Life on the westcoast


Tänkte ta tag i bloggandet nu, och berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna. Förra veckan på torsdagen åkte jag till Göteborg. Mitt mål var att plocka ur min lägenhet, packa mina grejer och städa ur min lägenhet. Det första jag möts av när jag öppnar dörren är vatten i köket. Jag kollar in i toaletten.. där hade jag fått en swimmingpool - helt gratis. Toaletten var sönder där bak, så det droppade en jämn ström av vatten. Det tar några timmar innan de kommer och fixar det. Dagen efter, då blir det stopp i toaletten.. Kuuul. Jag går på stan en sväng, när jag kommer tillbaka är det fixat. Tack för det! Fredag kväll låg jag på min fina luftmadrass och såg på patrioten på svt1, och visst var man en liten mes.. någon enstaka tår rann ner för min kind. Ska inte skylla på att jag var trött, men den här helgen har verkligen varit.. känslomässigt jobbig. En massa saker att tänka på och oroa sig för. Jag hade inte nyckeln till ytterdörren, och varje gång jag skulle någonstans gick jag runt med hjärtat i halsgropen för att jag var rädd att bli utlåst. Toaletten har inte fungerat som den ska och ja, det har helt enkelt varit en jobbig helg, om vi bortser från lördag kväll då.

När jag satt där i min lägenhet insåg jag att jag faktiskt saknar göteborg. Staden och storstadspulsen. Började även tänka rätt mycket på dansen, och ja.. det säger väl sig självt. Jag saknar dansen, det gör jag. Man även börjar fundera lite på varför man väljer att flytta tillbaka till Piteå när man väl tagit sig till göteborg. Varför inte stanna där det händer lite mer saker? Men.. jag har sagt det förrut, jag är glad att jag åkte tillbaka till Piteå och jag är glad över hur mitt liv ser ut idag. Om jag stannat där.. ja, då hade jag antagligen varit singel fortfarande.

Annars då? Har varit på styrkemix där efter körde jag lite afro. Tänkte försöka få med mig någon att testa lite på imorgon. Yes, det blir nog bra.. i slutändan.

5, 6, 7, 8


Framtiden är oviss.. än så länge. Om några dagar borde jag få veta om jag tagit mig in eller ej. Nu ska jag hem och vila lite innan jag gör lite mat. Styrkemix i eftermiddag!

Sonic Dream Collective - Oh Baby

Måndag


Måndag = Jobb. Imorse var jag verklgen INTE sugen på att jobba, (iofs är det väl så varje dag) men nu känns det mycket bättre. Om 2 timmar kan jag åka hem! Gött.. Då blir det att träna, äta, sova.. det vanliga. Vara osocial, as always!

Sunday it is


Jag känner egentligen för att skriva av mig om helgen och allt som hänt och vilka tankar/känslor som har uppkommit de senaste dagarna.. Hjärnan har verkligen arbetat på högvarv. Inte en lugn stund.. Ena sekunden har man planerat hur man ska packa, nästa när/hur man ska skicka grejerna, när toaletten skulle bli lagad and so on. Men det är även andra tankar som har uppehållit hjärnan.. Men.. det kan jag gå in på någon annan dag. Jag är iallafall glad att jag är hemma och att jag slipper tänka på någon flytt på ett bra tag. Nu ska jag bara försöka peppa mig själv för den kommande arbetsveckan. Nu jäklar.. nu måste jag skärpa mig.

En rad eller två!


Tänkte vara lite duktig och skriva lite.. sitter på nils ericsson terminalen, enbart för att skriva här. Okej, så är det inte riktigt. Jag kände att jag behövde kolla mail och skicka tidrapport, så jag åkte hit, men nu ska jag åka till den tomma lägenheten igen. Har tömt den på nästan allt. Det enda som är kvar är en garderob. Sängen sålde jag för en timme sedan, och alla kartonger har jag skickat iväg. Så, det blir att sova på en luftmadrass i två nätter. Skönt... Ikväll blir det tv och bara ta det lugnt. Imorgon hoppas jag på fint väder för då blir det stan och lite shopping kanske, och liseberg på kvällen. Men nu måste jag sluta.. har bara några minuter kvar. Over and out!

Still..


Im alive, still.. Snart tar jag cykeln hem och duschar, sedan beger jag mig mot luleå stad. Om jag är trött? Självklart.. Fast det är bättre nu, än det var i morse. Då var jag helt slut som artist. Jag hade tänkt träna lite afro och gå på styrkemixen, orkade jag? Näe.. Fan. Jag blir deprimerad när jag inte har tid/ork till att träna. Men nästa vecka, då jävlar!! Jag måste seriöst träna, speciellt på afron.. träna på att ha på mig headsetet, leda och dansa. Blir avancerade grejer det där.. Nåja, dags att packa ihop lite. Får se om jag hinner med någon update i helgen. Tar nog inte med datorn.. blir så jäkla mkt att kånka på, och jag är slö! Är grymt pissed att jag inte hittar mina promenadskor heller.. Fuck it! Jag som tänkte dra ut och springa nästa vecka. Ha det gött, over and out!

Som vanligt är jag..


..en tröttis. Tror jag lider av någon trötthetssjukdom. Jobbigt värre! Bara 2 timmar kvar av denna arbetsdag, skönt. Sen blir det att cykla hem och sova, för att sedan stiga upp och träna. Måste även packa ner lite kläder inför helgen, och ringa lite samtal.. Insåg just att det var rätt mkt som skulle göras.

Pargrejen som jag skrev om tidigare handlade inte om mig och min karl, utan det var ett annat par på festen som blev lite ovänner.. och nej, jag vet att det inte blir parbråk på alla fester.. Over and out!

Ojfan..


Ajfan.. råkade få lack i ögat, så nu står jag nerduschad i koksaltlösning. Ser ut sokm att jag pissat på mig, ungefär..

Igår men det blev idag


Tänkte skriva ett inlägg igår, men var iväg och solade och sedan bastade vi.. så jag glömde som bort det. Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan promenera till bussen. När jag anlänt i Piteå ska jag gå förbi min moder och hämta min cykel, för att sedan cykla hem och sova i en halvtimme eller så. Där efter tänkte jag träna.. Måste även hitta igen mina löparskor. Vette tusan vart dom har försvunnit, men dom kommer väl fram så småningom. Skulle dock behöva dom idag. Jobb idag kl 14.. Den här veckan ska jag inrikta mig på avdragning. Kan bli intressant!

Jobbar varje vecka den här sommaren, så jag har inte så mycket tid till annat. Därför måste jag planera in vad jag ska göra på mina helger. Det känns faktiskt lite deprimerande att behöva göra så. Ser fram emot löningen också. Känner att jag behöver pengarna mer än någonsin just nu. Mycket som ska betalas osv.

Måste även sluta nojja över en massa saker. I slutändan kommer jag bara börja må dåligt och bli fucked up. Så är det!

Slut på helgen, igen


Sitter på strömnäs och har just ätit frukost. Blir snart att åka hem till min fina lägenhet och sova lite mer.. M satte upp barbord och bokhylla igår så nu ser det ju faktiskt ut som ett hem. Annars då? Helgen har gått snabbt, som vanligt. Midsommarafton firades på en stuga i luleå. Det var jag och M och 5 par till.. Var rätt trevligt, men det blev lite dålig stämning där i slutet. Det som är risken när det är parfest, det kan lätt bli bråk och diskussioner. När vi kom hem till M's lägenhet blev det lite solning på balkongen och där efter var det bara att hoppa i bilen igen och åka till Piteå.

Imorgon är det jobb som gäller mellan 14 och 22, på torsdag åker jag till Göteborg och blir kvar där till söndag. Vet inte riktigt om det blir wcr eler liseberg, eller både och.. får la se hur det slutar.

Trevlig midsommar!


Midsommar idag.. och bullens varmkorv i magen nu på morgonkvisten. Det händer inte ofta, att jag äter bullens varmkorv alltså, speciellt inte på morgonen. Är iaf i luleå och ska snart hoppa i duschen, efter jag tryckt i mig lite mat i magen. var och handlade allt som skulle handlas igår, så nu är man redo för aftonen for sure. Hann även med att träna och se en film. Filmen var lite deprimerande.. hanlade bland annat om prostituerade. :/ Inget liv jag skulle vilja leva.. Duschdags nu.

Långhelg!


Nu är det helg, äntligen. Så, nu sitter jag här och dunkar lite let the beat go on på youtube.. ska dra till abb en sväng för att hämta kläder som ska till kemtvätten. Sen bär det av till luleå!

Gårdagen


..Eller natten rättare sagt var en dålig natt. Jag kladdade och det gick bara allmänt dåligt. Och när det går dåligt blir jag förbannad på mig själv, och det är inte kul för fem öre. Så, jag försöker peppa mig själv inför kvällen och intala mig själv att alla har dåliga dagar.. inklusive mig själv. Även fast jag inte vill erkänna det..

Korpen och spinning, sedan handla mat? Jo, så får det nog bli. Imorgon måste jag till kemtvätten och packa lite grejer.. jobbigt värre. Tjarå!

Om 4 timmar..


..ligger jag äntligen i min säng. Sitter och lindar rör för fulla muggar. Snart dags att gå och klippa lite..

Framtidstankar


Sitter här och funderar lite på vad jag ska hitta på till hösten om jag inte kommer in på utbildningen jag vill gå.
Blir nog att plugga upp betyg och jobba, för att sen kunna åka iväg på en resa.. om jag inte kommer in dvs. Men, det får tiden utvisa! Nu tänkte jag faktiskt göra något annat.. sova typ.


Back where it all started..


Nu är jag tillbaka i luleå efter ett antal veckor i Piteå. Känns både roligt och konstigt på en och samma gång.. ibland saknar jag att vara här, just för att jag varit här så mycket. Men nu har jag en egen lägenhet, som jag faktiskt trivs i även fast det ser ut som kom och hjälp men ingen kommer. Har jobbat denna söndag, så nu är det 1 dygn kvar tills jag jobbar igen. Förhoppningsvis hinner jag träna lite imorgon, och på tisdag så blir det kanske lite afroträning. Nu ska gaddarna borstas!

Dance til you can't dance anymore


Har gjort en lista på musik som jag ska styra upp till sommarmixpartyskiva 2008, och hä jär it en liten lista! Fy fanken vad det kommer bli en röjig sommar. Catch you on the flipside..
 
Träna eller ej? Jag borde ju träna, egentligen.. med tanke på att jag inte tränade igår. Hm, så får det nog bli. Tjing!

Yeah, today I'm good


Ja, jävlar vad jag bloggar idag. Men.. har man lite att göra så har man. Har tagit en "promenad" med crackhoe. Vi gick till coop och kvantum, sedan satte vi oss på en bänk och var lejda, as usual. Nu sitter jag här och lyssnar på eurodance och är sugen på att träna. Tomorrow: Korplivet! Måste styra upp alla dessa underbara 90tals låtar så att jag kan lyssna på dom varje dag.. Jag känner bara hur jag vill hoppa upp and shake what my mama gave me.

Lördag imorgon.. sen söndag och jobb. Jobbar natt nästa vecka, så det lär inte bli så mkt gjort på dagarna. Tänkte iallafall försöka prioritera träningen. Det där nyttiga livet ska få sig en åktur hade jag tänkt.

Borde få lönen nästa vecka, det blir rätt trevligt att se hur mycket jag får för det jag jobbade under maj. Men någon tusing kommer gå till inredningsgrejer till lägenheten. Det är väl en tråkrolig utgift egentligen. Det är roligt att ha nya möbler, men finns annat som jag hellre skulle lägga pengarna på. Nu måste jag stänga datan, strömnäs nästa seru vettu!

Någon mer som blir sugen på att dansa?



Oh.. memories..


Let the beat go on


Yeah.. you're right.. Nu får jag sluta upp med det där! It's not cool..

Har hittat en artist med bäst-party-låtarna.. Ni kommer säkert tycka att jag är konstig, men what the fuck.. det är ju inget nytt. Här kommer det i alla fall: Dr Alban. Vilka bra party/danslåtar han har gjort.. Sitter här för mig själv och dansar i stolen. Så, jag har försökt övertala crack att vi ska gå ut.. men hon verkar lite opepp på det. Man kan ju alltid gå ut nykter! Nu ska jag fanimig göra en riktig partyskiva med de allra bästa låtarna. Summer is saved! More Dr Alban to the people!!

Samma sak, gång på gång


Jävla skit.. Not again. När fan ska det sluta? Jag blir så less på mig själv...

You can call me..


Tröttheten själv.. ja, det kan man ju också kalla mig. Är sjukt trött så jag har vilat ett "tag". Blev en timme typ, duktiga Therese. Kan aldrig bara vila i 20 min. Måste cykla och handla något att äta, besvärligt om något. Orkar inte göra något avancerat. Ska handla en frukt eller två också.

Skit, skit och åter skit


Så jäkla typiskt. När jag hittat något jag vill ha, så finns det inte längre. Skitskitskit! Tror det bara blir en hylla från ikea, och en massa småtjafs som jag kan tänkas behöva.. typ klädlådor osv. Vila nu.. men först telefonsamtal.

Empty

...you can't handle me.

Dags för något vettigare, typ kolla på ikeas hemsida.


Radio


Just nu på radio: Robyn - Be mine
Robyn är grym!

Fredag, dagens ohurtiga dag


Just nu är klockan 11.14 och jag sitter på jobbet och kollar till röret som lindas just nu. Tomas är och äter, så allt ansvar är på mig... känns ju tryggt. Det är fredag, vilket betyder att det är helg.. inte är det dåligt inte. Ikväll blir det nog grillning med crackhoe. Blir nog en sväng på korpen innan. Det nyttiga livet har påbörjats, typ.. kanske. Skulle väl egentligen börja januari 2006, men bättre sent än aldrig.

Idag var jag ohurtig och åkte med brodern till jobbet. Kände att jag behövde lite sovmorgon, sedan ska jag ju faktiskt cykla till jobbet större delen av sommaren.

Just nu på radion: Leona Lewis - Bleeding love. Den låten ger mig flashbacks.. Det är lite galet vad en låt kan göra med ens tankar och känslor. Wellwell, back to work..

Blev inte riktigt som jag tänkt


Tänkte egentligen skriva värsta seriösa inlägget.. men insåg att jag inte alls har tid för det. Måste till kvantum och köpa mat, som jag sedan måste tillaga. Vad mer måste jag göra denna afton? Ringa några samtal och fixa med lite grejs. Snart åker jag till Göteborg. Känns lite sisådär.. Hade varit grymt om min karl hade föjlt med, men jag får väl gå på west coast riot med min bror istället. Då kanske han slutar tjata, haha. Vill även gå på liseberg, barnslig som jag är. Jag gillar karuseller, speciellt dom som går fort.. Sedan har jag faktiskt aldrig varit på liseberg, så jag har ju faktiskt en anledning till varför jag borde gå dit. Näe, mot kvantum och matlagandet!

13.35


Haha.. idag, eller det var egentligen igår som jag var lite klantig. Stängde inte igen pumpen ordentligt när vi kalibrerade igår, så det har sipprat ut pyttelite hela tiden från igår. Så, det var ganska fullt i bunken där under.. så det var bara att tömma den. Nu ska jag gå och träna lite på att köra travers. (stavas det så?) Tänkte bli expert på det. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har mest diskat en massa grejer med aceton, och ja.. det är väl det jag har gjort idag. Och sopat golven &, lärt mig hur man rensar filtret.. Så nästa gång kanske jag klarar det själv.

Städ-dag


Yes, idag är det städ-dag här på kombi. Är visst det varje torsdag.. Good to know!

En trött onsdag


Tiden går fort, extremt fort.. egentligen. Det är bara att jag inte tänker på det, och det är först nu som jag har insett att tiden egentligen gått jäkligt snabbt.. även fast det inte riktigt känns som det. Var ju inte så längesedan jag var i Thailand.. Time is fucked up! Har slutat för dagen, och jaa.. det har väl gått helt okej. Är ju kanske inte lika snabb som de andra, men har ju bara jobbat 3 dagar. Men, jag vill lära mig saker på en gång.. så har jag alltid varit.

Vad händer annars? Är hos min moder och kollar efter lite grejer på ikea. Ska snart cykla hem och vila lite innan jag drar och tränar. Har börjat fundera lite på framtiden, utbildningen och allt som hör till.. Är så mycket saker jag vill göra och hinna med. Jobbigt värre..

Lindande


Precis just nu sitter jag och lindar ett rör.. Go me, haha. Dom är och handlar smörgåsar, så allt ansvar på mig.. yeey..

Jaha..


Så var arbetsdagen slut för idag. Dags att hämta ut andra kläder och göra annat viktigt. Tjing!

Att man aldrig lär sig!


När ska man lära sig alltså? Igår blev det fest.. ganska rejält med fest, speciellt för att vara jag. Jag och erica satt hemma hos min moder och drack vin, som sedan övergick till att dricka drinkar för att sedan cykla till stan, i högklackat och ja, ni förstår nog. Vi bestämde oss för att gå ut på 1906, så vi ställde oss i kön och betalade in oss. När vi kommit in blev det lite dansgolv och väldigt mycket mingel. Jag börjar fundera nu vad jag egentligen gjorde större delen av kvällen. För jag var inte så mycket på dansgolvet.. Kan tänkas att jag mest gick runt. Hade iallafall riktigt roligt, men som sagt.. när ska man lära sig? Mådde inge vidare nu på morgonen. I huvudet var det någon liten irriterande sak som hamrade, sen utan vidare så får man dödsvärk. Kul! Bra tajming..

Hemvägen däremot.. var väl kanske inte riktigt planerad. Att man aldrig lär sig att bete sig.. eller bete sig, men hålla munnen stängd. Det är också en av anledningarna till varför jag inte dricker så ofta.. för det finns en risk att man blir fucked up och gör knasiga saker. Iofs så gör jag ju knasiga saker konstant i nyktert tillstånd, men ni fattar tror jag. Nåja, jag lever ju iallafall idag.. även om jag är lite trött i både huvud och kropp. Undrar om crackhoe är vid liv?

That's it for today


Ännu en jobbdag överstökad. Har varit på middag hos M's familj, och nu ska jag he, till min lägenhet och duscha och fixa till mig. Ikväll blir det nog lite vin med erica. Kan tänkas att det blir trevligt. Hoppas även att jag träffar karln en sväng också. Snart så dör min mobil, så den måste laddas också. Kan tänkas att jag borde komma på vad jag ska ha på mig ikväll.. ja, jäklar vad det är mycket jag ska hålla reda på.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag träna och slöa, och sova lääänge.. för det har jag inte gjort på ett bra tag. Ha en trevligt kväll!

Strömnäs


Sitter på strömnäs och gör inte allt för mycket. Har varit förbi min moder och ätit grillat tidigare ikväll, och nu har jag mest slöat och tittat när M och hans bror har druckit whiskey. Väldigt intressant sysselsättning, eller så kanske inte.. Har varit en hektisk dag. Började kl 10 i morse, och det har varit nästan fullt sjå hela dagen. Sprungit fram och tillbaka och fixat och donat. Imorgon blir det nog samma visa, men det gillar vi. Jag gillar när det är lite stressigt och man har mycket att göra.. konstigt nog. Dags att sussa, det är ju en ny dag imorgon.

Nästa gång..


...det är fest, om det blir fest.. så ska det tametusan vara en temafest. Gärna med något knasigt tema. Vad vet jag inte riktigt, men jag kommer nog på något...

Uttråkad till döds..


...Vad händer för er andra då? Jag sitter här, hos min mor, och gör inte ett skit. Dom sitter och pratar på, medan mina bröder och deras vänner sitter där ute och babblar på. Jag orkar inte lyssna på dem som sitter här inne, och inte heller sitta ute i kylan och bli biten av alla jäkla myggor, så istället sitter jag här i min ensamhet framför datorn. Det där blev en onödigt lång mening. Tillbak till syftet med inlägget.. eller just ja, jag har inget syfte med detta blogginlägg. Jag skriver bara för att jag inte har något annat att göra och för att jag är alldeles för slö för att cykla hem. Borde egentligen göra det, egentligen. Men jag vill inte.. eller jå, det vill jag.. men den där jävla orken alltså. Den existerar inte denna torsdagsafton. Fast, jag lär snart vara tvungen att cykla hem ändå. Annars kanske jag dör av uttråkning. Det skulle inte vara allt för trevligt..

This year, not next..


I år och inte nästa, tack. Funderar på att cykla hem och sova.. är sjukt trött.

Dagens horoskop

Lejonet 23/7 - 23/8

Känner du ett behov av att dra dig tillbaka och smälta dig senaste dagarnas händelser så gör du helt rätt i det. Du behöver inte oroa dig för att du missar något.

Lite trött känner jag väl mig, men att jag har ett behov att dra mig tillbaka? Det vette tusan!

Färdigjobbat


På abb för den här veckan.. och på PI för den delen. Lite tråkigt måste jag erkänna, men samtidigt ser jag fram emot de kommande veckorna. En ny avdelning betyder en ny utmaning och en erfarenhet rikare. Men, nu är jag ledig från ABB några dagar.. vilket känns riktigt, riktigt skönt. Blir dock jobb på badhusparken imorgon och på lördag, men det kommer nog gå ganska fort med tanke på allt folk som brukar vara i rörelse.

Just nu sitter jag hos min moder, har druckit 3 aquatini och ätit lite tacos och grillat. Gratis är gott! Blir väl att cykla hem snart och sova, är lite trött faktiskt.. steg ju ändå upp 04.40 i morse. Såå, imorgon får jag sova till 09.00, fast med min tur kommer jag väl vakna vid 5 snåret ändå. Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha..

Onsdag


Som vanligt är jag en tröttis, så ska cykla förbi coop och inhandla lite mat, för att sedan cykla hem till läggan och sova. Jobb imorgon 06.00-18.00, samma på torsdag. Fredag har jag liiite sovmorgon. Hoppas jag får något schema över vilka dagar jag jobbar nu när jag ska byta avdelning. Har hunnit förbi havs och kollat lite på balen, eller mest bilarna faktiskt..

Blir även att hänga upp lite hyllor, tavlor i veckan. Ser lite ödsligt ut i läggan, om man bortser från svinstian på golvet. Coopan nu!

Hem ljuva hem, äntligen


Trött? Jo lite.. Har äntligen fått lägenheten, så idag tog jag och ernst och flyttade de få kartonger jag har. Sedan har jag köpt en ny säng också. Nu blir det en sväng på dollar, och förhoppningsvis kanske jag hittar något bra-att-ha-grej där. Är ledig imorgon också, fy f-n vad skönt. Då ska jag sova ut. Sen ska jag faktiskt pallra mig till korpen.

Till helgen blir det jobb på badhusparken, så kom och köp fika av mig!

ABB-livet


..for life.. Sitter här, och gör.. ingenting. Vi har inte speciellt många rör som ska hängas upp, eftersom dom ska köra med ett nytt silikon. Jag är trött och vill bara sova. Imorgon får jag lägenheten, så.. det blir rätt nice. Jobbigt dock att flytta dagen efter man jobbat. Nåja, det är väl sånt man får ta. Måste även förbi pitebo och adecco, och fixa lite grejs. Hoppas på en luleåsväng ikväll.