Ledighet..


Har inte följt OS som en slav, men vissa grenar har jag valt att titta på. De gånger jag har tittat har det involverat längdskidor då jag tycker att det är det som är mest spännande.. Har inte sett EN ENDA hockeymatch! Såg iallafall slutet av herrarnas stafett.. och vad kan man säga? Grymt bra jobbat och Grattis! Och självklart ett stort grattis de andra medaljörerna! Nu har vi fyra guld, två silver och ett brons! 

Jag blir sååå sugen att köpa ett par längdskidor och börja åka. Anledningen: Det ser så mysigt och skönt ut att glida fram på skidorna i solen.. sedan är jag grymt imponerad av längdskidåkares kondition.. En dag kanske? Haha, inget är omöjligt.. eller hur är det man brukar säga? Nu är jag ledig från skolan, eller inte ledig, men jag behöver inte åka dit i allafall.. på ungefär 2 veckor ;) Skönt!

Rammstein!!


Rammstein var helt galet grymma.. Den bästa konserten jag har varit på! Jag är i extas!! ;) Kommer ta ett tag innan det har sjunkit in.. Nu vet jag vad jag ska göra i sommar iallafall. Metaltown here I come, höhö..

Woopidoo!


Tjolahopp! Har haft step och core idag, och det var fullt på båda passen. Grymt roligt, dock lite trångt! Blir troligtvis step 60 på måndag sedan kör jag styrkemix på tisdag. Mitt första styrkemix-pass.. iiiih!

Har ätit gomiddag med karln min, snart dags för filmen upp (?). Blir att stiga upp tidigt imorgon.. åker till sthlm och RAMMSTEIN! ;)

Trött


Är en tröttis.. och inget pålägg har vi.. Typiskt! Bara att gå och handla då!

Oj..


Råkade ta en lite vilostund, som slutade med att inte vara så liten. Inte bra gjort! Nu back to studierna!

Aldrig stavas aldrig med två L


Snart dags att gå över till challan och träffa le studiegrupo. Har två uppgifter som ska färdigställas, sen är det bara att gå hem och fortsätta studerandet. Blir nog att göra lite av varje skulle jag tro. Måste gå och handla frukt också.. Åt inte ett enda äpple igår (?!?!?!). Det brukar aldrig hända..

Så spännande!


Har suttit och sett lite OS på tv.. Jag tycker nästan det är jobbigt att titta, för jag blir så nervös.. Någon annan som blir det? haha. Sen sitter jag och försöker hjälpa till genom att hoppa i soffan. Måste se ganska löjligt ut! Ska gå och lägga mig och sova snart. Tänkte se färdigt sprintkvalet och SYTYCD på femman! Någon som såg störtloppet? Anja Pärson kraschade rätt rejält.. :/ Ajajaj!

Boom boom pow


Ska sätta mig i soffan med skolböckerna och skriva färdigt min bokrecension som jag har påbörjat. Ska även lyssna på min musik till styrkemixpasset som jag någon gång ska ha.. När det blir får vi la seee! Peace out

Same old


Tänkte pallra min röv till gymmet och köra rygg, biceps, mage och kanske lite bröst. Blev ingen träning igår då jag kände mig alldeles slut i kroppen. Ska boka in en tid hos naprapaten någon dag. Annars har jag varit i luleå större delen av dagen. VFU-info på skolan sedan förbi min praktikplats för att träffa min handledare.. Det fick ganska snabbt. Vi pratade lite smått om vad jag kan tänkas göra under praktiktiden men vi kommer fastställa det när jag kommer den 6/4! Jag ser fram emot det! :)

Helgen spenderades hemma.. Ångrade mig lite att jag inte följde med till kåbban, men då fick jag istället lite egentid och gå på inflyttningsfest hos challan. Hann även med en sväng på challenge. Alla ♥:s dag var som alla andra dagar, bortsett från att vi åt middag ute. Jag visar min sambo kärlek varje dag! Nu ska jag röra på mig. Ikväll tänkte jag försöka plugga lite, har blivit lite dålig på det den senaste tiden! ;P

The sky is the limit


Att ha drömmar och mål är otroligt viktigt och genom att tro på sig själv klarar man av det mesta. Det enda som kan hindra mig från att lyckas är tilltron till mig själv och min egen förmåga. Self-efficacy kallas det! Jag kan om jag vill.. och jag vill verkligen. Here I come!


Tvättar för fullt


Är i gång och tvättar för fullt.. Känner mig måttligt duktig! Skulle behöva få en massa annat gjort, men jag känner lugnet. Kl 17.15 är det spin 60, pepp! Funderar på om jag ska åka till kåbban eller inte. Pojkvännen ska köra skoter hela dagarna och vet inte hur roligt det är att vara i backen själv. Får se hur jag gör..

På tisdag ska jag träffa min handledare inför min praktik.. tror det kommer att bli grymt roligt :)


Middag ute på stan


Nu har jag haft min date med crackiie, blev middag på stan och tjejsnack! Hon flyttar hem till stan den 1/3.. Kommer bli grymt! ;)

Snart dags att pallra till korpen för min del.. brösten och axlarna ska få sig en omgång!

Date


Ska springa till stan och träffa crackhoe som är hemma i några dagar.. det blir kuuul! :)

Luleå tur och retur!


Självklart råkade jag sova längre än vad jag skulle.. men vad gör det. Skönt var det iallafall! ;) Blir träna ikväll istället.. Bröst och axlar, och lite crosstrainer.. vem vet, jag kanske går på något pass också.

Innan jag la mig gjorde jag lite avslappning. Låg på spikmattan och lyssnade på ett liv i balans. Det var helt underbart skönt! Sov som ett litet barn hela natten!

Idag har varit en bra dag


Ingen träning idag.. har däremot haft besök av en väninna. Det var trevligt! Imorgon ska jag upp tidigt och träna. Får se hur det blir med det.. jag älskar ju att sova ut ;) Jag ska försöka iallafall! Skola imorgon... Har uppgift 3 och 5! Ingen lektion på torsdag, skööönt.. Och till helgen blir det kanske kåbban och lite bräda :) Dåå skulle jag vara nöööjd. Annars tänkte jag hitta på något annat roligt! Nu tv och mys..

Träning.nu


Blir först en promenad i det fina vädret sen ska jag traska till korpen för att köra lite ben och mage. Kanske får sig löpbandet ett besök, och självklart kommer jag hoppa omkring i någon av salarna. Vi ses!


En liten bild bara


Snowboarding


Så här kommer jag se ut i backen i vinter/vår.. Hittade snowboardjackan idag på hardwear i luleå för halva priset på killarnas avdelning.. så betalade 1150kr istället för 2300kr. Täckisarna köpte jag innan nyår, även dom på hardwear. Känner mig grymt nöjd! Det är precis den här färgkombon jag vill ha! Gult och lila.. I Like it! ♥ Bilden är tagen med min mobil, där av den dåliga skärpan.. Men det är bättre än ingen bild alls!

 


Inspiration från någonstans


Sitter och lyssnar igenom en massa musik och känner inspirationen flöda. Vill helt plötsligt från ingestans hålla i aerobic-dance pass... Så jag hopppar runt i lägenheten och skakar mina lurviga, haha. tep i eftermiddag, klockan 16.15! Försöker hitta ny musik som är rolig.. Lovade att ta en ny skiva den här veckan, så jag måste ju hålla det jag lovar! Annars blir det nog en ganska lugn helg, som vanligt. Tror dock jag ska gå ut imorgon.. Japp, har inte varit ute sedan juldagen. Blir nyktert of course. Men nog ska jag shaka ass för det ;)

Tjabba tjena hallååå!


Blev inringd igår att köra step/core.. och som den ängel jag är ställde jag upp ;) Många som var skeptiska och trodde att det skulle bli jättesvårt.. men se där, alla klarade det galant! Försökte mig på att göra egna proteinbars.. men.. dom blev inte så där lyckade som jag hade hoppats på. Dom smakar, om jag ska vara ärlig, ingenting..


Ett, två, tre, fyra.. jag är en tränarmyra


Dags att bege sig till gymmet.. tänkte lyfta lite skrot och kanske köra lite på rullbandet. Den som lever får se helt enkelt. Imorgon står det mellan att åka till luleå eller stanna hemma... ole dole doff. Har börjat spana på resor till andra sidan jorden, är så sjuuuukt jäkla sugen! Ingen som vill följa?

Make me high



Gillar mellanspelet! Gryyymt.. blir så sugen på att dansa!