Godmorgon världen!


Jag sitter i Lycksele hos min moder och ska snart ta och äta frukost innan jag beger mig till busstationen. Har spenderat helgen här, bara tagit det lugnt.. Har en 4 timmar lång bussresa till Skeå, så jag hinner nog göra lite skolarbete på vägen. Kanske jag till och med kan skriva färdigt min VFU-rapport? Jag satsar på det i varje fall. Har sökt några fristående kurser nästa år, kursen jag går nu var inte riktigt vad jag hade väntat mig. Meen, jag ska försöka mig på att skriva rapporten ändå, bara för att.. Sedan får vi se hur det går. Annars längtar jag till den 24/12. Då bär det av till Thailand med sambon. Kan inte bli annat än trevligt ;) Hoppas att maneterna håller sig på avstånd!

Hit och dit, hem och bort..


Känner mig piggare än på länge, men fortfarande lite småtrött.. Ska snart palla mig till korpen igen för ett styrkemix-pass. Men först lite vila ;) Sen ska jag plugga, plugga, plugga.. innan jag beger mig till korpen, once again, för gymintron, spinning och core! Imorgon blir det luleyo och karriärdag på LTU för att sedan ta mig hemåt och avsluta dagen med ett styrkemix-pass och ett avsnitt NIKITA! Jag håller tummar och tår att priserna går ner till imorgon.. för då slår jag till!!

Hur var det nu?


Jodå, jag lever och mår.. Kroppen börjar bli lite sliten, men det är väl åldern som tar ut sin rätt ;) Tänkte försöka ta tummen ur och göra en uppgift till en distanskurs jag läser.. Inge vidare motiverad, men börjar jag på den nu så blir det mindre att göra sen. Tänkte även börja skriva på min VFU-rapport. Har 1 ½ vecka kvar, sedan är jag "ledig". Inte är det fy skam! Igår var det massageexamination.. Gick finfint! Jag är mycket nöjd :) Nej, nu ska jag vara duktig! Hare king, Tjingeling!