sjukt bra


Söndag - what can I say? Funderar vad jag ska hitta på nu. Kanske en liten promenad förbi såowfie och lite film á la borat? Ska tametusan ringa nu. Har varit på spinning i afton, så det får väl ersätta min löptur. Är dock riktigt sugen på att springa 3,5:an, men man kanske ska vila någon gång också?

http://www.youtube.com/watch?v=d0SshEwJB4w bäst? Kan man väl lätt säga..

Hur taggad kan man vara?

Oooh, pepp pepp pepp! Jag är så taggad alltså! Jag är så jävla pepp på att springa. Jag längtar redan tills i morgon. I dag var dagen med stort jävla D. Jag tror att jag blev frälst på min löptur, inte då av gud, utan frälst av att springa. Känslan jag har just nu är.. svår att beskriva. Tror inte ens att det går att beskriva. Sedan att jag sprang 5,0 gör mig ännu gladare. Imorgon blir det 3,5, och på måndag ska jag tvinga med mig herrn på 5,0:an. Underbara värld! Nu ska jag sträcka ut mina ben, och njuta av resten av kvällen och se fram emot morgondagen.














Google.
Ord : Taggad

It's really fucked up



Jag börjar allt fundera när fröken blomquist ska ringa mig? Tycker att det tagit på toook för lång tid. Jobbade igår, och det gick ändå rätt bra. Fick jobba med buffén, och fick även testa på att stå i baren och lära mig kassan. Blandade till och med en drink (?!) How fucked up is that? Nej, i afton ska jag göra middag och ta en löptur. Det onda i min rygg har försvunnit, och nu jävlar är jag på g igen. Vi ses på grisan!

You can run, you can walk..



Sitter och lyssnar på musik just nu, ska nog gå ut och vara lite social med la familia, om jag orkar det vill säga. Har suttit och funderat rätt mycket idag, och det som kretsat runt i mina tankar är resor. Är sugen på att åka iväg sista veckan i augusti några dagar. Har som fått upp intresset för Italien och Kroatien, så om det blir någon resa så blir det antagligen någon av dessa destinationer. Annars har jag inte gjort så mycket inte. Har gått en promenad och har även var ut på en liten cykeltur i det fina vädret. Det var under den här cykelturen som jag fick upp ögonen för hur fint det är i Piteå. (iaf på vissa ställen) Blir nog att ta fler cykelturer runt Piteå i sommar. I

morgon är det midsommarafton och för min del blir det lugna puckar, jobbar från 16.00 - 01.00, sedan blir det väl antagligen hem och sova med tanke på att jag kommer cykla hem. Kommer nog vara rätt död då. Vad ska man annars hitta på i helgen? Blir nog några löpturer och rätt många promenader för egen del.. Kanske rent utav hittar på någonting för en gång skull? Förra helgen var det ju silver-fang-nötande, vilket inte blir i helgen. Tror inte jag pallar att sitta framför tv:n 11 timmar, typ. Nej, nu är det dags för mig att göra annat. Ha det gott alla!

Jag och mina kassa rubriker..


Måndag, och första dagen på en ny vecka. Vaknade otroligt nog rätt tidigt idag. Vaknade halv elva, så nu har jag varit vaken i 2 långa timmar. Men inte har jag fått i mig någon riktig frukost inte, men man kan inte alltid få det man vill, right? Helgen har spenderats framför tv:n och silver fang. Me love silver <3 I dag har jag planerat att gå en promenad, och dra på en löptur, kanske lite yoga i afton. Men, först och främst ska jag på roasters kl 18 för en intervju. Kan bli rätt intressant. Snart är det midsommar också, och vad händer då? Inget planerat ännu, men det blir säkert något trevligt. På onsdag klockan 14.30 ska jag på möte på Piteå Havsbad. Då får jag antagligen schemat för sommaren osv. Blir nog bra det!


Dagens låt: Red Hot Chili Peppers - Make you feel better

fuuuck yeah!

Vad säger livet? Ja, livet säger inte mycket just nu, eller det säger.. "Fan, Therese, det är dags för dig att ta tag i ditt liv, och göra något utav det. Sitt inte bara där vid datorn och slöa. STÄLL DIG upp och gör något för helvete!!! BITCH! *bitchslap*" Ja, så säger livet till mig. Det första som jag måste ta tag i är.. *trumvirvel, tack* Middagen. Yuck, yuck och åter yuuuck! Me dont wana make dinner, it's noono fun. Men vad gör man inte för laget, dvs mig själv. Hell yeah, sedan blir det en löptur och lite stretch. Mina händer luktar vindruvor, och magen sägr bu-bä-bu. Jävlar vad givande inlägg, om inte annat väldigt roande? Movie-time tonight, eller blir det barhäng på kalles? Näduu, inget barhäng för min del. Men någon gång kanske.

Promenad på schemat

Enda anledningen till varför jag skriver igen.. är för att VISSA spammar min blogg med kommentarer. NO NAMES! Snart dags för en promenix i det fina vädret. Kanske en löptur senare idag.. Måste även inhandla mat, igen. Eller så tar jag det som finns och gör något smaskigt av det. Vad ska man göra i afton då? Tror det blir lugna puckar med en film eller två, yes. Aja ha det gött tills dess.



Inlägg med allt som hänt sen 21/5.. typ.



Ja, jag tyckte att det var dags att skriva ett inlägg, kan tyvärr inte lova att det blir intressant eller speciellt innehållsrikt.. Men man ska aldrig säga aldrig! Igår var det bal, och det var väl helt okej. Det roligaste var nog röda mattan. Resten var väl godkänt, men inte mer än så. Tror inte att man ska sätta upp så höga förväntningar när det kommer till just balen, för det blir aldrig som man tänkt sig. Jag var i alla fall jätte nöjd med mitt hår, och klänningen satt som sen skulle. Jag var liiiite rädd att den skulle åka upp där bak, men det gick bra efter att nina sytt ditt en knapp också. Det var många fina klänningar och coola håruppsättningar, men som sagt så var jag nöjd med min och jag skulle inte haft den på något annat sätt.

Vad har annars hänt sedan jag skrev sist?

Vi hade vår slutföreställning för 2 veckor sedan, och det är många som har sagt att den var den bästa de sett på väldigt länge. Vilket självfallet gör en lite glad, och visst får man ett leende på läpparna. Tre dagar efter vår efterlängtade slutföreställning så åkte vi till Göteborg, där vi skulle på audition och se vad vi gick för. Man var både nervös och taggad, spänd och avslappnad på samma gång. Hur det nu går ihop? Vi bodde på kvibergs vandrarhem, som låg en station, (eller var det två?) från gamlestadstorget där balettakademien ligger. Vårat rum var helt okej, men jag måste nog främst ge en eloge till toaletterna. Det var ett rent nöje att gå på toaletten må jag säga. Inte ofta man kan lyssna på radio på allmänna toaletter. Tror jag ska ge det som förslag till skolor och krogar.. Vi var i alla fall där i tre dagar, och tro det eller ej, men jag tog mig till tredje och sista dagen. På tåget hem satt vi och väntade med spänning om vi skulle få ett samtal eller ej. Det kändes som en evighet, men när jag minst anade så ringde min mobil. Klockslaget var 19.05 för att vara precis. Jag är antagen till balettakademien i Göteborg, sjukt men sant.

När jag påbörjade detta inlägg så var det några dagar kvar till studenten, men nu är studenten tagen och jag är inne på söndag. Studentveckan var både rolig och väldigt intressant på många plan. Tisdagen spenderades hos jenny, där hennes syster johanna fixade min balfrisyr. Vid 17.00 så påbörjades färden mot havsbadet och den stundande balen. Lika bra att erkänna, me like the red carpet! Maten var okej, inget speciellt egentligen. Det spenderades rätt mycket tid inne på ett hotellrum, där det blev intag av alkohol. Men jag spenderade även lite tid på dansgolvet och shakade mina lurviga, som man så roligt brukar säga. Kvällen avslutades med att min snälla bror kom och hämtade oss. På onsdagen var jag ute och sprang en sväng, där efter så blev det en sväng till öjebyn och fd klasskamraten Anna där vi hade en Klassförfest, sedan bar det av till toxic. Toxic var som vanligt rätt.. kasst. Jag har aldrig gillat korven, och lär nog aldrig göra det heller. Fram och tillbaka, höger och vänster.. alltid samma gamla visa. Till slut blir man less.

Torsdagen var även den rätt lugn. Klockan 14 så träffades vi i klassrummet och påbörjade pyntandet för dagen efter. Blev att spraya lite lakan, och nog fan vad man kung på det. Nästan så att man ska bli en gangster och börja spraya graffitti. Haha! vis femtiden så hade vi hamnat i långnäs hos Petra där vi klädde vagnen, eller rättare sagt lastbilen. & visst fan blev den fin. (ursäkta det fula språket) Fredagen påbörjades i badhusparken och champagnefrukost. (mousserat vin eller cava för min del) Där efter promenerade klassen till S 21.3 där vi fick lite mat och så skrev vi i alla studentmössor. kl 10 var det konsert ute på gården, eller hur var det nu? Jag måste ha kasst minne, eller så var det alkoholen? Haha.

Nu har jag i alla fall tagit studenten och det känns riktigt bra, fast visst har man lite ångest. Jag kommer (antagligen) aldrig mer gå på strömbackaskolan, vilket gör lite ont i hjärtat. Det är en bra skola, även fast man ibland sagt och uttryckt sin agression över den, genom dumma uttryck som att man hatat den osv. Men saken är, det gör jag inte. Skolan för mig är trygghet, och nu har jag lämnat den tryggheten bakom mig. Jag vet inte vad framtiden har att komma med, och jag vet inte vad som ska hända med mig. Eller, nu var jag inte riktigt ärlig. Jag vet vad som händer till hösten. jag åker ner till göteborg och ska börja på balettakademien, men vad händer sen då? Jag måste först och främst hitta en lägenhet, sedan tänkte jag hitta något extrajobb. Det är mycket nu som står på agendan som måste göras.

I lördags jobbade jag på havsbadet, från 18 till 23, och det gick rätt bra faktiskt. Det kändes bra åtminstone. Fick mail för någon dag sen angående jobb på havs, och hon ville att jag skulle jobba där i sommar. Känns skönt att den biten är avklarad, så att jag kan tjäna lite peninga.

Har påbörjat träningen nu, och det känns riktigt, riktigt, riiiiktigt bra för att inte nämna att det är jävligt skönt att träna igen. Har både sprungit, promenerat och gått på pass.

Sedan söker jag febrilt efter en lägenhet i göteborg. Är inne på blocket, har ställt mig på kö på lägenheter.. Jag måste hitta en, väldigt snart. Sedan måste jag skicka in papprena, och kontakta en läkare.