Clementindieten

Men hallå där! Jag har just ätit middag. Det blev lammfärsbiffar, lite potatis, keso och en proteinshake. Satt bra i magen. Har även hunnit äta tre, ja ni hörde rätt, tre clementiner. Var till vårdcentralen och kollade upp halsen idag. Misstänkte att det var halsfluss men icket. så nu kör jag stenhårt på clementindieten och intalar mig själv att jag är redo på torsdag. Självuppfyllande profetia har jag hört! Imorgon åker jag till björkliden tur och retur. Jag håller tummar, tår och kör stenhårt på inställningen - Fy fan vad jag är GRYM! Japp, jobbet ska bli mitt! Så är det bara!

Change of plans

Kan tänkas att planerna har förändrats en aning sedan sist jag skrev. Det blir troligtvis fjällen i vår, men på en annan plats än det var tänkt. Lika göad för det är jag :-). Jag är nöjd så länge jag får åka bräda, träna och jobba. För mig är det livet!
Vi ses när vi ses!

Ett nytt kapitel

Jag har tagit några beslut som kommer att påverka både mig och även andra. Det har varit en jobbig tid men nu är jag redo för ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vet att jag kommer att lyckas med allt jag tar för mig. Jag vet också att jag kommer att uppfylla de drömmar och mål jag vill uppfylla! Life feels good!
Puss, och kärlek till er alla! ♥