Bam, bam here I am.



Ja, då har man varit på bodycombat. Nästa torsdag blir det ett nytt pass med ny musik, buhu. Min favoritlåt So what med independence days kommer inte vara med nå mer. :( Vi var bara 6 st på passet idag, lite tråkigt.. men jag var rätt peppad/taggad ändå. Hade dock hoppats på sällskap, men en viss person hörde inte av sig. Såå, vi får väl ta det på måndag.. Crackiiie!

Blääh, snart så är det skola igen. Tråkigt värre ;P

Fruktoman?



Jag? Nej, ni måste skoja..
Mixer-Therese, that's me. Har numera en mixer, yeey! Så nu kan jag göra smoothies whenever and wherever, typ (?) Kanske svårt att få med sig mixern överallt, men med vilja går allt.. Har även köpt en massa frukt. Tror det blev 2½ kg äpplen, om inte mer. Sen 1½ kg bananer, och ja.. Ni förstår nog.



Ett inlägg dedikerat till det jag älskar mest..

..Äpplen.

Den bästa bilden någonsin kanske? Detta bevisar bara min kärlek till äpplena. Mååh, jag blir helt salig. Ska promenera till coop efter skolan och inhandla MYCKET frukt. Åh, jag längtar redan ;) Svårt att fokusera på skolarbetet när man sitter och drömmer sig bort till äpplenas land. Måste nog säga att jag är mest förtjust i Royal Gala. det är inte ofta de är dåliga, fast det beror också på var de är ifrån. Förut var Red Delicious min favorit, men det är inte ofta kvaliteten på dem är så bra. De kan ofta vara lite mjöliga, vilket inte alls är uppskattat. Det händer att jag lite då och då köper Golden Delicious, bara för att få äta något annat någon gång, detta händer även med Granny Smith. Ibland så är man bara sååå sugen på lite sura äpplen. Jag tycker däremot inte om svenska äpplen, nej huvvaligen.. Dessa kommer inte in genom min dörr.




mums
























Breakaway

..Har just varit på yoga, och det var riktigt, riktigt skönt. Så, nu är det dags att göra något vettigt. Kanske skriver lite engelska eller litterär gestaltning. Får se vad det blir. Lyssnar på Kelly Clarkson - Breakaway, och det är först nu jag insett hur bra den låten är. den rycker som med en, och texten passar som in på mig. 

Ett STORT jävla minusär att jag har slut äpplen. och JAA, redan.. Men det får jag kompensera med att färga håret, ja, så får det bli. Snart är det helg föresten, och visst längtar man som vanligt. Blir nog kåren på fredagen, iaf en sväng. Lördagen så är det öppet hus på skolan, så det blir att ha en eller två danslektioner iinför publik, så det är bara att komma och kolla för er som vill. Vi kommer vara nere i spegelsalen kl 10.15, 11.15, 13.00 och 14.00 om jag inte är helt borta.




Färgat håret nu, eller håller fortfarande på. Ska bara duscha ur det snart, sååå då får jag se hur resultatet blidde. Inte allt för hemskt hoppas jag i alla fall. Annars får jag väl gå till en frissa och göra en liten makeover. Det blir nog bra i slutändan. Torsdag imorgon, det betyder att jag har 2 timmar balett på morgonen. Yeey, happy day. Sedan så är det bara religion sen litterär, sen slutar man för dagen.. SÅÅÅ fuicking jävla underbart.

Du är själv ansvarig..

nu sitter jag på skolan och har engelska, och visst är mina tankar någon annanstans.. som vanligt. Men vad gör det, man lever ju bara en gång. Sitter och kollar lite på internet, om olika resor osv, det vanliga.



Du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar.
Se användarvillkoren om du är osäker på vad som gäller.
- Kom ihåg det.

Lejonet..

Du som är född i Lejonets tecken är lika praktfull som naturen mitt i sommaren. Fulländad, livsbejakande och viljestark lever du mer än någon annan i nuet. Du har ett fast grepp om verkligheten. Det vill säga verkligheten utifrån dig själv. Din vilja är lag. Du är härskaren som sprider din strålglans omkring dig och bländar med din skönhet.

Du är en typisk ledare. Men om till exempel Väduren styr med aggressivitet och impulsiviet, så styr du med en fast hand, väl medveten om vad du gör. Du som är född i detta tecken har som få andra förmågan att kontrollera din kraft och din styrka för att uppnå dina mål. Du strävar ständigt framåt med en stark vilja att vinna. Du är självsäker och känner stark sympati för alla som delar dina åsikter. För de personer som inte tänker och resonerar som du, har du ingen större förståelse.

Du lyssnar sällan till andras råd, följer inte med strömmen, men är mer än någon annan beroende av andras kärlek.

Redan som liten var du förmodligen mer bortskämd än något annat barn. Du gav aldrig dina föräldrar en chans att ägna sig åt något annat än att älska dig.

Ett annat typiskt Lejondrag är förmågan att uthärda och ta sig igenom svårigheter. Varken hunger, smärta eller annat elände kan kuva din optimism och din kärlek till livet. Du bär ditt huvud högt genom alla svårigheter - du är stolt.

Lejonet kräver respekt och beundran för sin egen person. Får du det så är du mycket generös. Du är varmhjärtat vänlig och trivs med att vara medelpunkt i vänskapskrestsen. Bäst trivs du när din röst är den som hörs mest och du får chans att berätta, dramatisera och agera. För dig är livet en teater och du en given aktör - som lätt blir smickrad av publikens uppskattning.

Du har ett utpräglat sinne för pengar och vet hur du ska skaffa sig alla livets bekvämligheter och lyx. Du omger dig helst med dyrbara ting som guld och ädla stenar. Du som är Lejonkvinna bär gärna päls. Inte bara för att du tycker det är vackert. Lika mycket för att du har ett våldsamt behov av värme.

Det är viktigt att du uppnår det du strävar efter. Annars kan du lätt råka ut för vredesutbrott och visa din stridslystnad. För helst av allt vill du framstå som en glad och förnöjsam person - faktiskt!



Mnåååh.



HIM - your sweet 666, vadå underbar?

Sitter fortfarande och drömmer mig bort. Måste nog sluta med det, om jag ska klara av skolan. Jag hamnar alltid någon annastans med mina tankar och funderingar. Vet inte om det är en dålig vana, eller om jag ska se det som något positivt att jag kan koppla bort den "vanliga" världen, som för den delen inte är speciellt vanlig eller normal om jag själv får säga det. Känns tungt att behöva tänka på skolan, när man egentligen vill ägna sina tankar på något helt annat. Vad vet jag inte riktigt, men åtminstone ingenting som har med engelska eller filsofi att göra. Ta det inte personligt. Jag vill bara drömma mig bort, bara för en stund, till en plats där man kan andas ut. En plats där man bara kan vara.

Skolan är verkligen inte en plats där man bara kan vara. Det är en byggnad fylld av krav, press, ångest, fixering, betyg och blickar. En plats som många har en hat/kärlek till. Man både hatar den, och älskar den. Ibland vill man inte gå dit, och vissa dagar så längtar man.. (Ja, det finns sådana dagar med.. men de uppstår väldigt, vääääldigt sällan) För att inte tala om de krav som skolan ställer på en. Läraren vill att man presterar bra, föräldrar vill att man ska prestera det bästa som går och självfallet så sätter vi själva upp jättehöga krav, och pressar oss allt mer. Vi sätter upp en jättehög ribba med krav som heter duga. En ribba som ibland blir alldeles för hög för att man ska klara av att hoppa öve. Man kan se på skolan som en höjdhoppstävling, de första höjderna klarar man. Ribban höjs för varje dag som går, och till slut så rivs den. Till slut finns det ett stopp då man inte klarar nå högre, och då säger kroppen ifrån.

Vadå filosofiskt tänkande? Jag kanske är nästa Platon eller Aristoteles?
- För mycket filosofi för min del.




Jag är en..

..bloggoman och fruktoman. Har uppdaterat min blogg 25 gånger idag (typ) och sedan har jag ätit 8 frukter tror jag. 4 äpplen 3 bananer och 2 mandariner. Oj, det blev visst 9.. oppsi! Sitter och skriver på mitt engelska arbete. Inte allt för trevligt.. Funderar om jag ska lägga mig, och försöka pallra mig upp tidigt imorgon istället. Tycker det låter som en jättebra idé.
Utlandet någon?

Inte ett moln på himlen

Drömmen ger oss det vi önskar i vaket tillstånd
. - Ordspråk från Turkiet. Började fundera om det är så det ligger till. Kanske, kanske inte.. men det får en att tänka efter. Det kanske är så att det vi drömmer är egentligen vad vi önskar ska hända (?)

http://home.swipnet.se/eurenius_design/ordsprak.htm

Jaja, jag har i alla fall kommit på en till sak jag önskar i julklapp nu. Hade totalt glömt bort den, men sedan så klickade till och så tändes ett ljus och allt kom tillbaka. Jag vill ha en SPA-dag, tänk så skönt. Lite massage, och bara bli ompysslad en heeeel dag. Oj, det skulle nog passa mig perfekt. Jag behöver komma iväg, och lugna ner mig lite. Är det inte passande så säg ;)



Oj, det var då allvarligt..

Onödig information kanske, men allt här i världen är faktiskt inte nödvändigt. Precis som krig. Det finns nog inget som är så onödigt som det, och jag kan inte förstå varför vi krigar när vi istället kan vara vänner och visa kärlek. Välj istället att uppmuntra varandra och uppskatta istället för att trycka ner. Såå mkt bättre, eller hur..

Världen är tillräckligt ond som den är, så jag tycker vi alla borde tänka snälla tankar och bara tänka positivt. Inte för att det alltid går så bra för mig, inte när man har tusen saker att stå i och när det känns som att hela ens värld bara rasar samman för att man inte orkar hålla uppe väggarna som ska stödja taket.

Mycket tänkande nu, kanske för mycket?

Jag ska sluta med förkortningar, som till exempel mkt.
Det är en ovana som är onödig, precis som mkt annat här i livet.


Grönt är skönt

Jag satt och drack lite grönt te nu på morgonen, och började fundera vad grönt te egentligen är bra för. Så jag bestämde mig för att kolla upp det. Jag googlade mig iväg, och hittade några sidor som jag tyckte var riktigt bra. -> http://www.nyfikenvital.org/?q=node/86

Grönt te

När grönt te tillverkas ångas bladen (den japanska metoden) eller hettas upp med varm luft från en eld (eldas). Värmen stoppar enzymernas aktivitet i bladen. Bladen dör snabbt.

Den snabba döden bevarar de fenolföreningarna som står för den positiva effekt.

  • Grönt te skyddar huden, (bla. från UV strålning)
  • Grönt te mot akne
  • Grönt te mot solbränna
  • Grönt te mot trött ögon
  • Grönt te piggar upp fötterna
  • Grönt te och rakning

Dessa studier har visat att åtminstone följande cancerformer förkommer i mindre omfattning ju mer grönt te som dricks:

  1. Bröstcancer.
  2. Cancer i äggstockarna.
  3. Prostatacancer.
  4. Leukemi.
  5. Levercancer.
  6. Mag- och tarmcancer.
  7. Lungcancer.
  8. Munncancer.
  9. Hudcancer.

Punkterna tar aldrig slut, så varför inte börja dricka grönt te? Själv dricker jag grönt kvitten, ett riktigt gott te som jag köpt på min mamis affär. Riktigt mumma!


En mix av allt..

Ordvitsen, hoho.



Mixtrar i olika modeller.. Den i mitten är dock för drinkar, och den längst upp till vänster är rätt stor och otymplig. Men de övriga är i rätt bra storlek, och precis som på bilden så tänkte jag använda den att göra olika smoothies.. Ibland som frukost, och även som ett litet mellanmål när man vill få i sig något. Sedan så är det ju inge fel att det både är gott OCH nyttigt!




Ser det inte gott ut så säg?

Tro det eller ej..

Therese ska gå och bli seriös, faktiskt. Tro det eller ej, men jag har bestämt mig nu för att börja stressa ner lite. Försöka ta vara på tiden jag har, med det menar jag att jag ibland bara ska sätta mig ner och andas, eller varför inte ta en avkopplande promenad ute i naturen och andas in den underbara luften. Jag ska försöka minska på stress och krav, och den ångest som kan göra sig påmind som följd. Istället för att jäkta och försöka hinna allt på en dag, så ska jag strukturera upp det så att jag gör det på flera dagar istället. Då har jag tid att koppla av och bara tänka på mig själv och hur jag mår. Alla måsten blir mer utspridda. Smart av mig!

Har börjat luska ut vad jag önskar mig i julklapp, och till min stora förvåning har jag faktiskt kommit på flera saker. Saken är den, att jag brukar aldrig skriva någon önskelista, i alla fall inte de senaste 3 åren.. Utan då har jag blivit glad för det jag fått. Men nu, för första gången på länge, så finns det faktiskt saker jag önskar mig och saker som jag vill ha i min ägo. Helt sjukt, men sant..


Therese önskelista för 2006 
  • En resa, eller pengar till en resa.
  • Digitalkamera
  • En mixer
  • Pengar, (alltid bra med pengar i fickan)
  • Träningskort på korpen 6 eller 9 månader.

Det är väl några av grejerna som ploppar upp i mitt huvud så där lite spontant. (Good to know)
Nu kanske jag gör det lite lättare för mina syskon också, de brukar alltid ha samma problem varje år, och det är att hitta något som jag vill ha.. men det är blir ju svårt när man inte önskat sig något speciellt. Men i år är det andra (lusse)bullar. Hoho, klockers..


The world is not enough..

Inte allt för ofta man hinner skriva en rad eller två här. Sitter och skriver lite på mitt engelskaarbete, är inte speciellt roligt. Men det måste ju göras, som alltid. Har hunnit var apå styrkemix idag. Var riktigt skönt att hinne mad lite styrketräning för en gång skulle, var som ett tag sen nu.

Helgne har inte varit speciellt händelserik, förutom att vi haft show i boden både fredag och lördag. Fredagen gick väl inte så där superbra, men lördagen kändes riktigt bra. Var fullsatt, och pubilken var verkligen på G. När pubilken är bra blir man själv riktigt peppad att göra bra ifrån sig, så lördagen var ritktigt rolig

Annars händer det inte allt för mkt i mitt liv just nu. Är rätt skoltrött, och riktigt less nu. Tur att det inte är allt för länge kvar tills det är lov. Sitter och drömmer mig bort till andra världsdelar, typ asien. Får mig att tänka på Thailand. Snart ett år sen jag var där. Usch, vad tiden går fort.

Imorgon tänkte jag vara duktig och gå en promenix, någon som vill joina? Sedan så måste jag gå och göra en massa ärenden på stan, bland annat betala räkningar, besvärligt men ett måste precis som allt annat. Måste även plugga, urk. (Måste tänka positivt, bara några veckor kvar tills lov) Man har såna krav och en massa prestationsångest för att man vill göra så bra ifrån sig, ibland så går det inte, och då måste man bara acceptera det & kanske inte sätta så höga krav. Måste nog erkänna att det är mkt svårt, mkt svårare än man kan tro. Visst, man kan alltid säga att man ska ta det lugnt och inte sätta ribban för högt, men dem där jävla kraven sitter fortfarande kvar där inne, dem där kraven att prestera det bästa man bara kan. Det går inte att bara sänka den där ribban, det går verkligen inte. Även fast jag skulle vilja ibland, så fungerar det inte på det sättet för mig. Nej, jag vill verkligen prestera bra.. men ibland orkar man bara inte. Men, som jag skrivit tidigare så är det inte länge kvar nu. 

Inte länge kvar tills jullovet, men inte heller så länge kvar till studenten 2007. Helt ofattbart egentligen. Det var ju nyss jag började på strömbackaskolan i SP1A. Helt sjukt vad tiden går fort! Det är nästan så att man hinner med. Tiden bara rinner en ur händerna, och snart står man där 75 år gammal och inser att man inte gjort något vettigt av sitt liv. Man har inte tagit vara på här & nu, utan man har låtit dagarna passerat precis som molnen passerar på himlen, alldeles tyst och omärkt förbi. Man borde ta vara på tiden i livet och uppskatta det och göra det man känner för. Göra saker som man aldrig trodde att man var kapabel till att göra. Raka av sig allt hår, åka på en spontan tripp till grannlandet, eller varför inte tågluffa genom Europa. Möjligheterna finns där, det är bara att man ska våga ta steget.

Steg hit och dit tänker jag då. Det finns så mkt jag vill göra, så stegen räcker inte till. Har börjat kolla om resor.. Vill utomlands, och gärna resa jorden runt om det vore möjligt. Men då finns det stora problemet, att våga. Jag måste våga ta chansen eller risken (?). Finns risker med allt här i livet. Jag vill uppleva saker, och jag känner att jag söker efter något och jag hittar det inte här i Piteå. Men frågan är om man vill lämna sin trygga tillvaro och sitt trygga liv i lilla piteå, för att upptäcka något ännu större, världen.



Jag & Ronald McDonald, bangkok, Thailand 2005























Jag sitter och drömmer mig bort..

..är inne på www.thailandguiden.se och www.thailandresor.se och kollar, och visst så drömmer jag mig bort. Tror det är dags för mig att resa utomlands, var ju ett tag sen nu. Snart ett år sen.. Buhu :(



Gårdagen..

Igår var det fredag, vilket betydde att det var sista skoldagen för denna veckan. Skönt med helg äntligen! Sitter och äter en macke, och väntar på bättre tider. Hade även show igår, och den gick väl helt okej.. INte bättre än förra lördagen, men ikväll så blir det bättre förhoppningsvis.

Från och med nu..

..Ska jag bara skriva seriösa inlägg, med seriösa tankar och funderingar. Det blir en spännande men ack så intressant upplevelse, både för mig som författare och för er som läsare. Förbered er för världens filosofiska underverk, gång och fall. Men.. börja inte gotta er i allt det goda ännu. För just nu har jag inte tid att skriva något seriöst, tyvärr.

To be continued..

Taggad för fem öre..

Skola som vanligt.. Trevligt va? Grattis P på fördelsedagen, 19 år nu!, och grattis till teorin. :) Jaja, dags att promenera till dansen då. yeey, inte taggad för fem öre.

Deprimerande eller vad?

..Ja, jag skriver bara deppiga inlägg om hur kass skolan är. Kanske ska vara glad att jag ens får gå i skolan, och vara tacksam över att jag får den chansen. Finns många barn i andr aländer som aldrig fått lära sig läsa och skriva. Men just nu så känns det inte som att jag kan vara tacksam för det, tyvärr. Allting kommer på en gång och det gör mig tokig. Jag hinner inte med allt, sen ska man repa hit och dit. Aldrig en lugn stund. Jag = sämst på strukuturera. Något som jag kanske borde lära mig snart. Ja, dags att sova. Tänkte försöka skriva i min essä på imorgon, & skriva på engelskaarbetet. Yeey!

Men äntligen!

..Efter 3 dagar (ca) så har msn börjat fungera igen. Tyckte att det var på tiden. Har haft sovmorgon idag, så jag vaknade cid 10, och oj så skönt det var. Längtar redan till nästa tisdag. Plugga i afton? Yess..

..Börjar jag bli tokig? Svar: Jaa!

JAG BLIR SERIÖST TOKIG!
haaata msn, jävla mongomsnmupphelvetesfan. Sedan så hatar jag skolan, URK, BLÄ och PYTON på skolan. Prov hit och dit, inlämningar fram och tillbaka. Försöker dom ta livet av oss? Vill dom att vi ska dö i förtid av stress? Jävla skola!  Hur f-n ska jag hinna med allt? & ORKA med allt..  Suck! Jag ogillar skarpt att skriva arbeten.. och dum som jag är väntar jag tills sista minuten. Får väl skylla mig själv, jävla bajs. Nu ska jag sova, och försöka fundera ut vad jag ska göra med mitt ostrukturerade liv. har föresten drömt om Raymond, våran danslärare som kommer tillbaka till våren.. Scary? Ja, det kan man väl som påstå. Får se hur det kommer gå. Fast kanske lika bra att inte försöka tänka på det så mkt, för då kommer jag väl vara död innan han ens kommit. Måste föresten börja gå på yoga oftare, så att jag lugnar ner mitt annars så stressade hjärta. Kommer nog dö i förtid om jag inte slutar stressa. Dock så finns det säkert dom som stressar mer.

Nej, sovdags nu. Kanske försöker göra något vettigt, som att läsa min engelskabok. Sovmorgon imorgon,  sköööönt! Men jag måste ju självfallet upp och göra en massa skolarbeten, duktiga jag.. Ironi är något jag tycker om väldigt mkt btw. Yääyä, sov gott alla och dröm sött. Själv kommer jag drömma mardrömmar om skolan..


Crazy Monday!

Måndag, och jag vill bara hem. Slutar om 40 minuter, har internationella relationer. Nu ska vi göra ett TILL arbete. Suck. Jag kommer vara död innan det här året är slut. Blir att gå hem och hämta danskläderna sen, sedan promenera till baletten. skönt att det bara är 1 timme och 20 minuters lektion idag. Har så mkt annat jag måste hinna, problemet är att jag inte vet HUR jag ska hinna det.

Har börjat få lite smått panik nu..

Fuck, fuck och åter fuck. Nu börjar paniken komma över mig.. Det är fan premiär ikväll. Ahhh, galet värre. Och jag måste hinna göra en massa innan. Så bäst att jag gör något nu då kanske.


Premiär tonight @ western farm

Heavy shit

det är fredag, vilket betyder att det är premiär idag. Iiiih, lite pirrigt ändå. Men det ska nog gå bra. Nu är det då dags för mig att göra en massa skolgrejer, så slipper jag göra det på söndag då jag säkerligen är död i både hjärnan och kroppen. Bläh för skolarbeten. Måste börja på mitt engelskaarbete också. Suck!

Kanske ska passa på att sola lite innan ikväll, eller då kanske jag blir en tomat. (?)

Extremt trött just nu.

..Trött, död.. ja säg vad du vill. Ska hoppa i sängen  nu. Har repat från kl 18 idag till ca 21.30. Premiär på fredag, börjar bli allt mer taggad för varje dag som går. Har genomdrag i boden imorgon, och oj vad jag ska dance my ass off. Röjja är det enda som gäller..

Filosofiska jag

Jag har som slutat med filosofiska inlägg. Har inte någon tid att filosofera på nu för tiden.. Har alltid så fullt upp. Så, jag har faktiskt tänkt försöka hinna med ett eller två längre inlägg den här veckan, & förhoppningsvis så får jag någon liten lucka någon dag här framöver. Har bara en massa plugg och bajs hela tiden, har knappt tid med mig själv. Hinner inte ens känna efter om jag är trött eller inte.. Då har man mkt att göra. Usch! men nästa vecka blir det nog bättre, för då har vi inga rep. Då är premiären bortgjord som föresten är på fredag. Hoppas bara att den går bra. Har genomdrag på torsdag, så det blir lite spännande med alla klädombyten osv. Tror tyvärr inte att detta blir något filosofiskt inlägg, har ingen ork och ingen tid.. Så ni får nöja er med detta. Ciao!

Days of our lives..



Är det på tv nu.. Yeey! Så bra, eller så kanske inte. Har suttit och skrivit på min litterära, och nu är det dags att promenera till dollarstore och införskaffa en ny tandborste och en osthyvel. Sedan blir det balett för hela slanten. Dansföreställning ikväll, recycled.. Streetdance ;-) Inte dåligt..

Lunes..

..Det är måndag, och måndagar brukar inte vara så roliga. Men i veckan är jag så gott som ledig, har bara danslektioner. hur skönt är inte det på en skala? 

Jag vill utomlands, någon som joinar?


Boden, here I come..

Oj, döden. Snart är det boden som gäller för min del. ska börja promenera till stan och bussen. Blev en massa tjorv om vem som skulle åka buss och inte så får se vilka som blir bussresenärerna. Hoppas att repet går bra där på western farm, och det blir roligt att testa kläderna.

Norrbotten runt..

Sååå, då har man varit i skellefteå också. Det gick bättre än väntat. Sista gången man var med på dans i novembermörkret. buhu..
Jag kommer ha rest norrbotten runt efter den här helgen. Är rätt trött nu, så det är nog dags för mig att hoppa i sängen. Hittills har helgen varit helt okej, väldigt mkt dansande.. Lite jobbigt, men ack så roligt att dansa. Måste skriva färdigt en novell till på måndag. stressad? njaaa, kanske lite. Har lite grejer jag måste göra under den kommande veckan..

Premiär på fredag!

Jag menade faktiskt norrboten OCH västerbotten. Bara så ni VET.

Det finns ingen tid.

Jaa, jag kanske ska vila benen.. MEN, det finns ingen tid för mig att vila benen. För jag har fullt upp så gott som jämt. I helgen blir det rep i boden både fredag och söndag, och lördag ska jag till skellefteå och dansa. Sedan så har jag dansworkshop på söndag mellan 13 - 15, som jag för den delen ska RÖJJA fett på. Oj, jag har mycket att hinna med insåg jag just. Har inte kunnat skriva färdigt min novell heller, för att jag hade rep till 21.30 igår, sedan så funkar inte mitt internet hemma, så då cyklade jag till P, men då hade jag glömt blocket i skolan. Dumma jag, pooop.


Ledighet nästa vecka, Sköööönt.
Blir att sova och dansa, sedan så ska jag och crackiie vara duktiga och träna på korpen. Yeey! Sen blir det nog rätt mkt pluggande. Måste börja skriva mitt engelskaarbete, och skriva en essä. Suck. Ack sååå jobbigt och besvärligt. Men jag får stå ut, snart är det bara ett halvår kvar.

Adios..

Terror är det enda rätta.

Lilla tjyyven therese har lånat byxor av P idag. Hoho! har religion nu, men vi hittar ingen fakta om danifolket.. Kääässt. Sedan har jag litterär gestaltning. då blire att skriva, skriva och skriva. Sen har jag prov i internationella relationer. yeey! Sååå roligt.. Inte. Hoppas att det ska gå någorlunda bra. Sedan har jag rep i 4 timmar. 2 timmar med jenny, och 2 timmar med Maria. kommer vara död ikväll, jaa.. Och mina ben är dumma, har börjat få ont i dom, och jag vet inte varför. Det är däremot bättre idag än igår. dags att läsa lite om terroristgrupper..

Panik, eller något liknande.

Måndag, och skolan har börjat om. Buhu :/ Jag vill inte vara i skolan, jag vill ligga i min säng och mysa, mkt trevligare. såå, idag har jag varit duktig och gått en promenad. har dock lite problem med mitt högra ben. Tror det är av allt dansande. galet. Idag blir det ännu mer dansande. Först balett, sedan solorep och sedan rep till dans i novembermörkret, i Skellefteå. Lite jobbigt faktiskt. Sedan så är det prov på torsdag i internationella relationer.. Yeey, såå roligt. Klagomaskin for sure, everyday.

Börjar känna lite smått att paniken börjar komma. är sååå mkt jag ska hinna och orka med. blir helt tokig i huvudet. Dock så är det sånt man får ta ;P Dags för lite struktur på vardagen, eller vad säger du?

Bara plugg, hela dagen lång.

Usch, jag måste plugga. BLÄ, jag orkar inte. Har en massa skolgrejs som jag måste ta igen. Döds. Snart är det rep också. kl 19 rättare sagt. Får se hur länge det blir idag. Blir att cykla hem sen och plugga, plugga och plugga. Sååå besvärligt. Jag som hade tänkt gå en promenad i afton också.
Måste dock strukturera upp min vecka. Ack så jobbigt. Ja, idag är jag en klagomaskin, men det bjuder jag på. You're Welcome! Sedan så kanske man får besök ikväll, som vanligt. Det blir nog trevligt :) 

Sitter och lyssnar på en massa rolig musik, bland annat Björn Rosenström. Hur bra är han inte på en skala? Bäst kanske! Sedan så är Corky and the juciy pigs - Eskimo, klockren, ja.. helt enkelt klockren.
 
Lite bränsle bestående av chokladzingo skulle inte sitta helt fel. Bäst, duja.



Björn Rosenström - Jag är så het (remix) 



 


Yey!

Måndag, och jag är kramsugen. Kom hit nu?
Har religion nu, inte allt för trevligt. Men ett av de roligare ämnen faktiskt. Söker fakta om danifolket, kannibaler i afrika. Yeey!

Nästintill döds.

Trött som ett as. Så det är dags för mig att hoppa i sängen. Skulle dock behöva en kram eller två. Dansat i 3 timmar idag, dansat 3 timmar igår.. Blir att dansa 3 timmar imorgon, lördag och söndag. Det är ungefär 15 timmars dans på 5 dagar. Galet? Ja, liiite. Döden? Du säger det. Kommer jag vara död på söndag? Antagligen. Jag som tänkte plugga lite på söndag också, men det kommer jag inte hinna eller orka. jaja, det är väl värt det.. för den 17/11 så är det premiär på western farm. Kom och kolla ;)

Veckan har varit underbar, trevlig och helt perfekt i mina ögon. (Positiva jag) Den har varit mysig på alla sätt och vis. I miss you all the time.