Jahaja, då var man tillbaka.. för nu.


Ojfan, det var ett tag sen nu. Har hänt ganska mycket sen jag var här sist. Mer än två veckor sen, damn. Vart ska jag börja? Har blivit ganska mycket partaj de två senaste veckorna. (för att vara jag) Förra helgen var jag på födelsedagsfest där jag hängde med en massa roliga brudar. Bland annat crackiie som pallrat sin rumpa till pitstan! Nu har hon tyvärr åkt hem igen :/. Efter förpartajandet blev det utgång på 1906. Dagen efter mådde jag inte som jag förtjänade! Tyckte att jag tog det ganska lugnt, men kanske inte.. haha. Under veckan vart det eftermiddagsjobb på egen hand. Gick ändå rätt bra. Onsdagen började PDOL men eftersom jag slutade kl 22 så orkade jag inte gå ut, samma sak torsdagen. Vi stod bara utanför området och lyssnade på DLK jag, M, hans bror och hans kusin. Fredagen fick jag agera fotograf när grabbarna körde gokart, på kvällen var det 50årsmiddag och där efter drog vi en sväng förbi soffan där dom var i full gång med att partaja. Vi drog vidare till M's brotha där vi hängde med resten av Gälkatown. Vid 22snåret tog vi oss ut på området och vimsade runt lite. När klockan blev 00.30 gick vi till stora scenen och såg hammerfall! Jävlar vilken nostalgi! Lyssnade på dom rätt mkt när jag var 12-13, nu är det lite annan musik som strömmar ur mina högtalare. Lite hårdare musik! ;)

Lördagen var jag bjuden på en förfest i stan hos ida där vi satt några tjejer och socialiserade. Där efter blev det kittel, pentan, och en massa andra öltält. Tyvärr var jag lite av en latis och såg inte några band denna kväll. Fy på mig! Innan hemgång bjöds det på två karusellåk och nattmat som bestod av tacos. Gött! Söndagen gick i lugnets tecken. Tog det bara lugnt och mös med karln. Igår besökte jag gymmet och jag tänkte göra detsamma idag. Är även bjuden på spelkväll hos sandy så tänkte pallra mitt ass dit lite senare.

Till helgen är det Lulekalaset, och just nu lutar det åt utgång på fredagen iallafall. Det kan ändras fort! Var inte alls sugen på att gå ut nu under PDOL, men se på fan, blev så ändå.

Glad och lycklig


Just nu känns livet jävligt nice att leva! Life's good! I fredags gick jag in på studera.nu för att titta om min ansökan hade blivit behandlad, och det hade den. Jag är antagen till hälsovägledare hösten 2009. Känns så jävla bra, det känns mer än bra, det är helt otroligt jävla underbart! Sedan är det mycket annat som händer runt omkring mig, saker som inte i första hand gäller mig men som ändå kommer påverka mitt liv på något sätt. Bra eller dåligt? Det får vi se.. Just nu känns bara allt så jäkla bra, om vi bortser från att jag jobbar hela tiden och att jag egentligen vill vara ledig.

I lördags åkte jag och pojkvännen till skellefteå och lånade hans föräldrars husvagn. Vi hann en sväng på stan sedan tänkte vi kolla på lite möbler. Jag har pratat om att köpa en soffa, men alla möbelaffärer var stängda (?!?) :/  När vi sedan kom tillbaka till campingen gick vi till utebadet och badade lite. Blev ett dopp i den stora poolen för att testa vågmaskinen, haha, sen satt vi i bubbelpoolen och värmde oss. Var ganska kyligt så vi tog vårt pick och pack och gick till husvagnen, där jag däckade i sängen en timme. Sedan var det bara att börja förbereda för middagen. Grillad flintastek, potatissallad, tzatsiki och en sallad med fetaost, mmmm.. gott! Hann även med att se en film, 21, som var helt okej!

Igår åkte vi hem rätt tidigt då jag började jobba vid 13.00. På kvällen följde jag med M till luleå och här sitter jag nu och ska snart börja göra middagen. Housewife for sure, haha! Kl 20.13 går bussen till Piteå och kl 22.00 börjar jag jobba. Urk! Nattvecka = urk, eftermiddagsvecka = ännu mer urk. Är glad att jag har jobb men treskift är inte kul alls. Känns som man aldrig har någon ledig tid att se fram emot. Men ett jobb är ändå ett jobb!

Det känns...


Det känns att jag tränade bröst igår, och det lär kännas ännu mer imorgon.. men det är gött! Då vet man att man har kört hårt (eller att man har gått och blivit svag), haha. Har ätit lite lunch, gjort matlådor till resten av jobbveckan och vart på gymmet. Sov lite väl länge idag, som vanligt. När ska jag lära mig? Tror jag måste gå och göra en hälsoundersökning, kolla värden osv.. känner mig ganska trött och hängig större delen av dagen. Sedan har jag äntligen börjat få tillbaka motivationen att träna. Det går sakta men det kommer! Kan tänkas att det blir lätt så när man varit borta i fyra månader, men nu jäklar!

Inte pepp alls!


Jag vill verkligen inte jobba idag. Jag vill vara leeedig! Blir väl lätt så när man väl får vara ledig. Jobbigt läge.. Nåja, jobbar eftermiddag i veckan så är ju bara fyra dagar. Kanske ska berätta lite om min lediga vecka. Jag åkte till lycksele på tisdagen där mami hämtade upp mig. Gick och la mig ganska tidigt för att orka upp dagen efter. Onsdagen lånade vi toyotan och åkte till ansia badpark. Det var nostalgi! Vågmaskinen var dock inte lika rolig som jag minns den, haha ;) Hälsade på mormor en sväng, hann även med att hänga lite med kusin Linda. Lite catch up, vad som hänt och ja, en massa annat. Kul var det iaf! Känner för att åka till stugan snart igen. Jag saknar den tiden då man spenderade större delen av sommaren där. Nu har man så mycket annat man ska hinna med och saker man måste prioritera. Tråkigt, men jag ska nog kunna planera in en till tripp till stugan innan sommaren är över..