Hälsoweekend


Är ganska nöjd, eller väldigt nöjd med denna lördag! Har hunnit med att massera på stan idag (gallerian har hälsoweekend), blev två timmar och tio nöjda kunder.. Mycket trevligt och roligt! En av de masserade var själv massageterapeut, han sa att jag hade mycket bra händer.. Det kan jag nog leva med ;) Sedan blev det lite lunch i huset, två baguetter från kvarters, en p-nap, lite fönsterputsande.. tänkte fortsätta imorgon, sedan lite styrke på det. Nu sitter jag och äter upp taco-resterna från gårdagen. Fy f-n vad jag älskar tacos! Loove it! Imorgon är det val.. Jag var ganska säker på hur jag skulle rösta, men nu är jag lite kluven. Vi får se imorgon helt enkelt! Måste påpeka att jag tycker att alla ska ta chansen och rösta, det är nu vi har möjlighet att påverka hur vi vill att Sverige ska se ut de kommande 4 åren! VOTE!! Efter röstandet bär det av till skeå i några timmar.. En händelserik helg med andra ord. Den kommande veckan kommer fortsätta ungefär på samma sätt.. Fullt upp, med en massa nya erfarenheter!

Jobbelijobb

Snart dags för jobb.. Tänkte försöka få i mig lite mat, för efter jobbet bär det av till korpen där jag kör ett styrkemix-pass. Ni är varmt välkomna! Min kropp säger att jag ska ta det lite lugnt, så ikväll ska jag lägga mig framför tvn med mitt massagekompendium och plugga lite muskler och bara ta det lugnt!

Körpen


Tänkte lägga upp lite pictures, meeen, har alla på den externa.. blev ju så himla bökigt! Nu ska jag traska till korpen igen. Kommer säkerligen vara rätt död ikväll. Längtar redan till sängen! :)

Bara att tagga upp då


Verkar vara många som läser min blogg.. Not! Haha, nåja.. jag är nog ett rätt ointressant person dårå! Snart dags att traska till körpen och dra igång ett styrkemix-pass. Min kropp känner sig aningen tung, men det blir nog bra. Har dock pass ikväll också. 18.15 - Spin 45 och kl 19.00 Core 30! Bara att ladda upp för det direkt efter styrkemixen. Känns som att jag har en förkylning som ligger och ruvar.. Not good! Har för övrigt sjukt dålig syn.. jag har på mig mina glasögon, men ser ändå inte så där superbra. Nää, kanske ska äta lite innan passet.. PEPPA UPP!

Starta dagen med en banan


Jag råder er att inte starta dagen med en banan.. Jag har inte lärt mig, utan fortsätter äta min banan på morgonen. Will I ever learn? Ska springa iväg, eller rättare sagt cykla till posten.. Måste skicka tillbaka lite böcker! Jajjemen! Min dag ser ut så här: Massage emd Jessica, jobb kl 16, laga mat före/efter (?), plugga.. Tänkte försöka göra bort lite uppgifter när man ändå har tid! till helgen kommer jag troligtvis INTE ha tid. Då är tanken att vi ska börja flytta. Tänk om jag får sova första natten i huset nästa helg?!? Iiih, spännande!

En stusch!


Det fick bli en löptur i regnet, en kort sådan.. Har även varit och fixat nere i tvättstugan. Satte mig och mediterade i 6 minuter.. Tanken är att man ska göra det i tystnad, men borde ju vara bra att träna på avslappning när det lever om också, eller hur? Ska ta bilen och handla lite, men först dusch och stretch.. Kanske slår två flugor i en smäll och stretchar i duschen?

Ut i regnet


Åh, jag är som lite sugen på att ta mig en löptur i regnet innan jag ska fixa med tvätten.. Sedan tänkte jag pallra mitt arsle till korpen och köra lite ben, mest rumpa och baksida. Sen ikväll ska jag yoga, plugga, kroppsscanna, meditera, fixa och trixa! Fullt upp med andra ord. Imorgon får jag besök kl 09.00 av Jeskar :) Tisdag ska jag traska förbi charlotte och massera lite.

Visst provar jag gärna nya saker, men klart fan man blir anti när någon försöker tvinga en att pröva.. Gaah!

Detta fält måste fyllas i


Har haft det fullt upp hela veckan. Jag har jobbat, tränat, masserat.. ;) Det är så det kommer att se ut här framöver! Men imorgon ska jag hinna med lite egenträning. Tänkte köra ben, rygg, bröst och mage! Längtar redan :) Först blir det dock lite massaaage på skolan, inte helt fel.. Känns verkligen inte som att det är skola man har! Har fått min massagebänk nu, såå för er intresserade.. hör av er! Nu ska jag plugga lite muskler, ursprung och fäste. Puss och kram, vi syns på stan.. Ps. någon som hänger med till sthlm den 12-14/11 och allt för hälsan mässan? Anyone? Ds.

Söndag, vilodag


..eller hur var det nu? Massagedags kl 18.00! Roligt värre :) Dags att ta på sig lite kläder, eller ska man sitta i morgonrock hela dagen? Det hade inte varit helt fel. Nää, jag måste iväg och handla frukt och lite annat.. Min pojkvän kan i princip äta vad som helst till frukost, själv är jag lite konservativ av mig och vill ha en vanlig hederlig frukost, inte vitlökskyckling med klyftpotatis ;) (men gärna en hotellfrukost)

Var på strömnäs igår och hjälpte till lite. Rengjorde element och flyttade på en skräphög. Hade kunnat gå snabbare om jag inte hade så ont i nedre delen av ryggen! Kanske börjar bli gammal? ;P

Flottigt värre


Åh, jag blir så arg på skitjävla routern.. fungerar aldrig som den ska, så fuckar den upp inlägg som jag ska lägga upp. ARRGHHH! Nåja, nu har jag beställt en massagebänk, vill du ha massage hör av dig ;) Ska snart traska till korpen för ett step och core-pass, där efter blir det middag och slappning på hög nivåg. Har för övrigt haft massage idag, det var rätt trevligt.. Därför borde jag ställa mig i duschen innan passet, känner mig aningen flottig! Haha! Sedan har jag lite samtal att ringa, nu går det åt rätt håll igen.. När det skiter sig är det bara att ställa sig upp igen och fortsätta kämpa. Så är det! Nu måst jag duscha flottkroppen, ha det king.. tjingeling! :)