Sol, vind och vatten.. minus sol..


= Katterjåkk idag. Idag var det nästsista arbetsdagen på ebbes kök, imorgon är det avskedsmiddag.. jag känner på mig att det kommer bli lite jobbigt... imorgon är sista dagen i katterjåkk. Visst har jag hemlängtan, speciellt att få träffa M, min familj och vännerna, men jag vet att jag om någon vecka kommer längta tillbaka till bubblan. Vill inte säga hej då till tjejerna, dem är ju som en del av mitt liv nu. Hade varit så lätt om man bara kunde teleportera sig till värmland. Luleå ligger däremot nära till hands. Ska tvinga frida att följa med ut i luleå i sommar, haha. Lär bli lite mer rutiner när man kommer hem, inte så mycket att ligga på latsidan, vilket kommer bli rätt skönt. Träna när jag vill!!! Ska hinna med mycket i sommar.. Stockholm, arvika och säffle.. Hur ska jag få tid och hur ska pengarna räcka till? Ähh, det ordnar sig nog.. Jag får ta dagarna som de kommer, leva lite mer spontant, ni vet, man lever ju bara en gång!

Sitter och kollar lite på stormchasers och lyssnar på 90talsmusik. Blir sååå sugen på att köra ett aerobicpass, haha. Vilken träningsnörd jag är! :) Låten jag lyssnar på är Pandora - trust me, hoho. För några dagar sedan fick jag en idé.. det var som en skänk från ovan. Jag vet vad jag ska göra efter plugget! Japp.. jag vet precis vad jag vill göra, sen om det blir som jag hoppas får vi se då. Känner mig verkligen pepp på idéen och nu håller jag alla fingrar och tår, som så många gånger förr.. Sedan måste jag ju få med mig M också, bara att börja övertala han nu då.

Igår vart det kortspel hela kvällen. Jag, fridalajnen och bevvan spelade chicago. Jag var ETT poäng från att vinna!! Typiskt. Kanske blir lite kortspel ikväll också, skulle vara kulkul :-) Nu ska jag börja fundera på vad jag ska inhandla när jag kommer hem till storstan..

Jag ser det snöar..


Vem hade väntat sig snö så här nära juni månad? Snart dags för jobb och städning, men först äta ett äpple och borsta tänderna. Ovettigt inlägg, I know..

Sista måndagen imorgon!


Det är söndag vilket innebär att det är måndag imorgon. Sista måndagen, jippikayeey, sen är jag ledig två dagar.. Gött mos! Kanske ska påbörja packandet och städandet någon dag här framöver. Borde verkligen göra det! Denna söndag har varit precis som alla andra söndagar, ganska lugn och inte allt för spännande. A la carten igår blev lugn. Endast 4 ätande gäster :/ Tråkigt! Efter jobbet bar det av till grönan och dans, dans, dans! Det var fuuun! Fick köra en ganska cool bil också, en dodge ram.. Det var.. intressant, haha. Tänk att jonny lånade ut den, fråga är om jag hade gjort det?

Sen förstår jag mig inte riktigt på folk som inte kan acceptera och respektera att jag inte vill köra fler personer än tillåtet på en gång. Sure, kalla mig mes.. men jag vill inte bli av med körkortet eller riskera att någon blir skadad för att personen inte har något bälte på sig. Då kör jag hellre två gånger.. men det gick ju bra i slutändan och det blev två vändor och inte en. Och nej, polisen brukar inte vara här uppe speciellt ofta.. men man vet aldrig!

Nu tillbaka till filmen, Xmen - last stand.. Vi ses när vi ses! Puss!

Lördag


Blablabla, vad ska man skriva?
Det har inte hänt något vettigt den här veckan. Igår var jag och tränade. Blev en ganska kort vistelse. Sen blev det jobb från kl 16. En riktigt lugn kväll, vi stängde till och med tidigare. I torsdags var det party hos grannarna. För min egen del blev det nyktert.. Var en galen afton, haha! Kvällen innan det traskade vi upp till en stuga brevid skidbacken där vi var bjudna på fest. Det var nyktert som gällde den här aftonen också.

Utöver det har det blivit mycket altanhäng, men även lite midnattsåkning i tisdags. Tog med kameran och fotograferade lite.. föret var inte det bästa. Ganska hårt underlag men vädret var bra och solnedgången var fin.. Vi promenerade upp till en liten stuga där vi satt och drack lite varm choklad. Sen bar det av hem genom apelsinklyftan.. Gissar på att det var det sista åket för min del. :/

Har missat att skriva om förra veckan. Tisdagen var vi ut på grönan med evelinas mami, blev även några träningspass. Förra veckan var det NM och torsdagen avslutades på grönan där alla tävlande samlats. Skuburbian (?) stod för musiken. Tråkigt nog missade jag alla tävlingsdagar. Var grymt bra väder för att titta på tävlingen på torsdagen men jobbade förmiddag så vart ingenting utav det. Kanske nästa år?

Nu är det inte länge kvar tills jag åker hem...

Tisdag

Woho, igår var nästsista måndagen. Som jag skrivit tidigare så gillar jag inte måndagar. Finns väl en eller två anledningar till det. Nåja, idag är det tisdag och det är fint väder ute.. Därför tänkte jag ta en promenad till gränsen och träna lite. Röra på fläsket som man så fint kan kalla det, haha. I går blev det grillning för hela slanten. Evelina hade varit snäll och handlat korv som jag kunde grilla, sedan satt vi tjejer där ute ett tag, grillade och socialiserade. Trevligt värre! I helgen besökte vi en 30års fest i gränsen. Det var sjukt mycket folk och jäkligt lerigt. Var inte där allt för länge eftersom jag skulle upp och jobba på söndagen. Så jag tog på mig rollen som chaufför. Självklart försöker någon helt främmande människa få mig att skjutsa dem till grönan, vilket jag inte gjorde. Annars skulle jag väl få agera taxi resten av kvällen och det var jag inte så pepp på. Ikväll blir det midnattsåkning med jobbet. Får se hur mycket åkning det blir, tror inte de andra var så sugna. Känner mig lite dålig som inte varit ute i backen på en vecka, men föret är inte det bästa så det har blivit som det blivit. Har istället legat ute på min lilla altan och solat. Kanske kommer hem lite brun inför sommaren som anlänt där hemma.

Jobbet i sommar är bekräftat, blir ABB och kombiline. Får se hur det går, haha. Var ju ett tag sen nu! Förhoppningsvis går det väl någorlunda... Annars hoppas jag på lite extrajobb. Har insett att jag är en pengakåt människa. Jag älskar att tjäna pengar för att sen lägga undan dem. Spara is the shit! Nu måste jag bara hitta något jag vill lägga pengarna på. Är alltid sugen på att dra ut och resa, men jag hoppas ju på plugg till hösten, tror jag. Tiden här har verkligen gjort en knasig i huvudet, på alla sätt och vis. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Hade varit grymt att åka tillbaka hit nästa år, men samtidigt känner jag att jag vill plugga. Åh, dessa I-landsproblem! Jag har för mycket tid att grubbla och fundera på.. Visst kan det vara bra ibland, men lite titt som tätt kan det göra en tokig...

(detta skrevs igår, tisdag.. glömde att publicera det)

Ikväll blir det dans


Grönan ikväll, oh ja. Är jäkligt pepp på att dansa, som alltid! :) Tror det kommer bli en klockers kväll.. mycket folk och förhoppningsvis bra musik. Nu måste jag springa över till mig och hämta lite grejer.. Tata!

Repris


Sitter och tittar på reprisen av eurovision och har jäkligt tråkigt. Funderar på att ta en promenad till gränsen och träna lite. Tog faktiskt tag i det igår och åkte dit med evelina. På kvällen blev det grönan och lite dans, var riktigt bra med folk.. hoppas på samma imorgon! Nu måste jag göra något.. Vi ses när vi ses!

No stress


Har tagit på mig att jobba nathalies kvällspass idag, 15-20, ingen ledighet med andra ord. Är ledig imorgon däremot! Heldag igår, det var en lång och tung dag. Inte många heldagar kvar nu, känns gött.. jag gillar inte heldagar, inte på måndagar i alla fall. Blir nog gränsen en sväng och ett besök på gymmet. Det behövs verkligen!

Solnedgång i norr


Slutade jobbet för ungefär 1 timme sen och sitter nu i evelinas säng med hennes dator i knät och en nathalie här bredvid. Hade planerat att boka min tågbiljett hem. Tungt.. Det har varit en fredag i lugnets tecken. Endast ett sällskap bokat på 5 pers, imorgon blir det förhoppningsvis lite mer fart och fläkt. Då har vi en grupp på 21 st och en på 8:a som har bokat bord. Sen jobb söndag och heldag måndag, sen är jag nästan ledig. Gött mos! Fick en kommentar i mitt förra blogginlägg där det stod att jag var välkommen tillbaka till kombiline. (?!) Då vet ni mer än vad jag vet.. Har inte fått veta om jag har jobb på ABB i sommar eller ej, men dom ringer väl kanske så småningom. Jag håller tummarna i varje fall! Nu tänkte jag vara lite social men först boka biljett..









Onsdag kväll och ingenting som händer här


Aloha! Det är onsdag kväll och jag ska snart göra mig i ordning för att gå och lägga mig och sova. Börjar tidigt imorgon.. 8.30, så behöver all sömn jag kan få. Tiden här har verkligen gått snabbt och på söndag är det tre veckor kvar tills jag åker hem till Piteå. Just nu är jag lite delad.. känns jobbigt att lämna de vänner jag har fått men samtidigt  känns det bra att komma hem till något mer rutinmässigt liv. Då syftar jag främst på att kunna träffa M när akänner för det och kunna träna när jag vill. Just idag mår jag ändå ganska bra. Förkylningen har lagt sig lite, hostar lite fortfarande men det går mot rätt håll. Annars har jag rätt många tankar som virrar runt i huvudet..