Bara att hålla tummarna!


Det är äntligen helg! Är det inte underbart så säg? Skrev min första tenta igår, och jag hoppas, hoppas, hoppas på godkänt. Idag har jag varit förbi vårdcentralen och genomgått en läkarundersökning. Har haft en konstig smärta i bröstkorgen sen i söndags. Värst är det när jag ska sova.. Men det var enligt läkaren inget allvarligt. Alla värden såg bra ut och EKG:et såg också bra ut. Nu håller jag bara tummarna att det försvinner så snart som möjligt. Ikväll kommer pojkvännen hem, vad jag lääängtar!

Vill inte plugga..


...men jag måste. Nu ska jag sätta mig och läsa den där jäkla anatomiboken. Har fått i mig lite mat och nu försöker jag peppa för plugg och pass kl 19. Tror att jag börjar bli lite förkyld.. inte bra.. :/

Pass


Sitter och kollar på fight club med karln.. Har haft step och core idag, grymt roligt var det. Imorgon blir det afro, 10.00. Måste peppa upp mig lite! Måste plugga anatomi också..

Fredag


Fredag och trött som bara den. Ska lägga mig och läsa lite anatomi, peppa inför step/core och bara ta det lugnt. Har bestämt mig för att pröva att tillaga tacopaj. Sen blir det myyyys all night long.

Tiden går så otroligt snabbt. Sju år sedan idag, vila i frid!

Huvudvärk


Jahajaaa, torsdag.. fredag imorgon. Torsdag betyder spin basic kl 19.15, och innan dess är det plugg och mat som gäller. Vilket roligt liv man har. Är så sjukt sugen på att åka utomlands. Men först har man en anatomitenta som ska göras, och en till kurs. Nu måste jag ladda datan och skriva lite vettigt på min ex-uppgift!

Onsdag


Helgen är över och det är redan onsdag. Tycker att helgerna passerar alldeles för snabbt.. Fredagens step och core gick riktigt bra, det kändes som det i varje fall. Kvällen bestod av födelsedags fest och jenk. Riktigt trevligt! Åkte dock hem ganska tidigt då jag skulle upp tidigt på lördagen. På lördagsmorgonen var de afro sedan tog jag det bara lugnt. Söndagen byggde jag och karln ihop lite ikeamöbler som han köpte lördagen. Hade även spinning, gick hyfsat bra! Nu är det plugg som gäller i två veckor fram.. Köpte ett par nya googles igår, ett par Dr Zipe. Riktigt grymma! Nu är jag redo för brädåkning :) Nu är det bara envinterjacka kvar!

http://www.prisjakt.nu/bilder/bild.php?p=268740&type=standard&size=140

Freitag!


Förra inlägget blev lite fel.. skulle egentligen blivit postat och publicerat igår, men glömde bort det mitt i allt fixande. Nu är det skola som gäller. Äntligen fredag! Är måttligt nöjd, har dock pass i eftermiddag.. Vad jag längtar till jag har en hel ledig dag, då jag bara kan vara ledig. (utan att behöva tänka på aktionspotentialer ans so on). Det var ett tag sen jag tillät mig själv att vara det. Tror att det behövs väldigt väldigt snart!

Ett stort Grattis!


Grattis till min pojkvän som idag fyller 29 år! Puss ♥ (igår 8/10)

Idag har vi haft seminarium på uppgift 5 (inte för att det säger er så mkt). Gick rätt bra, även fast vi inte var så förberedda ;) Imorgon är det föreläsning i anatomi.. hade väl egentligen tänkt läsa igenom avsnittet.. men det har inte blivit så mycket av det då vi har haft besök hela kvällen av M's familj, min mami och hennes karl. Min bror och hans girlfriend hann också vara förbi. I helgen blir det lugna puckar, eller så lugnt som det kan bli. Fredag = step/core och sedan har jag lovat bort mig. Lördag = afro och plugg, söndag = spinning och plugg. Med andra ord, fullt upp!
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova lite.. är helt sluuut!





Måndag


Då var den här helgen slut. Har inte hunnit med mycket, utan jag har mest suttit på en cykel hela helgen. Yes, ont i gumpen och en spinningutbildning i bagaget.. känns bra. Ligger i sängen med datorn och läser om vad som händer runt om i världen. Ska ta tummen ur och plugga lite, men är helt slut i kroppen efter helgen.. Får se hur mycket jag orkar, haha.

Veckorna går så snabbt..


Sitter här i min ensamhet och dricket lite te. Har till och med tänt några ljus.. Ska krypa ner i sängen och läsa lite i anatomiboken och läsa lite om hälsopedagogiska verktyg. I helgen är det spinutbildning, med andra ord, ingen tid till vila.. På måndag är jag ledig hela dagen, då blir det plugg utan dess like och kanske lite egen träning. Måste dock ta det lite lugnt nu, min högra arm har börjat krångla lite.. Tror jag är lite överansträngd i rotatorkuffen, eller så är jag bara spänd, jag vet inte riktigt.. om det håller i sig så blir det sjukgymnastbesök. Nu anatomi!