The mentalist


Om diez minutos är det the mentalist på tv 3. Såg första avsnittet förra veckan, och jag gillade det jag såg. Därför tänkte jag fortsätta följa serien nu när jag ändå är här och inte har så mycket att göra på tisdagarna. Idag var jag och evelina hurtiga och promenerade till riksgränsen där vi gymmade. Jag hoppas på lite träningsvärk imorgon! Åhh, snälla ge mig bra väder imorgon.. oh, please give me, pleeease! Då ska jag promenera till riks och träna, sedan ut i backen. Hoppas hoppas hoppas!

 Kanske ska berätta lite vad som hänt /händer här, mitt i ingenstans. Jag jobbar som sagt som servitris på en restaurang här i katterjåkk, och här ska jag spendera 4 månader. TIll en början var jag orolig, jag hade nästan lite ångest innan jag åkte.. men nu känns det riktigt bra. Jag har roliga arbetskamrater, ingenting att oroa mig för. Här uppe är livet så enkelt, det finns inga måsten - man bara är. Naturen är underbart vacker och det är verkligen inte många som får vakna upp, titta ut genom fönstret och mötas av av ett stort fjäll. Nää,det är verkligen en utsikt utan dess like.

Vi hade ganska fullt upp på jobbet i helgen, men sånt gillar vi. Måndagarna är döden! Lugnare dag får man leta efter.. På kvällarna hänger jag rätt ofta med tjejerna. Det blir många skratt och intressanta samtal. För några dagar sedan fick vi för oss att vi skulle sminka varandra, och jaa, det slutade som det gjorde.. jag, sminkad med någon sort batmanliknande-mask runt ögonen. Inte hett för fem öre, haha.

Som sagt, jag var lite orolig innan min tripp hit men som jag skrivit så många gånger förr: man lever ju bara en gång, och man ska ta vara på alla möjligheter som ges. När jag kommer hem är jag en upplevelse och erfarenhet rikare!

Nu måste jag fokusera på tvn ett tag.. I'll be back!



Jag är tillbaka, men har tyvärr inget mer att tillägga, eller jo det har jag, men jag orkar inte..

Vi ses när vi ses!

Veckan går mot sitt slut


Så har ännu en helg passerat. Det har inte hänt mycket alls, har jobbat som vanligt. Har inte hunnit med någon åkning i  backen. Igår var det perfekt temperatur men det snöade och var snörök så det blev inget utav det. Var ut i torsdags på grönan i riksgränsen. No people och ganska dött,men promenaden hem var ganska rolig. Haha!

Do you have facebook?


Ledig once again, och lika tråkigt som förra veckan, tyvärr. Sitter och tittar på ncis och surfar runt på olika sidor. Det går inte allt för snabbt men jag kan åtminstone sitta och surfa lite.

Hade egentligen velat jobba varje dag så mycket det bara gick, så man slapp tänka och fundera på annat. Bara göra sin sak för att sen gå hem och sova, för att några timmar senare vakna och gå till jobbet igen.

Evelina kom med en glad nyhet. Är visst någon som behöver hjälp till en fjällkiosk här, hade vart grymt att få jobba lite extra. Dötiden är verkligen ingenting jag gillar här uppe, men man får göra det bästa utav situationen. På torsdag öppnar backarna, så på fredag kanske jag tar mig ett åk eller två. Mitt mål är ju att kunna stå på brädan och inte göra så jäkla mycket akrobatiska konster på vägen ner. You ge the point. Annars trivs jag bra här, trivs på jobbet och med arbetskamraterna. Önskar bara att gymmet låg här och inte i riksgränsen.

Vill inte vara en pain in the ass, så att säga, men jag vill bara att du ska komma hit någon gång...

Alla hjärtans dag, once again


Lördag och snart dags för jobb. Hoppas på lite mer folk ikväll än igår.. Från kl 22 var det dött. Imorgon är det jobb mellan 14-19 som gäller, sedan är det dags för vårt första personalmöte.

Har hunnit en sväng till riksgränsen idag och tränat lite i deras gym. Riktigt skönt må jag säga! Lär blir ett antal svängar dit nu under säsongen. Ska försöka ta igen de förlorade musklerna, haha. Och LITE peppad jag är inför kommande torsdag. Då är det premiär i riksgränsen, så jag och nathalie hade tänkt traska dit efter hon slutat jobba. Kan bara bli roligt! Tänkte även ta ett litet premiäråk på fredagen, och om jag inte är helt sliten tänkte jag även åka lite lördagen också. Sen blir det gymma i allafall tre gånger den kommande veckan. Japp!

Alla hjärtans dag idag. 7 år sedan.. Ännu ett år har passerat. Tiden bara flyger iväg, men den läker inte alla sår. På något konstigt sätt börjar jag känna mig lite gammal. För sju år sedan var jag ynka 13 år. Men alla hjärtans dag är inte bara något jag associerar med negativa saker. Det är även en dag då människor tummen ur arslet och delar med sig av kärlek. (dock lite onödigt med en sådan, jag tycker att man ska dela med sig av sin kärlek alla dagar på året). Måste man ha en speciell dag för det? Well, jag tänkte passa på att skicka en massa kramar till alla mina nära och kära. Spread some love!

Sedan tycker jag att någon ska hälsa på mig snart! Mami? Mina bröder? Someone?

Torsdag


Jag känner mig lite tom..

Nu är det jobbdags!

En dag i ledighetens tecken


Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte så mycket här, jag jobbar, sover och äter. Klockan är snart ett och jag är ledig. Luktar extremt mycket vitlök ur munnen efter tzatsikin jag åt till maten. Gott men vilken doft. Lucky me att jag inte ska vara nära någon då! Nästa vecka är det premiär i riksgränsen, så då hoppas vi på mycket folk!

Hemma efter en virrig kväll


Då var man hemma efter lördagens jobb. Har serverat mat och blandat drinkar hela kvällen lång, känner därför att det snart är dags att krypa till kojs. Blir jobb imorgon från 14.00 till 20.00, måndag 10.00-20.00, tisdad, onsdag - ledig. Näää, nu måste jag sova. Är bara en massa kasst på tv. Sov gott!

Torsdag


Evelajnen har varit över en sväng och hjälpt mig med isolerandet av värmen. Ett täcke hängdes upp och ett antal ljus tändes.. Förhoppningsvis blir det lite varmare snart. Ska bege mig över till grannarna och se lite tv. Nu är fyra dagars jobb, sen är man ledig igen.

Iskallt


Jag har en dåligt isolerad lägenhet. Just nu har vi ett ganska rejält snöoväder här i krokarna, skulle nästan benämna det med snöstorm. Blåser som fan! Iallafall, min lägenhet är iskall och då har jag ändå alla element på.  Måste ta en snack med le vaktmästare och le boss. Kan ju inte frysa arslet av mig när jag är här..

Onsdag, eller?


Ikväll blir det film hos tjejerna. Det är bourne identity på tv 6. Jobb imorgon, och jag har tänkte undvika att ta en pnap innan filmen. Funderar på att ta en promenad till riksgränsen både före och efter jobbet imorgon.

En sväng till riksgränsen


Andra och sista lediga dagen för den hät veckan. Promenerade till riksgränsen där jag träffade kvinnan som är ansvarig för spadelen. Kommer förhoppningsvis vara instruktör där under säsongen, och kommer även få nyttja deras gym. Fan vad gött! Måste dock fixa en reflexväst och en pannlampa, borde även skaffa en almanacka.. Vill inte bli påkörd av skotrarna när jag går på skoterleden.

Nu blir det konsum och en cola zero, mmm..

Måndag och tröttheten infinner sig


Har inte bloggat på några dagar, men jag har faktiskt två förklaringar. 1: Mitt mobila bredband är kasst här uppe. 2: Har haft fullt upp hela helgen med jobb. Men nu tänkte jag skriva ner en rad eller två. Har jobbat från klockan 10.00 till 20.00. Nu är jag ledig både imorgon och på onsdag. Ingenting planerat inför morgondagen. Blir nog att ta det lugnt och vila. Inga planer för onsdagen heller, bortsett från att jag ska en sväng till riksgränsen..

 Och by the way, ni får gärna lämna en kommentar eller två någon gång..