Nu gäller det att gå jävligt fort..



Onsdag, och jag börjar om 27 minuter.. så det kanske är dags att börja göra sig i ordning och börja promenera? Igår hade vi dansuppvisning för lärare och dylikt, och det gick.. ingen kommentar. Var även på romantisk lunch med erica, inte lika romantisk som förra gången.. men då var den under andra former, då var det ju alla hjärtans dag. Då var det en massa kärleksfulla par överallt, och det påverkar ju även stämningen,  haha. Snart är det sportlov. Blir väl att jag sover och tränar.. Nu på fredag blir det statt, taggad till tusen!

Jag och RHCP!




  • 1/7 - 8/7 ROSKILDE FESTIVAL, Jag ska se RED HOT CHILI PEPPERS!

Veckoslut och farväl..

Fortfarande krasslig, och med det även hostan med jämna mellanrum. Det är söndag, och jag skulle egentligen träna på mitt solo, men jag kände att min kropp inte riktigt var redo för det. Får försöka imorgon istället. En viss herr P ligger i sängen och sover, sömntuta.. Så jag får sitta här vid datorn alldeles själv.  Så, snart är det ny vecka igen.. sedan så är det sportlov. samtidigt som jag längtar till sportlovet, så har jag även en viss ångest över det hela. Efter lovet kommer raymond tillbaka, och ja, det känns lite scary.. men jag överlever nog, förhoppningsvis. Dags att göra något vettigt!

Ciao!


Vimsig i bollen..

..som jenny så fint uttryckte det, haha!


Det är fredag och jag är fortfarande krasslig. Sååå typiskt! Varför kunde jag inte bli det på måndag istället, eller någon annan helg?! Ibland så har man bara otur.. Hade ju nästan hoppats på en sväng på toxic, är dock dyrt och inte speciellt roligt, egentligen. Har inte gjort något alls idag. Hostat, yrat och sett på lost. Blir bara mer och mer spännande för varje avsnitt. Tänkte gå till min mor och se lite tv, hon har mer kanaler än mig.


Fredag idag!

Svårt val

Toxic eller inte toxic? Toxic eller inte toxic? Toxic eller inte toxic?

Hm, svårt val. Nuuu, ska jag tagga upp, med att göra en eller två solhälsningar, dock inte så taggad inför dansen. Men heey, that's life! Frågan är om jag ska gå på någon vanlig lektion eller inte.. Mjööh!

Next stop..

ja, ring ett behandlingshem.. för min huvudvärk och min jäkla hosta! Jag har två tjocktröjor på mig, och jag fryser ändå. Smid? Öhh, nej inte det minsta. Ska lägga mig och vila ett tag, sedan ta tag i skolarbeten. Där efter gå igenom mitt lilla solo. Tagga upp för imorgon, jööh. Jag som hade hoppats på yoga idag, men ingen yoga för min del. Det enda jag ska göra, är att knapra lite alvedon och äta en banan. Gött!

Måste ju bara påpeka att jag nu har varit medlem i nykterhetsklubben i snart 8 veckor. Hur fett coolt är inte det på en skala mellan 1-10? Typ 11! Mår bättre nu, men mår ändå inte bra. MIsstänker att det är lite ångest inför morgondagen. :/ Hoppas att det ska gå bra. Blargh, hatar att koreografera.. så förvänta er inte något speciellt by me, så att säga. Top model ikväll, woho.. dags att tagga upp genom att läsa engelskaarbeten. Yiiiha!

Swing it magistern!

Här var det livat i holken.. Nej nu ska jag nog gå och sätta mig och uggla ett tag, med psykologiboken förstås. Prov imorgon! Tagga upp.nuu! Blargh, tisdag.. tisdagar är deprimerande, eller egentligen är alla veckodagar deprimerande. Förutom torsdag och lördag, även söndag kan vara helt okej ibland. Fårga mig inte varför, men det är dessa dagar då jag mår som bäst. Kan vara för att torsdagen är den korstade under hela veckan, och lördag & söndag behöver man inte tänka på skolan. Fast dock så börjar ju ångesten inför skolan komma redan på söndag. Då tänker man ju hela tiden; imorgon är det måndag, dvs skola. Ja, ack vilka i-landsporblem jag har, really.  Egentligen så är väl alla dagar bra, egentligen. Måste bara ta till vara på dom bättre, och tänka att varje dag vid livet är en gåva. Öh, det där kanske blev lite för invecklat, kanske nästan lite filosofiskt? Äh, får helt enkelt börja se positivt på saker och ting istället.. Som till exempel att jag ska på Thai-garden nästa tisdag och äta gooobuffén. Mumma!

Har nyss varit en sväng på coopan med moder min. Inhandlat lite, *host* frukt. Blev väl mellan 4-5 kg, som jag INTE ska äta upp allt för fort. Det borde ju räcka till på söndag i alla fall. Jag ska försöka, ja.. det är vad jag ska göra. Men först är det prioritering av psykologin! Kommer inte sova mycket i natt.. Sedan har jag synundersökning kl 09.00 imorgon. Yeey!

Rip curl



Anledningen till varför jag skriver här nu, är inte för att jag har något vettigt eller viktigt att skriva.. utan för att jag inte har något bättre för mig. Har varit på coopan nu, och hämtat mina jeans som jag beställt. Det ena paret blev jag verkligen kär i, medan det andra ska jag skicka tillbaka. Trodde att dem skulle vara snyggare men ack så fel jag hade. Men mina rip curl is muy bonito!  Tisdag, och tisdagar brukar vara.. rätt tunga. Slutar 18.30 idag, och sen ska jag repa på solot lite hade jag tänkt. Får se hur det går..

Har börjar kolla, igen, på resor. Jag är som besatt! Har börjat fundera på sydostasien nästa höst/vinter. Skulle vara riktigt roligt, och oj vilken upplevelse. Men, jag får se vad som händer.. time will tell. Kan det bli fredag snart?

En bra fråga



What can I say, what can I say? Not much! Helgen är över, och verkligheten har börjat om, igen. Vilket den nu har gjort i ett antal veckor, och som den kommer fortsätta göra några veckor till. Ungefär 14 st, mer eller mindre, om man ska vara petig. Är riktigt trött, och ändå så måste jag ta tag i pluggandet. Är inte alls sugen på att läsa om Freud, Erik H Erikson och piagets olika utvecklingsteorier. Nej, just nu skulle jag bara vilja lägga mig ner i min säng och sussa sött. Men, så klart så måste jag ju vara en duktig flicka.. och göra bort allt pluggande först. Sedan har jag ju faktiskt prov på onsdag, som jag verkligen vill att det ska gå bra på. MVG nästa?

Helgen har spenderats till stor del med crackhoe. Fredagen tvingade jag med henne ut på statt, only friday, där vi shakade ass. Lördagen var det melodifestivalen på schemat, med crackhoe förstås. Där efter så  blev det impulsutgång på kalles där vi shakade ännu mer ass. Var riktigt roligt, fast nog finns det lite underliga människor. Lördagen spenderades även i danssalen där jag danced my ass off, och shakade ass, eller någorlunda i alla fall. Solot ska filmas på torsdag. Suck, me no wanna! Helgen var i alla fall lyckad, och måste göras om.

Idag har jag varit och tränat. Styrkemix, the usual.. och nu sitter jag här. Trött, less och allmänt purken över alla funderingar och tankar gällande framtiden. Vad ska man göra med sitt liv efter det här?

Tell me baby, what's you story?



Finns det något vettigt att skriva om torsdagen, ens? Nej, för det har inte hänt ett dugg idag.. om man nu bortser från dansen och utbildningsmässan, och att jag faktiskt varit på en lätt ansiktsbehandling, och att jag sedan har varit en sväng på korpen för att gå på aerobic. Nej, idag har det var en ohändelserik dag. Det måste bli en förändring. Första punkten på min göra lista: Börja göra saker på dagarna. Vettiga, såklart! Jag är absolut INTE ironisk, på något sätt. Öhh?


Min bror väckte mitt intresse för att åka till roskildefestivalen. Red Hot chili Peppers ska dit, sååå.. känns som att jag bara MÅSTE dit. Som jag skrivit tidigare, så ville jag ju ha dem i globen.. men nu vill jag ha dem i Roskilde i stället. ;P

Alla hjärtans dag <3



..Självklart måste man skriva en blogg på självaste alla hjärtans dag. Tyvärr så har jag inte så mycket intressant att komma med, but I give it a try. Sååå, som säkert alla vet så är det alla hjärtans dag idag, om ni inte visste det.. så vet ni det nu. & nej, jag har inte gjort något som helst romantiskt eller kärleksaktigt idag, för att jag har ingen att göra något sånt med, eller jag har ju en.. men han är Arvidsjaur och är soldat igen, eller dragon rättare sagt.. igen. That's the way, (uhu uhu, i like it, uhu uhu)

I natt sov jag 11 timmar, ja.. det står rätt ELVA FUCKING JÄVLA TIMMAR! Helt sjukt, egentligen. Kan man verkligen sova så många timmar i sträck? Vaknade till vid 06.30, eller om det var 07.30.. kommer inte ihåg så bra, i alla fall så vaknade jag då och trodde att jag försovit mig. Men så var ju inte fallet, tack för den televerket! Så Therese kom i rätt tid till psykologin, för en gång skull.. go me! Där efter var det religion, svenska och engelska som stor på schemat, där efter balett. Efter dansen så hade jag och crackiie bestämt oss för att gå på thai-garden och äta en romantisk middag för två, eftersom vi båda är ensamma på alla hjärtans dag. Så, vi satt där rätt länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Var riktigt trevligt, och måste göras om! Det som var rätt roligt var att alla andra som var och åt var tillsammans eller var på date, så måste ha sett lite roligt/lustigt ut när vi satt där och åt.

Har även haft engelska då vi har fått reda på vem vi ska oponera åt, blir nog rätt intressant och förhoppningsvis lärorikt! Får hoppas att mitt arbete inte bli köttat sönder, som man så fint kan kalla det.

Så, det är alla hjärtans dag, vilket betyder att det är 5 år sen idag. 5 år.. redan. Känns som så overkligt.. Kommer fortfarande ihåg det som igår. Att ens liv kan vändas upp och ner på bara några minuter. Från att dagen har varit tipptopp, till att bli ett kaos, som ett mörkt hål. Jag hoppas att du har det bra där du är, och jag hoppas att du vet att jag tänker på dig.

Nu är det bara 9 dagar kvar. Kan inte dom här 9 dagarna gå lite fort, så att jag får träffa dig snart. I miss you!

Får önska er alla en bra alla hjärtans dag, vare sig ni är ensamma eller inte! Ciao!

Mycket händer på kort tid



Ja, dags att skriva lite då. Måste ta tag i psykologipluggandet. Har prov nästa onsdag, och vill verkligen göra bra ifrån mig på det. Just nu är det utvecklingspsykologi vi håller på med. Rätt intressant. Iofs så tycker jag psykologi överhuvudtaget är rätt intressant.. Ett av de roligare ämnena vi har faktiskt.

Sedan så har jag även sett en dansföreställning i afton, Öde mix var namnet. Precis som namnet så var den rätt.. hm, öde (?) Det vill säga rätt långtråkig och ganska enformig. Den var 50 minuter lång, och under dessa 50 minuter satt jag och räknade ner tills den var över. Halvsov mig igenom hela föreställningen, inte roligt!

Har även haft test i uppsatsskrivande. Satt i 2 timmar och i slutändan blev det 11 papper där jag skrev om dagens skönhetsideal etc. Har också varit på yoga, har blivit väldigt många pass den senaste veckan, men yoga är så skönt så flera pass gör mig ingenting. Har egentligen inte så mycket mer att säga, mer än att jag önskar er en fortsatt trevlig dag/afton/natt!

En helg med Therese!



Seriös ångest för morgondagen börjar infinna sig lite smått. Paniken kommer smygande, och imorgon kommer jag väl knappt kunna gå på benen för att jag har eller kommer få så mycket ångest. Får se hur det går med hela grejen. Hoppas att jag inte blir uttagen, så slipper jag spendera en massa extra tid där.  Känns inte allt för lockande, faktiskt.. om jag ska vara helt ärlig. Helgen har gått rätt fort, och imorgon är det måndag.. Vilket betyder att det är då 12 dagar tills nästa gång P kommer hem. Yeeey! Folk som kanske inte förstår sig på mig, så var det där yeeyandet sarkastiskt.. Alltid good to know! Har föresten beställt två byxor från zoovillage.com, och oooh vad jag längtar tills jag får dem. Postförskottet borta dimpa ner i min postlåda om några dagar. Leveranstiden är cirkus 3-7 arbetsdagar. Wiiie!



Vad har jag annars gjort i helgen? I fredags så tog vi det bara lugnt, såg en film.. The wild. Som förövrigt är en blandning mellan tre filmer. Hitta nemo, lejonkungen och madagaskar.. var nog inget i filmen som de kommit på själva. & självklart så var det ett lyckligt slut. Urk! Haha, och idag har jag tränat lite, väldigt lite.. och haft yoga med P och hans mor. Har även hunnit vara förbi regnbågen där några band uppträdde. Såå, jag har lyssnat på hardcore och screamo i afton. Inte min musikstil kanske, men det fungerade.. tur at jag hade hörselproppar, annars hade jag nog haft lite ont i mina öron nu.

Imorgon är det i alla fall en ny vecka, vilket jag.. hm, ser fram emot (?) Eller jag ser rättare fram emot att skolveckan ska ta slut, så att helgen kan börja. Detta antyder inte att jag är skoltrött ett dugg va? Haha! Men snart är den slut, får bita ihop ett tag till.. snart är det över! Tänk positivt Therese ;)

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Det är skola och dans som gäller, och plugg och träning på fritiden. Inget partajande ännu, vilket betyder att jag varit alkoholfri i 6 veckor. GO ME!!! Blir kanske utgång på fredagen. Har för mig att statt hade något då, (?) Men är inte 100% säker.


ADIOS!

En klyftig rubrik..



..Ja, just det! Hey, I don't have a life.. typ. Sitter vid datorn en lördagkväll, hur coolt är det på en skala? Iofs så är P hemma, och vi har sett på schlager. Artisterna var bättre än förra veckan, tack för det.. Annars hade jag nog inte pallat att se hela showen.

Nu var det dags igen..



Var ett jävla bra tag sen jag skrev något här, men jag tyckte att det var dags.. Fast egentligen var det P som ville läsa vad jag gjort under tiden han varit borta. Så, då får jag väl skriva en rad eller två. Har egentligen inte hänt så mycket den här veckan, har bara haft skola.. sedan har jag inte hunnit med så mycket mer, förutom att jag hunnit vara en eller två svängar på korpen. Försöker ju ta tag i tränandet, och det går väl framåt i alla fall.. I helgen så kanske det blir längdskidor igen. Fast jag hoppas nästan att det ska bli för kallt så att jag får vara inne i värmen och sova istället ;P Imorgon är det fredag, änteligen.. och sen är det HELG! Blir att ta det lugnt och självfallet träna lite också. måste öva på solot på lördag.. ska ju visas upp den 27/2, och jag är INTE taggad alls. Många av mina vänner har lämnat Sverige på grund av olika anledningar, emelie och siri är i danmark på audition medan Såowfie och Linn är i Polen för att göra deras projektarbete. Hoppas att det går bra för båda parterna! Dags för mig att hoppa i sängen, och förbereda mig psykiskt för filosofiredovsningen imorgon. Taggad? Hell no! Philosphy aint my thing, and you know it..

Club Rytet



...Ja, det finns inte mycket att skriva, egentligen. Men jag göra det ändå. Annars blir jag väl snart påhoppad av en miss crackhoe, och det känns INTE så coolt. Fast vem skulle inte vilja ha en crackhora på sig, nu när jag tänker efter? Höhö. Ikväll blir det club rytet med bryyydarna. Nyktert för min del, kanske inte så nyktert för de övriga.. men nog fan ska vi har roligt. Har till och med dammsugit i min lägenhet, och svabbat golven. Oj, så duktig jag är. Sket i att träna idag föresten, hade planerat att gå på step/core.. men mina vader vill nog inte det. Såå, blir nog att träna imorgon istället. Blir väl att öva på mitt solo också, förhoppningsvis.

Nej, nu ska jag ta en powernap innan jag dammsuger en extra gång. Ciao!