jag och älsk ska dit.. myys! Borde väl göra som alla andra och julpynta lite i lägenheten. Då kanske man får lite julstämning iaf. När tusan ska snön komma? Nu ska jag fortsätta titta på CSI innan det är dags för sömn!


HPB och fullt upp resten av helgen


Inge partaj ikväll, imorgon blir det däremot valdino och medlemsfest med korpen. Kul! Blir till och med uppvisning, step och afro ;) På morgonen blir det afro.. 10.00 för er som vill komma! Söndag jobb på bodéns. Igår och idag har vi haft HPB-utbildning. Så nu söker jag lite människor som jag får utföra det på! Annars har det varit en rätt lugn vecka.. I onsdags körde vi styrketräning med klassen. Det kändes redan samma dag, så ni kan ju tänka er hur det känns idag. Lite smärtsamt, inte lika mkt träningsvärk som jag hade väntat mig. Nu ska jag börja planera vad jag ska äta för middag.. lite senare blir det en sväng förbi kusinträffen och kanske hinner jag träna idag. :)

Snart är det fredag igen!


Nu tänkte jag att det var dags att skriva en rad eller två, var ju som ett tag sen. Är inne på den andra veckan på den nya kursen, hälsopromotion fysisk aktivitet och kost. Det är väldigt intressant och lärorikt. Mycket nytt men även sådant som man kan sedan tidigare.. Tror den här kursen kommer vara otroligt givande och jag tror att jag kommer lära mig ännu mer. Längtar tilsl den dagen jag är färdigutbildad. Har redan nu börjat spåna på lite olika drömmar jag har..

Upphakningen övergick til förkylning och har nu återgått till en upphakning. Snart har jag haft den i tre veckor. På Måndag har jag tid hos en naprapat. Håller tummarna att det går bort efter det! Har blivit väldigt lugnt de senaste veckorna, vilket är både bra och dåligt. Eller dåligt är det inte, men tråkigt.. Därför ska jag styra upp något roligt nästa helg. Lördagen är det i varje fall medlemsfest med korpen. Kuuul! :)

Vad jag längtar tills min kropp vill fungera som den ska igen, jag vill hålla pass eller bara träna som vanligt. Men efter måndagen är jag förhoppningsvis tillbaka! Håller tummarna som sagt.. :) Snart dags för sängen. Är en dag imorgon också, och vem vet.. jag kanske bloggar lite mer ingående över vad som har hänt de senaste två veckorna. Typ ingenting, men ändå. Ha det gött!