Morgondagens schema


Tror jag måste göra en lista på saker jag ska göra imorgon, så här kommer den:

  • Kursregistrera mig på hälsopromotion och anatomi & fysiologi.
  • Skriva ut studiehandledningarna till våda kurserna, även kursplanerna.
  • Schemat kan också bara bra att ha.
  • Hämta afroskiva/dvd och lära mig det till på lördag.        (piteå)
  • Åka med skräp till soptippen. Tv, tvbänk, dammsugare. (piteå)
  • Städa färdigt läggan. Typ finliret!
  • Lämna nyckel till Pitebo.                                                 (piteå)
  • Införskaffa pärmar, kollegieblock, pennor.                        (piteå)
  • Ringa bokus!
  • Köpa haglöfsryggsäcken på hägglunds.

Utflyttad


Då var jag utflyttad ur lägenheten.. Känns skönt! Nu är det bara en massa annat grejs som jag måste ta tag i. Imorgon är det kursregistrering och första kursen startar: hälsopromotion. Blir nog mycket intressant! På fredag har jag mitt första steppass, och på lördags är det afro. Sååå imorgon måste jag åka till Piteå, hämta afroskivorna, titta på, bränna av och lära mig alla moves. Måste även åka iväg med en massa skräp på soptippen, lämna nycklarna till Pitebo, träna.. hur ska jag hinna?

Mycket som händer just nu


Blir ingen sittning på lördag för min del.. Sista anmälningsdagen var i lördags, vilket hälften av klassen inte visste om.. tråkigt! Nåja, då har jag tid att flytta ut allting från förrådet och kanske till och med ur lägenheten. Längtar inte till flyttstädandet. Tycker inte om att städa! Hoppas att jag hinner träna innan jag åker till Piteå. Blir ingen utomhusfest ikväll heller, eftersom sista anmälningsdagen var i söndag eller måndags? Det visste inte heller halva klassen om.. Annars har jag mixat ihop en spinningskiva för första gången, alltså mixat så att låtarna går direkt efter varandra.. ingen tystnad. Känner mig ganska stolt. Måste dock göra en ny, för den första lät lite konstigt. Nu ska jag göra något vettigt innan jag går till bussen. Ha det bra alla glada!

Ut i solen


Dags för en promenad i det fina vädret, sedan blir det en sväng på inpuls för ett gympass! Vi seees :)

Studentlivet


Då har man gått och blivit student igen. Förra onsdagen träffades klassen för första gången. Det blev lite namnlekar, en guidad tur på universitetet och utgång på stuk. Alla i klassen verkar trevliga och jag tror att det kommer bli ett bra år. Jag känner mig så otroligt motiverad att börja plugga, och skulle helst av allt börjat för en vecka sedan. Kan dock vara bra med en mjukstart. Torsdagen bestod mest av olika föreläsningar, den sista var om alkohol. Sedan har jag fått lära mig hur man skålar vid en sittning, det ni! Fredagen var det förpartaj hos en i klassen innan det var utgång på stuk. Nyktert för mig, (som vanligt) då jag skulle upp tidigt dagen efter. Lördag och söndag bestod av träning, träning och åter träning. Var på inspirationskonvent som korpen anordnat. Kuuul kul! Min kropp är fortfarande ganska sliten och trött efter helgen, men jag tror att jag är back in the game imorgon.

Har även hunnit med att fylla år. 21 år! Bakade till och med en tårta. På min födelsedag (den 14/8e) gick jag och frida ut på färjan i luleå och skakade lite rumpa. Dagen efter hängde jag med lite folk och spelade lite sällskapsspel. Mitt lag vann! Nu ska jag ta tag i bloggandet, eller försöka åtminstone.. Jag har iaf tagit tag i tränandet, nu är det en massa andra grejer som jag borde ta tag i.. typ flyttandet. Nu ska jag borsta tänderna sedan lägga mig i sängen och mysa!

Dagens träning


Sådärja, då har man vart på gymmet och tränat lite ben. Måste ta tummen ur och packa färdigt här men det är så ooooerhört jävla tråkigt.  Har gjort två nya spinningskivor, som jag btw tror kommer fungera riktigt bra, måste dock få ännu mer inspiration och göra några till. Ska börja hålla i step och core i höst, intressant. Bara att börja träna nu då, göra koreografi osv. Spännande! Semestern till Sundsvall var mycket trevlig. Underbart att komma iväg lite och umgås på tu man hand. Myys! Nästa vecka börjar nolle-p.. Snart är man student igen.

Sundsvall


Sitter just nu på hotellet i Sundsvall och ska börja göra mig i ordning för middagen, men först champagne! Lite onyyttig känner man sig allt när man är på resande fot och äter ute varenda måltid,men jag får ta igen det när jag kommer hem.. Jag är så peppad inför hösten. Alla spinpass jag ska ha, afron och kanske aerobic så småningom. Sedan ser jag fram emot studierna, extrajobb (I hope), umgås med nya och gamla bekantskaper, hänga i luleå.. livet leker just nu! Jag är kär, glad och lycklig! ;) När jag kommer hem ska jag lägga in lite bilder från resan, de få jag har tagit. Ha det bra, vi ses när vi ses!

Minisemester


Nu har jag och pojkvännen tagit oss iväg på vår minisemester, och just nu sitter vi i en husvagn i skellefteå. Imorgon bär det av till Umeå och förhoppningsvis noliamässan. Kommer nog bli riktigt trevligt! Sen blire sundsvall och två nätter på hotell! Myyyys :) och oj vad gott med hotellfrukost! Längtar till frukosten redan nu.. Har börjat spåna på vart man kan söka lite extrajobb. Vill ha lite extra kosing under pluggtiden. Känns som att jag har mycket att se fram emot, plugg, träning, resor, livet! Jag är kär och lycklig, livet känns bra just nu!

Värmeslag


Så satans varmt alltså... Skulle haft en fläkt. Kanske något man borde inskaffa? Plockar och donar för fullt.. försöker hitta någon struktur men det går inte allt för bra. Har dock hunnit med att packa 5 lådor och det är ju inte fy skam!

Fullt upp!


Ja, nu händer det mycket.. Skoj som bara den! Min vän Evelina från Värmland flyttar till Luleå inom en snar framtid.. Jag kan inte vara annat än glad glad glad! Kommer bli grymt! :) Sedan har jag sett till så att jag bara jobbar i natt sedan är jag ledig resten av veckan. Skööönt! Sedan håller jag på att flyttpacka för fullt. Rensar ut det gamla för att införskaffa lite nytt. Japp, så är det.. Måste dock dra till Clas Ohlson och köpa fler flyttkartonger.. för det här kommer aldrig gå!

Vill vara ledig!


Snart dags för jobb och idag vill jag verkligen inte jobba.. jag är så pissless så att det finns inte. Blaaaargh! Det här är sista veckan för min del, men tror inte det blir full vecka. Kanske ska åka iväg på en minisemester med pojkvännen då han äntligen kan vara ledig några dagar, sedan känner jag bara för att vara ledig nu sista veckorna av sommaren. Jag tror jag behöver det. Blir två eller tre nätter skulle jag tro.

I fredags blev det Lulekalaset med karln. Hade väl egentligen tänkt dra till en av hans vänner innan vi gick ut på området, men då skulle vi vara tvungen att gå runt hela skiten, så vi gick ut på området på en gång. Lördagen blev det Piteå och grillning. Idag har jag tagit det ganska lugnt. Var förbi korpen en sväng och gick på mitt första BP-pass på länge. Gick ändå helt ok, bortsett från att mitt vänstra ben muppade sig. Nu måste jag göra mig redo för jobb. Jag är inte pepp! Sedan måste jag berätta att jag var och såg Harry P för några veckor sedan, och jag blev lite besviken. Har dock inte läst böckerna, och den är säkerligen bättre än filmen. Tjing!