Enjoy!




Ja, då var den här helgen snart över. Varför ska tiden gå så fort? 10 dagar kvar tills nästa gång då. Har ändå gått bättre än jag trott, faktiskt. Jag kanske överlever trots allt (?) Vad händer annars i mitt tråkiga och rätt alldagliga liv? Sitter ofta och kollar på resor.. ovanligt? kanske inte. Har kollat på resor till brasilien, kroatien, thailand.. you name it! Tycker att låten lenny kravitz - I wanna fly away passar in så hiskeligt bra just nu.. I want to get away, I wanna fly away, yeaaah! Har även hunnit med skola, och har bland annat gjort bort psykologiuppgiften. Känns grymt skönt, såå, då behöver jag inte tänka på den nå mer.

Enjoy!

Läs, och njut..

[Intro:]×2
Da da da'n da da
Da da da'n da da
Da da da'n da da da da

[Verse 1:]
Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreamin' of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I prayed I could breakaway

[chorus]
I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Da da da'n da da
Da da da'n da da
Da da da'n da da da da

[Verse 2:]
Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean
Get on board a fast train

Travel on a jetplane, far away
And breakaway

[chorus]
I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
I won't forget all the ones that I love
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

[Bridge:]
Buildings with a hundred floors
Swinging round revolving doors
Maybe I don't know where they'll take me
But, gotta keep moving on, moving on
Fly away, breakaway

[chorus 2]
I'll spread my wings and I'll learn how to fly
Though it's not easy to tell you goodbye, gotta
Take a risk, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget the place I come from
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Breakaway
Breakaway

Seriöst eller vad?

Jag sitter här, äter lite vindruvor och funderar över hur vissa människor tänker. Ibland så förstår jag ingenting, som nu. Men jag ska inte ge upp, utan jag ska åtminstone ha försökt. Så det så! Har även kollat lite på resor idag.. Funderar på att dra iväg utomlands under påsklovsveckan, Någon som joinar? Tänkte göra något vettigt nu, typ läsa eller något.. Försöka lugna ner mina tankar lite. Har även hunnit på coopan med emelie en sväng, pratade lite om helgen.. blir bland annat att se fotboll. Kan bli rätt intressant.

10

Urk på burk..



Sitter här i min ensamhet, och mår inte allt för bra.. Mer åt kasst-hållet faktiskt. Men det går över. Mår ju i alla fall bättre än igår, har ju till och med varit på baletten. Men nog var det rätt tungt, så förhoppningsvis så är jag frisk eller åtminstone friskare imorgon. Sitter och lyssnar på RHCP, och ja, jag blir deprimerad. Fy fan!
11

Sjukling..



Så, då sitter man här, sjuk. Inte speciellt roligt, men någon gång så är det väl ens tur. Näsan är igentäppt, och kroppen är jätteseg, huvudet smärtar. Ja, vilken jävlig dag.
12

Hur ska det gå?

Jag skulle egentligen hålla mig borta från bloggen ett tag, (fast det har jag ju gjort iofs) men jag har viktiga saker att ta upp. Kanske inte för er, men för mig är dem oerhört viktiga.

Från och med imorgon är det 11 månader. Jag som tycker att det är en evighet när det har gått en dag, 11 månader måste i så fall vara en oändlighet. Hur ska det gå att vara ifrån dig i 12 dagar? 12 hela dagar..

Typ Hey, wish me luck.

Har försökt att inte tänka så mycket på det, men det är rätt svårt att undvika.. För till slut måste jag ju inse att du ska åka iväg. Vill egentligen inte förstå att det är imorgon du åker, men jag får väl så gott försöka. Känns jobbigt att tänka på det, så det är väl bäst att jag försöker undvika det och tänka på något annat, något att glädjas åt.. något som är lite mer positivt.. Mnååh! I can't understand, det var ju nyss det var 2 månader innan du skulle åka, och nu har tiden bara runnit iväg.. och du ska åka imorgon. IMORGON! Det är helt sjukt, hur tiden kan gå så snabbt. Men tur är väl det att du kommer hem lite då och då. Så jag får krama och pussa upp dig!


Skolan har börjat om, och det är som det brukar vara, en pina. Måste skriva ett arbete, skriva en recention osv,osv. Tänk så skönt att det snart är slut. Bara 6 månader kvar, till och med mindre. Frågan är bara den vad jag ska göra sen. har börjat kolla på utbildningar. Både i göteborg, stockholm och umeå. Men har inte riktigt bestämt mig ännu. Det blir nog att söka alla, sedan se om jag tar mig in någonstans. Förhoppningsvis gör jag det, men man vet ju aldrig.

Annars blir det väl att resa lite, för att sedan komma tillbaka till Piteå. Men ingenting är bestämt ännu..

Såå, jag måste då skriva en recension om en klassiker. Jag valde att läsa boken jorden runt på 80 dagar av Jules Verne. Och jag måste nog medge att den var riktigt rolig att läsa. Det hade jag inte väntat mig, nej.. jag hade förväntat mig en riktigt tråkig och ointressant bok. Men, som jag sagt tidigare.. så ska man inte dra förhastade slutsater.

Har även hunnit bowla ett ANTAL gånger i veckan. Förra söndagen, i onsdags och i torsdags. Söndagen och onsdagen var inte mina bowlingdagar, men däremot torsdagen så gick det riktigt bra. Jag fick 174 (!?!) poäng på första serien. Andra serien fick jag bara 165, men det var rätt bra det också. Tidigare har jag knappt fått över 100 poäng. Jag kanske borde satsa på bowlingen istället? Haha.

Har även hunnit bara iväg och åkt längdskidor. Jag vet, inte riktigt min grej.. men det var faktiskt ganska roligt. Blir säkerligen att åka någon fler gång. Har kanske blivit lite inspirerad av Virpi och marit (?), vem vet..

Sedan så vet de flesta att jag avgett några nyårslöften, och hittills har dem faktiskt gått ganska bra. Har inte ätit godis på 2 veckor. Inte pjåkigt! Och fler icke-godis-veckor ska det bli.. sedan så får beach 2008 se upp, för här kommer jag!



Jag ute på skidäventyr.

Funderingar..



..ja, visst har jag många funderingar i huvudet just nu. Tankarna bara virvlar fram och tillbaka. Tänkte försöka ta tag i skolan nu, när den börjat om. Jag ska verkligen försöka. Den här sista terminen i skolan ska banne mig bli en seriös en. Funderar även på vad jag ska göra i framtiden, igen. Ett återkommande tema, visst, but who can blame me? Det är ju inte länge kvar, och då är det svårt att inte tänka på framtiden. Funderar även på att lägga av med bloggandet ett tag, har ändå aldirg något vettigt att skriva.. och då känns det lite onödigt att blogga vareviga dag. Till slut blir man bara less. Finns vikitgare saker att göra här i livet, som att plugga, läsa, ja.. you name it!


Sååå, ha en bra forstättning på veckan.

Skeppohoj! Styr badbord, överbord, nerbord..

Heey, vad gör alla? Snart sleepy hollow på tv 4, och eftersom jag aldrig sett den tidigare, så tyckte jag att det var ett bra tillfälle att passa på nu. Sedan har jag ju inget annat för mig, inget roligare i alla fall. Brukar dock inte finnas så mycket att göra kl 23.40 på kvällen, men det är iofs lördag.. och då finns alltid möjligheten att gå ut på krogen. Men jag är inte alls speciellt taggad för något sådant, nej.. jag tror jag stannar här och bara myser.



Sedan så är det inte så pjåkigt att se en film med Johnny depp inte. Det blir nog en trevlig afton, om inte annat så får jag väl glutta på den här bilden några timmar, så sover jag nog sött och gott inatt. Funderar nästan på att bli pirat, och hooka upp med Jack Sparrow där borta på andra sidan atlanten. Jaga lite andra pirater, mucka gräl osv. Ja, så får det bli.

Therese The Pirate says: Ohoj, I'm a bloody pirate.. Arrgh!

Längdskidor, styrketräning och TV-tittande..

..eyy, what's up? Vaknade förvånansvärt tidigt imorse. 09.45 var klockan för att vara exakt. Det är fredag, och jag har inte gjort speciellt mycket. Tränat lite, och tittat på längdskidor on TV. Idag var det sprinttävlingar. Är faktiskt rätt spännande att titta på, really. Inte för att jag brukar kolla på det speciellt ofta, men man blir som man umgås. Hoho. Annars så har det inte hänt allt för mycket idag, men de tär rätt skönt det med. Snart börjar skolan om, och jag måste ta tag i skolan nu. Jobbigt, men sant. Vill som inte riktigt inse att det är måndag imorgon. Känns riktigt, riktigt deprimerande att lovet har gått så fort. Nej, dags att göra något vettigt av mitt liv, i alla fall för dagen. Ciao!

Visst blir man sugen på att ta en promenad i skogen
när man ser den här bilden.  Tänk om Vi kunde ha
sånt väder i Piteå varje dag under vinter, wonderful!

Dags för avfärd..



Jaa, då var det torsdag. En helt vanlig dag kan man väl som säga, förutom att jag var riktigt, riktigt duktig imorse. Hade ställt klockan på 06.00, klockan 06.05 var jag uppe ur sängen. Där efter så var det frukost på schemat, och sedan vandrade jag till korpen där jag gick på Spin wake up 45 min. När jag kom hem så blev det att sova lite. Lite och lite, typ 3 ½ timme för att vara exakt. Har ju börjat lite smått att ta tag i mitt liv. Om någon har en datamus till övers så tar/lånar/får jag den mer än gärna. Börjar bli lite less på att inte ha någon. Har även hunnit vara en sväng på stan, betalat min elräkning och även hämtat nå grejs till lägenheten.


Måste ju även berätta att jag har möblerat om i lägenheten, så nu känns rymligare. Känns nästan som en helt ny lägenhet om jag ska vara ärlig. Har tagit bort det stora otympliga glasbordet jag hade tidigare, och bytt till ett litet svart lackbord. Det blev jättefint. Nu är det så där stort och rymligt, precis som jag vill ha det. Sedan har jag bytt plats på soffan, så nu står den där databordet stod tidigare. Databordet står uti alkoven, och tv:n står precis bredvid. Det stora glasskåpet (till finglas etc) står numera uti köket.

Lite synd att jag inte fotograderade före och efter bilder, men ni som har varit här vet ju hur det såg ut tidigare. Blir kanske någon bild i ett senare skede, om jag skaffar en kamera det vill säga.

 
Haha, inte visste jag att jag var positivt jämt? Men visst är det trevligt att höra att man får det intrycket av mig, att jag är en glad liten prick. Visst är jag rätt glad av mig, och försöker se det positiva i allt, inklusive det negativa som händer. Men även jag har mina dåliga dagar, och visst kan jag få mina utbrott ibland. Antar att jag inte är ensam om det, för om jag skulle vara det.. så skulle den här världen vara lite vrickad, om inte ganska, väldigt mycket galen. (?)


Nej, nu är det dags att promenera till Roasters med Miss E.
Over and out / Lady X

Goder morgon



...eller är den? Usch, vad jag hade problem att somna inatt. Hur mycket jag än försökte så gick det inte. Jag låg & vred och vände på mig, men jag kunde inte somna. När klockan började närma sig 01.00 så började jag tappa hoppet. Men, till slut somnade jag. Vaknade vid 10.30, och nu tänkte jag gå på en promenad. Där efter blir det nog att träna lite här hemma, och förhoppningsvis styrkemix ikväll. Bara jag inte somnar det vill säga.

Snart är jullovet slut.
Huvvaligen, att tiden går så fort. Hade gärna haft lov i några veckor till. Har en massa saker jag måste hinna med. Dags att påbörja träningen inför beach 2008. (för att vara på den säkra sidan)

Hej, jag har svårt att sova.



Så typiskt! Jag som var så trött tidigare, har legat vaken i 3 timmar. Har stora problem att somna. Suck :( Kan dock vara för att jag råkade slumra till lite tidigare ikväll. Såå, jag får väl skylla mig själv.


Ska ge det ett till försök. Sov gott alla!

Nåå, time for an update.

Ja, kanske dags för en liten uppdatering. De tär tisdag, och jag är riktigt jäkla trött alltså. Funderar på att lägga mig och sova nu. Blev ingen träning idag för min del, men jag får ta igen det imorgon istället. Annars har jag inte gjort så mycket idag. mest bara legat i sängen och myst, och inte är det så pjåkigt. Vad kan man då förvänta sig av år 2007? Det är en fråga som är svår att besvara, så jag tror jag väntar och ser vad som händer istället..

Har avgett några nyårslöften, of course, och ett av dem är att minska intaget av sötsaker. Sedan så ska jag hålla mig borta från intag av alkohol i några månader fram över. Sedan har jag lite mindre nyårslöften, som att försöka strukturera upp mitt liv. Speciellt när det gäller skolan dåå.

Sedan vill jag påpeka att jag INTE vill ha Red Hot Chili Peppers live, utan att jag skulle gärna SETT dem live.

Någon som vill göra ett arbete åt mig föresten?
Ska vara färdigt nästa vecka, jippihurray.. Så underbart, inte.

GOTT NYTT ÅR! ;-)

Heey, och GOTT NYTT ÅR alla glada. Första dagen på år 2007, ett år som är fullt av förändringar och förväntningar. Inte länge kvar tills studenten nu, bara 5 månader på ett ungefär. Glädje blandas med förtvivlan, men det ska nog bli bra till slut. Nyårsafton firade hos emelie med mina nära och kära vänner. Tråkigt bara att två av dem var lite sjuka, och inte spenderade hela kvällen med oss. Jag valde en nykter nyårsafton, och jag måste säga att jag är väldigt glad för det beslutet. Var så skönt att vakna upp i morse, utan några som helst bekymmer, och inte heller någon baksmälla.

Kvällen var lyckad på alla sätt. Vi åt god mat och spelade singstar. Det kom rätt mkt folk där i slutet, vissa lite fullare än andra kanske. Annars måste jag säga att det är skönt att det är ett nytt år. Ett nytt år, då man ska glömma det som hänt och se framåt mot det som ska hända. Det finns så mycket jag vill göra, och jag ska banne mig göra det också.


No one can stop me..




och att inte förglömma erica, aka crackiie som också var sjuk på nyårsafton. Hon hade (nästan) lovat att joina. Men självklart blev även hon sjuk. Jävla sjukdomar hit och dit. Fuck them I say!