Trevlig midsommar!


Har anlänt till Pålberget för ett tag sen och ska fira midsommar här. Det blir trevligt! Planen är visst att spela fotboll och kubb lite sénare.. Får se hur det går! Nattjobb på söndag kl 20.00.. Till dess, trevlig midsommar & helg.

Som vanligt är det fullt upp hela tiden

Mitt internet fungerar lite upp och ner just nu. Vet inte vad som är knasigt och orkar inte heller ta reda på det. Jag klarar mig bra utan! Nåja, tiden går och för ungefär 2½ vecka sedan fick jag sommarlov, vilket egentligen betyder "sommarlov". Nu för tiden har man inte den lyxen att vara ledig en hel sommar, nänä, nu för tiden måste man jobba ihop pengar för att överleva. Men det är ganska trevligt det med.

Igår var det tvättdags. Sambon lär ha rätt mkt tvätt när han kommer hem på torsdag (långt dit :/). Har även just ätit middag och gjort några matbackar. Det blev kyckling med svamp och soltorkade tomater. Man tager vad man haver brukar man väl säga?

På jobbfronten har det ordnat sig ganska bra. :) I fredags fick jag en jäkla massa samtal från kors och tvärs, så idag började jag på ABB. Jag kan med andra ord dra en lättnades suck! Har även hunnit med att vara på upplärning på Luleå energi i växeln! Förhoppningsvis blir det mer jobb där. Receptions- och växeljobb är trevligt! Torsdagen var jag på upplärning på Gestamp Hardtech i produktionen så de dagar jag är ledig hoppas jag att jag får jobba där. Men, jag ska i första hand fokusera på den kommade veckans jobb vilket är ABB och bodéns bokhandel! Hade förberett mig på att ha pass på fredag, då min kropp sakta men säkert börjar samarbeta med mig, men då är det inget pass. Har haft en jäkla massa problem med min bröstrygg (Inte ok!!!), men nu har det blivit lite bättre.. peppar, peppar ta i trä! Snart är det dags att sova, jobbar FM i veckan vilket betyder upp innan 05.00 :/

Antar att jag inte var ensam om att se det kungliga bröllopet i lördags? Kan inte annat än hålla med om att störst är kärleken! Nu vill jag bara att min älskade pojkvän ska komma hem ♥