Trötthet är inte att leka med


Idag är jag sjukt trött. Har endast sovit 4 timmar natten som var, sedan 12 timmars jobb på det. När jag kom hem tänkte jag vila en halvtimme, det blev 2 timmar. Nu sitter jag på strömnäs och funderar på sängen. Upp om några timmar.. igen.

Kycklingsallad och balkongmys


Idag blir det lyxmiddag med kycklingsallad, vitlöksbröd och coca cola zero, till efterrätt blir det carte dor (stavas/heter det så?!) stracciatella. Mumma! Fredag imorgon, och jobb. Inget jag ser fram emot direkt. Har inte haft en ledig helg på ett bra tag. Men, som jag tidigare skrivit är daghelg bättre än natthelg.

Annars då? Tycker att tiden går så jäkla fort. Iofs så är inte 2 lediga dagar så mkt när man tänker efter, speciellt inte om man slutar kl 06.00, och börjar om 48 timmar senare kl 06.00. Har packat ner alla kläder som jag har här hos M, blir väl att gå ner i förrådet och ta mina grejer som jag köpte på ikea också, sen är jag redo för min nya lägenhet. Måste dock köpa lite grejer som saknat till läggan. Nu är det dags för myspys ute i solen.

I väntans tider


Nej, jag är inte med barn, haha ;P Fy fan vad skönt! Nu var nattjobbet över för den här veckan.. Halleluja, som man så fint kan säga. Sitter och väntar på bättre tider. Blir luleå ikväll, förhoppningsvis. Sen blir det jobb hela helgen, skönt att det är dag-helg i allafall, så man kanske orkar göra någonting på kvällarna. Man känner sig lite hurtig ändå, när man cyklar till stan från ABB kl 5 på morgonen. Yes.. men nog är man rätt trött när man väl kommer fram, och det tar inte länge innan man stupar i sängen.

Så, det enda jag kan göra nu är att vänta.

Otaggad..


Jag vill bara att dagen/natten ska vara över. Nattjobb är inge roligt alls.. verkligen inte. Är sugen på att shoppa snygga träningskläder, men vet inte någon bra internetsida.. Får helt enkelt kolla upp det där imorgon..

pics from thai!

   

Tom


Jag känner mig tom i huvudet.. Ingen inspiration alls, och det känns som att jag inte kan formulera mig som jag vill Det blir mest bara att jag skriver något enstaka ord som inte alls passar ihop och det blir bara blajj av det hela. Men jag ger det ett försök ändå. Sitter här hos min mor och funderar på om jag ska gå ut i det fina vädret, måste ändå traska till coop och handla frukt och något att äta i kväll. Måste även boka flyg eller tågbiljett till den 26/7, om det inte blir att åka bil ner till göteborg.

Måste då säga att min Iron Maiden biljett verkligen ser fin ut i min hand. Den passar som in där, helt perfekt.. som handen i handsken. (eller något). 3½ timme kvar tills jag börjar jobba igen.. Hoppas att motivationen är bättre idag än igår.. Kände mig verkligen otaggad att jobba, men i slutet av månaden så ger det väl resultat. Nästa vecka blir det jobb i badhusparken, och kanske lördagen också. Måste även ordna med lägenheten.. Mycket som måste göras och planeras. Snart en vecka sen jag fick en kram.. men imorgon så blir det nog luleå.


Nattjobbarn


Klockan är 02.55 och jag slutar om 3 timmar. Jippi! Då blir det att sooova, för att sedan jobba 12 timmar natt, igen. Kuul.. Näe, dags att göra annat. Helgen var riktigt lyckad, berättar mer sen..


It's not over, not yet..


Jag trodde blogglivet var slut för min del, (med tanke på det där bytet, eller vad det nu är) men icket det. Im back! Lär dock bli dåligt med inlägg i helgen. Sitter i luleå stad och väntar på att tiden ska gå. Ikväll bär det av till sthlm och afropowerdance utbildning. Är taggad! Blir dock tungt på måndagen då jag jobbar 12 timmar natt, för att sedan sova ett någon timme och jobba i 12 timmar till. Men sen är jag ledig i 2½ dag, yeey. Kanske borde göra något vettigt, typ en promenad?

Morgontrött



Nu är klockan 05.0, och jag vaknade för ca 30 minuter sen. Ska snart gå över till min bror, så vi kan sätta fast cykeln på bilen, sen bär det av till jobbet. Nästa vecka blir det att jobba natt måndag och tisdag, och dag från fredag till söndag. Jag längtar....

I give you..

Jag varnar känsliga lyssnare. Jag ger er Children of bodom - Black widow, one of my favourite songs, av children of bodom såklart. Nu ska jag hinka vatten och prata med min moder.. Så, bara för er att sitta ner och njuta av den fina låten. Höhöhö..


PDOL 2006


Hypen deluxe. Vad är det med Jason Mraz och Im yours? Ja, visst är låten bra.. men den kom ju för en evighet sen. Dom nöter ju ut den på radio. (ja, det finns inte så mkt annat att lyssna på, på jobbet). Den påminner förövrigt mig om PDOL 2006, och efterfesten kl 7 på morgonen. Det var tider det. Well, det är en bra låt.. men den spelas alldeles för frekvent för att bibehålla sin glans, så att säga. Dags att göra någon nytta. Vad vet jag inte, men något som inte har med att sitta framför datorn i alla fall.

Apocalyptica - One


En blogg om..


..mitt liv, just idag. Allt känns så bra just nu. Livet leker verkligen. Jag kommer fortsätta på ABB resten av sommaren, så den ekonomiska biten är löst. Nu behöver jag inte oroa mig för det längre. Men ska ändå prata med dom på badhusparken.. Jag kan ju alltid arbeta lite extra där. Cash is nice.

Snart får jag även min lägenhet.. äntligen. Men först sthlm och utbildning. I slutet av Juni blir det göteborg, och kanske west coast riot och metaltown. Hoppas! I slutet av juli blir det Iron maiden. Inte är det dåligt inte. Har även tänkt besöka stugan i lycksele. Måste ju faktiskt passa på att besöka den under sommaren.

Nä, ikväll är det semifinalen i eurovision, och självklart ska jag titta på den. Är inte den som lyssnar på schlager allt för ofta, men eurovision är ju ändå eurovision. Heja Charlotte!


Lite sliten..


..efter helgens jobbande. Det blev 36 timmars jobb på 3 dagar. Så, nu känns det i kroppen att jag inte sovit så mkt och att jag använt mig av de (få) muskler jag har. Min högra hand är inte riktigt i sitt bästa skicka efter allt borrande och hyvlande. Men förhoppningsvis går det över, för att sedan komma tillbaka på onsdag. Tänkte gå och krypa ner i soffan med ett täcke och ett glas juice för att invänta min karl. Stockholm på fredag!

Om jag är trött?


..Trött är bara förnamnet. God natt (god morgon för vissa) och sov gott!

Tea-time


Snart dags för den andra aomgången av te. Måste tillfriskna, måste, måste, måååste. Åker ju tametusan till huvudstaden nästa vecka och då måste jag vara frisk som en nötkärna. Blir att dansa hela helgen. Inte så bra att vara lite krasslig då!

Som alla borde veta vid det här laget så blir min helg i lugnets tecken. Har inte tid att göra något, och lär inte heller ha någon ork. Nåja, det får jag ta igen någon annan helg. Måste gå förbi nordea och pitebo på måndag. Vet inte om jag hinner idag.Sedan har jag en utbildning på 1½ timme på tisdag. Onsdag jobb, torsdag jobb och fredag sthlm. Fullt upp med andra ord.. men det gillar vi!

Trötter


Fy tusan vad trött jag är, men jag måste försöka hålla mig vaken ett tag till. Blir att sova länge imorgon, oh yes. Dödshelgen påbörjas kl 18.00. But hey, it's worth it! Det är aldrig dåligt med lite pengar på kontot. Nu kan jag bara hoppas på det bästa.. God natt och sov gott!

Oh, what a beautiful day!


Ooooh, happy daay.. oh happy daaaay. Idag är en sån där bra dag. Ni vet, en sån där dag man inte vill ska ta slut. Jag kanske får fortsatt på ABB resten av sommaren. Hoppas, hoppas, hoppas. Skulle vara sååå grymt bra. Då behöver jag inte oroa mig för hur jag ska överleva, sedan har jag något att göra på dagarna. Skulle vara klockers!
Nä, jag borde nog egentligen gå och pumpa däcket på min cykel. Blir cykellivet från och med imorgon. Luleå ikväll? Hoppas på det!

Morrnmorrn


Snart dags att sätta sig på bussen till Piteå. Ikväll blir det att vaka för att kunna sova hela morgondagen inför de kommande jobbnätterna. Dags att dricka upp téet!

Thank you, starbucks!


Min näsa känns redan bättre.. och det är helt och hållet starbucksmuggens förtjänst! Dags för mig att ta mig en promenad i det fina vädret, men först borde jag bädda och städa upp lite efter mig. Dölja min spår. Borde egentligen diska också, men jag gillar inte att diska.. Inte heller att laga mat eller städa.

Ni ska se mina blåmärken på benen efter gårdagens jobb. Ojoj, inte vackert. Men det gör inte så fasligt ont..man är ju hård. Uuuut i solen.. Kanske blir middag på balkongen idag?

Tääbbbt i näätan


..Så har man gått och blivit ett förkylningsoffer. Kul på tre hjul, liksom. Näe, inte värst. Så, nu har jag tänkt krypa ner under täcket, med en kopp te i ena handen och tvdosan i den andra. Nu väntar starbucksmuggen från Bangkok på mig.

Tjingelingpling

Onsdag


Igår jobbade jag min första dag på ABB, och det gick väl ganska bra tycker jag. Blir att jobba natt hela helgen, fredag, lördag och söndag. Det blir 36 timmar, eftersom jag jobbar 12 timmars pass. Var även på en dansföreställning igår, en föreställning som yrkesdansarprogrammet höll i. Det var mycket roligt att se, men visst gav det en lite ångest. Det fick mig att sakna dansen och att stå på scen. Ibland blev det lite jobbigt, tyvärr.

Sen hoppade jag på buss 20 till luleå, och nu är jag här hos M. Har ätit lite frukost och funderar på vad jag ska hitta på idag. Kanske leka med mina snowboard som jag har köpt, eller varför inte en promenad i det fina vädret.. Imorgon blir det Piteå igen, och en sväng på adecco och korpen. Fredag jobb, lördag jobb och söndag jobb. Jobbar dag onsdag och torsdag nästa vecka. Gött!

Coopan


Och inhandling av morgonens lunch. Kanske borde köpa något mellanmål också? Ska jobba i 10 timmar.. Trevlat värre! Blev inge korpen, jävla skit. Såg V for Vendetta istället. Grymt bra film, se den.

Sing along, lalala


Ooh, do I miss you like a maniac? Oh yes, I do. (ja, erica.. jag är mes-therese)

Hur ska det gå när jag flyttar till Piteå, och får en fast punkt i mitt liv? Inget mer hängande och flängande.. (ja, jag är medveten om vad som står skrivet i mitt förra inlägg). Men nu syftar jag mest på hur mkt jag kommer sakna M. Jag åkte därifrån imorse, och ja, jag saknar han redan. Inget dåligt med egen lägenhet, nej, tvärtom.. vilken lättnad, vilken möjlighet, ja.. det finns många ord som jag tror skulle passa in och som kan förklara vilket lyckorus jag kommer ha när jag står där och håller nyckeln i min hand. Den enda nackdelen är att det inte blir lika många kramar i veckan, och det är väl det som ger mig lite.. vad säger man, såna där jobbiga jag-kommer-sakna-dig-så-mkt-känslor. Nåja, hur det ska gå lär den som lever se.

Snart blir det tacos med min broder, och SEN blir det att träna. Finally!

Give me, please?


Hej, ge mig min lägenhet nu.. snälla! Är så sjuukt less på att pendla mellan luleå och piteå, och nu kommer det bli ännu mer pendling när jag ska jobba på ABB. Kul jul! Jag behöver verkligen min lägenhet. Hur underbart hade inte det varit. Tyvärr är det lite jobbigt att bo hos min moder, anledningen behöver jag inte skriva om.. men det är verkligen ingenting jag vill egentligen. Jag hade hellre haft min lägenhet och sovit där. Jag vet att min mor brukar läsa min blogg lite då och då, och hon vet mycket väl att jag tycker att det är lite jobbigt att bo här. Jag känner mig i vägen, och det är väl ganska naturligt. Visst trivs jag i Luleå hos M, men där känner man sig också lite i vägen. Även fast jag vet att han inte tycker att jag är det. Men det blir väl lätt så när man inte har en enda sak som man äger i hans lägenhet. Nåja, dags att hämta arbetskläderna på idépoolen. Jobb imorgon kl 08.00. Korpen ikwell!

Funnybunny


Sitter hos min mor i Piteå och kånkar på. Försöker fixa med lite grejs, men nu blir det en sväng på stan med crackhoe och sedan blir det lite träning på korpen. Ikväll åker jag tillbaka till luleå och lever luleålivet med min man ikväll. På torsdag blir det Piteå.. igen, och på lördag. Fan, jag vill ha min lägenhet nu, nu, nu. Är less på att inte ha ett eget ställe. My own place, where I can chill. Näe, jag får vänta tills den 1/6. Tjingaling vad kul.

Sing halleluja!


Jag har bestämt mig för att lägga upp sing-halleluja-klippet. Ett inga ord klipp. Stay tuned..

Hmm


Dålig dag. Dödsveckan, vilket betyder smärta deluxe. Fick just reda på att jag antagligen inte får jobba lika mkt som jag vill och behöver, vilket leder till att jag är förbannad. Hela grejen ger mig ångest, eftersom jag behöver pengarna. Jävla skit! Nu måste jag ordna det här på något sätt. ANnars får jag väl dra till göteborg och jobba där, typ.  


Sent ute, men ändå inne..


Lite sent kanske, men nu är jag rätt så korthårig. Känns faktiskt rätt skönt, sedan växer ju håret ut snart. Fredagen spenderade jag i luleå med M, en film och en löptur. Lördagen gick vi på stan för att sen ta oss till Piteå. I piteå blev det middag hos M's parents, och där efter promenerade vi förbi en vän till han. Jag hookade upp med erica, petra och matilda och promenerade till punkt. Det blev inte så lånvarigt, så vi bestämde oss för att åka till norrmalmia. Var dock inge folk där, så jag och M åkte tillbaka till hans vän, för att 40 minuter senare åka tillbaka till norrmalmia. Mindre folk än jag hoppats på, men så kan det ju vara. Där i slutet blev det röj på dansgolvet (?). Människorna runt omkring oss var nog lite skeptiska till vårt dansande. Undra varför!? Nu ska jag gå och mysa med tyson, hunden.

Klippdags!


Om 45 minuter ska jag klippas. Spännande!

En dag har gått


...och jag saknar dig redan.

I got a plan


Ska gå en promenad, för att sedan vandra förbi coop och köpa lite frukt. Mumma! God morgon föresten. Drömmer rätt knäppa drömmar alltså, sicko. Tandborstning nu!

Kan tiden gå liiite snabbare, tack


Nu har jag gjort en massa grejs, så nu behöver jag inte göra något mer i veckan, haha. Nej, skämt åsido. Nästa gång får M tvätta. Snart Piteå och korpen. Bodycombat eller spinning?

Shopping á la therese

   

Här har ni lite bilder på det jag shoppade i Thailand. Lite sent, men bättre sent än aldrig. Eller hur?

Sååå fin låt!



Detta är en av de bästa låtarna Madonna har gjort, enligt mig. Lite deppig kanske, men ack så fin.

Bryggeriet once more


Usch vad duktig jag har varit idag. Jag har tvättat, och nu ska jag dammsuga. Sedan har jag ju även bäddat sängen och diskat. Ja, fy tusan vad jag har varit effektiv idag. Har till och med varit på bryggeriet och ätit med min moder. Ja, jag är förvånad, men imponerad av mig själv.






Jag i kåbban i februari

Back to Thai!

Me wanna go back..


Att göra eller inte göra..


..Det är den stora frågan! En till piercing och en till tatuering skulle inte sitta helt fel. Men, jag vet att det inte skulle vara så uppskattat avmin moder. Okej, visst är jag myndig och jag får göra vad jag vill med min kropp, men samtidigt så vill man ju ändå att ens mamma ska godkänna det. Tror inte heller att min karl skulle uppskatta ännu en piercing. Skulle som sagt vara roligt att testa, och se om man passar i det iaf. Nåja, först ska jag ta tag i hårklippandet. Tänkte boka tid idag. Vill ha förändring. Frågan är om jag ska fortsätta vara blond eller om jag ska testa någon annan hårfärg. I-landsproblem, oh yes.


Siffran sjunker inte..


...Jävla skit. 5 äpplen igår, 5 äpplen i måndags.. Det går mot en säker magdöd. Idag har jag "bara" ätit 2 äpplen, och klockan är bara 10.44. Men, nu blir det inga fler äpplen.. på några timmar.

Har delat upp tvätten. Svart, färgad och vit tvätt, så att det ska gå snabbt när jag sätter i den om 45 minuter. Sedan blir det kanske en sväng på bryggeriet med min mor. Måste även posta min hemtenta, och gå en sväng på stan. Idag blir det Piteå och en sväng på korpen. Rep inför nationaldagen imorgon och kanske ett yogapass på morgonen. Är så jäkla stel nu så det finns inte.

Vill att det ska bli första Juni så att jag får min egen lägenhet. Är rätt jobbigt att pendla mellan luleå och piteå, och inte ha något riktigt hem. Fast först blir det Göteborg och rensa ur lägenheten.

Alperna..


Har blivit grymt sugen på att åka iväg till alperna efter helgens besök i Kåbdalis. Så, nu sitter jag och kollar på resor till 2009. Skulle vara riktigt roligt att åka iväg..


Je t'adore


Sitter och lyssnar på Kate Ryans låt Je t'adore, från eurovision 2006.Måste nog säga att det är tametusan det bästa eurovisionåret, ever. Annars hade jag tänkt ta en promenad. Tänkte även kika in på ikeas hemsida, och titta efter en säng till nya lägenheten. Måste även posta min lilla hemtenta i anatomi och träningslära. Men först och främst blir det en långpromenad.

Saker som jag borde ta tag i:

  • Formatera datorn, den går seeegt.
  • Köpa nya träningskor
  • Ringa min moders vän angående boende i sthlm
  • Träna
  • Ringa crack angående helgen och CCgrejen

Ja, det är väl det jag måste göra.. gärna idag. Dags för en promenad i det fina luleåvädret.



snö och snowboardliv?


Imorgon bär det av till kåbban, och vem vet.. jag kanske ställer mig på en snowboard, frivilligt eller ofrivilligt.. det får vi se. Blir iallafall buffé på kvällen. Vad har jag annars gjort idag? Inget och just ja, ingenting. Suttit framför tvn, löst sudoku, sett lite mer på tv.. Animal Planet är altt intressant må jag säga. Blev även en film denna afton. Boat trip blev valet, och.. ja.. inte den bästa film jag sett. But hey, ibland är filmerna sådär mediokra och ganska lama.
 
Nåja, jag är sugen på att träna och jag vill att det ska bli en ny vecka så jag kan verkligen börja på riktigt. Om 3 veckor åker jag föresten till hufvudstaden. Där kommer jag spendera en heeel helg. Kan nog bli hiskeligt roligt. Nej, nu måste jag sova, så att jag orkar upp imorgon.

Strömnäs


Sitter på strömnäs, eller rättare sagt i ett hus som ligger på strömnäs och fryser om mina fossingar. Har inte orkat ta på mig några sockar ännu. Är ju faktiskt rätt besvärligt, det måste ni erkänna. Har hunnit äta en hamburgare, och snart blir det kycklingsallad. Mumma! Ska man ta bort det knallröda nagellacket, eller ska man låta det vara kvar? Inte direkt diskret så att säga. Nåja, får la se hur jag gör när jag kommer hem till min moders lägenhet.

Jag är uttråkad. M sitter vid sin jobbdator och ritar 3D-grejer as usual, så jag får sitta här och roa mig på egen hand. Tror jag har läst igenom Piteås alla bloggar. Försöker hitta en billig resa också, och så vill jag även tågluffa nästa sommar. Mycket som man vill göra, men vart tusan ska man få tiden ifrån? Dags att röra på fossingarna lite, så att man får igång blodcirkulationen.. Apropå blod, jag sparkade in foten i dörrkarmen igår. Det gjorde.. lite ont. Blev ett sår också. Coolt va?

Valborg


Ja, vad säger man? Det blev ingen utgång för min del, utan vi satt mest hemma hos mig och drack. Kvällen slutade med vloggar utan dess like. Jag skulle kunna lägga upp helt sjuka videor, men jag gör det inte.. mest för er egen skull. Det finns en risk att videoklippen på min mobil är ohälsosamma och skadliga för känsliga tittare, så jag undviker att lägga upp dom. Jag tänker som sagt på skaderisken!

Annars då? Vad gör jag uppe den här tiden kanske ni undrar? Jag vaknade helt enkelt tidigt denna torsdag, och visst mår jag finemang. Frisk som en nötkärna, om vi bortser från förkylningen. Nu ska jag krypa ner i sängen igen, och sova lite.