God jul i efterskott

Jahaja.. då var julen över.. all denna hhysteri och så är den över på några timmar. Jag hade varit snäll i år, jag fick det jag lnskade.. vilket var boken: styrketräning - en anatomisk guide och en spikmatta.. Fick även ett ryggskydd och en matvåg. Mer än vad jag önskade, vem hade kunnat tro det? Nu ska jag sätta mig i soffan dricka en rom och cola, lyssna på bra musik och vänta in folket! Jobb imorgon.. mindre trevligt..


Sunday


Att en förkylning kan vara så seglivad.. nu är jag bara snorig och har lite rethosta så det går ju mot rätt håll. Jobbdags som 1½ timme cirkus. Idag blir det fem timmar, sen äta palt på lidis. Sen skriiiiva rapport. Har ändå skrivit en sida typ. Nu gäller det att ligga i.. Innan den 4/1 måste både fys och kostrapporten vara färdig. HPBn är färdig i allafall och det känns gött!

På bättringsvägen


Känns som att det är på bättringsvägen med förkylningen (peppar, peppar ta i trä). Har fortfarande lite ont i halsen men det är bättre än det var igår, sov ganska bra till en början men sedan fick handduken hämtas inne på toaletten. Blir att hoppa i duschen och sen äta lite frukost.. eller kanske tvärtom.

Idag fyller crackhoe och sandy år.. GRATTIS!! ♥ Blir att åka till sandy på tårtkalas ikväll, samt ringa crackiie! åh mycket roligt som händer de närmsta dagarna.. snart är "jullov" (är ledig 24/25/27/31-12 den här månaden), sen egyyypten med älsk. Wopidooo!

Kom hem!


Jag saknar min karl och jag tycker att han ska komma hem nu! ♥ Sedan saknar jag crackhoe, och om två dagar får jag förhoppningsvis träffa henne!

Typiskt


Sitter och slötittar på tv.. Tänkte fylla i den sista HPB:n sen är jag färdig och då är det bara att skicka in dem. Skulle egentligen jobba idag, men är lite av en sjukling.. Har inte kunnat sova ordentligt i natt då jag har svettats som en gris. Fick byta täcke stup i kvarten och ha två handdukar i närheten. Kanske tar tag i lite plugg inför examinationerna imorgon..

Huvudvärk och förkyld


Blaaa, jag har sådan huvudvärk.. inte kuuuul.. Sandy har vart här och så kokade vi palt och surrade lite. Riktigt trevligt var det! Annars gör jag inte så mycket. Ska nog ta ett bad, läsa lite och försöka få i mig mer vatten. Dåå kanske huvudvärken försvinner. Vill inte bli en sjukling, jobbar imorgon och examinationer på onsdag & torsdag. Sen jobb varje dag fram till jul.. Inte så där suuuperduperkul, men det är något jag själv valt. Vill få ihop lite pengar till resan i Januari. Känns lite bättre att åka när det blir lite plus minus noll typ. Nu ska jag hoppa ner i badet..

Styrke sen lite jobb!


Yes, tänkte pallra min rumpa till korpen och köra en vända i gymmet. Tänkte försöka gå igenom hela kroppen, men får se om jag hinner. Börjar jobba 12 och slutar 19.. Har även spin basic ikväll, blir kuuul! Nu pyser jag!