Tisdag


Jag känner mig lite dålig på det här med att uppdatera min blogg. Jag sitter ofta vid datorn, men hittar aldrig motivationen att skriva någonting. Som nu.. Jag känner inte att jag har något vettigt att skriva. Hmm.. jag jobbar idag och har pass kl 19. Det var det! Nu måste jag gå och handla frukost.

Batman begins


Nu tänkte jag krypa ner i sängen och se lite film. Blir en riktigt lugnt kväll då jag har fått riktigt ont i övre delen av ryggen vid skuldran. Film nu, tvättid och körlektion imorgon!

Dumbo!


Hade ingen körlektion idag, iaf inte inbokad. Smart av mig, NOT. Nåja, då får jag sova lite mer istället och ta igen det när jag och mami ska ut ikväll. Annars då? jag jobbar, som vanligt.. varje dag. Kom och köp böcker av mig, eller njää, gör inte det.Är tillräckligt mkt folk som handlar.

Imorgon är det julafton och jag har handlat färdigt julklappar, eller jag har inte handlat men jag ska vara med på dom. Tiden har gått jäkla fort. Tyckte det var nyss början på december. Jag har inte riktigt hunnit med att ha någon julstämning då jag har jobbat hela tiden. Men, imorgon kanske den kommer? Blir att fira med M och hans familj. Det blir vår första jul tillsammans. Myysigt! Där efter är det juldagen som väntar. After xmas är väl tanken. Kan bli trevligt! Nu ska jag krypa ner i sängen igen. Hejs!

Så har ännu en helg passerat


Helgen har bestått av utgång både fredag och lördag. Fredag, middag på gästgivargatan i öjebyn sedan toxic en sväng. Lördagenjobb till 16, för att sedan dra till djupviken och hänga med mina galma arbetskamrater på abb. Middag på thai, sedan utgång på statt. Igår var det jobb som gällde. Det vanliga med andra ord. Idag blir det jobb 10-18, imorgon 10-16. Jag kanske hinner handla lite julisar ändå..

Jag har inte tid


Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har inte riktigt tid. Jobbar varje dag, 10 - 19, efter det middag och köra. Blir inte så mkt tid till att författa, eller jag tar mig inte tid. Har istället sett filmer på datorn och bara tagit det lugnt. Nu ska jag gå och sova. Det är en dag imorgon också.

I'm not moving


Orolig? Lite smått. Kanske borde laga mat nu, men först vila lite kanske? Vi ses..

Sömn, tack!


Det är vad jag behöver.. Sömn! Är trött som en gnu, äntligen. Ikväll kanske jag somnar på en gång.. I hope so. Imorgon är det jobb 11-16 som gäller. Längtar till den 24e, då är jag ledig, finally. M ser ut att ha det mysigt i sängen, så nu ska jag krypa till kojs. Ha det!

Jobbigt


Någon som känner för att laga mat åt mig? Jag tycker inte om att laga mat. och sen är jag lat

Har föresten kommit på en massa saker som ni kan köpa åt mig i julklapp:

Underställ
Parfym, Paris Hilton Heiress
En resa till ett varmt land
Pengar
Snowboardskor

Onsdag och jobbdags


Börjar om ungefär 30 min.. så tänkte därför gå förbi kvantum och handla något litet mellanmål. Förkylningen har snart släppt helt och hållet, vilket betyder att jag snart kan träna igen.

Jobb och skavsår


Så har jag påbörjat juljobbanden på bodéns. Känns riktigt bra. Det enda som är lite virrigt är att veta vart alla böckerna ligger, men annars går det bara bra. Skönt att ha någonting att göra på dagarna. Förkylningen börjar släppa också, så allt går framåt.

Börjar dock känna mig lite stressad och orolig över det jag har inplanerat. Men jag hoppas att allting ordnar sig!

En kväll i Luleå


Har M's lägenhet för mig själv. Han är i kåbban och åker snowboard. Funderade på att åka hem till Piteå, men har ingenting att göra där ändå, så jag stannar nog här och åker hem imorgon. Tyvärr måste jag gå till Willys i det mindre trevligt vädret och handla något att äta och kanske hyra någon film. Kvällen lär bestå av TV och sömn.

Not bad, not bad at all..


Jag siktade på vinsten, och för första gången vann jag faktiskt någonting. Jajjemen! Jag vann två biljetter till Thank god it's xmas, så den 20e december.. be aware! Kvällen har spenderats i soffan med nässpray och te, hann även med att se idol och iron man. Nu väntar jag bara på att förkylningen ska släppa mig ur sitt grepp.Tänkte även försöka mig på att somna, men de senaste dagarna har jag verkligen haft problem att somna.. Vet inte om det är på grund av förkylningen eller om jag har börjat få sömnproblem? Det lär jag få reda på när förkylningen dör ut. Tills dess, sleep tight.. good night!

Jag förklarar krig!


Oh yes.. Jag har förklarat krig mot min kropp. Jag ska sätta stopp för förkylningen, och det är nu! Sitter och dricker te i mängder. Har lyckats få ont i halsen också. Skulle egentligen ha spin 60 idag, men kändes inte så aktuellt.. och som tur var kunde en annan instruktör ta passet. Nu ska jag inta sängläge igen. Tjing!

Vilken hemsk natt


Kunde inte somna förän 02.00-02.30. När jag väl somnat, vaknar jag stup i kvarten för att jag tror att jag ska försova mig till morgonspinningen. Sedan att jag ska upp kl 06.00 och ha pass kl 07.00 gör det hela såå mycket roligare. Och som grädde på moset, jag är förkyld. Kul! Verkligen! Jätteroligt! Blir att äta mandariner utan dess like och dricka nyponsoppa tills det börjar komma nypon ur öronen.

Can't sleep


Så irriterande! Jag kan inte sova.. kanske pga min korta powernap på 1½ timme tidigare idag (?!) Får väl skylla mig själv lite. Men inte f-n blir det bättre av att det luktar kappa och att det droppar på fönsterbrädan. Back to bed!

The end


Nu har jag sett färdigt filmen. Blev blade 2. Har sett den tillräckligt många gånger, men vissa filmer kan man se hur många gånger som helst. Sedan är jag lite av en geek när det kommer till vampyrfilmer. I like it a lot! Nog pratat om det.. nu måste jag sova. Har mycket som ska göras imorgon!

Kvällsmys och återhämtning


Jag lyckas på något sätt alltid hålla mig flytande som min mamma så fint sa. Allting ordnar sig i slutändan, på något knasigt konstigt sätt. Jag vill tro att det är för min positiva inställning. Fast på senaste har det ju varit några dippar, så att säga. Några mindre glada och positiva dagar.. men det är bara att ta sig i kragen och fortsätta.

Det börjar närma sig stockholmsbesök, och oj vad jag längtar. Då får jag träffa crack och förhoppningsvis soffan. Hade varit grymt! Och bara några dagar efter så kommer crack hem.. vet inte exakt datum, vet bara att vi ska dansa som aldrig förr. (om det går) Har även för mig att linkis ska komma hem någon dag här framöver (?). Kan tänkas att det blir några riktigt roliga veckor framöver!

Nu väntar jag bara på att filmen ska bli klar, sen blir det bara myyys tills sängen kallar. Har ju morgonspin kl 07.00. Får se hur det går.. :S 09.30 ska jag träffa en person angående lite jobb nu innan jul. Så skönt när det går åt rätt riktning.


Förkyld?


Oooh no, jag tror att jag börjar bli förkyld. Not good! Nu ska jag proppa i mig c-vitamin och ligga och värma mig under täcket hela kvällen! Vad ska man hitta på till helgen btw? Nää, på med mjukisbyxorna, en varm tröja och sedan traska till kvantum. Ses!

GIVE ME, GIVE ME, GIVE ME!



Nu händer det verkligen grejer!


Ojojoj, det händer verkligen saker nu. Helt underbart! I slutet av januari är jag förhoppningsvis på väg till en annan destination där jag bosätter mig för några månader och jobbar ihop lite pengar. Eller förhoppningsvis, jag har redan blivit erbjuden jobbet och jag har tackat ja. Nu måste jag bara ordna med allt annat runt omkring! Det finns vissa grejer som håller mig kvar här, men samtidigt.. you only live ones. Man ska ta vara på livet och göra det man känner för och så långt bort är det inte så jag förväntar mig besök!

House


En serie jag brukar se lite då och då är house.. Hade totalt glömt bort att det var idag. Så, nu blir det vindruvor, en macka, lite nyponsoppa och house. Låter inte det underbart så säg!

Born to be wild


Vad ska jag göra? Språkresa i spanien/italien? Dra till Florida? Asien? Plugga upp ämnen? Jobba?

What to do, what to do? Nu korpen.. ska ha ett afropass på 45 min för VIPgruppen.

December


Så har det övergått till december.. den andra december till och med. Det betyder att det är 22 dagar kvar till julafton. Med andra ord, dags att börja inhandla julklappar. Inte riktigt min starka sida men det ska nog gå bra. Efter allt julfirande åker jag nog på en sista minuten någonstans, dvs om jag inte har något jobb då. Vart jag hamnar vet jag inte, och inte heller hur länge.. Men jag behöver lite omväxling. Känns som att jag inte har så mycket till liv just nu, om vi bortser från korpenlivet. Jag söker jobb överallt! Jag är så uttråkad på dagarna så det finns inte. Jag vill göra någonting, det spelar ingen roll vad. Ahh, kliar i fingrarna. Får helt enkelt ta på mig mer pass på korpen, om det ens är möjligt

Ikväll blir det korpenliv och afrodansande, som vanligt. Sedan morgonspin på torsdag och spin 60 på fredag. Till helgen har jag ingenting planerat. Jag var sugen på att gå ut och dansa lite, men vi får se hur det blir med det..

Mycket som har surrat runt i mitt huvud. Har tänkt och funderat mycket och till slut kunde jag inte hålla mig. Man får väl helt enkelt se vad som händer och hoppas på det bästa. Ta dagarna som de kommer, typ. Skulle kunna skriva ner så mycket.. men jag tror jag lämnar det så. Är nog inte så många som förstår innebörden ändå.