Flugan i mitt kök.

Nu är det så här, att jag har en fluga som flyger runt uti köksfönstret., en väldigt irriterande fluga för den delen. Och nu är frågan den, om jag ska döda den och låta den slippa allt lidande, om den ska få sjäåvdö eller ska jag  försöka få tag i den och släppa ut den i det fria? Det är en väldigt svår fråga att besvara..
Jag börjar tänka på karma och hinduismen.
- Som man bäddar får man ligga.
- Som man sår får man skörda.
Om jag dödar den, kommer det hända något dåligt i min nästa liv. Jag kommer antagligen födas till något sämre, som en mask eller något liknande. Men vem vet, maskar kanske trivs jättebra, och vem säger att de inte har lika trevligt som oss människor? Och vem säger att det är sämre att vara mask än människa? Alla är väl lika mkt värda, om jag inte minns helt fel.

Den här masken kanske var en människa i något av dens tidigare liv, dvs för jättelängesedan, så om jag mosar den..  skulle jag i grund och botten mosa en människa fast i en annan skepnad. Därför har jag bestämt mig för att vara snäll, och bara låta den vara och leva sitt liv utan min påverkan. Det blir nog bäst så, för både mig och flugan.
 Måste ju tänka på mitt karma, vill ju uppnå brahman eller nirvana.


Secret..

Bodycombat, for real.. och det vet man. Var skönt att träna idag, som vanligt. Dom har börjat med en ny bodycombat, bodycombat 29,  yeey. Dock inte riktigt lika rolig som den förra, men den funkar. Fick inte ut lika mkt ilska och agressioner som sist, men that's life. Har även hunnit vara på stan en sväng. Piercat örat, igen. Yeah..

Ett nytt inlägg.

Nu har jag vilat lite, så nu ska jag gå till stan en sväng. Och sedan blire bodycombat för hela slanten, HAH! Är grymt, gryyyyymt taggad. Weey, vad kul det ska bli.

Tankar och funderingar

..finns det mkt av.


Torsdag, och många tankar som har kommit upp.
Nu har jag insett hur det är, och hur det kommer att bli.. Nu är det verkligen över.
Känns lite konstigt och vemodigt, men jag överlever.. det gör jag alltid.


Lev varje dag som om det vore din sista.

Yoga rocks.

Har varit på yoga ikväll.. Grymt skönt måste jag säga. Så, vad har man annars gjort ikväll? Har varit och solat en sväng. Börjar misstänka att min överkänslighet mot mjölk börjar komma tillbaka, Efter jag ätit frukost så mår jag illa, så det får en att tänka efter lite.. Äter yoghurt på morgonen och mackor med ost på, så klart att man blir lite orolig.. Får hoppas att det går över iaf, och att det inte är så allvarligt.

Jag får hoppas..

Let it shine, now and forever..

Onsdag, och det är mitt-i-veckan.. igen. Såå underbart, det är snart helg. Slutade kl 17.00 idag. Blir nog yoga för min del idag. Skönt ;) Har även haftg psykologi, religion, svenska och engelska idag. Trevligt va? Fullspäckat schema.. yes. Så, imorgon är det torsdag. Weey!


Brand new..

Lady ectasy, - c'est  moi.. for sure.

Vad har alla för sig i afton? Jag sitter med svenskan, psykologin och engelska. Det är sååå roligt.



Du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar.
Se användarvillkoren om du är osäker på vad som gäller.

For real.

Vettigt? Nej, verkligen inte.. ha en fortsatt trevlig dag/afton. Ciao!


Yeey!

Skola idag, åter igen.. Litterär gestaltning, Religion och Internationella Relationer står på schemat. Där efter är det balett för hela slanten. Missade dansen i fredags, så får ta i extra idag. Blir även Bodycombat ikväll, weey! Längtar redan. Kanske plugga lite ikväll, eller bara slappa. Jag får se vad som händer, inget planerat ännu.


Update.

I helgne var jag i lycksele. Blev en rätt så lugn helg. Fredagen så var vi bara hemma hos kusinen och såg film. Blev att se Miss Secret Agent som gick på tv. Undra hur många gånger jag sett den nu. Nog är det fler än 3 gånger, lätt. Vi pratade mkt, och tog igen de 3 åren som har gått sen sist vi träffades. Kollade på lite kläder på internet, och bara slappade.

Lördagen så var vi på tan, fixade lite grejs till kvällen. Var förbi Lindas vän, Angelica, och hjälpte henne att flytta. Vi fick lite tårta och bullar, mumsigt. Sedan så var det bara att åka tillbaka till tannsele och fixa med mitt hår och ordna mat på bordet. Vi tog det rätt så lugnt, men då blev Kusinen sugen på att gå ut, så what the heck tänkte jag. Jag hade ju aldrig varit ute i lycksele någon gång. Alltid trevligt att se vad andra städer har att erbjuda. Vi drog först till Hanna och förfestade, där efter så åkte vi till hotellet där det till en börjar inte var speciellt mkt folk. Men det kom allt fler människor, fler än jag hade förväntat mig. När vi väl var där så träffade vi en rocker-kille, riktigt kufisk kille.

Det var en mkt trevlig helg måste jag medge. Kul att få träffa kusinen efter så lång tid.

Lördag, utgång.

For sure.. Var egentligen tänkt att vi skulle ha spa/vin kväll, men inte blev det nå spakväll inte.. Nej, det blir utgång för hela slanten ;) Det blir nog trevligt. Har aldrig varit ut på krogen i lycksele, så det blir nog en upplevelse i sig. Vad har vi annars gjort idag? Vi vaknade vid 11, och då väntade frukost. Där efter så åkte vi till stan, där vi kollade på lite grejer på olika affärer. Jag köpte lite frukt, och sedan köpte vi dip och morötter för kvällen. Vi hann även hjälpa Lindas kompis Angelica, att flytta lite. Efter vi hälpt till lite, fick vi tårta och bullar.

När vi kom hem till linda så började vi med maten. På menyn stod det tacogratäng. Var riktigt, riktigt gott! Sedan så färgade Linda mitt hår, skulle bli några slingor men det blev mer än några slingor.. det blev nästan hela håret. Men det blev bra ändå. Vid åttatiden, så blev vi lite taggade på party.. Så vi tog oss några glas vin, och sedan var vi på gång. Är tänkt att vi ska till Lindas kompis, Hanna, som bor i stan. Där efter blir det hotell lappland.

G'day mate.

Sitter i lycksele, eller rättare lite utanför lycksele centrum, i tannsele hos min kusin Linda. Riktigt trevligt må jag säga. Har varit en sväng på stugan och ätit middag. Grillad kyckling med wokgrönsaker, mumma ;) Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Sett tv, och bara slöat.. Har varit riktigt nice. Imorgon blir det nog att gå på stan en sväng, sedan blir det spa/vin-kväll.. ;)

Lycksele, here I come.

..Dags för mig att promenera till staden, och fixa med lite grejer innan bussen går 10.45. Ni får ha det så trevligt här i Piteå. Vaknade 08.00 idag, duktigt ändå.

Lycksele here I come..

Bodycombat for real.


..Åh, vad jag älskar bodycombat. Det är SÅÅÅ jävla roligt. Jag tror det blir att gå på varje pass hädan efter. Yes, och oj vad svettig man blir. Riktigt bra för konditionen också. Sedan är det ju bara ett + att man får ta ut sin ilska, och sina agressioner. Efteråt så är man så harmonsik och lugn, i just love it. Kanske får med mig någon på varje pass här framöver, emilia lät lite taggad.

Dags att börja planera morgondagen. Har mkt jag måste hinna innan jag åker till lycksele. Så, kanske dags för mig att sova. Tänkte först kolla på idol, och se vem som gått vidare. Lika bra att man skriver upp en liten lista på vad jag ska hinna med imorgon.

Har föresten kanske fixat praktikplats, men bara kanske. Inget är säkert ännu, men jag hoppas och håller verkligen tummarna. Det skulle vara underbart om jag fick platsen, det skulle bli/vara såå jävla roligt, nästintill grymt.

  • Gå till banken och ta ut pengar. 
  • Morgonpromenad, får se hur det går med den, men man ju försöka åtminstone.
  • Kanske gå förbi en sväng på korpen, om jag hinner
  • Dammsuga och städa upp lite i lägenheten
  • Fixa med mina nytvättade kläder.




 


Dags för en torsdagsuppdatering.

Yeey! Imorgon är det fredag, och då tar jag bussen kl 10.45 till skellefteå. Därifrån åker jag 13.20 till lycksele. Ganska slapp dag idag, egentligen. Har religion och litterär gestaltning. Litterär gestaltning är faktiskt riktigt roligt, roligare än jag väntat mig. Religion är inte så pjåkigt det heller. Religion kan dock vara riktigt tråkigt om man har fel lärare. Jag tycker att religion är riktigt intressant, faktiskt.


Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

Änteligen. Det är onsdag, alltså mitt-i-veckan, och då är det snart helg.. JAAA! Så underbart. Idag hade vi prov i religon, så nu är det äntligen bortgjort. Nu behöver jag inte tänka mer på det, för just nu.. Det kommer väl sakta men säkert komma krypande tillbak, allt som har med hinduismen att göra, sedan kommer jag väl sakta men säkert börja fundera och våndas över vad jag får för resultat. Äh, jag får ta en dag som det kommer.. Sitter och kollar på IDOL, och jag hoppas nästan att Patricia går vidare. För hon har grymt bra röst, men hon valde helt fel låt. Fast iofs, jag är inte så insatt i musik så jag har inte så mkt att komma med egentligen..

Attans, fel gick vidare. Åtminstone en av dem. Hon var inte alls bra. Vad har jag annars gjort idag? Hjälpt moder med deras kamera och mick, har även varit och solat. Blev ingen träning idag, så det får jag ta imorgon. Är ledig på fredag, ska till lycksele med moder.. Tänkte hänga med kusinen Linda. Var ett tag sen nu, några år eller så. Så nu ska jag träffa henne och ta igen den tid vi har missat :)

..Haha, sitter och kollar på fyran nu. Lite roligt faktiskt.
Jag har varit och handlat frukt till min nya svarta fruktskål. Eller ny är den inte, fick den för några dagar sen av systeryster. Thank you!

Sova nu.. Good night!

Religion..

..hela kvällen lång. Dags att sova, och läsa ut "The great Gatsby", weey!

                                              Sov gott alla.. 

Fett coolt, eller?

Trevligt med engelska, eller? Nja, inte direkt.. Som vanligt. Finns det något vettigt att skriva överhuvudtaget? Jag skulle inte tro det.
Nej, är lite less på skolan faktiskt.. Just a bit, you know. Men har bara ETT år kvar nu, bara ETT jävla år kvar. AHHH, lite underbart ändå. Men som jag har skrivit 20 gånger tidigare, så är det även lite vemodigt att sluta skolan, speciellt efter man gått i skolan i 12 år. Vad fan ska jag göra sen?


Slut på helgen.

Damn, vad tiden går fort. Var ju nyss fredag och början på helgen. Dags att göra lite nytta, så som  att plugga religion och läsa engelskaboken. Jätteroligt!

seriöst..

Hur orkar jag? My thoughts are killing me. Tungt med dessa konstiga tankar & funderingar, men det är väl alla redan medvetna om, för jag antar att de flesta haft såna någon gång under deras livstid.. Annars så vet jag inte riktigt vad ni har gjort för fel (?!) Eller iofs, ändå ganska skönt att inte behövt oroa sig eller tänka och fundera över en massa.. men samtidigt tror jag att det är nyttigt med problem och funderinga, för man kan nog lära sig utav det. Faktiskt!

Lyckliga jag..

Just nu sitter jag på MIN bärbara dator i MIN lägenhet. Hur underbart är inte det? ;) Promenad snart hade jag tänkt, men först middag. Ikväll blir det lugna puckar med vännerna. Det blir nog trevligt..


Trött, trött och lite mer trött.

For sure. Lördag, och jag funderar vad man ska hitta på idag. Min bärbara dator håller just nu på att laddas, och om några timmar kan jag börja leka lite med den, weey! Var på toxic igår, vilket var en liten besvikelse, tyvärr. Var inte så roligt som jag hade hoppats på, och musiken var inte speciellt bra heller. Blir nog inge mer toxic för min del, är bara dyrt. Ska nog gå till min lägenhet nu, och lägga mig och sova ett tag till. Skönt! ;)

Justin Timberlake - Sexyback, man vill bara börja dansa.

En riktig bloggare..

..Det är jag det.

Så, vad ska jag skriva. Finns inget vettigt att skriva.. Tror jag? Vad har alla gjort idag då? Sitter här i min lägenhet, och ser tv.. Ganska trevligt ändå, skönt att slappa om jag ska erkänna.


Du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar.
Se användarvillkoren om du är osäker på vad som gäller.

Tänk på det när du skriver något i din blogg, folk kan ta illa upp, så skriv inte något som är opassande att skriva här. Ok?


Ready for some action.

...Har varit en sväng och tränat, där efter var det coop som gällde där jag handlade lite, mest frukt då sen så har jag duschat. Har även hunnit vila lite efter skolan och läst lite ur min engelskabok. Tänkte fortsätta med det snart, men tänkte först kolla runt lite på internet. Var in på kilroy på en engelskalektion för någon dag sen då mirjam berättade om jorden-runt-resor för 15 000. Tror ni inte att jag blev LITE sugen? Så jag har börjat fundera, planera och drömma om denna resa. Det skulle vara så underbart, vilken upplevelse. Kanske lite tidigt att planera det, men tiden går ju som sagt ganska fort.. Snart så står jag där på studenten med studentmössan på och en champagne i handen. Usch, jag börjar faktiskt längta. Kanske inte just det här att sluta skolan, för det är en trygghet i sig.. men att kunna resa utomlands när jag vill utan att behöva tänka på att jag missar en massa lektioner osv., Sedan slipper man alla krav och den press/stress man kan känna lite då och då. Om jag får bestämma, så kommer jag i framtiden vara på resande fot så gott som hela tiden. Jag vill upptäcka världens alla hörn, och göra galna saker som att hopp fallskärm, åka forsränning, hoppa bungyjump, dyka på 30 meters djup. You name it! Jag vill göra ALLT galet och spännande och lite till. Jag vill, JAG VILL! Tänk er alla upplevelser och minnen man sedan tar med sig hem, åh.. så underbart. Bara genom att tänka på det så blir jag glad.


Nästa mål: Jorden runt..


Sexyback..

..Med Justin Timberlake rocks! Blir såå danssugen direkt jag hör den, så jag funderar nästan på att gå och dansa lite i vardagsrummet. Äh, why not? Så, torsdag idag.. vilket betyder att det är fredag imorgon. YES! Sen så är det äntligen helg. Sååå underbart ;) Blir kanske utgång imorgon, någon som joinar? Blir alkoholfritt, nice! Nu ska jag gå och vila, sedan studera lite religion, om hinduismen för er som ville veta. Sedan måste jag läsa en engelskabok, jippi. Ikväll blir det nog en kvällsprommis och kanske bodycombat. Igår så var jag på yoga. Skönt som vanligt. Såg även två filmer, blade 2 och underworld 2.


Yes, Adios.

Onsdag..

..mitt-i-veckan.. äntligen! Snart helg.. AH, jag kan knappt bärga mig. Är less att vara i skolan, är sååå tråkigt. Har dock inga vettiga planer inför helgen, men jag får väl hitta på något intressant och roligt.

Good day!

..Eller? Ja, den har väl varit helt okej. Börjar 12.30, vilket inte var helt fel.. Hade dock inte de allra roligaste och de mest intressanta lektionerna idag. Svenska B och Engelska C. Där efter så var det dans på schemat, den enda vettiga lektionen idag. Sedan har jag faktiskt gjort mat själv idag, eller själv och själv, jag stekte upp det i alla fall. Har även hunnit vara på Bodypump. Riktigt skönt, niceness. Tänkte göra något vettigt nu, som att läsa min engelskabok, eller åtminstone försöka.

Är det ingen som kan kommentera min blogg nångång,
så att jag ser vem det är som läser den?

På snudd att bli galen?

JA, kanske lite? Fuck it, FUCK, skit.. Förlåt mitt ordval, men jag har ingen motivation när det gäller att plugga. Åtminstone inte att läsa min engelskabok, som förövrigt INTE är speciellt bra. Gunny skulle väl få mig halshuggen om hon visste det. Nej, måste ta tag i pluggandet.. Nu, och inte imorgon. Måste läsa religion, psykologi och den där jävla engelskaboken. Usch, usch och åter usch.
Nej, nu fan är det dags att göra något vettigt & inte sitta här som någon latis.

Fuck it

...

Söndag.. söndag? Redan? Åh, vad tiden går fort. Alldeles för fort! Usch, måste snart gå och lägga mig för att orka med morgondagen. Men jag vill inte. Jag vill inte sova nu, jag vill inte till skolan.. Måste jag? I don't want to, blä. Nej, jag är inte alls speciellt sugen på att påbörja en ny skolvecka. Hade hellre stannat hemma i min lägenhet och sovit och ätit frukt. Har börjat bli riktigt hemmastadd, och jag trivs faktiskt riktigt bra i min lilla etta. Mitt egna lilla krypin, där det är jag som bestämmer och ingen annan. Min hjärna har försten börjat spela mig spratt, igen.. och den här gången vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hur jag ska hantera situationen. Eller det har inte blivit någon situation ännu, bara min hjärna som spelar mig ett spratt.. Vilket jag börjar misstänka att den gillar. Jävla hjärna, kan du aldrig sluta upp med dina spratt, bus, hyss eller vad du nu vill kalla det. Så, det är söndag och jag är trött. Ja, det är jag faktiskt. Sov ändå 10½ timme inatt tror jag. Vaknade vid 12.30 snåret och bestämde mig för att äta lite frukost. Där efter la jag mig i sängen igen, och där låg jag i princip hela dagen.. tills jag bestämde mig för att dra och träna.

Vad har annars hänt i helgen? Fredagen så var det "fettokväll" med morötter och dip. Råkade även cutta mig i fingret. Skulle skära äpplen i långa bitar, och tog väl i lite för mkt.. sedan hade jag inte kniven riktad åt rätt håll, så då var olyckan framme och jag skar av en liten bit på tummen. Mysigt va? Men jag får faktiskt skylla mig själv. Ända sedan man var liten har man fått höra, skär inte med kniven riktad mot dig, i detta fall var det mot min hand, och dum som jag är så gör jag det ändå.. och jag ska föreställa 18 år. Typiskt! Men det var faktiskt första gången jag cuttade mig i handen, någonsin, under heeela min livstid.. Så det var väl på tiden. Det var nog ödet, det var menat att jag skulle lära mig någonting ur detta. Att aldrig mer skära äpplen i småbitar! Kvällen var iaf riktigt lyckad, och vi diskuterade allt möjligt från politik till kärlek, vilket jag föresten numera skiter i. Kärlek är för töntar, fools. Nej, skämt åsido.. Jag skiter väl inte direkt i kärleken, men just nu orkar jag inte med den bara. Jag tar en dag i taget, så får jag se vad som händer med mitt liv. Det enda som var olyckat så att säga, var mitt cuttsår i tummen. Tror inte jag har sett det blöda så mkt ur en sån liten tumme någonsin. Haha!

Lördagen var inte direkt planerad, utan det blev mest bara att ta det lugnt. Iaf på dagen. Var på stan en sväng, och hittade sjävklart ett par skor som jag bara var tvungen att ha. och visst köpte jag dem, och ångrar det absolut inte. They were fucking wonderful. Kanske lite av en shop-a-holic? Mja, kanske pyttelite. Lite av en shoe-a-holic också skulle jag tro. Men det är dags att börja ta tag i det.. Men inte just nu. Har annat att tänka på. Får gå på ahoppingavvänjnig, om det finns. På kvällen så var vi hos madde först, där efter så åkte vi till munksund en sväng för att titta förbi Mikaels födelsedagsfest som han anordnat på folkets hus. Var bara där 5-10 minuter, sedan var vi på resande fot igen. Våran nästa destination var stan, och krogen. Gick in på pentan en sväng, (var riktigt tråkigt), så jag bestämde mig för att gå på kalles istället. Ville egentligen gå på statt, men det var 21 och det kostade 80 kr.. not my league så att säga.

Det har varit en mkt trevlig och intressant helg, ha det så bra alla.

Ah, snart-slutet-på-skolveckan-torsdag!

Det är torsdag.. vilket betyder att det snart är slut på denna skolveck. Det har gått 3 veckor av skolan snart, vilket betyder att det är ungefär 38-39 kvar. Imorgon är det fredag, UNDERBART! Helg, helg och åter helg.. Den är efterlägntad. Blir en slapparkväll imorgon, med morötter och dip, mumma ;) Det blir även att testa på afro dance power, eller om det hette afor power dance. Mitt minne är kasst.. :/ Tror jag måste ta åt mig av det vi lärt oss på psykologin, att börja repetera saker för mig själv. Mitt korttidsminne är nog det sämsta i hela Piteå, och det skulle inte förvåna om det var det sämsta i hela Sverige. Nej, dags för en förändring när det gäller minnet, Tror jag ska börja skriva smålappar överallt, och säga det jag ska komma ihåg 10 gånger för mig själv.

Hejs..


Mitt-i-veckan update.

Usch, vad jag är trött.. Jag vill bara hem och sova. Har en lektion kvar efter den här, och det är Engelska C. Där efter har jag dans. Känner mig inte allt för taggad, men det kommer väl. Börjar tänka mer och mer på framtiden och vad som kommer att hända. Inte bara i mitt liv, utan även människor runt omkring mig.. Dags att göra annat vettigt.

Snart så är det helg, vilket betyder att man får sova ut lite.. Skönt!

Härlig morgon!

Har just haft svenska och nu ska jag egentligen ha engelska, men vi hade ingen lektion idag för att våran lärare är med ettorna på någon lära-känna-dag. började 12.30 idag, vilket självfallet var riktigt skönt. Gick upp 09.30 ungefär, gjorde frukost och så, sedan tog jag en promenad, och nu sitter jag i biblioteket.. uttråkad. Har dans kl 14.50 till 16.20 idag, ;) Tänkte försöka få något gjort nu, läsa lite engelskapapper jag skrivit ut. Ciao!


Som om..

Som att dagen blir bättre av att det spöregnar? Nej, verkligen inte.. Nej, usch. Man blir ju bara deprimerad av det dåliga vädret. Fast vi får väl vara glada över den fina sommaren vi haft istället. Bättre att det dåliga vädret kommer nu, än tidigare. Så, nu är det dags för mig att gå tillbaka till min lägenhet. Lägga mig i sängen och läsa en engelska bok, jippi. The Great Gatsby, wihoo, sååå roligt. Sedan måste jag läsa nå grejs till religionen. Just nu håller vi på med hinduismen, ni vet.. Brahman, karma, osv. Nu måste jag pallra mig iväg.. YOGA tonight ;)

Inflyttning i nya lägenheten..

..idag. Känns både spännande och lite skrämmande på samma gång. Ska sova i lägenheten ikväll, vilket betyder att det blir den första natten där. Ah, hoppas att jag sover bra.. och inte drömmer några mardrömmar. Så, nu mera har jag, Therese, en egen lägenhet.. En etta med sovalkov ;) Sweetness. Nej, dags att göra något vettigt. Blir inte nå bloggande för några dagar framöver, har inte internet i min lägenhet, och ingen dator för den delen.. Så det kanske blir att jag uppdaterar bloggen lite då och då från skolan. Men jag lovar ingenting. Undra om jaghar litterär gestalning imorgon? Hm, hoppas! Så kan dra vad jag gjort i helgen någon annan dag. Har inte tid för det just nu. Har så mkt annat som måste göras. Idag har jag iaf fixat med mina kläder och försökt stoppa in dem i 2 minimala garderober. Sedan har jag även varit och tränat. Imorgon blir det en morgonprommis för min del, såå dags för mig att gå till läggan.

Adios amigos!

En liten fundering

Vad går livet ut på egentligen? Finns vi till för något speciellt ändamål, är det meningen att vi har ett speciellt uppdrag här i livet som vi ska uträtta, eller finns vi bara till, utan någon egentlig orsak? Svårt att svara på, om jag själv får säga det. FInns säkert tusentals och åter tusentals som tror sig veta att de har saret på den frågan. Men jag själv är inte riktigt säker på att det finns något svar överhuvudtaget. Det är meningen att vi ska gå runt och vara lite förvirrade. ;)

Hajpojken..

..nej, nu har du hoppat i galen tunna. Haha! Tvättid kl 07.00 imorse, så nu har jag varit vaken ett tag, weey. Dags för en liten promenad, men först ska jag kolla till tvätten. Hoppas att den torkat. 13.00 är det dags för mig att jobba.. Roligt? Njee.  Såå, vad händer idag/afton? Det är frågan.. har inte planerat något ännu, så jag får se vad som händer och sker. Blir kanske en kväll i lugnets tecken, men bara kanske. Man ska aldrig säga aldrig ;)

Panic at the Disco - I Write Sins not Tradgedies

Damn you..

..hals. känner av i halsen, igen. Men det kan ju vara för att jag var ute och gick i två timmar ikväll. Riktigt trevligt faktist, och mkt trevligt sällskap. Hund och Hunda, Haha :) Han även vara förbi statt en sväng. Lucky me att det inte var så mkt folk ute, hade på mig slapparkläderdeluxe. Dags att göra annat nu.