Valborg


Så var det helg.. Jahapp. Vad är planerna? Blir nog pålberget och grilla ikväll, så vi marinerade köttet igår.. gott!! :) Och idag snöar det.. kul! Jag som trodde att våren hade kommit till oss, but I guess not!

Jag tycker inte om när det ringer konstiga nummer till mig. Idag, bara någon minut sedan så ringde något 08-nummer.. Numret finns inte på eniro eller hitta.se, skumt!


Börjar bli lite less


Mongokrooooopp! Jag blir så jävla less. Är förkyld.. igen. Vad gör jag gör jag för fel? I helgen hade jag NSTC/ISTC-utbildning (national/international strength training coach). Det gick bra och om 2 veckor är det dags för examination. Wooho! Annars händer det inte så mycket. Har jobbat lite i veckan.. Ska även jobba idag, 16-19. Om en månad är det "sommarlov" och då har det förhoppningsvis ordnat sig med jobb och hela baletten.. Nu - Te och apelsin!

Nine hours


Nio timmar.. Så länge har jag utbildning idag. Sedan har jag afro kl 19.30. Om jag längtar till söndag? Oh ja! Då ska jag ta en sovmorgon!

Snart dags för en promenad..


Om ungefär 40 minuter ska jag bege mig mot korpen och förbereda mig för spinning och core. Skulle egentligen köra styrkemix, men blev visst lite kris så jag fick köra spinning istället. Imorgon har jag praktik, och jobb från 16-19. Söker fortfarande ett sommarjobb.. Jobbar ju lite extra på bodéns, men vi är så många som vill ha tider så känns som jag vill ha något annat också! 

Tänk om..


..man vore sponsrad av NIKE. Deras färgglada linnen och skor vill jag ha i min garderob ♥ Ge mig!

Ensam hemma


Ska sätta mig och se lite tv, men först borde jag skicka några viktiga mail.. Ja, så gör jag! Har haft step och core i eftermiddag, gick bra :) Det gör mig så oerhört glad att peppa och motivera andra! Det är så jäkla roligt! Imorgon blir det spin 60 kl 11.00. Hade missat det TOTALT. Såg på schemat på korpen att jag skulle köra,det var då tur iaf! Nu ska jag byta data.. Tjing!

Lite av en tröttis


Känner mig helt slut.. Misstänker att det är förkylningen i kroppen som gör det. Nåja, ska sätta mig och läsa lite sen köra lite basal kroppskännedom. Innan läggdags blir det lite mental träning! Morgondagen bjuder på läsning av kurslitteratur! Måste vara väl förberedd när jag ska göra mina kostregistreringar ;) Har två anmälda till kostregistreringen och två till HPB! Spännande :)


Hemma efter en intensiv helg


Hemma från fjällen och helt utpumpad. Är otroligt trött.. har varit en intensiv helg med aktiviteter hela tiden. Blev att besöka backen med brädan två gånger, en sväng upp låktatjåkka lite skoteråkning på det. Blev även en utgång på lördagen, men annars var det tidiga kvällar då man skulle upp med solen. Ganska skönt att vara hemma och sova i sin egen säng!

Har även börjat med praktiken idag. Är på inpuls i luleå. Planen är att göra några HPB's och kostregistreringar, gå på pass samt leda pass (förhoppningsvis), vara med på föreläsningar, osv.. Det kommer nog bli lärorikt! Nu är det dags att dra till coop och handla.. har pass kl 18.30..