Fredag


Idag har jag inte gjort många knop. Åkte till piteå imorse, tränade lite, lånade hem ett par glasögon och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Ikväll blir det bond på bio, men först middag förhoppningsvis. Imorgon blir det statt med kimpan, och kanske en sväng förbi caroline på förfest. Vem vet, vem vet!

God morgon


Dags för torsdagens morgonspin. Sista passet jag håller i veckan, och det känns riktigt skönt. Imorgon kanske jag får sova ut? I hope so. Har inte sovit ordentligt på en vecka. Idag flyttar erica till hufvudstaden. Damn, I'll miss her! Nu korpenlivet..

I got a plan


Känns som att det enda jag tänker på är hur jag ska strukturera upp dagarna för att hinna med allt, men nu när jag tänker efter så kanske det inte är så mycket som jag MÅSTE göra. Man måste aldrig någonting. Varför stressar jag upp mig över saker som egentligen inte behöver bli gjorda på en gång? Idag är det onsdag och jag har jobbat natt. Tog på mig lite övertid, pengar är alltid bra. Nu ska jag springa en sväng på stan, nodo med erica och sedan middag på thai. Kanske hinner med en sväng på korpen senare ikväll.

Just an ordinary day


Sitter inkurad i mitt täcke och söker en massa jobb på platsbanken. Ett fast jobb skulle sitta fint så man slapp oroa sig så mycket om hur länge man har jobb. Känner mig lite stressad idag. Har mkt jag måste hinna med.

Måndag


Så har man avklarat morgonspin och lite mer sömn. Tänkte traska till stan nu och göra en massa vettiga saker. Adecco har jag redan ringt, nu måste jag styra upp allt annat.

Tengo sueño


Jag har trötthet.. ovanligt? Njae, inte direkt.. men jag har en jäkla bra anledning till varför jag är trött. Har inte sovit ut på 4 dagar. I torsdags var det morgonspin, fredags fixa håret, lördags högskoleprovet och idag jobb. Imorgon morgonspin och sen nattjobb. Känner på mig att jag kommer vara extremt trött på onsdag, och då ville arbetskamraterna ha med mig ut och äta. På torsdag är det morgonspin. Jag har med andra ord inte sovit så mycket de senaste dagarna. Men, det får jag ta igen någon annan gång.

Gårdagen..


..var sjukt rolig. Jag tror jag gick runt med ett leende på läpparna större delen av dagen, speciellt där på kvällskvisten. Dagen såg ut så här: 8.30 tid för färgning av utväxt på hårstudion, 10.30 afro för kvinnofourm (?), 11.30 bodypump, Springa och handla lite viktiga grejer inför högskoleprovet, vila, 15.30 tillbaka till hårstudion för fixning av hår och smink, 19.30 modevisning där efter bar det av hemåt. Väl hemma satt jag och crack och virrade på som vanligt. Drack en cider, fixade mig sedan promenerade vi till toxic. Toxic var förvånansvärt roligt och jag dansade som en tok. Träffade en massa roligt människor, inte så mkt folk på dansgolvet.. me like! Korven var rolig!!!

I morse var det bara att stiga upp tidigt, äta det som fanns hemma.. dvs dricka lite nyponsoppa för att sen gå till strömbacka och påbörja högskoleprovet. Så, idag har jag suttit och skrivit i 7 timmar. Lite ovant kändes det, men om ett år hoppas ajg att jag har påbörjat mina studier, och tro det eller ej, men ajg ser fram emot tentorna. Men då är det ju ämnen jag är väldigt intresserad av. Snart är det matdags på lidis och ikväll är jag bjuden på inflyttningsfest hos min broder och hans sambo.

Hairy day


Idag kommer det vara mycket hårtjaffs, för idag ska jag vara hårmodell på nolia city konferens och bröstcancer-galan. Just nu står det åt alla håll, och snart tänkte jag promenera till hårstudion där de ska fixa och trixa med det. Spännande! Hade dock suttit fint om man sovit lite mer..

Ännu en tidig morgon


Antar att de flesta är chockade. Jag är uppe tidigt två dagar i rad. Det är INTE vanligt. Ska strax promenera till hårstudion, har tackat ja till att vara med i en hårvisning ikväll tack vare påtryckningar från en viss person. Känn dig utpekad! Kunde inte sova ordentligt i natt igen. Jäkligt irriterande. Tror det blir en tidig kväll, för imorgon är det dags för högskoleprovet. Har inte förberett mig speciellt mycket, men det får bli som det blir. Nu måste jag promenera, sedan blir det afro och springa ärenden på stan.

You're allt that I want

 You're all that I want.
You're all that I need.
You're everything...
You know who you are

It's time to do something


Idag har varit en rätt ovettig dag, egentligen. Har inte gjort det jag borde ha gjort, utan har istället sett film hos en i stan. Typiskt mig. Bara att gå och boka en ny tvättid till morgondagen. Blir fixa håret på morgonen, sen är det afro som står på schemat. 15.30 ska dom fixa hår och sminkning inför kvällens hårvisning. Sen blir det kanske utgång om man orkar. Jag jobbar med andra ord inte imorgon, har tagit ledigt. Kommer jobba natt må-tis, och tis-ons. Nytt klasschema nästa vecka. Måste kolla och skriva upp när jag har pass. Nu tänkte jag ta en promenad till Ica, eller göra något annat vettigt.

Punkt ett avklarat från agendan


Morgonspinningen gick bra. Känns som att jag hade kunnat utmana mig själv lite mer, men.. kanske har jag fått bättre kondition? Näe, så kan det ju inte vara. Nåja, efter jag duschat och traskat hem från korpen gick jag och la mig för att sova i någon timme. Jag sov riktigt dåligt i natt, och somnade alldeles för sent för en som ska upp kl 06.00. Vaknade stup i kvarten, låg och vred och vände på mig och klockan 05.30 spärrade jag upp ögonen. Efter det gick det inte att somna om.

Så därför tyckte jag att några extra sovtimmar skulle passa bra, och vad händer då? En jäkla massa människor ringer till mig då jag änteligen har somnat. Då jag INTE vill att folk ska ringa, ja då jävlar, då ringer dom som aldrig förr, stup i ett, heeela tiden. Och när jag har tid och har pratlust, ringer någon då? Ehh, näää. Är lite smått irriterande, speciellt då är man är trött som en gnu och försöker sova.

Uppe med tuppen


Klockan är 06.34 och det är dags att promenera till korpen. Morgonspinning står det i kalendern.. Dags att ge järnet med andra ord!

I'm burning up


Starkt, hothothot.. Har just ätit chorizo. Jag vet, inte speciellt nyttigt, men jag orkade inte göra något avancerat. Ska nog mysa ner i sängen och se lite tv, och samtidigt läsa lite i boken. Måste som sagt styra upp det här!

He visitado la ciudad con mi amiga


Jahaja. Har varit på stan idag med min vän crack. (min spanska är inte riktigt så där superduper bra). Har även hunnit med att hålla i ett lunchspinningpass. Imorgon är det dags för morgonspin, och crack har lovat att komma och vara med. Hon har köpt ett träningskort för en vecka och med detta fick jag lova att joina på ett aerobicpass. Nu ska jag gå och handla lite, sen får jag se vad som händer denna afton. Sugen på en promenad, men jag är trött och borde läsa lite i min körkortsbok.

Onsdag och mitt i veckan


Jag råkade sova lite längre än jag hade planerat. Men ibland behöver man några extra timmar. Igår var det afro, idag blir det lunchspinning. Känner att jag har lite ont i nacken idag. Kan tänkas att det är från afron igår.. Crackhoe joinade även hon på afron. Såå, idag lär hon ha lite träningsvärk (om jag inte är helt ute och cyklar). Morgonspinning imorgon, afro på fredag. 4 pass den här veckan på 4 dagar. Lär vara lite trött på fredag. Nu måste jag göra mig i ordning och promenera till korpen!

Mot körskolan och övningskörandet!


Tänkte traska till körskolan nu, och skriva in mig. Det är dags att tag i körkortstagandet. Trodde jag skulle bli kvar i göteborg, och där behövde/behöver man ingen användning av körkort och bil då det finns buss, spårvagn och båt att välja på. Både miljövänligt och ganska billigt. Men nu, när jag har bosatt mig i Piteå igen behövs det verkligen ett körkort. Här är sträckorna längre och lokaltrafiken kass. Så, idag är dagen då jag skriver in mig. Fyhuvvaligen! Är något nervös inför övningskörandet.. är inte riktigt min starka sida. Det teoretiska lär jag klara galant, piece of a cake, lätt som en plätt.. däremot det praktiska - körandet. Det kommer nog bli lite svårare. Jag är som skrivet lite nervös, men det kommer nog gå bra. Hoppas att jag inte kör sönder bilen eller skadar någon.

-

Oopsi. Glömde av att publicera inlägget innan jag gick till körskolan. Nu har jag i allafall kommit hem från korpen och mitt afropass. Det var roligt, som vanligt. Nu ska jag hoppa i duschen, planera inför de kommande dagarna och styra upp lite saker. Tills dess.. ha det gött!

Afro-outfit


Ojojoj, ni skulle se min outfit jag tänkte ha på mig ikväll. Gul sporttop, lila linne och en grön tröja på det. Funderar på vad det blir för nederdel. Är ju roligt med klatchiga (?) färger.

Dagens to-do: Betala räkningar: hyra och bredband, städa, handla mat och sedan tillaga den.. wish me luck, körskolan, afropass och lite styrke sedan lägga mig i sängen och sova. Arbetsförmedlingen har jag också besökt idag. Nu handla, sedan matdags. Är sååå pepp inför ikväll!!

Ny vecka, nya tag


Sådärja, snart är denna måndag över. Har hunnit med en sväng på inpuls med M där vi körde axlar och biceps. Nu ser vi på heroes och snart är det läggdags. Imorgon är det afro, woho. Känner mig riktigt peppad!

Mer än väntat


Det blev några inköp. Hade siktet inställt på att hitta en fin jacka, och det gjorde jag. Blev två tröjor, ett armband och en jacka från H&M, Ett par skor från din sko, halsduk från indiska.. även tre par boxertrosor från lindex i alla möjliga färger. Me like! Nu har jag intagit lite palt, och nu blir det ett äpple till efterrätt. Sen ska jag fortsätta fundera..

Nu är det stan som gäller


Vem vet? Det kanske blir något impulsivt klädköp?

Monday morning


God morgon på er alla! Det är måndag och första dagen på en ny vecka. Jag är ledig, och det är helt underbart skönt. Blir att träna, sova och bara ta det  lugnt idag. Kanske går en sväng på stan och kollar lite. Annars så försöker jag boka metallicabiljetter, men de lär vara slut vid det här laget. Har stått i kö i cirkus 40 minuter. Så kan det vara ibland!

Den stora frågan: Norge eller inte norge? Han kommer ringa från ett högfjällshotell där jag sökt jobb, och berätta om jag ska få komma på intervju eller ej. Om jag åker på intervju är det ju inte säkert att jag får jobbet, men tänk om jag får det? Ska jag tacka ja eller nej? Jag velar så mycket. Igår kändes det: fan, om jag får det så drar jag på en gång. Idag känns det helt annorlunda. Jag får helt enkelt ta det som det kommer.

Annars är dagarna rätt lika. Jag jobbar, efter jobbet tränar jag (ibland innan, beroende på hur jag jobbar), intar lite födoämnen, sover för att sedan vakna och dra och jobba. Ganska monotona dagar med andra ord. Men i veckan är jag som sagt ledig, om jag inte får lite övertidstimmar, vilket jag faktiskt hoppas på. Jag behöver pengar, eller behövr och behöver, jag vill ha mitt på det säkra.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, sen ta en promenad till stan. Senare idag blir det att träna, såklart1

En säng, tack


Jag börjar fundera på hur många gånger jag suttit vid den här datorn i natt. Kan inte klockan gå lite snabbare så att jag får åka hem och sova i min säng?

Bio och mys


Det är vad min fredagkväll har bestått av. Skönt att ta det lugnt, och filmen den var bra den också. Råkade stava fel i det förra inlägget, woopsi (whoppi goldberg?), Max payne heter rollfiguren, faktiskt. Fy på dig Therese. Apropå felstavningar och felsägningar. Om man säger ansiktsbok, ni vet fejsboken, med lite skårrande ljud. Typ, skånska. Så kan man nästan ta fel, och tro att man säger ansiktsburk. Vilket leder till denna videon, bara sådär.. hippsvipps, typ. Klicka ->  
http://www.youtube.com/watch?v=an_8U-GDgwc

Inspirationen spirar


Just precis nu har jag en massa blogginspiration. Känns som att jag har så mycket jag vill berätta och dela med mig av. Tyvärr har jag inte riktigt tid. Typiskt att man inte har tid när man för en gång skull känner att man har någit vettigt att komma med och delge resten av världen.. but, I'll be back..

Mylo - Doctor pressure




Doctor I've got this feelin'
Deep inside of me
Deep inside of me
I just can't control my feet when
I hear the beat, when I hear the beat
Hey Doctor could you give me somethin'

To ease the pain
To ease the pain
'Cause if you don't help me soon
Gonna lose my brain
Gonna go insane

I just don't know, don't know
How I'm gonna deal with you
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
I just don't know, don't know
Won't you help me Doctor Beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
wont you help me Doctor Beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
Won't you help me Doctor Beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
Won't you help me Doctor Beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
Won't you help me Doctor Beat

Motherfuckers gonna drop the pressure (x12)

You see doctor I got this fever that I can't control
That I can't control
Music makes me move my body
Makes me move my soul
Makes me move my soul
Doctor you got to give me something
'Cause I'm burning up
Yes I'm burning up
Doctor you got to find the cure
Or we're gonna die
Yes we're gonna die

I just don't know, don't know
How I'm gonna deal with you
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
I just don't know, don't know
Won't you help me Doctor beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat

I just don't know, don't know
How I'm gonna deal with you
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
I just don't know, don't know
Won't you help me Doctor beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat
Won't you help me Doctor beat
Doc, Doc, Doc, Doc, Doctor Beat

You gotta help me, you gotta help me

Motherfuckers gonna drop the pressure

Då var det bevisat


Jag har nog världens bästa pojkvän. Jag kom just från bussen, och vad möts jag av när jag kommer in genom dörren? Jo, en pojkvän som lagar gomiddag. Sen helt plötsligt påpekar jag att jag skulle vilja se Max Paine på bio. Ja, då har han bokat biljetter till den ikväll.. bara sådär, utan att säga någonting. Är inte det alldeles underbart? Jojo, världens bästa.. det är han allt. Näst efter mig såklart. Nu är det middagsdags, sen blir det mys, bio och naturkarra. Mumma! 

Tiden går som jag sagt tidigare, alldeles för snabbt..

Idag är det den 16/10 och det 6 år sedan.. Tiden går alldeles för snabbt. Vila i frid pappa!

I shouldn't, but I do it anyway


Borde egentligen inte sitta här, men jag gör det ändå. Finns ingenting att göra, so what to do? Snart är denna arbetsdag slut, och usch vad jag längtar. Jag tror att morgondagen blir en bra dag, en riktigt bra dag. Funderar om jag ska stiga upp riktigt tidigt och träna. Får ta och fundera på det. Annars händer det inte mycket i mitt liv, som vanligt. Jobb, träna, äta och sova. Det är ingredienserna för ett no-life-life, Och det riktigt absurda och jävliga är att jag trivs helt okej med det.. i alla fall just nu. Men jag vill att det snart ska börja hända saker, riktigt spännande händelser. Men, det lär väl stå rätt still ett tag till. Jag skulle nog nästan kunna säga till vilket datum också, jajjemen. Den 21/11! Om jag inte få förlängt, vilket jag inte riktigt tror och vågar hoppas på. Då blir man bara besviken när det skiter sig. Bättre att förvänta sig det sämsta, så går man ut ur matchen som vinnare ändå.

Är mycket jag vill hinna med innan jag börjar plugga. En längre resa, en språkresa till spanien eller italien, tågluff, jobba utomlands.. Ja, det är mycket som lockar, men det är mycket som håller mig kvar här.. Både på ont och gott. Men jag har tänkt fortsätta leva mitt liv som jag gör nu i en månad till, sedan får jag ta det som det kommer. Imorgon får jag kanske träffa M en sväng. Saknar han riktigt mycket. Ha det gött!

Jul, jul strålande jul


Imorgon är det fredag, wooho. Jobbar dock hela helgen, men det är fortfarande helg. Det tycker vi om! I morse var det morgonspin på agendan. Jag var lite opepp när jag vaknade, men när jag väl satt mig på cykeln och drog igång passet, släppte opeppet. Snart dags för jobb.

Om ungefär 2 månader är det julafton, och jag har redan börjat fundera på julklappar.


  • Underställ
  • En ryggsäck, ca 20 liter
  • Träningskläder
  • Träningsgrejer
  • En ny dammsugare
Det är vad jag kommit på nu, lär ju bli några punkter till på listan. Blir kvar på abb till 21/11 btw. Jobb gillar vi, även fast man bli trött som bara den.

Home sweet home


Finally home. Dags att krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag jäklat säkert ta mig upp tidigt. Har mycket som jag borde göra, som vanligt. Tvättid och gå med soporna står väldigt högt upp på listan. Nu väntar sängen!

Jag är så trött!


Gaah, så irriterande. Jag skulle gissa på att jag sovit cirkus 9 timmar, och jag skulle lätt kunna sova några timmar till. Kanske är det så att jag sover alldeles för många timmar? Måste ta tag i det där, med sömnen alltså. Blir spännande att se hur trött jag kommer vara i helgen. Snart steputbildning, efter det går jag nog hem och sover.. igen. Var sugen på styrkemix, men lär ju somna stående.

Måndag och snart jobbdags


Har hunnit med ett fåtal grejer. Stan, lite styrketräning på korpen och kollat in nikes vårkollektion. Men nu är det dags för jobb, och jag är inte peppad alls. Jag vill mest bara ligga i sängen och sova. Är det en höstdepression på gång, eller är jag bara en tröttis utan dess like just nu? Nu är det dags för abb och making of isolatorer. Blir gooomiddag idag. Fick en matlåda från lidis efter gårdagens middag. Det kommer bli gottgott!

Move your ass


Det var ett tag sen jag bloggade. Why? Jag har helt enkelt inte tagit mig tid, men nu gör jag det. Imorgon är det dags för jobb igen. Denna vecka blir det eftermiddag och natthelg. Försöker redan nu tagga upp inför helgen. Den brukar gå lite trögare än vardagarna, tyvärr. Om 1½ timme har jag spin 60. Blir mitt andra spin 60 pass, och förhoppningsvis går det lika bra som förra veckan. Jag kommer köra på samma musik som förra veckan.

Helgen har gått fort, och det är redan söndag. Tiden går för fort! I fredags var jag förbi en födelsedagsfest på durrnäs. Det var riktigt, riktigt trevligt. Roliga människor, helt okej musik och bra stämning. Självklart var jag nykter, och ja, man kan ha roligt nykter också. (bara för att man är nykter betyder det inte att man ärnågon torrboll, så det så!)

Nu ska jag vandra till korpen och gymma lite innan jag sätter mig på spinningcykeln och ger järnet!

Sista natten, halleluja!


Fredag är dagen då jag ska vara riktigt duktig och hurtig. Blir ett spinpass och lite styrke, en sväng på stan, och lite andra grejer. Kanske besöka ett party på kvällen? Nyktert såklart! Men nu måste jag förbereda mig för jobblivet mellan 22.00 och 06.00.

Torsdag


Oooh, sista natten snart. Happy! Sen är det helg. Så jäkla underbart. Har dock mycket grejer jag borde göra idag. Frågan är om jag kommer hinna? I hope so. Nu är det jobbsök som gäller.

Födelsedagskalas


Idag fyller min karl år, han blir hela 28 år
. Grattis och puss på dig! Så nu har jag varit här på lidis och ätit middag och godgod efterrätt, nu behövs det inge mer sötsaker på ett helt år. I natt är det jobb som gäller, nästsista den här veckan (?). Imorgon har jag en massa saker jag måste göra. Måste bara komma ihåg allt. Nu är det hem och vila tills det är dags att jobba.

Nu - jobb


Jahaja, jobbdags då. Spännande..

Never ever


Jag tror jag aldrig har varit så trött på jobbet som jag var igårnatt. Det kändes som att jag skulle somna stående. Vilket jag inte gjorde såklart, och jag hoppas att jag håller mig vaken i natt också. Nu tänkte jag äta ett äpple eller två, för att sedan kanske hinna vila lite.

Söndag


Snart bär det av hemåt, och det blir faktiskt ganska skönt. Här känner man sig mest i vägen, sedan har man inte heller så mycket att göra. Men.. det vet jag ju sen tidigare. Spinning idag kl 16.15, kl 19 blir det hårtjohejsan för att senare dra till jobbet. inte så där superpeppad. När är man det egentligen? Nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova. Nattjobb ikväll!

Helg


Äntligen helg, men lika fort som den börjar kommer den vara över. Börjar om att jobba imorgon 21.24. Tagg? Njae, lite sisådär med det. Hade egentligen en massa jag ville skriva ner, men jag känner mig rätt tom i bollen idag. Känslomässigt tömt? I dont know.. Mycket funderingar som springer fram och tillbaka i huvudet, men det kanske klarnar ganska snart?

Snart sista dagen!


Torsdag, fy tusan vad nice med helg imorgon. Hade gärna gått och tränat, men känner att det faktiskt är dags för en vilodag. Imorgon däremot.. då blir det spin 45 på inpuls i luleå, lördag bodypump om jag tar mig upp tidigt och på söndag är det spin 60 som jag håller i. Spännande! Nu tvmys för hela slanten.

Nu..


Nu - styrkemix. Sen sova, sova, sooova. Idag kan ni få kalla mig trötter. Lär vara lika trött imorgon. Känns som att det är en förkylning på gång. (?!?) Så det blir c-vitamin utan dess like. Men först, styrkemix på korpen sen kvantis och handla lite matgrejer som kan tänkas behövas.