Vettigt eller inte, det är frågan.

dagens fucking jävla låt: 3 doors down - By my side

Dags att köpa en ny dator kanske? Den laggar ihop varje gång jag klickar på musen, eller överhuvudtaget rör på den. (haha) Dålig humor kanske? Men jag skyller på att jag är trött och att klockan är 01.38. Dags att sova för Therese skulle jag tro, för när jag börjar skratta åt dåliga skämt är det nog dags för mig att sova.  Då har man varit vaken i allt för många timmar.

Sleep tight my friends!

Over and out..



Trött som ett as, och det är dags att sova. Har sett film ikväll med mikael, hecka och hellboy. Vi såg en trhiller, the fog, och den var inte så där överdrivet bra. Satt mest och småskrattade för mig själv.. Satt även och drack en massa te med honung i, för att vissa blev förkylda tisdagen innan PDOL, så att jag har inte kunnat prata ordentligt under hela helgen. Inte roligt alls! Så typiskt at man ska gå och bli förkyld och hes just innan PDOL, som man sett fram emot så mkt. Suck. Nej, nu ska jag sova. Buenos Noche!

Piteå Dansar och Ler 2006


Då var Piteå Dansar och Ler över för i år. Tiden går fort när man har roligt.. Vad kan jag berätta om helgen som passerat. Onsdagen så bestämde jag och emelie oss för att åka lite karuseller, så det var det vi gjorde.. sedan så gick vi en sväng på 1906 och "shakade våra lurviga" som man brukar säga. Var riktigt trevligt. Där efter så var det hemgång och sova som gällde.

Torsdagen så blev det lite party. Vi började lite smått hemma hos emelie, och där efter var det raka (?) vägen till området där kittelfjäll väntade. Var även en snabb sväng på kärlekslandet och dansade lite. Grymt roligt!

På fredagen så påbörjades festen hos mig, och där efter drog vi vidare till en annan förfest. Vi blev lite uttråkade, och drog in på området.. och där gick vi till kittelfjäll och röjde hela natten lång. Vid 1 tiden så gick jag till babylonscenen och lyssnade lite på Randy. Sedan var det hemgång som gällde.

På lördagen vaknade man upp och var lite yr. Så då hinkade man i sig några liter vatten, sedan var man på g igen. Där efter så var det kittelfjäll som väntade. När vi väl kom dit vid 14 tiden, så började festen. Var riktigt roligt, och oj vad man röjde. När klockan började närma sig 17, så började jag tänka på att förbereda mig inför den riktiga festen.. så jag gick hem och duschade och fixade till mig. Sedan var det dags att välja kläder, vilket blev väldigt svårt. Till slut så tog jag bara på mig nå, och cyklade till emelie där vi blev ett rätt så stort gäng av roliga människor. Vid 22 så drog vi in till området. Denna afton så var våran destination kittelfjäll, igen. Blev lite less där vid 1 tiden så jag gick en sväng ner på området och kollade runt lite. Gick in en sväng på pentan. Var inte allt för mkt röj där, så jag gick ut igen och gick en sväng och kollade på alla människor. När klockan började närma sig 3 så drog jag på efterfesten på statt. Där röjde jag och såowfie, as usual.. När denna efterfest slutade, vid 5 tiden, så bestämde vi oss för att gå på en till efterfest.. därblev vi kvar till kl 7 på morgonen. Det började bli lite sent (tidigt?) och jag bestämde mig till slut för att gå hem och sova. När klockan närmade sig 8 på morgonen la jag mig i sängen, och vaknade 6 timmar senare. Gick en sväng på stan för att kolla i alla marknadstånd och vad de hade att erbjuda. Men jag kände inget behov att köpa något. Har spenderat allt för mkt pengar denna helg. Inte bra alls, nej usch. Om jag sammanfattar hela helgen, så var nog lördagen roligast.. och det känns som att PDOL är lite överskattat. Trodde det skulle bli roligare än det var, så nästa år blir det att inte ha några förhoppningar inför denna helg. 

                                                                          Adios amigos!

PDOL



Piteå Dansar och Ler har dragit igång på riktigt, och det är dags för mig att dra till stan och kolla läget. Har sett fram emot den här helgen väldigt mkt, och nu får vi se vad den har att erbjuda.. Hoppas att den blir lyckad iaf, men man vet ju aldrig. Man ska inte ha allt för höga förväntingar, för då blir man bara besviken, det har jag lärt mig sen tidigare.

Vi syns i vimlet!

Livet i en plåtburk.


Nästan nyvaknad, eller långt ifrån nästan.. Vaknade faktiskt 09.15. Valde däremot att ligga kvar i sängen ett tag, och bara ta det lugnt.Har ätit frukost och har hunnit fundera rätt mkt kring livet och allt som händer i mitt liv. Just nu händer det inte speciellt mkt, men det har hänt mkt tidigare.. både positiva och negativa saker. Jag har försökt hantera det på mitt sätt, men det behöver inte vara rätt sätt. På senaste har det blivit mkt tänkande, alldeles för mkt tänkande.. och jag börjar fundera om min hjärna pallar med skolan när den väl börjar om. Det är ju tänkt att jag ska vila från allt tänkande, men det har blivit väldigt svårt, och det är en utmaning att stänga av dessa (underliga?) tankar.


Det är iaf onsdag idag, och idag börjar PDOL, vilket betyder att sommarlovet snart är slut.. Det är svårt att inte tänka så, eftersom jag och jag tror även många andra, har sedan vi var små kopplat ihop PDOL med slutet av sommaren. Så, om ungefär 4 veckor är vi tillbaka i skolan, och vid den här tiden så sitter vi väl och har någon tråkig lektion. Men vi kan glädja oss med att vi bara har 1 år kvar. 1 år låter mkt, men det går extremt fort.. Så snart så står vi där på studenten och sjunger, skriker och ropar ut våran glädje att vi har gått ut skolan, och att vi aldrig behöver komma tillbak. Men är det verkligen så roligt? Efter studenten så måste vi ta tag i våra liv och vuxenlivet börjar. Då är det dags för oss att söka arbete och få egen uppfattning av vad livet har att erbjuda. Det är vi som är framtiden, och snart är det våran tur att få se oss omkring runt om i världen. Weeey! Det är 1 år kvar av skolarbeten, prov, och inlämingar.. men det är även 1 år kvar att fundera ut vad vi ska göra med vårat liv, 1 år kvar innan vi behöver ta tag i verkligheten. Jag har ofta hört att tredje året är det slappaste, och att många väljer att slappa sig igenom det.. För mig känns det som att det är nu jag ska ta tag i det här, för de tidigare åren har jag haft mkt utöver skolan tex dansen, vilket har gjort att jag inte orkat allt jag skulle viljat. Jag har haft mkt att hålla reda på, och orka med.. men nu när jag börjar på det sista året, (som sägs vara det slappaste?) så kan och ska jag ge det lilla extra och kämpa lite hårdare..  Så då när jag står där på studenten kan jag säga till mig själv, jag klarade det! Nej, nu är det dags för mig att börja planera min framtid.. Ett mål jag har är att inte bli kvar i Piteå.. Nej, utan jag har planer på att åka utomlands och arbete, och förhoppningsvis blir det så.


Så, nu börjar det vi alla har väntat på hela sommaren.. PDOL, Piteå Dansar och Ler. Kom hit, kom hem, kom upp. kom ner kom till Piteå Dansar och Ler. Jag tror att det kommer bli ett lyckat avslut på sommaren, och vi har börjat planera vad vi ska göra och vars vi ska vara de kommande dagarna. Tyvärr så har vi inte kommit så långt i planeringen, men det blir vad det blir.. Jag tror att det blir bra och roligt hur det än slutar. Japp, med min positiva inställning så kan ingenting misslyckas. Så är det!


Tänka sig att ett litet samtal kan förändra ens inställning så mkt. Ett lugn har ersatt bomben som nästintill har sprängts varje dag. Känns så skönt att vara tillbaka till mitt vanliga jag. Jag känner mig mer harmonisk nu, än vad jag har gjort på länge.. och har min moder att tacka för det. Det är svårt att dölja ens känslor för ens moder har jag insett. Inte för att jag döljt något avsiktligt, men det har varit något där i bakhuvudet ,som jag förvrigt inte lagt märke till, som har gjort mig så agressiv och irriterad. Men direkt jag gått utanför dörren har irritationen försvunnit och jag har blivit glad igen. Underligt? Ja, det kan man väl så gott som säga.. Men, I've changed! Yes, så är det.. Jag har förändrats till det bättre, och ska försöka se allt positivt, och inte alltid sätta taggarna utåt som min mor brukar säga. Har ju faktiskt mig själv att skylla lite, latheten har tagit över allt för mkt.. Nog om det. Nu ska jag ta tag i mitt liv!


Så, vad händer idag då?
Funderar på att ta en promenad nu, komma ut i den rena och härliga luften. Måste dock ta tag i stretchningen. Känner att jag blivit lite stel nu under sommaren, så det är dags att börja stretcha varje dag. Yoga imorgon, sweet! :-)

Song for today : Jimmy Eat World - Hear you me


.
Somebody dance with me..

Långt ifrån intressant.



Det är tisdag, och jag har inte gjort speciellt mkt idag. Vi var en sväng till havsbadet, blev tyvärr bara en kort vistelse eftersom det började blåsa när klockan närmade sig 13. Så vi packade ihop våra saker och begav oss till staden istället. Där vandrade vi runt lite, och tog det bara lugnt. Jag insåg att jag var tvungen dra mig hemåt, så jag tog min cykel som jag lämnat i stan dagen innan och cyklade hem. När jag väl kom hem var det sängen som väntade.. Blev en liten powernap på en halvtimme, där efter så satte jag mig vid datorn och inväntade maten. Efter maten så diskuterades det lite angående vissa saker.. och jag tror faktiskt att min mor har lite rätt i det hon sa. Det är så att jag har den senaste tiden haft väldigt lätt att bli irriterad, och jag har inte riktigt vetat orsaken till det. Så vi pratade om möjliga orsaker, och vi kom fram till att det kan vara småsaker som sitter någonstans i bakhuvudet som har påvkerat mig.. Så man kort och gott säga att det är händelser som påverkat mitt humör, och det är dags för mig att försöka bli gladare när jag är hemma. Skönt att prata ut om det, och jag hoppas att det blir bättre i en snar framtid.. för jag känner att jag behöver det. Ska försöka hjälpa till mer hemma också, inte bara för min skull.. utan även för alla andras trevnad här hemma. Jo, jag ska ta tag i det här nu, och sluta slöa.. För det är vad jag har blivit den senaste tiden. På tok för slö!

Jag har förändrats den här sommaren, och inte till det bättre.. inte här hemma iaf. Jag har gått runt som en bomb, redo att explodera, och så har det varit sedan jag kom hem från älvsbyn. Men som sagt, så finns det en eller flera anledningar till detta. Vilka det är behöver vi inte gå in på, iaf inte nu. Men det ska självfallet förändras till det bättre. Har intalat mig själv att jag ska ta tag i mitt liv nu innan skolan börja om, och börja förbereda mig för att flytta hemifrån. (lägenheten bredvid, haha) Ska inte flytta långt, men känns ändå ganska stort att ha ett eget place, ett ställe som jag sköter om och som jag bestämmer över. Tror det kommer kännas ganska mäktigt när jag väl flyttat in. En egen lägenhet (?) Känns lite konstigt att säga det, t.o.m att skriva det, men man vänjer väl sig efter ett tag.
                                                                                                                                                            


Trötter..

Trött? Ja! Sova nu? Absolut!
Kvällen har spenderats på sofies gård, där hennes nya utemöbler invigdes. Där efter var det 1906 som gällde. Var grymt trångt på dansgolvet, eller det var fullt med folk över allt. Gick knappt att andas där inne, så jag bestämde mig för att gå ut och få lite andrum, men där ute var det precis lika mkt folk som där inne. Annars så var kvällen lyckad, även fast det nästan var för mkt folk ute.. men det är alltid trevligt att dansa och träffa nytt folk.

Dags att krypa ner i sängen, Adios!

Friday update



Jag uppdaterar bara för att jag måste.. Eller man måste ju aldrig något, men jag gör det för att jag inte har något bättre för mig. Det är fredag och jag har inte gjort någonting speciellt under hela dagen, vaknade, gick på en promenad, gick ut i solen och sov, sedan var det korpen och träna som gällde. För aftonen så har jag inte planerat in något så noga, utan det blir var det blir.. Kanske gör någon impulsgrej, who knows? Men så är det, aftonen är inte speciellt planerad, utan det blir att dra till emelie.. och sedan så får vi se vart vindarna tar oss (?)



Ha en fortsatt trevlig fredag!

Långt, kanske onödigt långt..

...inlägg, eller vad säger ni?

Är väldigt trött nu, och lite less på allt. Tror det är dags för mig att söka mig till sängen och sova. Blev en sen natt (morgon?), sedan skulle man upp kl 07.00 för att tvätta kläder. Weey, vad roligt! Tog mi upp vid 11.30, efter många om och men, och efter jag stängt av alarmet på mobilen ett antal gånger. Tyckte att det var dags att vakna eftersom jag hade planer för dagen. Blev dock ingen lagning av lunch, utan det blev att tillaga middag istället. Ci tog oss an utmaningen att laga en provencalsk quiche, vilket jag skulle vilja kalla en en ost och skinkpaj, men enligt receptet så var det de vi lagade. Vi skippade dock någon krydda som vid namn herbes de Provence, och gav pajen en egen liten prägel med våran egna lilla mix av kryddor. och till min förvåning så lyckades vi ändå ganska bra.  I slutändan så var pajen faktiskt mkt god, den kanske inte riktigt såg ut som pajen på bilden, men den gick att äta. Fast jag var väl inte så orolig att vi skulle misslyckas, om jag ska erkänna. Är dock inte den bästa kocken när det gäller att göra mat, men det kan ju vara för att jag aldrig anstränger mig och jag orkar aldrig göra eller försöka mig på avancerade maträtter. Men kanske dags att börja med det nu, nu när jag ändå har kommit igång lite när det gäller maträtter. Frågan är bara vad för maträtt vi ska försöka oss på nästa gång. Jag måste bara tacka för det goda sällskapet, och det har varit en riktigt trevlig eftermiddag.. även fast jag kanske inte är så bra i köket, och kanske inte alltid så hjälpsam när det gäller tillagning etc. (men jag försökte lite åtminstone)  Fick ju även höra en massa bra låtar, texterna var dock lite underliga.. men mkt roliga att lyssna på. Hade även fått Basshunter - Vi sitter här i venten på hjärnan, så vi satt och nynnande på melodin väldigt länge (nästan för länge) för att komma fram till vilken melodi det var. Jag hade den på tungan, men kom aldrig på vilken låt det var.. Så till slut gav jag som upp, och

Måste bara varna er att detta kommer vara ett rätt så B:igt inlägg, eftersom jag är trött.. och jag orkar inte direkt tänka efter vad jag skriver, utan det blir vad det blir. Så, ska väl börja berätta lite smått om gårdagen. Jag och Julia taggade upp lite smått, och började dricka lite.. Där efter så anlände även Emelie och Rebecca och vi blev en skara på 4 personer. När klockan började närma sig 21, (eller något sådant, minnet sviker lite) Så tog vi en sväng till norrstrand, där vi stannade upp för ett tag och var sociala. Där efter var det 1906 som gällde. Där var det dansgolvet som gällde under större delen av kvällen, som vanligt.. Vid 4 snåret så drog vi på efterfest (?). var dock inte så mkt efterfest, Men trevligt att bara sitta och ta det lugnt ett tag. Började vandra hemåt vid 6 snåret, för att stiga upp kl 7 och tvätta.. Så underbart att man har tvättid en torsdag, då man varit ut onsdagen. Fucking jävla wonderful! Nej, nu ska vi inte vara så negativa.. Utan vi ska istället se det positiva i det negativa, och omvandla allt dåligt till något bra istället.. eller hur? Tycker att det låter som en riktigt bra idé, kanske den bästa hittills. (iaf idag)

Nej, tror att det börjar vara dags för mig att runda av. Har väl inte direkt så mkt att berätta. Förutom att gårdagen var riktigt trevlig, och jag har även haft det trevligt idag. Tror även att morgondagen kommer bli trevlig, rolig och kanske till och med intressant. Man vet ju aldrig. Jag ser fram emot helgen som står vid dörren, och jag hoppas att vi uttnjyttjar den sista tiden vi har kvar av vårat sommarlov.. för det är inte länge kvar tills vi börjar om, och då har jag bara 1 år kvar. 

Ett år kvar. känns så otroligt overkligt. Tycker det var nyss man började ettan. Det känns som att det var igår jag började gymnastiet, och gick runt där i korridorerna för att hitta rätt klassrum. Man var nervös för att man var yngst på skolan, det var jag iaf. Man kände sig bara allmänt vilsen och borta. men som tur var så lärde man sig ganska snabbt att hitta igen klassrummen och ställen/platser som kan ha någon betydelse överhuvudtaget. Nu för tiden så skulle man nog kunna gå där och hitta igen klassrummen med förbundna ögon. Om ett år så behöver jag aldrig mer sätta foten i strömbackaskolan, om ett år så har jag tagit studenten och framtiden ligger vid mina fötter. Frågorna är många.. och visst så dyker dom upp lite då och då, och man börjar fundera över vad man ska göra med sitt liv och vart man ska ta vägen efter det här. Ja, alla sorters frågor ploppar upp i huvudet, och många har med framtiden att göra.. Just nu så har jag inga svar på dessa frågor, utan de får komma i ett lite senare skede. Jag tror jag får ta och fundera på svaren ett tag till, och återkomma när jag vet eller åtminstone har lite bättre grepp om det hela. Jag kanske aldrig hittar svar på mina frågor, och det gäller inte bara mina planer i framtiden, utan även frågor som har med nuet att göra.

Ja, dessa frågor kan ibland göra mig tokig. Jag kan sitta och fundera på dom i timmar, utan att komma fram till något vettigt överhuvudtaget, vilket gör att jag blir knäpp.. och jag blir alldeles matt i hela kroppen. Lite underligt kanske, men jag är förhoppningsvis inte ensam om att ibland fundera så mkt för att hitta svar på en fråga, och till slut så försvinner man som in i en dimma. Annars brukarjag ofta sitta och drömma mig bort, och jag har upptäckt att jag kan sitta långa stunder och dagrömma, till slut vaknar jag till och inser att jag bara dagdrömmer. Då blir det oftast att jag tänker för mig själv att det kanske är dags komma tillbaka till verkligheten... även fast jag ett antal gånger önskat att jag sluppit.

Nej, för mkt hjärngympa för att vara den här tiden. Dags att göra någonting vettigt, som att sova.. Och ja, det kanske blev ett ganska långt inlägg, kanske lite överdrivet långt.. vilket ikanske inte var nödvändigt. Men det är på nätterna som tankeverksamheten går igång, och man börjar fundera över livets alla frågor och funderingar. Så är det!


Sleep tight, good night!

Jag blir tokig..



Ah, dumma jag.. Sover bort halva dagen även fast jag lovat mig själv att stiga up tidigt. Ställde till och med klockan, men har ingen minne av att jag stängt av den. Åh, typiskt! Får väl gå min morgonpromenad nu då, fast får väl kalla den lunchpromenad istället. Tror det blir en lugn dag och afton, har inget inplanerat ännu.. men tänkte ringa till såowfie och höra om hon är vaken, men först en lunchpromenad!

Sena nätter börjar bli en vana.



..som jag faktiskt har tänkt bryta! Klockan är 00.04 på min dator, och det är dags för Therese att gå och lägga sig i sin säng och sussa sött. Har varit en sväng på roasters idag med några flickor. Vi pratade om vad som hänt de senaste 2 veckorna, eftersom vi alla har varit på villovägar. Vi har inte haft möjlighet att ta igen tiden vi har varit ifrån varandra, så vi tog tag i det denna afton och bestämde oss för att gå till roasters. Vi var en liten trupp på 4 flickor, och det blev mkt prat om allt möjligt intressant, och det kanske blir en liten reunion imorgon också. Nej, dags för therese att bädda ner sig i sängen och drömma vidare om livet.

Ny vecka, nya mål (?)

Måndag.. igen. Vaknade för ett tag sen, har hunnit äta frukost och slötitta på tv. Fastnade framför Travel channel, och oj vad det får en att drömma & längta sig bort. Jag vill utomlands.. jag vill uppleva nya saker och nya platser. Jag är sick and tired av Piteå. Fast känns inte som att det är så stor idé att åka utomlands nu, när det ändå är sommar här och när det äntligen händer saker i den lilla staden Piteå. Jag får väl drömma vidare för nuet, ochinvänta studenten.. För efter studenten är jag fri att göra vad jag vill, och då blir det utlandet som gäller. Kanske drar till Asien, eller varför inte sydamerika? Det blir iaf att resa någonstans, vars vet jag inte ännu.. men jag har ett år att planera vars jag ska och vad jag ska göra där. Låter som enbra idé från min sida! Absolut..

Har som jag tidigare skrev bara slötittat på tv, och jag funderar nu starkt på att gå tillbaka till TV:n, eller så går jag på en promenad. Frågan är vilket av det jag ska välja. Har ont i huvudet också.. och jag vet inte varför jag har det, vilket gör mig lite purken. Jag tror att det kan vara för att jag sov väldigt många timmar inatt. Första natten jag sover mer än 7 h, vilket by the way är det jag sovit i snitt den senaste tiden. Rätt så skönt att få sova ut idag, men det är nog dags för mig att fånga dagen som man brukar säga.

Inplanerat för dagen: Ingenting just nu.. Kanske tar en sväng till staden, och kollar på människor. Annars blir det nog bara tv tittande för min del. Inplanerat för veckan: så långt har jag inte kommit i planeringen. Om jag inte planerat in måndagen, så har jag absolut inte planerat in de resterande dagarna. Det enda som jag vet säkert att jag ska göra i veckan är att sova, äta, träna, och vara med vännerna. Oj, det lät ju nästan lite planerat ändå.. Men vad vi ska göra är inte inplanerat ännu, utan det kommer i ett senare skede.

Ciao!


Sleep tight, good night.



Det är söndag idag, och jag är trött efter helgen så det blir en tidig kväll. Denna vecka har varit mkt händelserik, och väldigt intressant på många plan. Har varit till havsbadet en sväng i veckan, var bara där i en timme dock, för att det blev så molnigt. Har även hunnit vara på 1906 3 dagar under denna vecka.. i onsdags, fredags och igår. I onsdags så tog vi oss en spontanfest, eftersom det var "lillördag". Hann även vara och gratta Axel "sharkboy" på hans 18 års dag denna onsdagskväll. Fredagen var vi på fest hos pontus och där efter begav vi oss mot 1906, när vi väl anlänt så var det raka vägen mot dansgolvet som gällde.. och där blev jag kvar hela kvällen. Jag var väl runt lite och kollade på folk, men jag spenderade större delen av kvällen på dansgolvet.. vilket var mkt trevligt, som vanligt! Igår så var jag förbi norrstrand en sväng för att vara social med de festande människorna. (De hade satt fast en presenning på två fotbollsmål så att det blev som ett tält) Var dock grymt kallt ute, och jag frös som tusan om mina fötter. Så till slut gav jag upp och cyklade hem. Men när jag väl kommit hem så var jag så uttråkad, så jag bestämde mig för att gå till stan och köpa ett refillkort när jag ändå inte hade något bättre för mig. Jag gick även in en sväng på 1906. Var grymt mkt folk, men kändes inte som att det var lika roligt denna afton. Kan ju ha varit för att jg gick dit själv, och hängde mest med folk jag träffade där.

Det blev en lugn kväll för mig, om man räknar bort att jag gick ut en sväng..
Det var riktigt skönt att bara ta det lugnt och inte behöva riskera att vakna upp bakis, och jag tror att det blir en repris av denna lördag nästa helg.. dvs nyktert! Jag hade det faktiskt riktigt trevligt ändå.. Jag gick runt och tittade på alla fulla människor och log  lite smått inombords. Ja, tänk vad alkoholen gör mot människor. Den förstör ens förmåga att inte putta alla man går förbi, och även förmågan bete sig på dansgolvet försvinner även den. Försökte dansa när jag var på 1906 igår, men alla var så fulla och odrägliga och kunde inte hålla sina armbågar i styr, nej.. de hoppade runt som galna höns, och trodde visst deras studsande och hoppande hörde till genren dans.. men så var ju inte fallet nej. Var så mkt folk på dansgolvet, så jag höll mig lite utanför dansgolvets "centrum", och jag tackar mig själv för att jag gjorde det.. annars så hade jag nog vaknat upp imorse och haft ett antal oönskade blåmärken. Blev nästan lite förbannad på att inte folk kan försöka hålla sig till en liten yta, och ide inte behöver använda sig av hela dansgolvet. Sedan var väldigt mkt glas på golvet, så var femte minut så var jag tvungen att ta bort det från skorna. Inte niceness! Annars så var kvällen ganska lyckad ändå, träffade lite nytt folk.. vilket alltid är roligt. :-) Men måste tyvärr säga adjö till er alla, för nu ska jag gå och sova. Är riktigt trött, och jag känner att min knopp och kropp behöver vila ut lite. Sov så gott alla, och ha en fortsatt trevlig kväll. Vill föresten tacka mina vänner för en trevlig och händelserik vecka och helg, you make my day complete.


(måste bara meddela att sofie är hemma igen, wiiie!)

Adios y buenos noches!

Lördag, och det är..

..trötthetens och tärdhetens dag. Bev fest igår, igen.. Känns verkligen i kroppen att det har blivit mkt festande denna vecka, och jag behöver lite sömn innan jag kan hitta på något annat roligt. Så det är sängen som väntar efter detta.. Sedan så får jag se vad som dyker upp i afton. Vissa vill att jag ska festa, men jag själv känner att det kanske är dags att ta det lugnt och sova bort hela kvällen.. Men vi får se vad som händer, har iaf inget inplanerat ännu.. Utan jag lämnar alla dörrar öppna, och jag tar gärna emot alla förslag och idéer om vad man kan hitta på en lördagkväll. Det behöver inte vara något avancerat, bara det är roligt och gör mig glad. Kanske låter som att det är lite väl mkt begärt av mig, men det får ni ta. Nej, jag tror jag måste pallra mig till sängen och vila ett tag. Får berätta mer om aftonen senare.

Puss Ciao!

Stora planer inför denna helg (?)



Life is a game (and a bitch), am I right? Ibland känns det verkligen som livet är ett spel och att om man inte spelar korten rätt så barkar allt. Att man alltid måste vara uppmärksam på sina drag och vad man gör.. och ibland så gör man ett felsteg som gör att man hamnar på sista plats. Ibland kan man bli distraherad av en motspelare, och ens koncentration får förlorad och man tappar fokuset på det egentliga målet. Låter kanske lite underligt, men det är så det känns för mig ibland.  Har även upptäckt att människor ibland hanterar vissa saker annorlunda jämfört med hur man själv skulle agera vid en konstig situation. Men så är det bara, vi är ju alla annorlunda. Tycker dock att det finns dem som sänder ut underliga signaler som gör att jag blir knäpp i huvudet.. Vissa kan vara svåra att läsa, och det gör att jag blir alldeles matt i kroppen bara genom att tänka på det. Nej, jag tror det är dags för mig att sluta tänka så jäkla mkt.. jag kommer ha tillräckligt mkt att tänka på när skolan börjar om.Under sommaren så är man ledig från tänkandet, och nu ska jag bara leva livet resten av lovet.. Absolut!

Ja, det är fredag och ikväll så är det party som gäller. Har hunnit vara till havsbadet idag också. Var dock ganska molnigt så vi gav upp efter 1 ½ timme ungefär.. Så vi drog till stan där vi satt på roasters och pratade, där efter så var det korpen och träna som gällde. Träningen är väldigt bra avkoppling och man behöver inte tänka eller fundera särskilt mkt. All sorts hjärngympa är som bortblåst när man väl är på gymmet, vilket är rätt så jävla underbart! Så nu är det äntligen helg, har dock helg varje dag nu för tiden.. Men idag är det fredag, och folk tar sig ut för att träffa andra människor. Yes, hoppas kvällen/aftonen blir trevlig.. så får jag uppdatera mer senare.

I'm back on track!

Det är allt för längesedan jag bloggade. Jo, så ligger det till.. Jag har som tappat stinget när det gäller bloggningen, men det kan ju vara för att jag varit borta en hel vecka. jo, det är nog anledningen.. But I'm back, och mer taggad än någonsin (?)  Så det är tisdag den 11/7 och det har snart gått 5 veckor av sommarlovet, vilket betyder att det är 5 veckor kvar och att halva sommarlovet har gått. Jag kan inte förstå vars tiden har försvunnit? Var ju nyss vi fick sommarlov, och snart är det slut.. Det är nästan så att man blir lite deprimerad. Men, jag får väl nöja mig och glädja mig åt de 5 veckor som är kvar och göra någonting roligt utav den lediga tid jag har kvar. Idag har jag åtminstone tagit vara på tiden riktigt bra.. jag vaknade kl 09.00 för att titta på tv4 norrbotten, (dom sände från danslägret) Där efter tycktre jag att det var onödigt att gå och lägga sig igen, så jag gicken morgonpromenad på 4,6 km. När jag väl kom hem gjorde jag lite frukost och la mig där efter ute i solen i några timmar.. Så nu har jag fått lite färg. har även hunint vara en sväng till stan för att inhandla lite frukt Var även och promenerade igår, jag och becca bestämde oss för att gå 5,2an på grisberget.. när vi hade hunnit ungefär 2km började det regna lite smått, och vi tyckte att det var lite onödigt att vända om så vi fortsatte traska i regnet. Ingen har väl någonsin dött av lite regn. Min hjärna har börjat spela lite spratt med mig.. Finns lite saker som jag går runt och funderar på. Vet som inte riktigt vad jag ska tro. nej, mitt liv börjar krångla till sig igen.. vilket jag inte alls tycker om. jag trodde att mitt liv var någorlunda utrett, och lättare.. så kommer det upp en massa frågor som det inte finns några direkta svar på, och om det nu finns svar på dessa frågor och funderingar så är dem väldigt svåra att finna.

Jag vill inte att något ska bli fucked up, så därför försöker jag på något sätt motverka det.. Men kanske bättre att försöka se allt positivt, och ta alla mina funderingar med en klackspark, och inte tänka så mkt på allt, utan bara låta dagarna gå.. och se vad som händer. Kanske bättre att inte gräva nå djupare i mina underliga tankar Ja, det låter som en bra idé! Tummen ned för krångel och för, för mkt hjärngympa under sommaren!

Jag var föresten med på TV4 norrbotten idag, det ni! Jag är ju snart rikskändis! By the way, havsbadet imorgon om det blir fint?

Dansläger 06..

..har varit en upplevelse om jag själv får säga vad jag tycker. Tråkigt att veckan gått så fort. När jag kom dit i måndags så kändes det som att det var så länge kvar tills jag skulle hem, och på lördagen insåg jag ju att det bara var en dag kvar. Varför ska tiden gå så fort när man har roligt? Kan det inte vara tvärtom istället? Var väl någon som var dum nog och bestämde det.. Har hunnit med väldigt mkt denna vecka, har spelat volleyboll, badat jacuzzi, bastat, dansat afrikansk dans, nästan lärt mig att jonglera, dansat breakdance (tro det eller ej), sedan så har jag dansat, dansat, ätit lite, dansat lite mer, vilat, och dansat ännu mer. Jag kan inte förstå hur dansen kan vara så befriande, och så underbar.. Det enda jag vet är att jag vill arbeta med dansen i framtiden. Ja, det är ett mål som jag ska sträva efter. har haft underbara lärare.. Aurora i balett, Alois i modern, och thomas i streetdance. Skulle mer än gärna stannat en vecka till, men nu var det slut för i år. Känns ändå rätt så skönt att vara hemma igen, och sova i sin egen säng. (dock så var min säng på skolan grymt skön) Var inte så trött igår som jag trodde, och jag vilade inte nå under hela dagen. Duktigt gjort av mig! Idag hade vi planerat att cykla till havsis, men vädret verkar inte vara speciellt bra.. så jag tror att det blir imorgon eller på onsdag istället. Ska ta och duscha nu, sedan blir det att gå en promenad. Ha det så bra alla, så får jag uppdatera lite mer om saker som hänt i veckan!

Adios!

Veckan som passerat.

Dansläger imorgon, weeey!  Så det är nog bäst för mig att jag börjar dra mig mot sängen, men jag tänkte först skriva lite om vad jag har gjort i helgen, och hur helgen har varit.. Tänkte även sammanfatta om veckan har varit bra eller dålig.. Har hunnit med mkt i veckan, varit i skellefteå, tränat, dansat, suttit på rosters, ja.. säg vad jag inte har hunnit med. Har även blivit väldigt sena kvällar/nätter, och jag måste ta tag i det här. Min kropp behöver sömn, och även min hjärna.. så varför går jag inte bar aoch lägger mig tidigare? Ja, en bra anledning är väl att det alltid kommer upp något mer intressant än just sängen och att sova. och om det kommer upp något som är mer intressant än att sova så väljer man ju självfallet detta. Har blivit sena filmkvällar, och sena kvällar bara så där allmänt. Nej, i veckan måste jag verkligen lägga mig tidigare för att orka med att dansa i 6 h.. men det ska nog gå bra. Klockan börjar närma sig ett snåret, och jag har fortfarande inte lagt mig i sängen, även fast jag vet att jag måste göra det för att orka med morogndagen.. Jag lär mig aldrig! Så, det blir att vara i älvsbyn hela veckan.. Hoppas på en trevlig vecka, med mkt nya människor och nya danserfaranheter. Denna vecka som har passerat har varit bra, i mina ögon sett.. och det har blivit mkt flummande från min sida. Speciellt när man varit vaken där vid 4-5 snåret. Oj vad man har skrattat åt dåliga skämt! Haha, men det bjuder jag på. Buss imorgon/idag kl 06.55 taggad? Absolut inte! Får sammanfatta veckan i älvsbyn när jag kommer hem.. och kanske utveckla denna blogg litegrann. För att just nu är jag alldeles för trött för att skriva något vettigt! Kan väl bara säga att denna vecka har varit väldigt intressant, på många sätt!

Sleep tight, Good night!

Äntligen helg!


Godmorgon alla glada! Idag är det lördag, och vädret är sååå underbart.. Så jag tänkte gå ut i solen och pressa ett tag. Har jätteont i min nacke, på min vänstra sida. Blev nog lite mkt dansande igår.. Iet är äntligen helg, vilket betyder att jag slutat jobba. Känns faktiskt lite tråkigt, och jag hade gärna haft lite dansuppvisningar idag. Igår så hade vi planerat att vi skulle dra förbi tomas som hade fest. Men dem hade gått till roasters, så vi vandrade dit istället. Där efter så skulle dem gå ut, och då tyckte dem att det var självklart att vi skulle med.. så vi följde med dem på 1906. Blev ganska mkt dansande, vilket var mkt trevligt. Så nu har man vaknat upp, och dricker lite vatten.. Tänkte göra lite frukost, så att jag inte behöver gå hungrig. Skellefteå idag!

-

Hola amigos y amigas! Nu har jag ätit frukost och jag har även hunnit ligga ute i solen en stund. Hade tänkt pallra mig till staden nu, och där efter gå på korpen och lyfta lite vikter.. Var bara tvungen att skriva det, för det låter så macho. weey, den här veckan har varit mkt händelserik och jag har lärt känna lite nytt folk.. vilket är väldigt trevligt. Gårdagen var riktigt rolig.. blev en spontanfest, och det är spontanfesterna som är roligast. 1906 var roligare än jag förväntat mig, och jag stod nog på dansgolvet större delen av kvällen. Såå, ikväll blir det skellefteå.. vilket kan bli väldigt intressant. Yes, men nu ska jag faktiskt gå till stan.

Adios!