Freitag


Idag är en dålig dag. Jag mår illa och har ont i huvudet. Börjar misstänka att jag börjar bli sjuk (?!). Detta är ju inte acceptabelt, så därför ignorerar jag illamåendet och fokuserar på den kommande långpromenaden. Får se vad aftonen har att erbjuda. Är sugen på att gå ut i Piteå, men får se hur det blir.. inget är bestämt ännu. Om 11 dagar åker jag till Thailand, woopwoop!

Good to know


...att jag har jävligt ont i min vänstra stortå och att min mamma tycker att jag har häxnaglar. (?!) Är ju lite av en good-to-know-grej för er andra, typ.

Onsdag, härliga onsdag


...eller något i den stilen. Jag vaknade tidigt i morse, för att vara Therese då förstås. Var uppe redan kl 08.15. Tog mig en promenad till stan, eller rättare sagt till BDbygg, men det ligger ju som i stan. Detta skedde efter en timmes virrande på internet. 11.30 var det styrkemix på korpen, kl 16.00 var jag tillbaka på korpen igen för att gå en "coreutbildning". Vi gick mest bara igenom olika övningar man kan ha, lite teknik osv. Där efter gick jag på yoga2 75min. Var riktigt skönt för min annars så stela kropp (?), eller kanske stel för att vara jag.

Nåja, nu är klockan 22.13 och jag är redan trött. Förstår inte riktigt vad det är med mig. Bara för en månad sen vad jag ju en kvällsmänniska utan dess like, och nu helt plötsligt blir jag trött kl 22.00. Not cool! Kanske är mörkret som gör det? Men snart slipper jag det, höhö. Har även sett en av mina favoritserier denna afton, LOST ♥

Kanske dags för mig att sussa. Ska upp tidigt imorgon och åka med min mamma till Luleå. Lika bra att passa på, så att man slipper betala bussen. Gratis är jävligt gott, sedan måste jag verkligen spara pengar inför resan. Undra hur mycket man klarar sig på där borta i thailandet? Någon som har en aning? Men, blir nog lite slösa i helgen ändå.. även fast jag innerst inne vill gömma undan mitt bankkort, men är en massa viktiga saker som måste handlas. Sedan är jag även sugen på att gå ut på krogen i helgen. Nååja, det blir var det blir helt enkelt. Ni får ha en trevlig fortsättning på kvällen. För min del blir det nog sängen nu..

Lite bilder..


Har laddat upp lite bilder på pixbox, kan ju vara roligt för er att kolla på när ni har tråkigt.. haha!

http://www.pixbox.se/usr_show_id10057_page0_order1.html

God natt!


Vad säger tröttlivet? Är så jäkla trött, och förstår inte varför. Har bara varit vaken i 13 timmar.. Ett myserium för Ture Sventon! Nåja, har varit på middag denna afton. Var nästan lite nervöst, men det gick bra. Är föresten i Piteå nu, tänkte hänga här tills på torsdag. Lär komma tillbaka hit nästa vecka också.. Måste inhandla linser inför resan. Lär bli lite jobbigt att gå runt på beachen med glasögon för att överhuvudtaget kunna se något.

Blandad kompott


Då har man varit på en liten promenad i det fina vädret. Är nästan sugen på att gå ut igen, bara för att det är så skönt att vara utomhus idag. Har även ätit lite mat också, blev palt och cola zero. Haha, vilken mojsig blandning. Mästerkocken Therese - c'est moi! Om 2 veckor är jag i Thailand. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går. Känns som att det var nyss jag var med om mardrömsresan. Nåja, bäst att ta vara på alla dagar så gott det går. Lev livet varje dag som om det vore din sista. 


Tänkte bara påpeka att jag har riktigt blandad musiksmak. Jag älskar att lyssna på eruodance á la 90tal, men jag gillar även att lyssna på lite hårdare musik som tex In flames, Children Of Bodom, Disturbed, Iron maiden, Dope osv. Ganska stort hopp från Captain Hollywood till Cradle of filth, haha.

Cool James & Black Teacher - Dr Feelgood



Lugnet före stormen


Dags för promenadlivet i luleå, sen blir det nog en sväng på stan. Måste köpa dukoral och hitta en bikini. Blir en heldag på stan på lördag, hitta allt som kan behövas till resan.

Jag undrar hur allting hade varit om jag inte hade åkt hem till Piteå igen.. Är i alla fall glad att jag gjorde det.

Lugna livet i kåbban


Helgen har spenderats i luleå och i kåbdalis. Fredagen tog jag det lugnt och satt framför tvn större delen av kvällen. Lördagen gick vi upp tidigt för att bege oss till kåbdalis. När vi väl anlänt så bestämde vi oss för att åka slalom respektive snowboard, så jag hyrde ett set och köpte ett liftkort sen bar det upp i backarna. Trodde jag skulle bryta ett antal ben, med tanke på hur många år sedan det var jag åkte, men det gick hyfsat bra. Nästa gång kommer det gå ännu bättre och snart är jag ett proffs, eller så inte. Haha! I veckan blir det att träna och försöka planera vad jag ska ta med mig till thailand. Imorgon är det 2 veckor kvar till avfärd, spännandes spännande.









Facebook är inte coolt..


Jag blir så less på facebook, verkligen. Jag blir så irriterad på alla mail och jag har börjat hata "are you interested?". Någon mer som gör det? Får mail lite då och då från facebook där det står, somebody have clicked yes on you blabla. Jaha, och? I dont give a fuck. Klicka inte yes på mig, tack. Ni får gärna sluta upp att skicka en massa annat skit, typ jämföratjohejsanhoppsan-saker, eller likeness-unrated-skit.. Jag är less på att få konstiga mail, så nu får ni fan i mig sluta. Im so sick of it, okey?

Sitter i luleå och gör inget alls. Har kollat på let's dance, jag lever let's-dance-livet, eller som jag vill kalla det "jagharingetliv-livet". Är jäkligt uttråkad. Blir nog resident evil nu.

Ooh, Me want


Jag blir såå sugen att gå på bodycombat när jag hör den här låten
http://www.youtube.com/watch?v=l0U83m5wTDM. Nästan så att jag måste åka till Piteå bara för att gå på korpen en sista gång innan jag åker till thai. Nu ska jag ta en promenad sen gå och kolla efter några skor. Bär iväg till kåbdalis imorgon. Är väl tänkt att vi ska åka skoter, dricka lite och bara njuta. Ikväll blir det ensam-hemma kväll. Får hoppas att jag inte blir besökt av några tjuvar

18

Så jävla underbart, verkligen..

Hej ångest! Vad trevligt att du är tillbaka, det var ju som ett tag sen nu. Antar att du bara hade vägarna förbi och bestämde dig för att du var tvungen att besöka just mig denna afton. Vad trevligt för mig, verkligen. Jag tycker ju så mycket om att ha dig på besök. Verkligen! Du är sååå omtyckt och så jävla underbar.

Började fundera på resan till thailand och vad som händer efter den, och svaret blev: jag vet inte. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter min resa.  Jag vet att jag vill börja plugga till hösten, men hur tusan ska jag göra i sommar. Jag har en lägenhet i Göteborg, men jag har sommarjobb i piteå. Om jag åker tillbak till Göteborg måste jag skaffa mig ett sommarjobb snabbt, och om jag stannar i Piteå så kommer jag inte ha någonstans att bo. Så, jag dras som åt olika håll, och just nu har jag väldiga problem att bestämma mig och avgöra vad som låter vettigast. 

Typiskt mig att börja fundera på något sånt här, nu på kvällskvisten då det är meningen att man ska ta det lugnt och bara njuta av lugnet. Men nej, inte jag. Jag ska sitta försjunken i mina tankar och funderingar så att jag är blir okontaktbar och osocial. Jävligt roligt, verkligen.

Nu ska jag försöka sova, får försöka koppla bort alla funderingar för nu och återuppta dom imorgon.Japp, låter som en vettig idé.

Frisk som en nötkärna


Det är jag det! Kan meddela att jag inte har någon dödlig sjukdom. Dom ringde från vårdcentralen idag och jag har normala värden på allt. Thank god! Vill inte gå och bli sjuk nu. Jag har ju fullt upp med saker som måste göras.. typ träna. Blir PSI på inpuls ikväll. Har ingen aning vad det riktigt går ut på, men det gör ju det hela mycket mer spännande. Nu ska jag kolla i frysen om det finns något ätbart, tjingeling.

Träningstime


Snart dags att promenera till inpuls och träna lite. Blir spinning och core denna torsdag. Tror nästan jag måste gå och handla frukt sen, om jag inte ska vänta tills i eftermiddag..  frågan är om jag kan hålla mig så länge. Det känns att jag tränat styrke de tre senaste dagarna. Mina armar är stela som pinnar, men det ska nog gå bra ändå.

19 dagar kvar!

Gärna i år, tack


Nu börjar jag bli otålig. Varför ringer dom aldrig från vårdcentralen? Tänk om jag har en dödlig sjukdom, så får jag veta det om en vecka.. Hur jäkla roligt skulle det vara? Efter gårdagens visit på vårdcentralen blev det kassler med ris och sedan träning på inpuls. Idag blir det kyckling med ris och träning igen. Denna afton blir det axlar och biceps.

Crackie ringde mig idag och berättade att hon var på väg till luleå, så efter jag satt i tvätten gick jag och mötte henne och vi tog en fika på waynes. Inhandlade lite silverschampo också, så kanske jag blir nöjd med hårfärgen någon gång. Dags att äta, sen blir det ett hårt träningspass.

Obehagliga incidenter på vårdcentralen


Idag besökte jag vårdcentralen, idag svimmade jag när jag besökte vårdcentralen. Inte varje dag det händer. Skulle dit för en undersökning och lite tester. Sköterskan tyckte att jag skulle ta blodprov för att vara på den säkra sidan, så det var bara för mig att gå och sätta mig i väntrummet och vänta. Efter ett tag blev jag uppropad. Jag går dit, sätter mig ner och är hur lugn som helst. Jag har inget emot nålar (med tanke på alla piercingar jag har) och är inte rädd för blod. Hon sticker in nålen i mit armveck och börjar ta blod, det går bra tills hon kommer till det tredje röret. Då börjar jag känna mig lite yroch svimfärdig. I nästa sekund vaknar jag upp liggandes på golvet med en sköterska ovanför mig.

Det som simmade runt i huvudet var något i stil med: What the fuck? Vad hände just? Que?

Jag förstod som sagt ingenting. Bara så där helt plötsligt låg jag på golvet. Jäkligt obehagligt. Jag hade visst tagit mig i båda armveckena innan jag svimmat av. Hon som tog blodprovet hade inte märkt att jag höll på svimma, men en annan som gick förbi såg hur jag dåsade till med huvudet - sen helt plötsligt från ingenstans så låg jag där, på golvet, utan att ha någon riktig aning om vad som hade hänt. Jag frågade hur länge jag legat avsvimmad och fick till svar ca 30 sekunder. Efteråt var jag lite dåsig och kroppen kändes riktigt tung. Det var första gången jag svimmade, och förhoppningsvis den sista, för det var riktigt, riktigt obehagligt. 

Nej, nu jäklar är det dags..


Är jag så tråkig att ingen vill läsa min blogg? Buhuhuhu. Duktiga jag har sovit bort nästa heeela dagen. Men nu jäklar ska jag ta en promenad. Självklart ska jag ta på mig mina långkallingar. Imorgon 07.45 ska jag ringa vårdcentralen. Åååh, vad jag längtar.

Nej, dags att röra på sig. Om 3 veckor åker jag till thailand.. och ja, ni blir kvar här.. i kylan och snön. Muhahaha! Ja, jag är ond ;) De två första veckorna blir jag inte själv som det var tänkt. Jag har hittat en reskompis och det är ingen mindre än slipsmannen. Tänka sig att han skulle vilja följa. Fast iofs så är det ju MIG han ska resa med, vem skulle inte vilja resa med mig i 2 veckor? Haha, fast kan tänkas att han vill ta ut förra årets semester. Men, vi kan ju låtsas som att anledningen är mig och inte värmen, solen och ölen.


Luleålivet


Borde egentligen ta en promenad i det fina vädret, men jag väntar på ett samtal. Tänkte även föra över lite ny musik till mobilen, men näe, det fungerar inte. Jäkla skit! Visst tycker jag om musiken jag redan har, men börjar bli lite less nu. Behöver lite förändring.

Så, då har även en helg passerat, och om jag ska sammanfatta den blir det: lugnare än lugnast. Fredagen bjöd på barnfilm (vet inte om det är en barnfilm, men typ) med erica. Lördagen blev det en sväng på sun tan, och en titt på melodifestivalen. Såg även en skräckfilm som jag rekomenderar åt er andra: Instängd. Jag skrek till och med, och det brukar jag inte göra. Inte på det sättet, haha.

Vad mer har hänt? Att jag gått och blivit lite av en mesig människa vet väl de flesta vid det här laget. Trodde att det skulle vara en period som gick över, men jag hade fel. Lika bra att vara ärlig, nu har jag verkligen blivit en mes. Men vad kan man göra? Svårt att inte smälta när man möts av en ros i dörren. Och jag som lovat mig själv att inte bli en tuttinuttigpusspådig-människa, fan. Jag som var anti killar, men visst, det lyckades jag bra med..

The kids aren't alright



....I know, it stings. Men, detta är sanningen. Jag är inte helt sane, så att säga. Men, (alltid en massa men) det är inte erica heller. Egentligen, om sanningen ska fram, så är vi pirater. Såna där galna saker. (ooh, rim) Japp, vi är lite knäppa av oss, och dålig humor har vi också. Vi skrattar åt det mesta, fast mest åt saker som antagligen ingen annan skrattar åt.

Sitter föresten vid två datorer. Skriver detta blogginlägg på min bärbara, samtidigt så sitter jag och lyssnar på musik på min mammas ordenador. Bättre högtalare på hennes stationära än på min bärbara. Ganska naturligt skulle jag tro. Idag blir det la ciudad med crack. Måste göra lite viktigt grejs på stan. Ingen träning idag, kasst.

Dream away


Sitter och kollar på lite hotell på
www.thailandresor.se, har hittat några fina och billiga ställen som jag kan tänka mig som boende för några dagar. Samtidigt så zappar jag fram och tillbak på tvn. Fastnade framför MTV och fabulos life of.. Handlar visst om hur mycket kändisar spenderar på sexleksaker och hur de kryddar upp deras sexliv. Intressant värre?


Att träna eller inte träna..


...det är frågan. Jag är som sugen, men ändå inte. Ah, jävla i-landsproblem. Hur muppigt är det inte att veela om man ska träna eller ej? Har ju ingeting bättre för mig denna afton. All byyyy my seeeelf..

Alla hjärtans dag


Om 25 dagar åker jag till Thailand. 25 dagar, det är 3½ vecka. Nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt, så jag får åka iväg till värmen. Frukost på sängen imorse, det är inte varje dag man får det. Aerobic och core ikväll, yes, här kommer jag beach 200*.

Vissa ska sitta ensam och se på tv på kärlekens dag, när alla andra ska vara så där äckligt tuttinuttiga. Åååh, så roligt. Jag är inte avundsjuk, nepp. Inte för fem öre!  

Idag är det 6 år sedan.

En liten spontantripp


Jaa, vad säger man? Jag hade egentligen tänkt gå på yoga, men nu har jag bestämt mig för att åka till luleå istället. Japp, så.. jag lär ta bussen hem imorgon på morgonen. Jag erica får ju inte bryta vår ensamma-på-alla-hjärtans-dag-tradition. Näe, det går absolut inte..

Jäkla skit!


Man ska inte lova saker som man inte kan hålla. Iofs hade jag bara lovat mig själv att det inte skulle bli så här, men klart fan det blir så ändå. Det kommer som mest olägligt, egentligen. Jävla skit!

Nåja, har börjar klura ut hur min framtid ska se ut. Jag har vetat ett bra tag vad jag vill bli, och det är hälsovägledare. Jag älskar att träna, och tror att jag är bra på att peppa andra att vilja träna. Just nu har jag motivationen till att börja plugga, så det känns som att jag borde ta tag i det nu, och söka till ht 2008. Har även börjat fundera över boende och extrajobb. Känns som att jag inte vill låna allt för mycket pengar. Bättre att tjäna ihop en massa, så att jag slipper csnlånet.

Nog pratat om plugglivet. Nästa vecka ska jag till min kusin och hälsa på. Kommer bli grymt roligt att träffa henne. Sist jag träffade henne var i somras på min mammas bröllop. Vi började prata om jobb i Oslo, och hon är grymt sugen på att hänga med. Det kan ju inte bli något annat än succé..

nostalgia


Sitter och lyssnar på musik som gör en nostalgisk. Tänk vad en låt kan göra med ens tankar, och att man kan känna precis som man kände just då.

Ett exempel: den här låten för mig tillbaka till en danslektion i modernt när jag gick i åttan.
http://www.youtube.com/watch?v=0S-xjql_pE8

musiklivet


Sitter och youtubar, som vanligt, samtidigt kollar jag på olika cd-skivor på CDON som jag vill ha. Filmmusiken till amelie from montmartre skulle jag mer än gärna ha i min lilla samling, men även robyns album robyn, no doubt - tragic kingdom, red hot chili peppers - californication.

priceless


Helgen har varit ett stort skrattanfall. Från fredagen på coop till idag. Fast coopbesöket måste nog vara höjdpunkten under hela helgen. Speciellt när vi kom ut från coop. Jag har aldrig varit med om maken till skrattanfall, som erica sa: priceless! Kommer leva på det där i månader..

Jag tänkte..

...förgylla eran afton med en låt.


U2 - With or without you

En sån där ska jag skaffa mig..


Undra vart man kan inhandla en Unicorn? Kanske måste åka till Narnia för att skaffa mig en. Ska tame tuuusan söka igenom alla mina garderober, om jag har tur kanske jag hittar en som leder till narnia. Om jag inte gör det misstänker jag att jag kommer se ganska dum ut när jag gräver för fullt i de fullproppade garderoberna. Men what the heck, det är väl värt ett försök? Vem vill inte träffa på en faun, en bäver eller kanske ett stort lejon så här på kvällskvisten? ;) By the way, achmed kan slänga sig i väggen. Här kommer det nya tillskottet - the blåndins, eller något sånt.

"åååh, jag vill också ha en unicorn"

(jag gör en gest med fingret mitt på pannan)
erica säger snabbt: "Va? Jag tänkte precis på unicorn när du sa det"

Jahaja, så då har man sett narnia med erica. Blev rätt mycket prat under filmen. Brukar oftast bli så. Vi har planerat att vlogga någon gång. För er som inte vet det, men jag och crackhoe gör helt galet roliga klipp. Hon skickade just ett från förra helgen, och det finns inga ord. Inga ord kan beskriva lejdheten, fy fan vad roliga vi är. Youtube nästa, haha. Vi skulle äga den döda terroristen med hästlängder. När ni minst anar det så kommer jag ladda upp något sjukt videoklipp här.. när ni minst anar det..

Sjuka-inga-ord-klipp for the win, det enda jag har att säga!

Live on the edge

Hade tänkt vara rebellisk idag, live on the edge, och ta en promenad (?!). Promenader är mitt substitut för att träna. Det betyder att jag vill träna jämt, typ. Men jag har lärt mig av mina misstag, där ett tag tränade jag lite väl mycket vilket ledde till att kroppen inte mådde allt för bra. Men som skrivet, man lär sig av sina misstag. Har lärt mig att ta det lugnt ibland, faktiskt. Igår var en lugn dag. Jag var knappt utanför dörren. Men idag är det en ny dag, och det är fint väder också, så jag ska ta mig ut snart. Bara på med kläderna, sen ut i solen. Skönt!

Nästa vecka är det alla hjärtans dag, och ni vet vad det betyder.. att alla kärlekstoffelmänniskor är ute och ska gossa på offentliga platser. USCH! För mig blir det att träna, och sitta hemma och äta frukt. Verkligen spännande..


Bored


Uttråkad är bara förnamnet. Är sugen på att träna, men tror det är dags för en vilodag, så får jag ta igen träningen imorgon istället. Tänkte se en film, men vet inte om jag vågar mixtra med DVDn så teknisk som jag är. Vem vet, den kanske sprängs? Vågar jag verkligen chansa?

Jag gillar..


...att upprepa mig. Igår var jag på coop och handlade frukt. Det var gott! Sitter i vardagsrummet och kollar lite tv, ska snart iväg till korpen och träna. Förvånade? Tror däremot att jag fått en blåsa under tån. Det gör oooont, buhuhu.

Det kommer i vågor..


Bloggandet kommer i svackor ibland. Vissar dagar har jag en massa inspiration till vad jag kan tänkas skriva ner och låta världen få läsa om, men vissa dagar är det verkligen tomt. Idag är det en sån dag. En tom dag. Jag vet inte riktigt vad jag skulle kunna tänkas berätta för er som jag inte redan berättat eller som inte är nödvändigt att veta.

Kan väl börja med att säga att jag har handlat frukt idag, på coop, och nu tänkte jag se tv. Roligt att veta, eller hur?

Tisdag



Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här. Kan inte direkt skylla på att jag inte haft tid, för det har jag. Jag gör ingenting på dagarna så där har jag ingen ursäkt att hämta. Har däremot inte haft någon ork, har gjort saker som enligt mig har varit roligare. Men nu jäklar tänkte jag skriva en rad eller två.

Tisdag och jag kom hem från Luleå för ett tag sen. Har bara legat och vilat sen jag kom hem, så därför tänkte jag ta tag i lite ärenden nu. Tänkte promenera till stan och kolla på några mjukisbyxor. Me like it a lot! Måste även gå förbi coop och handla lite frukt, och kanske lite yoghurt? Ikväll blir det aerobic intervall 75 på korpen. Taggad till tusen som vanligt! Var föresten och solade igår, tänkte sola några gånger innan thailand. Kan tänkas att det är en bra idé..fast jag lär ju bli en kräfta ändå.

Dejavú eller inte, det är frågan..


Den stora frågan för kvällen är: Kommer det bli en juldagen/nyårsafton i repris?
En annan fråga som är värd att fundera på är: Kommer det bli lika många gollum och smeagolbilder denna afton?

T: "Här, ta den"
E: "Va? Vems är det?"
T: "Du får den, ta den"
E: "Jaha,men vart har du fått den ifrån?"
T: "Den är gratis"

Dagen efter..
E: Kolla vad du gav mig igår
T: Eh, vad är det för nå?
E: Ett läppglans.
T: När gav jag dig ett läppglans?
E: Igår.. kommer du inte ihåg det?
T: Erhmn när då sa du? (?!?), vart fan fick jag det ifrån?
- en lite pinsam tystnad uppkommer -
T & E: hahahahahahha