Lucy Willpower


Så var det slut på denna vecka. Den har varit bra på många sätt och vis! Har spenderat sex av sju dagar i backen. Söndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Torsdagen var jag med evelajnen, och fredagen åkte jag med frida. Det har varit grymt! Var nog bra att jag passade på veckan som var, för jag kommer inte ha så mycket tid den här veckan som kommer. Imorgon jobbar jag 10-20, tisdag skulle jag egentligen ta nathalies pass men är ledig istället, på onsdag åker jag hem till piteå/luleå en sväng och åker tillbaka till katterjåkk på fredag. Jobbar kväll fredag och lördag, sedan jobb på söndag. Vecka 15,påskveckan kommer bli helt sjuk. Jobbar 16-02 tre dagar, sammanlagt blir det nästan 60 timmar..

Har även hunnit med att gymma tre gånger den här veckan, vilket känns riktigt bra. När jag kommer hem blir det att springa med CV, besöka korpen och kramas som en tok. Längtar till onsdag, ser däremot inte fram emot tågresan på sex timmar.. så jag hoppas på många kramar när jag kommer fram.

Vad har annars hänt den här veckan? Fick en söt present av evelina. En voodoo-doll-nyckelring, Lucy Willpower, och texten passade mig perfekt. Jag och hon pratade omnyckelringar för några dagar sedan då jag berättade att jag behövde en nyckelring, och vad gör evelajnen? Hon köper en åt mig när hon är i riksgränsen. Inte tappa bort den nu Therese! Kanske hittar något vettigt som jag kan köpa till henne när jag är i luleå.

Tror jag ska skriva upp en inhandlingslista. Är lite grejer jag måste kolla efter.. Nu är det sängen som gäller. Lev och må!

Brädåkning och gymmande


Jag måste seriöst ta tag i bloggandet.. I must step it up! Har varit ledig idag, som jag är på tisdagar. Blev några åk men blåste så förbannat att vi gav upp. Hem och vila lite sen åkte jag till gränsen och tränade lite. Hoppas på träningsvärk imorgon.

Har tittat lite på biljetter hem om någon vecka, eller hem och hem, tänkte hälsa på M och springa runt med mitt CV. Yes, men får se hur jag gör...

Hade varit nice med ett besök på grönan denna tisdagskväll, men ingen annan är sugen och inge roligt att dra dit själv. Sen är jag lite lat.. Är inte alls pepp på att gå 3 km dit, sen 3 km hem. Nu ska jag sooova, gött mos!


Underbart sätt att vakna på


Att vakna av att solen tittar in är underbart! Snart dags att promenera till jobbet.. Hade gärna varit i backen istället. Men den som väntar på något gott...


Söndagsspecial!


I'm back.. Söndag och det blev lite längre på jobbet än vad jag var schemalagd. Men så blir det när säsongen kommer igång. Har haft ganska fullt upp hela dagen. Haft ruscher lite titt som tätt, så stressen har varit närvarande rätt mycket idag.. men det är inget problem. Jag är stresstålig och presterar bättre när jag har lite press på mig.

Annars har det varit en ganska lugn helg bortsett från jobbet. Fredagen jobbade jag kväll med nathalie. Vi trodde att det skulle bli riktigt lugnt då vägen var avstängd under större delen av (fre)dagen. Men icket det! Det var många tappra själar som sökte sig till ebbes. Alltid lika trevligt!

Lördagen gick jag dag och slutade kring 16.30. Sedan hänge jag med hannes och roberto på after-skin. Där efter promenerade jag hem, åt, vilade och fixade. Gick tillbaka till jobbet och drack en alkoläsk innan det vid 23.30 bar av till riksgränsen och grönan. Där dansade jag som alltid förr. I LOVE IT! När det stängde var det bara att dra på sig alla kläder, dvs täckisar, vinterskor, reflexväst, pannlampa and so on, för att traska hem till katterjåkk. Vi tog oss hem hela och välbehållna.

Klockan 8.30 gick alarmet på min mobil igång. Jag tittade mot fönstret och såg solen sippra in. Vilken lycka!! Jag smög mig till fönstret, kollade ut.. Klarblå himmel och solsken. Det var ett jäkla tag sen. Då jag var alldeles död efter allt dansande igår, så kröp jag ner i sängen och sov i 45 minuter till. Sedan var det bara att vakna till liv, äta frukost och klä på sig. Jag tog min bräda och traskade upp till liften här i katterjåkk. Blev bara 1½ timme, men hann ändå med några åk. Det här beskriver känslan: Sooo fucking jävla wonderful! Jag hoppas verkligen på fint väder på tisdag och onsdag, då blir det snowboard för hela slanten.. sedan tänkte jag försöka hinna med att träna lite också.

Min mami har ju varit och hälsat på. Blev tyvärr inget besök i backen för hennes del, men nästa gång kanske? Det var helt enkelt inte tillräckligt bra för att åka. Vi har säkert haft dåligt väder i en vecka. Det har snöat, snöat och just ja, snöat ännu mer. Vägen har hunnit med att vara avstängd, jag har säkerligen skottat utanför min dörr fem gånger på en dag. (sedan att all snö driver och hamnar utanför min dörr är en helt annan femma).

Tänkte gå och borsta tänderna sedan lägga mig och sova.. Börjar tidigt imorgon och jobbar långdag, 11½ timme. Wohoo!


Onsdag


Hm, vad kan jag berätta idag? Dåligt väder = inget brädåkande. Ska visst vara dåligt resten av veckan, tråkigt värre. Jobb igen imorgon.. Det är så mitt liv ser ut just nu, jobb från torsdag till måndag, ledig tisdag och onsdag. Trivs som sagt riktigt bra här, men jag saknar verkligen att kunna träna när jag vill.. När jag kommer hem blir det korpen for sure!

Vilostund efter jobbet


Så var arbetet slut för dagen. Ska vila lite och invänta samtal från mami. Ikväll blir det nog ganska lugnt, speciellt om man ska orka upp imorgon. Näääe, nu ger jag mig.. jag behöver vila efter allt städande.

Torsdag i katterjåkk


Torsdag kväll och jag ska snart lägga huvudet på kudden och sova. Börjar 8.30 imorgon, tungt. Har lyckats bli förkyld så jag känner mig konstant trött.. vilket gör det snäppet värre att stiga upp på morgonen. Annars har det inte hänt så mycket här mitt i ingestans. M kom förra fredagen och åkte igår. Blev en sväng till narvik och två dagar i backen. I narvik hittade jag ett par vinterskor som jag hade behövt men fanns inte i min storlek så jag sket i det. Köpte några cdskivor, som jag typiskt nog glömde på tåget... Men, what to do? var ju en jäkla tur att jag inte handlade något dyrare.

Har börjat bli bättre och bättre på brädan, och för varje gång jag åker blir det roligare och roligare. I love it! Jag hoppas på bra väder på lördag, för då bär det av upp i backen igen. PRO here I come.. Och min maaami kommer imorgon. Roligt värre! Såå, lär dra med henne på lördag. Jobbar även under after-skin på lördag. Spännande! Har inte gjorde det ännu.. men det är ju en första gång med allt här i livet. Hellre eftermiddag/kväll än morgon. 5 av 6 dagar börjar jag 8.30 och det är INTE populärt hos mig. Men cashen rullar in, and it's all that matters.

Har börjar fundera lite över jobbsituationen när jag kommer hem. Tror jag ska börja söka lite redan nu. Tiden går ju så jääävla snabbt, och noll koll har man på dagarna här uppe.

Fredag


Inte länge kvar tills jag får hålla om min pojkvän. Längtar otroligt mycket och tycker att klockan ska bli 11.30 NU! Jobb mellan 16.00 - 24.00, imorgon 18-24. Inte så jätteroligt att jobba när han är här, men är ledig måndag och tisdag. Nu ska jag städa!

Min lediga tisdag


Det är tisdag igen, och det är en vecka sedan jag bloggade. Min internetuppkoppling är som sagt inte den allra bästa, så det har inte blivit något inlägg. Tänkte därför passa på och skriva av mig lite. På fredag kommer M hit, and it makes me sooo happy! Jag hoppas på mycket kramar och fint väder!

Gårdagen blev lång, 12 timmar och av dessa så städade jag säkert i 5-6. (och jag som ogillar att städa) Hade hoppas på lite sovmorgon idag, menicket det. Jag var uppe vid nio för att dra till riksgränsen och träna med evelina och hannes, fridas karl. Sen tog jag och promenixade upp till liften och åkte två åk. Har just ätit och väntar på bättre tider. Vette tusan vad man ska hitta på idag. Blir väl tv tills sömnen tar över. Klockan 21.00 är det the mentalist.