Jahapp..



Ja, vad ska jag skriva denna gången då? vad har hänt i veckan? Ja, förutom att vi repade i 4 timmar i söndags, att jag var på styrkemix i måndags och yoga i onsdags, och att idag är mina ben köttade. Såå typiskt! Får väl glädja mig åt att det är lov snart. Tänkte ta en liten prommis i det sköna vädret med min mor, sedan gå en sväng till coop och köpa frukt.

Har den senaste veckan funderat på vad jag ska göra efter studenten.. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning. Visst, nog har man lite ångest och panik över det här, men det blir nog bra till slut. Tror inte att jag ska oroa mig så mycket egentligen. Utöver all fundering kring detta, så har jag även gått runt och insett hur less jag är på skolan.. eller jag är egentligen inte less på skolan för att det är mycket att göra, utan mer för att jag måste vara i den och att jag spenderat snart 3 år i den. Jag är så grymt less. Det är nästan så att jag blir tokig. Jag är så less på att gå längst samma korridorer varje dag, gå samma väg till skolan, ha samma lektioner vareviga dag.. Jag tror jag måste bort från piteå ett tag, så att jag kan uppskatta den mer.

Nej, dags att ta tag i skolarbetet så att jag får det överstökat. Inte länge kvar nu.

Japp!

Lejonet 23.7. - 23.8.

Dagshoroskop - fredag den 23. mars

Världen ligger för dina fötter, och sådant som rör resor eller studier står på dagordningen. En partner är vänligt inställd och du har ork till det mesta. En positiv utveckling tar sin början.


Dålig rubrik, ja.

Sitter eller rättare sagt ligger ner i sängen och lyssnar på Red hot chili peppers, (ovanligt? Nöö) och tycker att du kan komma hem snart. Tråkigt att vara själv på kvällarna. Jag sket i friluftsdagen, har en massa annat jag måste göra. Hade dock varit trevligt att bada eller gå fårön runt. Får ta och göra det någon annan dag istället.. Dags för mig att göra mig i ordning och gå till stan. Måste köpa frukt, igen. Måste nog börja dra ner på fruktintaget.

You're the best I know..



Panic at my place..

Jag har blivit besatt, besatt av Nelly furtados låt All good (comes to an end). Den är såå underbar.. Ojoj! Men inte bättre än Red hot chili peppers - Snow (hey oh) såklart ;) Det är tisdag och jag kom för ett tag sen hem från en dansföreställning av norrdans. Dansarna var ju bra, som vanligt.. och själva föreställningen var mycket roligare att titta på än vad de brukar. Den var inte en enda koreografi, utan flera olika. Solo,duett, trio och kvartett - allt i ett. +poäng till norrdans!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har försökt skriva lite engelska och filosofi. Men det går lite segt.. Engelskan ska vara inlämnad imorgon, eller idag rättare sagt.. men hon får den imorgon efter den har gått igenom urkunds analys osv. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova, men jag måste göra färdigt de jag påbörjat först.

Kan föresten berätta lite om helgen som var. Fredagen så var jag bara hemma och tog det lugnt. Tog en liten kvällspromenad som i slutändan inte blev så liten som jag trodde den skulle bli. Promenerade i 80 minuter. Inte pjåkigt! Lördagen så var det bara att dammsuga lägenheten litegrann, sedan blev det stan med erica. När jag kom hem bestämde jag mig för att fara ut på en liten löptur. Riktigt skönt efteråt! På kvällen var jag bjuden på inflyttningsfest, som egentligen borde kallats en korvfest i detta fall. Jag var ensam med 9 killar.. Till slut på erica till min undsättning. Där efter så var det kalles som gällde. Tyvärr så var det en av de tråkigare utgångarna, faktiskt. Var mycket folk, så det kan jag inte klaga på. Hade inte så stor koll på var de andra två var, så jag gick mest runt själv.. kan ju vara en av anledningarna. Sedan så kom inte min crackhoe in heller, vilket också gjorde att kvällen inte blev som jag hade väntat mig. Men tråkigt var det väl inte, men det var inte så där üüüüber kul heller. Det blir det förhoppningsvis på fredag.. Då kanske det blir toxic och lite alkoholintag. I know, var ett tag sen nu. Ska i alla fall ta det lugnt, för lördagen ska jag upp och träna hade jag tänkt, sedan jobbar jag i boden på kvällen. Söndagen har vi musikalrep.. i fem timmar.. jippiyeey, eehm.

Framtiden börjar närma sig, känns som att det går hur sakta som helst. men jag vet att den egentligen kommer med stormsteg. Det är inte länge kvar till studenten. Creepy! Vad händer sen? Igår när jag lagt mig i sängen för att sova, började jag känna hur paniken började komma. Det jag kände just då var något.. något som jag inte kan förklara i ord. Obehagligt var det i alla fall..

Red hot chili peppers - If

Underbara väder!

Idag har det varit underbart väder. Sol hela dagen och behaglig tempereatur. Så jag och P tog tag i oss själva och promenerade nästan hela fårön runt. Vi svängde av efter 9 km och gick och hälsade på hans bror.. men 9 km är rätt bra det också. Har även hunnit se "little britain", och vilat.. och så har vi ätit våfflor med grädde och glass. Nu behöver man inte äta på några dagar.. haha! Imorgon är det måndag. Ja, vad ska man säga? Man kan ju tro att det ska vara en helt vanlig måndag, men nu är det ju inte så det ligger till.. för imorgon så börjar vi ha lektioner med Raymond, igen. Känns lite panik och ångestfyllt.. men bara lite. Det kommer väl bli köttning-deluxe, men det blir nog bra i slutändan. Hoppas jag..

Ses om 10 dagar då?

Schmück!



Dum, dummare, therese.. Öh, jåå? Så är det nog, inget snack om saken. Varför ska jag vara så dum? Why? Snart kommer väl ångesten krypande. Brukar ju vara svårt att undvika. Jaja, hoppas alla sover gott.. Imorgon är det söndag, vilket betyder att det är sista dagen av sportlovet. Tiden går fort!

Upp som solen




Tänkte skriva en rad eller två.. kanske tänjer på gränsen och skriver flera, vem vet?
Inte duu, vem vet? Inte jag, vi vet ingenting nu.. vi vet inget idag.


Det är lördag, vilket betyder att det är mello ikväll.. Go The Ark! Kvällen är inte riktigt planerad till fullo ännu, men det blir nog trevligt ändå. Är inne på den tionde nykterhetsveckan, och frågan är den om jag ska spräcka den och ta en cider ikväll eller inte. Jag är i valet och kvalet, som man brukar säga.

Lite trött är jag också. Vaknade kring halv nio i morse, vilket är sent för att vara jag.. i alla fall denna vecka. Finns ju vissa som är rätt morgonpigga, och som väcker en kring sjusnåret för att se simpsons. Men, jag har ju överlevt hittills.. Har hunnit vara på korpen idag också. Gick på combon, dvs bodypump och spinning, men jag skippade spinningen och gjorde egen konditionsträning. Vad mer har hänt denna lördag? Var tvungen att boka en ny tvättid.. igen. hade totalt glömt bort att jag bokat överhuvudtaget, så imorgon 15.00 har jag en ny tid. Någon som vill påminna mig så att jag ej glömmer? Någon?

Du är en saga för god, för att vara sann..

Good shit!




Oj, så duktig jag varit idag. Vaknade kring 8, (kanske lite senare, don't remember) sedan så åt jag lite frukost och när klockan närmade sig 10 så tog jag mig ut på en löptur. Inte dåligt må jag säga! Där efter var det dusch sedan en sväng på stan. Blev lunch ute, idag också, denna gång var det ängeln som fick sig ett besök av mig och P. Tog en blandsallad, som vanligt. Beach 2008, you know! 

Vi promenerade hemåt, och tog en powernap.. sedan gick jag till korpen för ett stepcore-pass. & nu är jag hemma, har ätit middag och funderar nästan på att gå och sola.. Men har svårt att bestämma mig. Aja, ikväll blir det nog lugnt skulle jag tro. 
 

Färdig-yogat för idag..



Så, då har man varit på yoga också. Jag har uhnnit med mycket idag. Vaknade vid 10 snåret, och då var det bara att göra sig i ordning för att gå på korpen och träna. 11.30 gick jag på spinning, sedan var det bara att hoppa in i duschen, sen promenera hem. Där efter var jag och köpte en blandsallad åt mig och P. Mumsigt! VNär klockan närmade sig sju var det bara att börja traska mot korpen igen, denna gång var det yoga på schemat. Efter det så har jag varit förbi coop, köpt några äpplen så att jag inte får abstinens när jag är hos P, som förövrigt ligger och sover just nu. Så när jag anlände hit, så trodde jag förstås att dörren var öppen, men icke sa nicke. Så jag knackar på, för inte vill man väl stå ute. Kan dock inte skylla på att det är kallt, eller speciellt dåligt väder egentligen. I alla fall så började muckis, the dog, skälla som en tok.. som hon alltid gör. Så P:s far var tvungen att gå upp och öppna dörren, för att en annan inte hörde utan låg däckad i en säng. Lite pinsamt för min del, inte vill man väcka någons förälder, speciellt när det inte är ens egen. & nu ligger han åter igen i ner, fast denna gång i en annan säng.

Ni får väl sova så gott, för jag antar att det är lika bra för mig att lägga mig i sängen och försöka sova, för jag gissar på att vissa, inga namn nämnda, är rätt borta i det blå och jag tror inte att jag kommer få liv i han på ett antal timmar.

God natt!



Yogeliyoga

Har inget vettigt att skriva, för nu.. Men, I'll be back. Ska och yogeliyoga på korpen.
Vi ses där!

Första dagen på sportlovet.



Det har varit underbart väder idag, så jag tog tag i mig själv och tog en promenad runt djupviken mot fårön sedan hem igen. Kändes riktigt skönt efteråt, tråkigt bara att jag glömde min kamera. Inte för att det kanske fanns så där jätte mycket att fota, men det kan ju alltid vara roligt att ta lite bilder på den vackra naturen som omger oss. Vad vet jag?

Vad har jag annars gjort idag? Gjorde thai-wok till middag, muuums. Sedan så har jag varit på korpen och tränat, inte pjåkigt alls må jag säga & nu ska jag till P och mysa.

I veckan blir det att ta tag i både träning och annat som jag måste ta tag i.. Hoppas att det även blir en sväng på längdskidor. I veckan hoppas jag på att det blir mycket fotograferande och bas-spelande.

Nej, nu ska jag göra annat. Vi kanske ses någon dag, utomhus i det vackra vädret..

Man lär sig något nytt varje dag..


Man brukar ju säga att man lär sig något nytt varje dag. Idag är verkligen en sån dag. Idag har jag, Therese, lärt mig att spela en låt på bas.. och inte vilken låt som helst, utan stadium arcadium av Red hot chili peppers. Visst, jag har lärt mig en lite förenklad version av den.. men jag har i alla fall lärt mig den. Det ni! Är riktigt stolt över mig själv, och det var hiskeligt roligt att spela bas om jag ska vara ärlig. Imorgon ska jag lära mig en ny låt. Yeey! Ikväll blir det nog grillning, och så måste man ju även se melodifestivalen och se vem som går vidare till finalen i globen.. Har föresten hämtat min digitalkamera, så snart kommer jag börja lägga upp en massa bilder på pixbox och även här på bloggen. I know you want it, höhö.

See you later, alligator!

Svårt att säga..

Ja, vad säger man.. Nu är fredagen slut, och alla dess bravader. Har varit på statt ikväll, och det var helsikes kul, faktiskt. Visst, jag hade rätt höga förväntningar, men aldrig trodde jag att dessa förväntningar skulle uppnås. Långt ifrån! jag misstänkte att allting skulle gå i stöpet, och att kvällen skulle vara kass.. som de har en vana att bli. Men denna afton var annorlunda. Denna afton var klockren. Kanske var det min outfit, eller så var det kanske mina stora, underbara och überheta solglajjer jag hade på mig, men något var det i alla fall som gjorde att kvällen blev lyckad i mina ögon. Kanske var det musiken, eller den stora frillan crackiie hade fixat på mig. Jag vet faktiskt inte VAD det var, men fan vad roligt jag haft. Jag kan inte göra nå mer än att säga, hell yeah. Detta måste göras om. Tror det börjar bli dags för mig att vandra mot sängen. Har tvättid kl 07.00 imorgon. (läs idag) Sedan hade jag tänkt försöka orka med att gå på korpen och träna, men får se hur det blir med det.

Blir nog även grillning imorgon, (senare idag), med alla roliga människor. Var ett jäkla bra tag sen jag var och åkte pulka och grillade överhuvudtaget, så jag tror det kan bli riktigt lyckat. Just nu känns det som att allt som kommer hända i helgen kommer vara roligt. Kan det vara så att det är tanken på att jag har lov som gör mig så peppad? Vem vet, vem vet.. Eller så är det bara så att det mesta är bara riktigt hiskeligt roligt just nu. Sedan så kanske en faktor som spelar in lite är att P kommer vara hemma i 10 dagar. Yeey! That we like..