Vad är det här?


Vad fan är hejn? Vad är det med mig? Har jag gått och blivit en jävla mes? Detta måste få ett slut, ett abrupt slut. Ja, precis NU slutar det. Det här är inte jag. Nepp, det här fungerar absolut inte. Detta är INTE acceptabelt. Vem fan vill vara en mes? Inte jag. Min plan är att träna så mycket att det enda sociala liv jag har är med korpen och crackhoe. Då slipper man meslivet. Ingen vill leva mesliv, am I not right?

Hörrdu, erica, vad fan hände med hayden föresten? Vi har inte tagit tag i det där ännu, och det är ändå nästan ett år sen snart. Fast, när man smider briljanta planer kan det ju gå lite långsamt..

En helt vanlig dag..


Tråkig och, alldeles.. alldeles, tråkig. Jag hade tänkt skriva något vettigt om vad jag har gjort under dagen, men jag har inte gjort något vettigt alls, eller har jag? Hann vara på stan en sväng med crackiie, dör jag köpte ett par jeans och en mysig tröja. Där efter så gick jag hem och började planera mitt träningsliv. Gick till korpen, tränade, och nu sitter jag här. Ska ta tag i matlagningen nu, vet dock inte vad jag ska tillaga. Jag är inte den bästa i köket, och är lite rädd att det inte ska bli ätbart.. Nästan så att jag riskerar mitt liv när jag ställer mig spisen. Kanske blir matförgiftad, eller får oljan i ögat och dör.. vem vet, vem vet!

My ass is made of Ice


Har just kommit in från min promenad. Riktigt fint väder ute, sol och hela faderullan, men inte fan är det varmt ute. Min rumpa är iskall och mina kinder är tomatröda. Nästan så att man skulle missta min rumpa som en isklamp (?). Ni vet, en sån där man har i kylväskor, eller så kanske någon missta mina kinder för tomater och använda dem till ketchup. Vem vet, vem vet.. Det var i alla fall skönt att promenera, om vi bortser från den förfrysta gumpen.

Snart dags att traska till stan med crackhoe. Tänkte försöka hitta några jeans att ha imorgon, för vissa glömde sina jeans i luleå. Not cool! Fick föresten besök igår av Miss C, klockan 22.30. Inte väntat direkt, haha. Nej, nu ska jag gå och värma min gump. Har några förslag för uppvärmningen. Stoppa ner ett täcke i mina byxor, trycka gumpen mot ett element eller köra något coolt dancemove för att få igång blodcirkulationen. Frågan är bara vilket som fungerar och ger bäst resultat?

Impossible



Det var omöjligt att stiga upp i morse. Jag hade ställt klockan på 06.00, och gissa när jag vaknade.. Jo, klockan 10. Duktigt Therese, duktigt. Ingen morgonyoga för min del. Tänkte därför ta en promenad i det fina vädret i alla fall, så att jag gör någonting vettigt nu på morgonen. Kan föresten meddela att jag kunde somna igår, och jag har faktiskt sovit gott - alldeles ensam.

All alone..


Nästan så att jag känner mig lite ensam, och då är ändå min mamma hemma. Men snart åker hon och hennes man till Indien, och lämnar över lägenheten till mig. Känns ganska skönt att få bo och hålla ordning själv. När jag ändå pratar om min mamma. Min mamma hon är allt rolig hon. Igår bjöd hon mig på lunch i Luleå på bryggeriet. När vi väl anlänt så började vi prata om det som hänt sedan jag åkte från Piteå, dvs allt och ingenting, och inom dessa ramar rymmer det rätt mycket. Jag kan prata med min mamma om allt. Till henne kan jag berätta de mest absurda händelserna jag har varit med om, om jag har något problem, om jag är orolig eller om jag bara behöver någon att prata med. Då finns hon där. Det är riktigt skönt att vi har en sådan mamma till dotter relation, att vi kan skämta om och med varandra och skratta tillsammans. Jag tycker om min mamma, det gör jag, och jag hoppas att hon vet om det.

Kommer bli rätt tyst här nu när de åker iväg, och kanske lite ensamt, men jag lär ju tvinga hit crackiie. Fast den största anledningen till varför jag känner mig ensam precis nu, är för att jag måste sova själv i natt. Det kommer bli ensamt, och riktigt tråkigt. Ingen godnattkram, och inte heller någon morgon/hejdå-kram. Nästan så att jag måste tycka synd om mig själv. Vadå självömkan?

Nej,
nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, men det blir ju bara svårare när man inte har något att göra och är uttråkad. Får nog ta tag i planerandet, och göra något roligt utav kvällen. TV'n är upptagen ett tag till, så där har jag inget att hämta och jag kan inte äta ett äpple, för då lär jag sitta på dass hela natten. Roligt värre, eehm. En banan kan jag inte heller äta, för dom är slut, och jag lär få samma problem som med äpplena. Så jag får helt enkelt avstå från frukt resten av kvällen. Vilket kommer bli svårt, nej.. svårare än svårast. Ni som läst tidigare inlägg vet hur besatt jag är. Kanske helt enkelt får hoppa ner i sängen och sova, så att jag orkar upp till yogapasset kl 07.00 imorgon.

Den som sover syndar icke.

Lost in time


Ojoj, mycket som händer i Piteå stad som man totalt missat. Jag känner mig verkligen efter. På vägen till coop såg jag ett bekant ansikte, den här personen gick med sin respektive. Till min stora förvåning så såg jag en bula på magen. Vart är världen på väg? Går alla och skaffar barn nu? Är det något ny innegrej? I så fall måste jag vara så ute som det går att bli. Jag vill inte ha någon bulle i ugnen på ett bra tag. Det är inte så att jag inte tycker om barn, för det gör jag och jag är inte emot de människor som vill skaffa barn, men det är inte riktigt min grej.. inte ännu i varje fall. Förvånad blev jag i alla fall.


Beslut hit och dit


Sitter här och funderar för mig själv. Är lite tankar som virvlar runt i mitt huvud. Är rädd att det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig, men finns väl inte så mycket att göra åt det just nu. Jag får ta dagarna som de kommer helt enkelt. Allting ordnar sig till slut, right? Måste dock erkänna att slipsmannen är rätt söt. En riktig gentleman

Funderar på att ta en promenad nu, fast yoga på korpen lockar också. Min bror vill ha med mig på gymmet,  hade varit riktigt roligt. Beslutsångest! Jag tror jag ska låta mina muskler vila lite inför morgondagen. Då blir det aerobic och core för hela slanten. Tänkte mig ett sexpack till sommaren, och om jag inte lyckas, så är det väl bara att köpa ett på coop?

Mysterier à la Ture Sventon


Sockmysteriet är löst. Trollfan hade stoppat sockan i mina långkallingar. Nästa gång, då jäklar blir det spö. Fast, svårt att spöa någon man aldrig sett. Det där trollet är smart, den kommer fram när man minst anar det. Han måste vara kungen på kurragömma. Om ni ser han, så hojta till. Jag och han måste ta oss ett snack..

Vart tog sockan vägen?


Nu sitter jag här, nyduschad och fräsch och med en socka på foten. Det är helt sjukt! Jag höll i den andra sockan för några sekunder sen, och nu är den borta. Vart fan kan jag ha lagt den? Den kan ju inte bara försvinna så där.. Ni vet hur sockar kan försvinna efter man tvättat. Jag börjar misstänka att det finns ett socktroll. Ett litet jävla troll som lever på sockar, och vill vara extra jävlig med mig. Hörrdu, trolljävel.. om du läser det här: Ge tillbak min socka!

Unikt värre


Ojoj, 50 unika besökare. Det är inte varje dag det händer.. Tänkte krypa till kojs igen, innan jag tar tag i mig själv och åker till Piteå. Blir att besöka korpen idag, taggad till tusen!

Mitt beroende..


Jag är trött och har ätit på tok för många äpplen sedan klockan 17. Får skylla mig själv om jag måste springa på toaletten hela natten. För många äpplen har den förmågan på min mage, eller för mycket frukt har den biverkan. Därför försöker jag dra ner på fruktätandet. Det går i vågor. Vissa dagar är det lättare att stå emot, andra dagar trycker jag i mig äpple efter äpple. Till slut är fruktskålen tom. Dåstår jag där, helt tomhänt utan äpplen, och dåligt i magen. Jag intalar mig själv att det snart går över, men jag vet innerst inne att så är inte fallet. Jag säger gång på gång att "Imorgon ska jag inte äta så många äpplen", och varje gång så blir det likadant. Jag får stå där, med svansen mellan benen. Kampen mott mitt missbruk är svår, och det kommer ta flera år innan äppleintaget är tillbaka på sin normala nivå. Men jag försöker, varje dag ägnar jag många tankar på att undvika äpplen så gott det går, eller åtminstone minska på intaget. Det går långsamt, men det går framåt. Nästan så att man kan kalla detta en äppleberoendes bekännelse. Jag har kommit ut ur garderoben, jag erkänner.. Jag är fast.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_%C3%A4ppelsorter
och jag trodde att jag hade testat många olika sorters äpplen. Yeah, right.

dagens fråga..

...Kan man dricka sig snygg? Erica har redan svarat på detta på hennes blogg, http://crackhoe.blogg.se, men vad tror ni övriga? Jag tror absolut inte att man blir snyggare i fyllan, (iaf inte jag och erica) men ta mig tusan att man känner sig jävligt snyggar. Fast vi jär ju allti så jävulusiskt schnögga, egentligen. Men vi döljer det bara jävligt bra!

Funny bunny


Just för tillfället youtubar jag lite. Jag känner för att skratta, så jag tänkte försökta hitta något roligt på youtube. Jag skriver in funny, och vad får jag fram.. jo, detta:
http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g Är det bara jag som har dålig humor, och tycker att det var tråkigt? Jag brukar inte vara sen med att skratta, jag skrattar rätt ofta. När man skrattar blir det roligt, och det är roligt att skratta. Men det där var inte roligt, därför skrattar jag inte, och jag som ville ha roligt. Jävla skit!

Inte funny for fem öre. Man kan inte "tagga" funny, och sen är det inte roligt. Det är fel att ljuga, det har jag fått lära mig. Så denna person som har lagt in det där klippet ljuger, och den som ljuger är dum. Jag youtubar vidare efter något roligt.. Wish me luck!
 


Okeeej då, jag erkänner.. Jag var lite snabb på att dömma ut klippet! Så tråkigt var det väl inte.. men inte det bästa jag sett. Jag skrattade inte, jag log bara. Det är en viss skillnad! Är roligast i slutet, så man kan skippa de två första minuterna.

Kass eller kass?


Jävligt bra fråga. Är jag kass, eller bara kass? Skriver hela tiden fel när jag ska gå in på blogg.se, så jag hamnar på blogg.de istället. Ich nicht spechen deutch, typ. Känns som att jag egentligen borde göra något vettigare än att sitta vid datorn. Har suttit här way too long, och vad har jag gjort? Jo, bloggat som en aphjärna. Hur coolt är det på en skala? Att vara en aphjärna dvs, nej just det.. Not cool! Jag undrar hur en aphjärna ser ut, vilken färg den har, storlek. Ja, det är många frågor som kommer när man väl sätter sig ner och funderar. Speciellt när man funderar på hur en aphjärna ser ut. Någon som vet? Jag misstänker att en aphjärna är ganska äcklig. Inte för att det är just en apas hjärna, utan att det är en hjärna.Hjärnor i allmänhet är nog in så mysiga. Nej, vilka underliga tankar jag har. Nu går jag och ser TV istället. Tjarå!


Det här är bara början..


...Japp. Det här är bara början på gollum-bilderna, de tidigare var bara smakprov. Var förberedda på att se fler nasty-pictures på mig och min vän crackhoe. Det kommer inte bli nådigt, som man brukar säga. Det lovar jag!



Det kommer mera..

Fortfarande ett stort frågetecken

Okej, jag erkänner. Jag är uttråkad och har ingenting att göra, så därför bloggar jag hela tiden. Vilket kan vara både positivt och negativt. Det kan ju mycket väl bli ett dåligt och ointressant inlägg. Men vem bryr sig, egentligen? Har för en gång skulle blogginspiration. Jag känner för att skriva något nytt hela tiden. Har så mycket att berätta och dela med mig av. Skulle helst av allt lägga upp en massa bilder, men det tar så jäkla lång tid och jag är extremt lat just nu.

Nej, men kolla här. Jag hittade EN seriös bild på mig och crackiie. Jär vi it söta så säg! Detta är då taget på nyårsafton. Nyårsaftonen var galen, om inte annat intressant. Det enda med det tredje hände, eller så inte. Vi var onyktra. Vi dansade, minglade, drack lite, besökte toaletten, minglade lite till, dansade, drack ännu mer, sedan åkte vi hem och då var klockan ungefär 1.  "Många ser tillbaka på nyårsfirandet med glädje men det är inte bara tedee som kommer minnas kvällen för något annat."* Jag måste ha gjort något väldigt konstigt och galet denna afton, som mitt undermedvetna har raderat, för jag kommer inte ihåg det. Det måste ha varit väldigt upseendeväckande med tanke på att jag helt plötsligt blir nämnd i en blogg av en person jag knappt pratat med. Det är lite roligt faktiskt. (eller är det så roligt som jag tror att det är?) 
Kommer som skrivet inte ihåg vad som kan ha hänt. 

Så, om det är någon som har någon som helst aning om vad jag kan ha gjort eller gjorde - då får ni mer än gärna berätta det för mig. Ni når mig på FB eller på msn, eller så skriver ni en kommentar här nedanför.

*Citat från omy-bloggen.








Vem är vem?




Kan DU lista ut vem som är Therese och Erica och vem som är Gollum? Jag vet, det är oerhört svårt, men det är jag och crackiie på den övre bilden. Likheten är slående, I know. Jag hade själv problem att se vem som var vem..



Gollum och smeagol

That's vi..



På fredag blir det jag och baccardi razzen, erica kan också få vara med på ett litet hörn. Apropå erica, så har jag just fört över "lite" bilder från kameran till datorn. Om vi säger så här, det var ungefär lika många bilder på erica, som det var på mig, vilket betyder att det var jävligt många på henne. Haha! De flesta bilderna på oss är lite, hrm, hur ska man förklara det.. underliga? Det finns få bilder där vi är seriösa, och de få bilder vi försöker vara seriösa på ser förjävliga ut. (inget illa menat erica, men vi ser ut som gollum) På något jävla vänster blir vi ändå oseriösa i slutändan. Hur lyckas vi? Lär ha rätt många bilder på en viss crackiie och en viss lady x när min visit i piteå är över, och jag gissar på att de flesta kommer vara gollum-lookalikes.



min vän razz


100


Yeey, jag har kommit upp i 100 kommentarer. Detta måste firas, men hur? Måste dock erkänna att jag tycker att jag får alldeles för lite kommentarer, så om du läser detta: SKRIV FÖR HELVETE!!

Bikini-hunt


Sitter och spanar runt på bikinis. Kan ju tänkas att man behöver en när man åker till Thailand, om jag nu inte vill gå runt naken och frysa tuttarna av mig. Okej, jag lär ju inte förfrysa brösten när jag är där, utan jag skulle däremot få en jämnare bränna. Men, det är inget som jag känner är nödvändigt. Tror inte att det är så populärt att vara nudist, sedan tror jag inte riktigt att det är min kopp av te att gå runt naken bland främlingar. Dom kanske börjar peta på mina personliga delar med sina fötter, och det vet vi alla vad jag tycker om det.


Sååå, tror jag måste ge mig ut på en bikini-hunt*. På med mössa, vantar och kontokortet, sen är det bara att dra ut i bikiniskogen och jaga. Fast, jag kan ju mycket väl sitta inne och jaga istället. Detta blir ju självfallet mindre jobbigt, men risken att jag kanske inte kan ha bikinin blir större. Hur ska jag göra? Ole dole doff..

* Bikini-hunt går till på det sättet att du tar med dig kontokortet. Det är bra om det finns pengar på det, annars kanske du måste gå hem igen. Då kan bikinin vara borta när du kommer tillbaka. Detta vill vi absolut INTE riskera. En mössa måste finnas på huvudet på vägen till bikiniskogen, så att du inte fryser om öronen och blir sjuk innan resan, vantar kan också vara bra. Du väljer själv om du ska ha några andra kläder på kroppen. Jag själv föredrar kläder, och skulle nog råda er andra att göra likadant.


Junior boys - In the morning


Viktigt meddelande!

Ville bara framföra att det INTE är okej att ta på mina personliga delar om du är en främling, speciellt INTE med fötterna. Det är äckligt! It'sa big NO NO, okey?

Mardrömsresan


Jag har varit med om mardrömsresan. En tåg à la sitta-och-vara-orolig-att-få-en-fot-upp-i-arslet resa. Jag tog mitt pick och pack till centralstationen. Klev på tåget, satte mig ner med mobilen och lyssnade på musik. Kommer inte riktigt ihåg när den jobbiga grannen klev på. Jag vill inte komma ihåg honom överhuvudtaget. Till en början gick det ändå bra. Han sa inte så mycket, utan satt mest tyst och lyssnade på sin musik. Ibland fickhan för sig att sjunga (?!), vilket han skulle ha avstått från. Men allt gick bra tills klockan började närma sig sovtid. Smart som man är har man alltid med sig en kudde på tågresor, så jag fixade till kudden och satte mig till rätta.

Helt plötsligt, från ingestans får jag en fot mellan benen, inte så nära att det tar, men ändå tillräckligt nära för att vara i den personliga zonen enligt mig. Jag byter sovställning för att få han att flytta på foten. Efter ett tag säger jag att han får ha foten på någon annan stol. Han flyttar på fötterna till stolen bredvid mig. Det går några minuter, sen har han sina fötter på min stol, igen. Jag puttar ner dom, han blir förvånad och tittar på mig med frågande blick. "Kan jag inte få ha mina fötter där?", Jag svarar så klart, "Nej, du får ha dom på den andra stolen".

Jag började bli riktigt trött men kunde ändå inte sova.Klockan var väl vid 3-tiden, och jag kände hur irritationen bubblade inom mig. Är det svårt att förstå ett nej? Till slut insåg han väl att det inte skulle gå, och gav upp sina ha-fötterna-på-hennes-stol försök. Tack för det televerket, 2 timmar för sent! Kunde väl somna där vid 5-tiden på morgonen. (Kan mycket väl varit senare). Förutom att hans försök till att ha fötterna på MIN stol, så stoppade han upp papper uti lampan. Detta var kanske det dummaste jag varit med om, någonsin. Ni kanske vet hur lamporna är i tåg. Det är ett litet hål, och lite längre in är lampan. Dessa lampor är ju självklart väldigt varma, eftersom de är igång större delen av tågresan. Han stoppar in pappret, det blir mörkt, sen går han därifrån. Jag börjar känna hur det luktar bränt och frågar gubben som satt bredvid mig om han kände det också. Han tog ut pappret, och visst hade det börjat glöda. Luktade bränt ett bra tag. Killen som gjorde det kommer tillbaka, och gubben förklarar läget. Då helt plötsligt, tar han fram sin parfym och sprutar inte bara en gång, utan 10 gånger för att få bort lukten. Det började stinka äckel-parfym i hela vagnen. 

Där ett tag trodde jag att jag skulle kvävas av den starka och illaluktande doften, men jag överlevde. (inte så konstigt med tanke på att jag skriver detta?). Det enda som surrade runt i mitt huvud vad: hur jävla dum kan man vara? Vem fan stoppar upp papper vid en lampa som varit igång i minst 12 timmar. Är det inte lika bra att tända på pappret då? Jag insåg efter denna händelse att han inte var den allra smartaste. Det var efter denna incident som jag fortsatte mina sov-försök, men som jag skrev tidigare så gick det inte allt för bra på grund av att en viss person stoppa sina fötter alldeles för nära mig. Måste även påpeka att han inte bara försökte ha fötterna på min stol, utan skulle även lägga sin jacka på mig när jag låg och sov. Jag tackade artigt(? vid den tiden hade jag nog slutat vara förstående efter alla rumpnuddningar) nej, och gav tillbaka jackan. Han sa något som jag inte riktigt uppfattade. Jag sa åter igen, nej jag behöver den inte, ta den. Detta hände inte bara en gång, utan två gånger. Man tycker ju att han borde ha förstått det redan efter första gången.

Efter varje utrop så hoppades jag att han skulle gå av, men nej.. inte det. Jag fick dras med honom ända till boden. Jäkligt roligt, verkligen. Som tur var låg han och sov när jag vaknade och gjorde det tills han skulle gå av.

Det som jag förvånade mig mest var hans försök att ha fötterna på min stol. Jag skulle aldrig någonsin ha fötterna på en främlings stol, aldrig. Det är inte bara oartigt utan det är även obekvämt för den främmande människan. Det är samma princip när man går ut. Om en person kommer för nära så blir man obekväm, och drar sig automatiskt bakåt. Det handlar om instinkter. Det var samma sak nu på tågresan hem. En främling försöker ha fötterna på min stol, och de nuddar i mig. Jag reagerar automatiskt och försöker putta bort dem (lite svårt att backa när man sitter i en stol på ett tåg).Personen i fråga fortsätter att ha fötterna vid mig. Jag blir ännu mer obekväm och till slut jävligt irriterad.  Visst, ni kanske inte tycker att det är så farligt när någon nuddar i er.. men jag vill inte att en främmande person nuddar eller tar i mig, speciellt inte med hans/hennes fötter. Om det hade varit en kompis hade det varit en helt annan grej, då hade situationen sett annorlunda ut.. men nu var det ju inte så. Det var en kille som jag aldrig någonsin sett förut som nuddade i mig, på väldigt personliga ställen. (jag ser rumpan som en väldigt personlig del av kroppen), sedan att försöker ha fötterna på MIN jävla stol är inte lika farligt, men eftersom jag visste att han antagligen skulle ta på något personligt ställe så associerade jag det snabbt till en obekväm situation. Sedan att hans fötter luktade fotsvett (inte liiite, utan rätt mycket) gjorde det inte så mycket bättre.

Så, under hela resan fick jag sova ungefär 2-3 timmar, och detta var under morgonen. När jag kom fram var jag trött som en gnu, och såg nog rätt hemsk ut. Jag försöker glömma bort den här resan, preskibera den, ta bort den ur mitt minne och aldrig mer tänka på den. Jag kommer nog ha men för livet! Jag tycker därför att mardrömsresan passar rätt bra som rubrik. Jag funderade där ett tag på att ha: En tåg à la sitta-och-vara-orolig-att-få-en-fot-upp-i-arslet-av-en-främling-resan, men insåg att det kanske inte var nödvändigt. Ingen tycker om mardrömmar, speciellt inte på resor.

Que?

---------- sent a request using My Best Friends:

Therese, I just added you as My Best Friend and would like you to add me to your best friends list as well.

Jahaja, vad kan man säga? Jag skickar ett sms till en person där jag skriver att jag tycker vi ska glömma det som har hänt. Får till svar att personen håller med mig. Japp, sådär.. glömt, poff. Igår får jag en best friends-request på facebook av den här personen. Min reaktion var: eeh, que? va? Ganska självklart kan man ju tycka.

Personen i fråga skickar en BEST FRIENDS REQUEST två dagar efter jag skickat ett sms där jag säger att vi ska glömma gammalt groll. Efter två dagar!!! Vet inte om det går att bli bästa vänner bara så där, efter det som har hänt. Speciellt inte när jag "förlåtit" personen två dagar tidigare. Jag är fortfarande i chocktillstånd. Vad tror denna människa egentligen? Att allt ska bli som förut? Det tror inte jag, eller jag tror inte.. Jag vet att det inte kommer bli som det var tidigare. Den tilliten har jag inte för den här personen, och jag lär aldrig få det igen. Det bästa hade varit om det aldrig hade hänt, men man kan inte ändra på det förflutna. Det som händer, det händer. Så enkelt är det bara.

Jag har dragit ett streck över det där nu, och ska tänka på framtiden istället. Man kan inte stå kvar på samma ställe och stampa, utan man måste se framåt.

I väntans tider


Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå. Tåget lämnar Göteborg kl 17.00. Bara två timmar kvar då! Har tvättat, städat och packat det sista. Typiskt att det blir fint väder när jag ska åka härifrån, men jag lär ju få tillräckligt med sol i Thailand. (hoppas jag). Lyssnar på en massa låtar som får mig att börja tänka på det som var - dåtiden. Alla minnen kommer tillbaka, både de bra och de dåliga. Nej, dags att göra något vettigt.. eller just ja, det har jag inte tid med.

Välbesökt

Den mest besökta sidan just nu är nog www.thailandguiden.se, men även backpacking.se. Försöker planera lite, vart jag ska åka och när, men jag har som fastnat. Jag har kommit fram till vilka öar jag skulle vilja besöka, men inte så mycket mer. Det känns som att jag kommer gå på det spontana. (som jag skrivit så många gånger tidigare) Är inte så länge kvar nu. Nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt, så att jag får åka iväg någon gång.

löptur à la therese


yes, nu är det dags för veckans första löptur. Igår och i måndags har jag bara promenerat. Tror jag var ute sammanlagt i 3½ timme igår. Idag blir det nog lite mindre, med tanke på att jag ska ut och springa också. Försöker peppa mig själv som en tok. I söndags gick det ju så segt, så jag försöker få mig själv att tänka positivt.

Run Therese, Run

horoskop à la spray.se

Lejonet 23/7 - 23/8

Dagshoroskop - onsdag 23 januari

En person som står dig nära har kreativa eller romantiska drömmar som kan vara mer eller mindre realistiska. Nära relationer präglas av komplexa känslor. 

Veckohoroskop - vecka 4I samband med tisdagens fullmåne kommer du att bli varse hur mycket nära relationer kommer att betyda för dig under de kommande veckorna. Det är en tid då du kanske bör vara mer ödmjuk och mindre intresserad av att driva igenom din egen agenda. Var lyhörd för nära och kära och sätt deras behov först. Det är en utmärkt tid att umgås med dynamiska och visionära vänner, och gemensamt kan ni inspireras av en dröm eller vision - kanske genom att ni återstiftar bekantskapen med någon som varit borta från vänkretsen ett tag. Finns det gamla kärleksrelationer som inte fått ett ordentligt avslut är detta rätt tid att klippa alla band bakåt.

Månadshoroskop - januari 2008

Året som kommer präglas till stor del av händelser i arbetslivet, och det finns inget bättre än att börja året som du har för avsikt att fortsätta; med hårt arbete och sinne för det ansvar du har tagit på dig. Nya trender som rör arbetet är i rörelse denna månaden, och de kommer att sätta sin prägel på det som sedan följer. Kanske har en ny kollega tagit plats som har bestämda åsikter om hur saker och ting skall göras. Du gör nog klokt i att vänja dig vid att en del människor kommer att agera som om de ägde makt de i själva verket inte har. I gengäld finns utmärkta förutsättningar för dig att växa i jobbet och det kan också göra att din inkomster sakta men säkert ökar under året.

Fullmånen den 22 januari faller i ditt tecken och sätter fokus på de riktigt viktiga relationerna i ditt liv. Men det är knappast du som styr och ställer - tvärtom kan du behöva göra mycket för partners, även sådant som är aningen riskfyllt. Problemet är att din partner (eller annan närstående) inte är helt på det klara med vad han eller hon vill ha, och under månaderna som följer blir situationen bara allt mer oklar. Och frågan om vad du verkligen vill kvarstår också.

I gengäld är detta en utmärkt tid för dig att umgås med och ha roligt med vänner. I synnerhet gäller detta om du är engagerad i något projekt som berör film och musik tillsammans med andra. Har du meditativa och andliga intressen kan du även odla dessa sidor av dig själv tillsammans med andra.

ole dole doff


Jag är i valet och kvalet. Ska jag ut och springa eller bara ta en promenad. Känns som att det lutar åt promenadhållet, men jag har inte riktigt bestämt mig. Måste ta tag i städandet också. Imorgon tänkte jag åka till ewe med två sopsäckar med grejer, sen tänkte jag förvandlas till Martha för 30 minuter och städa undan svinstian.

nostalgi


Tänkte bara dela med mig lite och ge er en nostalgitripp innan jag kryper till kojs. Enjoy!


Handle me



Grymt bra låt!

Nästa martha?


Njaae, jag tror inte att jag är nästa Martha Stewart, men ibland så önskar man att man vore det. Att man kunde vara lite mer av en duktig hemmafru, som städade lite oftare, kanske kunna tillaga trerättersmiddagar, baka osv. Jag skulle kunna fortsätta i en evighet. Men det handlar väl om att prioritera. Jag prioriterar träning och nöjen framför städning. Fast städning är ändå inte så farligt ändå, men fortfarande inget jag tycker är speciellt roligt. Tidigare har jag haft väldiga problem med diskandet. Jag avskydde verkligen att diska. Det var verkligen det jag hatade mest när det kom till "städning", och jag undvek det till varje pris. Men nu på senaste så har det ändrats. Nu har jag slutat undvika det, nu gör jag det på en gång istället. Då får man det gjort, så behöver man inte tänka på det något mer.

Apropå prioriteringar. Jag sitter och kollar på en dokumentär på fyran om en kvinna vid namn Gayle. Hon har tävlat i bodybuilding. Visst prioriterar jag hellre träning än städning, och jag älskar verkligen att träna. Jag tränar gärna så ofta och så mycket som möjligt, men det finns en skillnad på att vara vältränad och vara för vältränad som denna Gayle är. Det är verkligen inget jag eftersträvar, men alla har vi olika intressen och mål. Mitt mål är att ha rest jorden runt innan jag dör.

Det eviga väntandet


Sitter på biblioteket just nu, och inväntar ett samtal från ewe. Har inhandlat lite saker på HM, som förhoppningsvis gör mig nöjd. Igår tog jag det enbart lugnt. Såg en film på fyran. Tror den hette cracker (?). Samtidigt som jag såg på tv, bläddrade jag lite i tidningen vagabond och läste lite om Thailand. Inte så länge kvar nu. Resan dit kommer ta 20 timmar. 4 timmar till istanbul, sitta och vänta i 5 timmar, sedan 10 timmar till Bangkok. När jag väl har landat där så blir det nog att åka till koh chang på en gång. Har inte bestämt något ännu, lär bli rätt spontant där nere.

Innan jag åker till thailand så åker jag som sagt hem till Piteå. Blir att leva fattigt i min moders lägenhet medan hon och hennes karl är i Indien. Tycker att tiden kan gå lite fortare så att jag får åka härifrån snart. Nej, jag ogillar inte Göteborg, men jag har ingenting att göra på dagarna vilket självklart är tråkigt. Blir oftast en eller två promenader om dagen, lite mat, tv, dator, tv, sova. Inte så händelserikt dvs. Nej, nu är det dags för mig att googla runt lite och läsa om thailand. Tjoflöjt!

Träningsvärk imorgon?


Troligtvis. Målet är nått. Jag har nu sprungit 4 ggr den här veckan, och promenerat varje dag. Känner mig riktigt nöjd, och faktiskt lite stolt också. Tror däremot att jag måste börja springa varannan dag. Jag trodde seriöst att mina lår skulle dö idag, så jag lär ha träningsvärk imorgon. Sprang i måndags, tisdags och torsdags. Måste ha mer struktur, så från och med nu blir det att varva mellan 3 och 4 ggr i veckan. Måste stretcha ut mina ben lite nu, så att jag kan gå ut och gå ikväll.


Det går framåt!


Okej, jag är inget fan av klänningar. Men en sari, där har ni något helt annat. Ganska likt en klänning, men ändå inte. Jag ska som sagt köpa en, men vette tusan om jag kommer använda den speciellt mycket. Kan ju bara ha den vid speciella tillfällen.

Har just ätit lunch, lyckades med kycklingfiléen. Go me ;) Är verkligen ingen kock, och är inte så förtjust i att göra mat, så jag är nöjd över resultatet. Tänkte snart ta en löptur medan solen fortfarande är uppe. Ikväll blir det en långpromenad. Nu satsar jag stenhårt på beachen ska ni veta.

Nästa: Sari


Har just sett färdigt en bollywoodfilm som gick på tvåan, och insåg hur vackert det är med en sari. Ska tametusan köpa en sån i thailand, sen ska jag gå runt med den överallt.


Snart, väldigt snart



Snart ligger jag där på stranden och njuter av värmen. F-n vad jag längtar. Här i Göteborg blåser det konstant och om det inte blåser så regnar det, men oftast så är det både och. Hörde att min mobil plingade till. Jag är lite populär, yeey. Har ny mobil, om jag inte redan nämnt det. En sony ercisson s500i. Jag undviker samsung, det är skitmobiler. Crap, shit, you name it. Tänkte vara så snäll och varna er andra. Köp inte mobiler av märket samsung.

Storm


Vilken jävla lördag! Jag vill ut och promenera, men klart f-n det är storm. Ähh, skit samma. Jag ska ut och gå ändå! Tänkte köpa lite mjölkl på coop, sen blir det att dricka oboy och vänta på att tiden ska gå lite snabbare. Hade även tänkt ta en löptur lite senare.Thaithaithai! Åker hem till piteå nästa vecka. Kan tänkas att det blir roligt. Har börjat fundera på om jag ska börja skriva lite galna saker jag är med om här i bloggen, men samtidigt så vet man ju inte riktigt vem det är som läser. Tror jag helt enkelt får skriva det i min hemliga istället. / Therese från ett blåsigt göteborg.


Fredagskväll à la lets dance


Nu sitter jag och kollar på let's dance, vilken jävla fredagskväll. Satt och surfade lite på internet, då en person skrev till mig på msn att mitt smeknamn nämns i omy-bloggen. Frågan är varför? Tror jag måste ta reda på det. Vad gör jag annars på dagarna? Inte mycket alls. Jag promenerar, springer, sover, promenerar lite till. Jag har inte så mycket till liv, fast det är ganska skönt. Åker hem till Piteå snart. Då blir det att träna inför beach à la thailand. 10:de Mars bär det av. 5 veckor i solen. Hur underbart kommer inte det bli?

GBG om 5 dagar


Jahaja, tiden går väldigt fort måste jag säga. Det är redan torsdag. Det betyder att om 5 dagar åker jag hem till göteborg. Skönt? Jo, lite faktiskt. Jag längtar tills jag får sova i min egen säng, där inte madrassen och lakanet åker all världens väg när man vänder på sig. Vad händer annars de sista dagarna i Piteå? Kanske blir utgång till helgen. Inget som är bestämt ännu. Idag blir det i alla fall en promenad, sedan träna på korpen.

Ny dag, nya tag.


Lucky me, jag har inte speciellt ont i kroppen idag. Däremot är jag trött, men går man och lägger sig kl 6 på morgonen får man väl skylla sig själv. Idag tänkte jag ta en promenad om det inte är för kallt, sen blir det nog tvtittande för hela slanten. Annars då? Som jag skrev tidigare så är det ett nytt år, som betyder att förändringar ska ske. Jag har tre nyårslöften, och dessa tänkte jag verkligen försöka hålla.


2008


Gott nytt år!

Så var det 2008. Ett nytt år, med nya möjligheter och äventyr. Jag hoppas verkligen att det blir ett roligt år, men man kan som sagt aldrig veta. Åker hem till Göteborg nästa måndag. Jag längtar faktiskt lite om jag ska erkänna. När jag kommer dit blir det att ta tag i mitt liv, i mitt nya liv skulle jag vilja säga. Vad händer nu är då frågan som jag ställer mig själv? Vad ska jag göra? Vad vill jag? Jag vet vad jag vill.. men det jag vill, vill jag inte göra nu. Jag vill vänta ett tag med det. Nyåret firades i allafall på havsbadet där det var omy-fest. Den var väl helt okej, inte så där överdrivet rolig, men ändå helt okej. Den fick godkänt. Träffade många roliga människor, och dansade som en tok. Lär ha lika ont i kroppen imorgon som jag hade efter juldagen, men den smällen får jag ta då. Ska äta lite innan jag går och lägger mig. Är grymt hungrig för en gång skull, så jag ska traska in till bror min som värmer upp kycklingfilé och lite potatisgratäng. Yes, det blir en sista festmåltid innan läggdags. När jag vaknar "imorgon" så är det nya tag. Det är mycket som ska förändras. Ett helt nytt liv väntar mig.