Out of control


I eftermiddag kl 17.00 smäller det.. Woopidoohoo! Har gjort ett spinpass med en härlig blandning med (nästan allt) det bästa från 90-talet. Jag är mkt nöjd! Nu ska jag äta lite lunch, plugga lite.. sen bär det av till korpen för lite överkropp innan spinningen. Tänkte försöka mig på lite ben imorgon också. Det blir nog bra ;)

Har även en hel del annat som ska styras upp, men det får ta den tid de tar.. Nu MAAAT!

The DJ takes me to the top


Jäkla skitbatteriiiii!
Inte okej! Har haft MI hela långa dagen.. Lite slut var man ju när man kom hem. Råkade ta en lite längre p-nap än tänkt, men det var mycket skönt :) Nu försöker jag styra upp passet till på fredag.. Har även lyckats med det fina att sträcka en muskel vid skuldran. Haha, det är jag som ska lyckas! Alltid någonting som tjorvar. Bara att göra det bästa utav situationen, och dansa lite? Jo, så får det bli.. Vi har det rätt kallt i huset så måste ju hålla värmen på något sätt ;)

Dream on


Har haft mitt första spinningpass på ett bra tag. Sist var i början av december tror jag, och det gick bättre än jag väntat.. Så sjuuukt jävla roligt att peppa andra att ta ut sig helt, sedan är det bara ett plus att man själv får lite träning. Borde gå och duscha.. sen är det bara att ladda upp för morgondagen. Då är det köttning av ben på schemat. Planen är att inte kunna gå på söndag, så får se om jag lyckas! Annars kanske man tar sig en svängom på dansgolvet i helgen, det hade inte varit helt fel med lite dans på schemat..

Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop...


I'm the scatman.. Where's the scatman? Idag ska jag ta tummen ur och dammsuga.. skulle ha gjort det igår, men idag.. då smäller det. Tänkte först ta en kort prommis i fina vädret. Fundera ut musiken till nästa vecka. Sedan måste jag bränna ut musiken till imorgon. Oj oj, nu vart det mycket att tänka på!

Som det kan gå..


Min dator är inte helt friskt.. Batteriet fungerar inte som det ska. Jävla skit! Bara att försöka göra det bästa av situationen. Nu ska jag gå till korpen för ett benpass! Tjing :)

Helg


Skriva, skriva, plugga, läsa, läsa lite till, träna, läsa, äta, äta, läsa.. Så ser det ut för tillfället. Men jag gillar det! Jag tycker faktiskt om att studera.. Nu täntke jag fortsätta med det!

Pain, pain, pain


Träningsvärk i benen utan dess like.. Knappt så jag tar mig upp ur sängen. Precis som det ska vara då med andra ord! Nu ska jag packa ner lite böcker och bege mig till Luleå för lite studier! Have a nice day ;)

Se där


Det blir visst två styrkemix-pass idag.. Detta blir spännande! Kanske lite träningsvärk imorgon?