Vad gör du här?

Idag börjar jag vid 12, och då blir det massagekurs i 2½ timme. Sen kommer jag vara PRO på att massera, for sure. (vi kan ju hoppas iaf) Igår var min första praktikdag. Var på nordic walking i ca 75-80 min, sedan gick jag på bodycombat. Idag så blir det att sitta i receptionen mellan 17 och 19 skulle jag tro. Sedan blir det step intervall, yeey! 

                                                                                                                                                                     Adios amigos!

Favorit i repris.


jag är riktigt dålig på rubriker har jag insett. Blir ofta rubriker som inte har något med dagen att göra. Galet? Ja, kanske lite..

Helgen är sluuuut. Buhu :/ Jag gillar helgen, riktigt mkt faktiskt. Så, jag har just kommit hem från min broder. Har grattat han och ätit lite fika. Mumsigt värre ;) och snart är det dags för middag. Är dock inte så hungrig, har ju som just fikat också. Blir att träna sen, och sedan blir det nog en sväng till Strömnäs.

Oj, jag hade totalt glömt bort att jag måste plugga lite.. Suck! Livet är inte rättvist alla gånger, men that's life. Haha. Igår var det slöardagendeluxe, förutom att jag var duktig och var och tränade, men kvällen blev slapp. Idag har de tockså varit rätt slappt. har hunnit vara  på en promenad, den blev däremot inte så lång. Kan vara för att det blev många bränslepauser (?) Men det var skönt att komma ut i friska luften. Var ju riktigt fint väder idag också, så då måste man ju passa på.

Vad hände föresten med den där hemska stormen som skulle komma? Den varade ju knappt en dag, och jag kan inte direkt påstå att det var en sååå farlig storm. Ja, det snöade och blåste lite. Men jag hade väntat mig vääärsta stormen, så att man knappt kunde ta sig till skolan.. och inte hade jag några problem att ta mig till skolan. Fick plumsa i lite snö, men så hemskt var det inte.

Jag vill ha chokladzingo nu! Haha. ;)

I want to get away

Lenny Kravitz - Fly away strömmar hur mina högtalare just nu. De tär lördag, och det är en riktig slappar-lördag. Är trött, och funderar på att  ta en tidig kväll. Sedan så har man huvudvärk också, eller den har börjat försvinna. Tacka alvedon! Imorgon är det söndag, och det blir promenad och träna. Sedan måste jag plugga också.. Sedan ska jag till storebror och gratta han i efterskott. Han har fyllt systemmyndig.. yeey, för han! Själv har man 2 år kvar, fast 2 år går rätt fort.. Så snart så är jag också systemmyndig, men tills dess får jag nöja mig med att ta mig in på statt - only friday, haha.

Don't speak

Godmorgon alla, eller ska jag säga wolliebollie (?) Kenny starfighter rockar fett, tänkte bara påpeka det. Igår sov jag mest hela dagen. somnade 17.30 och vaknade vid 20.00, och oj så skönt det var att sova. sedan promenerade jag till Emelie där vi såg idol, sedan så satt vi mest och prata. Tänkte börja promenera hemåt snart. Då får jag en morgonpromenad, yeey! Första gången på typ 2 veckor. Hade tänkt gå till stan idag också, och kanske gå på aerobic intervall ;) jippie..

Sömn är viktigt för människan

Ååååh, så underbart att sova. Har sovit i cirkus 2 timmar. SKÖNT! Dags att göra annat nu, typ gå ut i kylan och promenera till djuipviken. (minst 400m måste jag gå :/ ) Tungt.

Trevligt med fredag.

..Nu är det fredag, och jag har änteligen slutat för dagen. Har haft balett och modern till kl 16.30. Den här veckan har jag haft väldiga problem med min tatuering, det svider av sårskorporna, och jag vill bara att dom ska försvinna. Smärta, smärta och åter smärta. Men samtidigt ska jag inte klaga, det är självförvållat, och jag har mig själv att skylla. Om man ska vara fin, får man lida pin! Så, ikväll blir det att slöa.. troligtvis. Orkar inte göra så mkt annat. Praktik nästa vecka, yeey! Börjar redan vara taggad. Ska dock vila lite nu, sov inte så många timmar inatt, så jag måste ta igen det..

Blankt.

Jag förstår inte.. jag förstår ingenting. Min hjärna är blank, tom.. I'ts fucking empty (?)

Engelska lektion.

Sitter på skolan och har bröjat skriva mitt engelskaveme. Yeey, vad kul.. inte. Snart har man dans, sååå får se hur det går med tatueringen. Förhoppningsvis går det bra. Får vara lite försiktig med attlyfta benet. Så, idag är det onsdag och jag har haft psykologiprov idag. Gick väl helt okej.. Satt och plugga igår till kl 00.30 typ.  Fick lite hjälp, så får tacka för den :) Ikväll så ska jag till J, och gratta henne. Hon fyller 18 år idag. GRATTIS ;)
Nu har vi slutat, så nu ska jag gå på dansen och dance my ass off.

Givande inlägg,.

Psykologiprov.nu.. :/ Buhu, wish me luck.

Dags att leverera igen.

jag leverer nya inlägg så gott som hela tiden, och inte är dom vettiga inte. Men det behöver dom väl inte vara heller? Hade lite problem att dansa idag faktiskt. Tatueringen svider lite, och sedan så har jag en stor bula på mitt högra ben. Smärta lite överallt helt enkelt. Men det går väl över snart. Är helnöjd med tattoon by the way..

Eyy, people..

..What the heck. Kommentera min blogg någon gång, tack?

Dagen med stort D!

Japp, då var det färdigt. Har legat under nålen 2½ timme idag. Gick till lefthand tattoo, så att jag var där 9.30. Vi började kring 10, och vi tog en paus ungefär 5 min. Kl 12.35 promenerade jag därifrån, och nu sitter jag hemma i min lägenhet. Har inte riktigt insett att jag faktiskt har en tatuering nu, och det som är lite läskigt är att det är pemanent. Men jag är helnöjd. Till er som ska tatuera er, det är inte speciellt farligt och det gör inte spec ont heller. Nästan en skön smärta, haha. Kändes som att ligga på ett operationsbord, fast istället för en kniv så används en nål. Hann se många olika program, bland annat efter tio, där jag fick se Jonas Gardell sjunga. Inte pjåkigt. Sedan han jag även se jackpot, och OJ vad tråkigt program det är, Tjejen som leder det är ju aldrig tyst, hon pratar i evigheter. Hur orkar hon?

Blir nog egypten med madre i februari, om de blir som jag planerat dvs. Så, vad händer annars idag? Ska plugga psykologi, och gå på yoga. Yeey! Prov på onsdag. Inte spec taggad.

I helgen blev jag, Therese, besökt av jehovas vittnet. Hur coolt är inte det? Haha. Förra veckan pratade vi i klassen om vilka som blivit besökta av jehovas vittnet, och jag var en av dem som inte haft besök av dem. Så nu i helgen plingade det på min dörr, och till min stora förvåning stod dem där utanför min dörr, och gav mig ett blad. Sedan sa dem något i stil med, att dem kom med fakta om frälsningen. Det var som attan tänkte jag.
- När man talar om trollen, brukar man ju också säga.Tyckte att det var så coolt eftersom vi pratat om det tidigare i veckan. Ja, helt sjukt alltså.

Nu ska jag fundera ut vad jag ska skriva i mitt kommande inlägg. LIka bra att börja i tid.

look who's talking

Nervös? Ja, lite kan jag väl som påstå. Bara 20 min kvar nu.. Scary :/
Men det kommer nog går bra.

En evighet framför mig.

Storbloggarn, är det jag? Haha, nej inte de senaste dagarna. Har inte orkat eller haft tid att uppdatera, men det får ni helt enkelt ta. Helgen är slut, och det är måndag imorgon. Jag tycker att tiden går alldeles för fort. Det är ganska hemskt, egentligen, om man tänker efter. Inte länge till så ligger man där i en etta med golvvärme och kokvrå. Nej, nu ska vi inte tänka så negativt.


Jag har hela livet framför mig, och mitt liv har ju precis börjat på riktigt. Har kommit på flera saker som jag vill göra. Jag vill ta dykcertifikat, gå en bartenderkurs, hoppa fallskärm och bungyjump, lära mig surfa, gå en massagekurs.. Ja, jag kan hålla på i evigheter.


Så nu är då helgen över, och jag kan väl dra en resume om vad som har hänt. Fredagen så var vi några flickor hos madde, dom festade, och jag tittade på. Vi bestämde oss att gå ut på pentan, eftersom statt hade ställt in. Trodde att det skulle bli rätt tråkigt, och jag hade inte så stora förväntningar. Men när vi kom dit så var det faktiskt mer folk än vanligt. Det var över förväntningarna så att säga. Tror det var för att många hade planerat att gå på statt, men då var det ju inställt, så alla gick på pentan istället.


Lördagen var en rätt lugn dag. blev en sväng på stan, och så gjordes det mat för första gången i min lägenhet,. och jag som bott där i snart 2 månader. Maten blev god, och på aftonen blev det takida med emelie. Lyssnar inte på Takida i vanliga fall, men i afton så blev det som det blev. Satt mest i baren och var social. Sedan gick man fram och tillbaka mellan scenen och baren. Haha! Blev en nykter afton, eller drack 2 cider.. men vi blev ju faktiskt bjudna, och jag och emelie sa innan vi gick dit, att om vi blir bjudna så kan vi dricka, annars orkar vi inte.  Där efter blev det ett försök att ta sig in på kalles, men det gick inge vidare. Så då försökte jag på statt med linn och visst kom man in. Yeey! Sweet as hell.


Helgen var iaf trevlig, på många sätt.
Jag hoppas att alla andra också haft det trevligt,
och inte busat alldeles för mkt. Adios!

Längtat..

..efter helgen? Men något. Dags att hoppa i duschen, sen blir det att vila lite tror jag. Sedan blir det troligtvis utgång ikväll. Vi tänkte gå på statt, men det är inställt i afton.. Så det blir säkerligen pentan istället.

Så änteligen helg, vilket betyder att jag ska sova och slöa. Skönt! Måste dock göra mat själv i helgen, för moder är borta. Fast jag bor ju faktiskt i en egen lägenhet, så nångång måste jag väl lära mig att göra mat, och det är väl i helgen det ska ske.

.

Finns det något att säga om dagen?

Nej, inte direkt.. Hade balett första lektionen idag, och det gick väl som det gick. Rätt dåligt om jag ska erkänna. Mitt huvud vill inte vara över ståbenet på vänster sida. Suck. (dvs höger hand på stången). Nej, det sket sig ganska  mycket, eller misslyckades om man vill använda sig av ett lite finare ord. Ville egentligen bara sjunka genom marken och lämna danslektionen, men jag bet ihop. Sedan blev det inte mkt bättre av att benen inte riktigt ville göra som hjärnan sa åt den att göra. Suck igen. Nej, jag får ta igen det imorgon, eller försöka åtminstone.

Så igår var jag på yoga, och det var skönt.. som vanligt. Måste dock bli lite vigare i mina bröstmuskler, för jag tror jag aldrig har sett någon så ovig som jag är där. Helt sjukt egentligen. har inga problem med alla konstiga positioner som benen måste vara i, men när det kommer till att öppna upp bröstet och öppna i axlarna, ja då skiter det sig ganska rejält. Precis som det mesta gör i mitt liv. Haha, nej.. nu ska vi inte vara så negativa. Fick ju ändå min efterlängtade glass igår, så jag ska väl vara glad. Men det övriga går väl inte alltid som på räls. Fast litterära gestaltningen måste jag säga är nog det som går bäst just nu. Jag trivs verkligen med den kursen, och det är så roligt att skriva. Inte ofta man hör det komma från min mun inte.

Funderar fortfarande om min skalle är lite fucked up, och om den skojar med mig. Svårt att veta, men jag listar väl ut det så småningom förhoppningsvis. Man lär så länge man lever, inte för att det har något med saken att göra. Jag tror att det reder ut sig snart, om jag bara låter allt bara vara och komma och gå för sig självt. Ja, så blir det nog.

Dans i afton, från 18.00 - 20.00. Sedan så får jag se vad som händer i våra länder. Kanske pluggar lite psykologi.. Har ju prov nästa vecka. Men det kommer väl inte bli nå plugg från min sida idag heller. Såg föresten en bra film igår, foolproof, kan rekomendera att ni ska se den. Ryan Reynolds är bland annat med i den, ni vet, han från Van The Man. För er som inte sett Van The Man, så är den filmen ett MÅSTE!

Mina drömmar..

..denna natt var helt sjuka. Helt absurda drömmar. Drömde om afrika, och om tanter som stod och plingade på min dörr för att de ville låna mitt badkar (?). Galet värre..
Frågan är om jag kanske ska skriva färdigt religionsgrejset nu. har inte gjort det ännu. Smarta jag.
Jag råkade glömma filen framme igår.. Så det var inte allt för gott att äta fil imorse :/ Nu skiter sig allt istället, haha. Nej, dags att göra någon nytta. Yoga idag ;)

Tiden går fort..

..fortare än man tror.

..psykbryt in my brain? Kan man väl som påstå. Min hjärna börja skoja med mig, som vanligt. Den har en vana att göra det. Jag tror den gör det iaf, fast jag vet inte säkert, om jag ska erkänna. Så idag är det måndag, eller snart är det slut på måndagen och tisdagen infinner sig om cirkus 1 h och 24 minuter. Igår var det söndag, och vad gjorde jag? Hm, låg mest i sängen hela dagen och såg på lost. Skööööönt! Var även på en liten promenad, och även den var riktigt skön. Men det blev mest slöande igår. Idag har jag varit duktig och varit på yoga, och har även haft balett. Var förvånansvärt pigg på dansen idag, kanske har min 25 minuters powie att tacka för det?

Imorgon är det tisdag.. SOVMORGON! sweet. Ska försöka ta mig upp på en lång morgonpromenad. Det skulle vara skönt. Sedan måste jag arbeta på mitt solo. Suck, jag och koreografera. Inte min starka sida direkt, men det blir nog bra i slutändan.. Förhoppningsvis.

Känns som att livet går som på räls just nu. Jag har vänt min negativa sida till, och låtit den positiva få komma fram igen. Finally! Äntligen så går det som jag vill.. har redan börjat längta till v 44 och 45 ;)
underbart, underbart och åter igen UNDERBART!

Paniken, måste skriva religionsgrejen. Men jag får ta och göra det imorgon istället. Har ju en dag till på mig, sedan måste jag fortsätta på min lilla "spökhistoria" till den litterära gestaltningen. Måste säga att jag är grymt nöjd och glad att jag valt den kursen. Varje lektion är faktiskt riktigt rolig, och jag har aldrig tyckt om att skriva och jag aldrig tyckt att det har varit roligt förän nu. Det är väl också lite underbart!

- 4 år sedan, idag. Tänk att tiden går så fort.
Hoppas att du har det bra, tänker på dig.

Ingen update

..igår. Får väl be om ursäkt till er som läser och följer min blogg dagligen.
Blev lite sent, så då glömde jag bort det. Fast det är ju egentligen ingenting att be om ursäkt för. Jag uppdaterar då JAG vill, så det så.

Såg en film, den hette Running Scared. Det är en film som jag varmt kan rekomendera. Den var riktigt bra.

Fel vid registrering av uppgifter:

Har försökt, verkligen försökt följa buddhismen idag och vara munk. Men, det sket sig direkt jag vakna. Åt skinka, igen. Skinka är ju såååå gott ;) Det är svårt att motstå en macka med ost och skinka på, eller hur? Gick rätt bra med svordomarna dock. Var först efter dansen jag sa F-ordet, the wellknown F-word, for sure.
Update later? Right..

http://vet.hut.nu/?id=12

Min dag som buddhist..

..gick käpp rätt åt helvete, om jag ska vara ärlig. Lika bra att erkänna, det gick snett från första början. När jag vaknade imorse så satte jag mig vid datorn det första jag gjort. Buddhistiskt? Nej, skulle inte tro det. Där efter åt jag en macka, med skinka på. Gott var det, men inte buddhismens tankegångar direkt. När jag kom till skolan, och dansen, så råkade jag svära. Damn me! Kan inte hålla igen munnen. Sedan så var ju självfallet pizza på skolan, och jag kunde inte motstå frestelsen. Det såg ju sååååå gott ut, så jag var bara tvungen. Där efter så gick det bara neråt, och det ploppade ut svordomar titt som tätt. Var inte alls min dag idag, min buddhistiska dag det vill säga. Tänkte försöka ta igen det imorgon istället, och försöka igen. Man kan ju inte konvertera på en dag.. Måste ju få en till chans ;) Haha. Fast jag tror inte munkar brukar få en till chans, om det skiter sig så blir dom nog utslängda från deras kloster. Too bad för dom. Tur att jag inte är en riktig buddhist då.

Måste dock erkänna att buddhismens grundtankar är riktigt bra, fast inte så lätta att följa kanske. Eller om man har viljan så går det nog.. Tyvärr så var min vilja inte riktigt på topp, så det kan ju vara anledningen till varför dagen sket sig. Som tur var, var jag ju bara lekman.. eller bara och bara. Men det är inte lika hårt som att vara munk eller nunna, men tänkte försöka mig på munk imorgon. Wish me luck!

Min dag som buddhist var dömd från första början. Det var inte menat att jag skulle vara buddhist idag, så är det nog. Tråkigt att det sket sig, damn me och mina svordomar.



http://vet.hut.nu/?id=19
så kung, eller vad.

Halleluja-moment

Mongo från Kongo, for sure. Det är onsdag, och jag tycker att det kan bli helg nu.. inte imorgon, utan NU. Nununununu! Haha, låter det som att jag längtar lite till helgen? Jag börjar misstänka att jag börjar bli lite skoltrött. Grymt jobbigt att erkänna, men det är nog så det ligger till. Det enda jag gör på dagarna är att längta tills dagen är över och att jag får gå hem. Skolhelvetet tar kål på mig, nästan.. okej, kanske inte. Men vi kan låtsas. Vi har egentligen inte speciellt mkt i skolan, utan det är rätt lugnt. Har psykologiprov om 2 veckor, och det är inte så mkt och itne speciellt svårt heller för den delen.. Men jag känner mig ändå så jäkla less på att vara i skolan. Kan ju iofs vara för att man har vandrat runt där i 2 år, och nu är man på sitt tredje och sista. Halleluja!



Har haft balett idag igen, vilket jag har varje dag nu för tiden. Gick väl helt okej, dock så var det inte min dag idag heller. Verkar som att det aldrig kommer någon dag som är min dag. Nej, det kändes riktigt tungt där i slutet. Varför vet jag inte, men det är väl en sådan period just nu. En negativ och rätt så pessimistisk period. Kanske är för att jag är lite skoltrött/less, eller så är det bara tiden på året som gör det. Det börjar ju faktiskt gå mot vinter nu, och under vintern blir det mörkt, och mörker leder till att man blir deppad och allmänt nere. It's a fact! Får väl glädja mig att andra är glada istället, eller så får jag glädja mig med de som känner sig less som mig, så att jag inte är den enda som är lite negativ just nu. Sedan så kanske det är något annat som spökar, vad vet jag inte riktigt. Jag kan inte sätta fingret på det, som man brukar säga. Men något är det iaf, lite mystiskt om jag ska erkänna.


Så, det är oktober.. Den 11:e rättare sagt, och det är inte länge kvar till Julafton. Oj, vad tiden går fort. Alldeles för fort. Tänk om man kunde sakta ner tiden, så att man hann göra allt man ville göra. Känns som att jag inte har någon tid kvar på kvällarna, för jag har så mkt jag ska hinna med, och en massa saker som jag vill göra. Saker som jag skulle vilja hinna med att göra kanske? Känns som att min dygn skulle behöva några extra timmar för att jag ska hinna med allt som jag planerat. Jag har till och med börjar stukturera upp min dag, och skriva upp vad jag ska göra när jag kommer hem. Men oftast så hinner jag inte allt, och jag blir arg och irriterad. Typiskt! Som vanligt. Tänk om dygnet kunde vara bara några timmar till, enbart för min skull.. Oj, så underbart det skulle vara. Fast jag tror många andra skulle bli lite glada om de fick några extra timmar att leva livet på. Jag har i princip ingen fritid, förutom på helgerna.. För på veckorna så försöker jag plugga och hinna med något pass på korpen lite då och då. Jag går till 16.30 -17.00 i princip varje dag, och då blir det inte mkt tid över till annat, eller rättare sagt, man har inte så mkt ork kvar. Mest i hjärnan då, men om man är trött i huvudet blir man trött i kroppen också. Men jag tror jag måste börja försöka lugna ner mig lite när det gäller alla planering, min hjärna kommer koka över annars.. och det vill jag ju inte.


Så, någon dag i veckan så ska jag vara buddhist. Lite tufft, eller hur? Blir nog troligtvis imorgon, torsdag, eller möjligtvis på fredag. Men någon utav dagarna. Det kommer nog bli en intressant dag, och en upplevelse i sig. Ska försöka följa buddhismens vägar till nirvana så gott jag kan. Har faktiskt tänkt nå nirvana någon gång, kanske inte i det här livet men kanske om 4-5 liv, eller så. Apropå buddhismen så lever min fluga fortfarande. Han/hon har blivit min inneboende, nästan som en sambo. Den förgyller min dag med sitt surr, eller så inte. Fast den gör inte speciellt mkt, den flyger mest runt i köket. Förstår inte hur den klarar sig, hur den överhuvudtaget överlever i mitt lilla kök. Så tråkigt att bara se samma saker hela tiden. Ungefär som här i Piteå, jag har bott här i mer än 18 år, och jag börjar bli lite less och uttråkad på att se samma människor vart man än kollar. Det är på stan, krogen, gatan.. ja, i princip överallt. Ta det inte personligt! Varje dag ser jag samma byggnader, samma gator och samma jävla bussar. Man blir till slut lite less, tyvärr, men så är det. Självklart så gör det lite ont att erkänna, men det är sanningen, Piteå är en tråkig stad. Men, (det finns alltid ett men med i bilden) det finns ju vissa människor som lyser upp tillvaron, speciellt min tillvaro, och dessa människor betyder grymt mkt för mig, självklart! Så, efter studenten beger jag mig någon annanstans. Vars vet jag inte, men det spelar ingen roll.. bara jag kommer härifrån för ett tag. Så det blir lite av ett äventyr. Destination: Okänt. Kanske ska göra ett tv-program om det?


Apropå program så kan jag ju numera inte se på tv, för att dom bytt till mongokongojävlabajsdigitalatvnätet! Ah, det gör mig lite ilsken.. Men iofs, så tittar jag aldrig på tv, så varför bryr jag mig? Nej, nu ska jag sluta tänka negativt. Måste börja förbereda mig inför morgondagen, och de buddhistiska tankarna. Måste tänka i samma tankegångar som en buddhist, och inte tänka logiskt eller förnuftigt.. Eller just ja, det kanske bara var zenbuddhisterna? Äh, what the heck.



Var på yoga idag, och jag behövde det.. verkligen! Sedan så har jag även hunnit sola. Riktigt nice! Vill ju inte vara blekast i piteå när det blir vinter.. Då är det tillräckligt vitt så det räcker och blir över.

The real shit

..and you know it. Jag hör hur min gamla samsung låter, det är snart slut batteri. Fråga mig inte varför jag överhuvudtaget har igång den fortfarande, kanske är så att jag saknar den lite. Ilbnad, lite då och då, och då känns det bra att jag kan titta på den och kolla på alla bilder och sms som jag har kvar från förr. Ja, få en återblick över vad som har hänt, och vad jag har varit med om under mitt liv. (dock inte hela, men 2-3år iaf) Har varit på step intervall idag, och det var riktigt roligt. Var faktiskt första gången jag var på det passet, och det var över förväntan. Trodde det skulle bli tråkigt, men med rätt instruktör blir allt roligt. Tyvärr så var det hennes sista gång för i år att hålla i just step intervall, så det var lite synd.. när man väl pallrat sig dit och tyckte att det var helt okej. Typiskt! Som vanligt min tur.

Har även haft balett idag, och den gick väl hyggligt. Har även börjat på min solo. Kommer bli intressant, för jag är ingen koreograf. Nej, verkligen inte. Jag är mer den som tar emot koreografier. Det är som mer min grej, Så det här kommer bli ett äventyr utan dess like. Har även hunnit med lite andra intressanta saker idag, lite intriger på hög nivå. Haha. Jag åkte med crackhoe till coop, med rally-kalle, vilket var en upplevelse i sig. Ojoj, vilket äventyr. Trodde inte vi skulle ta oss någonstans. Jag trodde verkligen att han skulle ge upp, och vi hade nästan tappat allt hopp.. då vi hörde hur han äntligen, efter många försök, gick igång. Yeey! Då var dagen räddad, eller nästan.. För när vi hade gått in på coop och crackis skulle ta ut pengar så fungerade inte det. Allt sket sig, men det var ju tur att rally-kalle inte gav upp, och vi tog oss tillbaka till christinaskolan. Rally-kalles kämparglöd räddade våran dag helt enkelt.

Måste dock erkänna att idag, inte var min dag. Nej, när jag kom till dansen var jag verkligen inte taggad alls. Var rätt så pessimistisk om jag ska erkänna, och väldigt, väldigt negativt inställd. Jag började till och med att sjunga på Bad Day när vi värmde upp, och det visade väl ganska bra att det helt enkelt inte var min dag, iaf inte min dansdag. Men det är sånt som händer alla, inklusive mig. Även fast jag önskar att jag slapp.. Men det lär ju aldrig hända, för sån tur har inte jag.

Imorse när jag vaknade, ungefär vid 10snåret (sovmorgon you know) så satte jag på tv:n för att se om det var något roligt program just då. Till min förvåning så märker jag att det är myrornas krig. Jag börjar bläddra mellan kanalerna, och till min stora glädje (kanske lite sakrastisk idag?) så var det myrornas krig på varenda jävla kanal. Jag börjar självklart kolla om alla sladdar satt i ordentligt, och jag förstod inte riktigt vad som var felet. Då insåg jag vad problemet var, eller problem och problem vet jag väl inte, men det gick upp för mig att det analoga tvnätet stängdes av idag, den 10:de Oktober. Såå, nu har jag INGA kanaler att titta på. Jävlat INGA! Bra början på morgonen? nej, kanske inte. Fast egentligen så gjorde det ingenting, och jag brydde mig inte nå mer om det, och det gör fortfarande ingenting att alla mina kanaler är borta. För jag ser inte speciellt mkt på TV ändå. Jag gillar mer att sitta framför datorn eller ligga i sängen och slöa, och möjligtvis studera.. fast det är inget jag direkt tycker om, eller föredrar. Så det där med analoga och digitala tvnätet tjaffset, är inget jag tänker på just nu.. och kommer nog inte göra det heller. Jag ägnar mina tankar åt något vettigare istället.

Imorgon måste jag vara duktig och boka tvättid, för nu börjar tvättkorgen bli lite full, igen. (på kläder, HAHA, dålig humor) Sen har jag en massa annat som jag måste hinna med. Oh, tuffa tid!


Promenad nu.

Ska gå en liten promenad innan man beger sig till skolan, och svenskalektionen. Börjar sent idag, 12.35.. Skönt ;) Så jag har sovit ut idag. Var till Umeå igår, med yrkesdansarprogrammet. Vi såg Carte Blacnhe, en mycket, MYCKET bra föreställning.. Jag hoppas att jag en dag kan vara lika bra som dom, verkligen. Dags att göra annat, adios amigos.

Blargh!

Tankar gör mig tokig, funderingar gör mig tokig, människor gör mig tokig..
Seriöst! Nej, nu ska jag fan gå och lägga mig i sängen och sova bort hela kvällen.
Och det luktar fortfarande öl i min lägenhet, urk. Så äckligt! Jag hatar öl, speciellt doften..

Att vara eller att icke vara..



Det är frågan, men vad är då svaret? Statt igår, och det var väl okej.. Kvällen blefick godkänt i alla fall. Måste nog säga att förfesten var roligare än den så kallade festen. Dvs, statt. Luktar dock öl på mitt golv, usch.

Trött, tröttare och Therese..



Skönt att det är äntligen är kväll, för på kvällen kan man sova och drömma sig bort. Drömma sig bort till andra världar. Underbart! Tror jag ska gå och hoppa i sängen nu, den ser väldigt skön ut..
Imorgon blir det statt, om det går som planerat.. vilket det förmodligen gör. Blir nog trevligt att gå ut och träffa folk. Fast det är det ju alltid.

Attans, att man missade kanelbullens dag.. Skulle vara riktigt gott med en bulle nu, mumma!

Turn of the light..

...med Nelly furtado är bra. Just that you know! Det är torsdag om 1½ timme ungefär, dags att sova kanske? Ska nog gå och mysa med mina 11 kuddar nu, dom ser så sköna ut. Har även hunnit vara på yoga idag, sköönt. Sedan har jag även handlat lite mat, bland annat en massa olika brödsorter, alltid roligt att testa nya bröd till frukosten. Det blir nog mumsigt värre ;) Jag vill ha musik på min dator, NU!

Statt på fredag? oh yes ;)


Skola om 2½ timme, yeey,

...Tisdag, och jag börjar inte förrän om 2½ timme. Tråkigt värre.. Funderar på att lägga mig i sängen igen. Jo, det får nog bli så. Blir nog att ta en liten omväg till skolan, så man får sig en liten promenad. 

Balett idag, är inte allt för taggad.. men det kommer väl så småningom.

Aftonen i galenhetens tecken..

Galen kväll igår.. ja, usch ja. Nog var den tokig allt! Men den var rolig ändå, dock så ramlade jag ett antal gånger, och dum som jag var så hade jag glömt bort att jag hade lämnat in väskan i garderoben, så jag gick runt som ett pucko och sökte den. Ah, idiot! Jag, madde och Emelie var hemma hos mig först.. lyssnade på musik, drack lite och pratade om allt möjligt.

Där efter så åkte vi till Anette på inflyttningsfest. Det var riktigt mkt folk där, och det var riktigt trevligt. När klockan närmade sig tolvsnåret så promenerade vi till statt. Jag och Anette betalade in oss, där efter så var det dansgolven som väntade. Kvällen var väl rätt så lyckad.