Jävligt less


Nu har jag fått medicin, både pencillin och cocillane. Hade visst tecken på halsfluss. Är dock inte halsen som är det stora problemet, utan det är den där jävla hostan. Jag har inte sovit ordentligt på en vecka, så jag  känner mig helt förstörd och ser säkert ut som 7 svåra år..

Nu vill jag bli frisk, tack på förhand!

Work with me


Jag börjar sakta men säkert återgå till mitt normala tillstånd.. Blev som jag skrev i förra inlägget, förkyld i tisdags. Förkylningen övergick ganska snabbt till feber och ont i varenda kroppsdel. Idag har jag inte längre ont i halsen, jag kan äta som vanligt men har ingen röst. Så jag försöker hålla mig från att prata... inte det lättaste när man heter Therese. Ingen träning heller för den delen. AHH, så frustrerande! Nu ska jag unna mig ett äpple!! ♥

Cold


Jahapp. Vaknade upp förkyld i morse. Inte helt okej! Nu tänkte jag ta en p-nap innan jag fortsätter med pluggandet för att sedan övergå till matlagningen, tillbaka till pluggandet där efter iväg till korpen för projektstart sen hem och plugga lite till, för att avsluta dagen med sömn!

Händelserik helg


Hade en mindre bra dag förra veckan, eller åtminstone början på dagen.. där av det trevliga inlägget. Det gick dock över när jag tog en promenad i det fina vädret! Ibland behöver man påminna sig själv: Jag väljer vem jag vill vara i nästa sekund.. Nu är jag back on track, är dock fortfarande lite omotiverad att sitta vid en dator för att skriva rapporter.

Helgen har varit väldigt trevlig
. I fredags hade jag spinning, sedan traskade jag till Challenge och åt middag med ett gäng trevliga tjejer. Lördag morgon tog jag min snowboard och körde till kåbdalis, söndag blev det en kort skotertur innan det var dags att köra hem igen för ett spinningpass. Det har med andra ord varit en ganska händelserik helg. Har till och med hunnit med att se en film! Nu ska jag ta mig lite kvällsmat, läsa lite sen sooova i skönsängen!

Mhm..


Kräkless...