Måndag


Sådärja, nu har jag äntligen vaknat till liv. Man kan nästan tro att jag har sommarlov, haha. Ska ta och traska till bilen och sen åka till coloroama för att lämna tillbaka tapeterna vi lånade hem. Till helgen får vi huset, det betyder fullt upp med andra ord. Sedan är det PDOL till helgen. Får se om det blir att besöka festivalen eller ej. Är inte så där jätteimpad över utbudet och känner inte för att betala för att sitta i ett öltält hela kvällen. Tack, men nej tack.

Annars då?
I helgen åt jag sushi för första gången, har även spenderat en del tid på strömnäs, både i nyhuset och hos M's föräldrar. Lördagen fixade jag och erica till oss och besökte sandy innan vi gick ut på 1906 och skakade våra lurviga. Trevligt värre! Gårdagen var en lugn sådan. Hade spinning 17.15 sedan väntade tacos här hemma. Idag är det jobb som gäller kl 15.00.. Till dess, ha det så bra!


Vill tillägna en tanke till de som har gått bort vid Trafikolyckan som skedde igår vid Bertnäs. Jag kände er inte, men må ni vila i frid! Ta vara om era nära och kära, visa att ni älskar dem. Man vet aldrig när det är för sent..

Mot jobbet

Dags att traska till jobbet. Har ätit en 150g hamburgare, bacon, bröd och lite grönsaker så nu är magen påfylld så att jag orkar hela dagen. Har även packat med mig lite mellanmål så att jag orkar med träningen efter jobbet. Nu ska det byggas muskler..

Hellu


Nu har jag kommit hem efter spinningpasset. Traskade förbi ICA och inhandlade lite mat som jag tog med till Sandy. Har suttit där ett tag och bara hängt. Funderar om jag ska ta och starta en film, får se hur jag gör. På torsdag kommer min pojkvän hem, finally!

Kvällen består av spinning och film..


Har en träningsvärk som heter duga och huvudvärk, bra kombo. Och jag har pass om 1½ timme.. Kul! Jag har dock spenderat några trevliga timmar med Sandy och Foppish. Vi låg i Södra och solade, dock försvann solen då jag kom dit. Lyckat! Lånade avatar av sandy igår efter vi vår promenad igår, så tänkte nog se den ikväll. Har redan sett den, men den är värd att se igen. Vissa filmer kan man se om och om igen!


Woopidoo!

Idag har jag hunnit med mer än jag hade planerat. Det känns bra! Imorgon är det storstädning som gäller, samt packa inför flytten och träning. Sedan är min helg fulländad. Hade suttit fint med en film ikväll, men funderar starkt på att vara social och gå ut och dansa lite. Får se hur jag gör. Hade varit bra med en tidig kväll som inkluderar en tidig morgon. Jag har blivit lite dålig på det andra. Frågan är; Vad ska jag ha på mig? Nää, nu ger jag upp. Tjing!

Lite mer sol, tack..


Förstår inte hur jag kan sova så länge på dagarna.. Kanske somnade vid 00.30 och vaknade för ca 30 minuter sen. Det betyder att jag har sovit 10 timmar (?!). Och jag som hade bokat tvättid imorse, haha. Nåja, jag får boka en ny.  Kylskåpet är tomt så det är dags att promenera till Ica och handla lite livsmedel. Kanske lika bra att handla ingredienserna till middagen också. Ha en bra dag!

Viva España!

Tjoflöjt! Sitter och zappar mellan VM-finalen mellan holland och spaninen, Heja spanien!!, och stolthet och fördom. Har redan sett den men fastnar alltid när jag börjar se den. Pojkvännen har gått och lagt sig då han ska upp tidigt imorgon. Annars har helgen varit ganska lugn. Var ut på challenge och 1906 igår med crackiie. Idag sov jag bort halva dagen typ, och imorgon är det jobb som gäller. Har börjat jobba på ABB.. Om en vecka blir det jobb på bokhandeln i två veckor för att sedan jobba på ABB de två sista veckorna. Då har vi nog fått husnyckeln och påbörjat flytten.. Jo just det, jag ska flytta i hus med min pojkvän! Snart börjar även skolan om och då är det bara 1 år kvar.. Bara att börja fundera på vart man vill hamna sen!