The waaar is ON!



Jag har bestämt mig. Jag ger mig in i kriget om att bli nästa mrs Hoffe.. He's mine biatch! Hahaha ;)


Välkommen till västkusten..



Nu är det ett bra tag sen jag uppdaterade min fina blogg. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Det är riktigt fint väder ute, så en promenad skulle inte sitta helt fel. Men, det blåser rätt mycket ute. Vilket inte är så ovanligt! Så, vad har hänt den senaste tiden? Jag åker mest fram och tillbaka till gamlestadstorget och Balettakademien, där jag dansar från 08.30 - 16.00 så gott som varje dag. Trivs som fisken i vattnet här nere i Göteborg. Har träffat underbara människor här, som gör dagarna ännu roligare. Ska ladda upp lite bilder någon dag på mina klasskamrater och alla våra utekvällar, vilket är varje fredag och lördag. ;) Tyvärr så har jag/vi inte hittat något riktigt "wow-häng", det vill säga, någon bra krog/pub/diskotek att besöka. Fast, det finns ju ett antal. Men på något underligt vänster så har det alltid blivit att vi gått på samma ställe. Har även börjat en yoga-kurs på måndagar, sedan har jag även hunnit vara på massage hos vår skolmassör. Fy f-n, vad ont det gjorde! Har fortfarande ont i mina axlar/halsen/nacken sedan han var och försökte trycka bort en knut på vänster sida.

Vår klass har även börjat prata om julspexet som vi ska hålla för hela skolan. Vi måste ha en röd tråd i den, som mattias i min klass påpekade rätt många gånger, haha. Det kan nog bli roligt.

Fundera rom man ska fortsätta på Z-temat, men det känns inte som att det är någon vits, egentligen. Att jag ens orkar bry mig? Men, som jag skrev tidigare, vad säger z ens? Nej, nu ska jag fixa lite grejer. Blir nog en lugn afton ikväll! Hotell eller inte (?) är den stora frågan.

Dagens BRA: Behövde inte oroa mig för bakfylla, och jag har fått i mig min dagliga dos av äpplen.
Dagens DÅLIGA: Det blåser mycket och alltid här. Inte coolt!

Vi ses i Piteå den 26/10!