I have a cold!


Blääärgh, har drabbats av en förkylning.. igen. Jäkla immunförsvar! Nåja, nu är jag ledig i en vecka.. Oj vad jag ska njuta ;) Jag drömmer konstiga drömmar btw. För någon natt sedan drömde jag att jag hade partajat och kunde inte minnas vart jag hade varit kvällen innan eller vad jag hade gjort. Tur att jag inte är så mycket för att festa då! I natt drömde jag att jag var på stugan och krigade mot några som försökte ta över storbacken. Jag var jäkla bra på det iaf! Idag blir det stan en sväng med sandy och ikväll blir det lugna puckar precis som gårdagen. Jag och M såg en film, public enemies tror jag den hette. Inte så där jättebra. Var föresten på bio för två veckor sedan och såg avatar.. GRYMT BRA FILM! Se den!! Nu ska jag göra mig i ordning.. Ha en bra dag!

Sängen igen!


Freitag, unt vilken fredag. Sol ute, snö på backen.. Ska krypa ner i sängen igen och läsa lite. Sedan måtte jag gå och handla på coopan eller kvantum. Äta bör man, annars dör man! Ikväll blir det lugna puckar.. kanske en film eller två, lite te och skorpor. Mjo, det låter som en idé!

Dags att krypa upp i soffan och bara slöa!


Nu överger jag datalivet och sätter mig i soffan. Ska försöka hålla mig vaken tills karln kommer hem.. men han jobbar väl ihjäl sig. ;P Imorgon är en ny dag full av spännande äventyr. Är sugen på att hitta på något roligt! Någon som är på?

Yes!


Måste ge cred till min studiegrupp.. Ni är ett roligt gäng! :) klockan 10.00 infann jag mig hos ceddan för att göra färdigt en studieuppgift. Kring tolvsnåret var det färdigt! Skönt! Har hunnit med att va till frissan. Måste ju se någorlunda representativ ut bilden som ska upp på korpens vägg. Klockan 18 är det fotografering, 19.00 spin basic 60.. som ska filmas. Woopidooo! Får la se hur det går ;) Imorgon är det freitag. Inga planer ännu. Ska iallafall ta en rejäl sovmorgon.. Sedan har jag step och core kl 16.15. Gött moooos.. mindre trevligt att jag är lite förkyld. Nu ska jag dansa av mig lite i vardagsrummet!! :D

Somebody told me

   

En liten bildkavalkad så här på onsdagskvällen. Första bilden är från en promenad runt fårön 2008 tror jag, den andra bilden är på mig och crackhoe inför en fest hösten 2008 typ. Tredje är från katterjåkk 2009 och den sista från Thailand i mars/april 2008. Inte ofta jag delar med mig av bilder.. Tror jag ska börja fotografera lite oftare. Roligt att ha som minne! Har kört lite mental träning och har insett en massa saker.. Japp, så är det. Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet, lyssna på min spinningskiva och skriva lite!

Tisdag


Nu är jag igång, for real.. (hoppas jag). Har jobbat idag, 16-19. Duktiga jag! Har även hunnit med att styrketräna med min karl. Det blev rygg och biceps. Maklyft, latsdrag med brett grepp, latsdrag med smalt, framåtlutad hantelrodd, bicepscurl med ez-stång och vridande (?) bicepscurl med hantel. Nu hoppas jag på träningsvärk imorgon. Funderar på hur jag ska göra med morgondagen. Har föreläsningar mellan 13.00 till 16.15. Problemet är: kommer de ge någonting och kommer jag lära mig något? Svår fråga det där..

Har föresten ätit riktigt god lunch och middag idag. Vi exprimenterade lite igår och gjorde kyckling med en sås av cantadou paprika/chili och tagliatelle. Satte även i soltorkade tomater! Gryyyymt gott! Nu ska jag dricka upp min jordgubbsproteinshake och sen hoppa i säääängen. Fick föresten en rolig förfrågan idag. Det har alltid funnits tankar på det, och nu kanske det blir verklighet ;) Tametusan, livet är allt bra ändå. Bortsett från att jag tappade mina nycklar idag, men hittade igen dom i repan på korpen. Lyckan!

Måndag, det vanliga..


Sorry.. som vanligt har jag så mycket annat för mig att jag aldrig orkar sätta mig och blogga. För 3 veckor sedan åkte jag och min karl till Egypten. En vecka med all inclusive i hurghada. Det var riktigt skönt att åka iväg, men kändes inte som att jag kunde varva ner ändå.. Nog flög mina tankar iväg till skolarbete och annat. Därför är det grymt bra att vi har en kurs som heter arbetsmiljö och stress. Jag ska få lära mig att hantera stress på bästa sätt, så att jag sedan kan lära ut det till andra. Ni vet, stress är ett stort folkhälsoproblem! Har även påbörjat en kurs som heter hälsopyskologi. Det skulle kunna vara mer intressant och lärorikt.. mer än så behöver jag inte säga.

Annars tränar jag på som vanligt. Har väl börjat spåna på lite på vad jag vill ha ut av träningen.. men ska spåna vidare på det så återkommer jag. Har spinning på torsdag, och då ska det filmas.. ännu en gång. Får se om skivan vill fungera någon gång. Börjar misstänka att det är datorn det är fel på. Nåja, nu ska jag försöka göra annat.. typ studera.

Nytt år!


Så var vi inne i 2010! Nytt år nya mål som de flesta säger.. Mitt mål är att bli redo inför beach 2010. Sen hade jag lite planer på att försöka tjäna lite extra pengar till resor som jag gärna vill hinna med att göra. Har mycket distanskurser nu under våren och om jag är diciplinerad och gör bort uppgifterna så kanske jag kan dra iväg på en resa eller två. Skulle vara grymt roligt!

Vad har annars hänt den senaste tiden? Juldagen blev det partaj med ett gäng roliga människor.. Där efter drog vi till after xmas, som var långt ifrån lika roligt som förfesten och sällskapet. Varför ska man förstöra kvällen med att spela skitmusik? Nåja, dagen efter var det jobb som gällde. Var inte så där överpeppad, men jag gick dit och gjorde det jag skulle. Ledig den 27e, började om att jobba den 28e, 29e och 30e. Nyårsafton drog vill till kåbdalis där det blev nyårsbuffé i husvagnen och utgång en stund på puben. Nyårsdagen blev det att åkta bräda för första gången på några månader, och första gången i år. Bra start på 2010! Det var dock kallt som f-n, och blev inte lika många åk som jag hade önskat. Men kul var det! Igår åkte vi hemoch här sitter jag nu. Jag borde egentligen skriva på mina rapporter, men har skrivit 2½ sida på en och nästan 2 på den andra. Borde även packa, men har inte så mycket mer att packa ner.. Det kan jag kalla att vara ute i god tid. Imorgon bär det av till Egypten och Hurghada! Sköööönt!

När jag kommer hem drar skolan igång, besiktning av bilen och träningslivet påbörjas!