Gladiator


Så sitter jag här, igen. Det är deprimerande hur tråkigt jag har, för att inte säga hur slö jag är. Tänkte ta en promenad igår. Blev det någon promenad? Ehm, nej. Blev däremot en film, gladiator. Den är alltid lika bra! Tänkte ta en promenad ikväll också, men tror ni att jag gjorde det? Ehm, njaa.. jag la mig i sängen och somnade. Borde ha lärt mig vid det här laget att inte lägga mig i sängen. Det är döden! det är väl lika bra att jag går och lägger mig igen. Tagget för morgondagen har minskat, men det lär komma tillbaka imorgon. Nej, nu ska jag lyssna på sorgsna och deprimerande låtar.  

Nyårslöften


Sitter här och funderar på vad man kan avge för nyårslöften. Jag vet ett, och 2008 ska jag verkligen hålla det.

Så, jag har börjat planera lite inför det kommande året. 2008 ska bestå av glädje. Ingenting ska få förstöra för mig och jag ska göra allt jag känner för. Inget olagligt förstås. Men om jag känner för att åka iväg på en spontan resa, då gör jag det. Jag ska leva livet helt enkelt.

Road?


Nej, inte det minsta. Sitter här och lyssnar på lite simple plan och story of the year och funderar vad jag göra denna afton. Blir nog en lite längre promenad för att sedan avsluta på coop och handla lite frukt. Ha en bra kväll!

Red is the new black


Sitter här ganska nyvaknad och funderar på vad dagen har att erbjuda. Hade varit skönt att träna, eller gå en promenad, men jag har svårt att bestämma mig. Lär bli kvar framför datorn, eller så går jag och lägger mig igen. Fast jag har sovit tillräckligt idag. Jag sover nästan bort hela dagarna, vilket jag måste sluta med. Imorgon ska jag stiga upp tidigt! Vad har jag annars hittat på idag? Jag har suttit här och framför tvn, sedan har jag hunnit med en sväng eller två till köket. Intressant? Nej, inte direkt. Men vem har sagt att det här är en intressant, eller vettig blogg? Inte jag i alla fall. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Jag var nästan lite partysugen tidigare, men det verkar som att planerna har gått i stöpet, så jag lär sitta framför tvn och se en film eller två. Min mor har åkt till lycksele, så jag får ha lägenheten för mig själv i några dagar. Skönt att få vara ensam ett tag, men jobbigt att laga mat. Haha! Nej, nu ska jag gå och sätta mig i vardagsrummet och fundera om jag ska orka ta en promenad eller ej.

(och nej, rubriken har ingenting med inlägget att göra. jag är kass på rubriker, okej?)

Julstämning..

..my ass.
Vad var det jag sa? Jag visste det. I fucking knew it. Idag är det dan före dopparedan, och jag har ingen riktig julstämning. Den kanske kommer imorgon? Tänkte pallra mig ner på stan en sväng, men först ska jag trycka i mig ett äpple. Om några dagar så ska jag köpa en ny mobil, inte är det dåligt inte. Just nu har jag en sony ercissonw550i som jag fått låna, men snart har jag en egen sony ericsson. Inte samma modell då förstås. Dags att göra någon nytta.

Don't ask!

Fråga mig inte varför jag är uppe den här tiden, för jag vet inte svaret på det själv. Grejen är den att jag inte ens har gått och lagt mig, cool som jag är. Jag sitter här med min vän, glaset, och i glaset så existerar vätskan h2o. Jag och h2o är bra kompisar, och vi lär vara det ett bra tag framöver. Åtminstone tills jag bestämmer mig för att lägga mig i sängen. Men jag och sängen vill inte vara vänner, inte just nu. Efterdyningarna börjar så smått komma, och sängen känns inte en bra plats att vara på när det känns som att hela solsystemet snurrar runt en själv. Okej, nu gick jag till överdrift. Jag är inte speciellt onykter, känner bara att jag inte är redo för sängen ännu, men det kommer väl. Jag förbereder mig lite smått..

El promenado


Jag är för lat alltså. Har inte orkat handla några julklappar än, och det är 4 dagar kvar till julafton. Yes, så idag måste jag ta tag i det. Tänkte först ta en promenad sen gå till stan och handla lite frukt och försöka hitta någon klapp. Blir nog styrkemix ikväll, yees. Har hittat en nyårsklänning också. Är inget fan av klänningar, men man får väl bjuda på det i alla fall en gång per år.

Ut i det fina vädret!


Tisdag, andra dagen på veckan. Vad ska man hitta på idag då? Tänkte ta en långpromenad i det fina vädret, för att sen ta mig till stan och inhandla en klapp eller två, och kanske en ny mobil? Skulle verkligen behöva en. Skärmen är totalt paj. Kan inte läsa sms, och ibland stängs mobilen av helt.. Så nu är det dags för en ny, bättre mobil. Ingen samsung den här gången!

Snart är det julafton också. Damn vad tiden går fort. Längtar faktiskt till att äta julmat, tro det eller ej. Det är första gången på år och dagar jag längtar efter julmaten. Funderar på vad man ska hitta på juldagen, antar att många ska festa, men jag är inte så sugen på det. Men det får jag väl se på juldagen.

Back in my hometown


Hemma i Piteå igen. Först nu jag har lite julstämning, och det är tack vare snön. På vissa ställen i Göteborg är gräset fortfarande lite grönt, i december. Det är sjukt! Men, nu är jag back in my hometown. Känns skönt, skönt, sköööönt! Tänkte passa på att säga grattis till gamlingen, hela 20 år. Fan, snart är vi gamla och grå. Misstänker att jag kommer spendera mycket tid med den där miss crackiie nu när jag är på besök. Vad har annars hänt i mitt liv? Jo ni, det är mycket som har hänt. Den 10/3 åker jag till Thailand, och jag blir kvar där i hela 36 dagar. Det ni!

Julafton om en vecka, och jag har inte köpt en enda klappis. Men, har inte speciellt många att köpa till såå, det lär gå fort. Efter julafton kommer nyår, eller först och främst är det juldagen och annandagjul. Fast nyårsaftonen är mer spännande. Då blir det OMY och medlemsfest. Tror det kommer över 700st. Maffigt värre! Kan bli trevligt.

I veckan blir det träning, träning och just ja, träning. Har saknat korpen som en tok, ska därför dit idag och skaffa ett månadskort. Gött! Nej, nu ska jag ut och rulla runt i snön. Kräm