I'm not alone


Det händer rätt mycket i mit liv these days. Så är det! I helgen har jag hunnit med filmkväll, fest hos challan, lite jobb och en sväng till pålberget. Det var riktigt trevligt på festen, hittade några andra själar som inte tycker om Takida.. Yeey! I'm not alone! Tacka vet jag bra musik.. Snart December vilket innebär Sabaton, jobb (I hope), Julafton (vilket innebär mängder av gravad lax, I LIKE), och kanske lite annat smått och gott!

Nu i veckan blir det styrketräning, gruppass, massage, plugg, jobb... det vanliga med andra ord. Ska även komma ihåg att registrera mig på en distanskurs som jag börjar läsa v.44. Kognitiva förmågor heter den. Tror den kan bli intressant! Nu ska jag gå och soooova.. Tjingeling ;)

SOAS


Stanna upp, observera, acceptera, släppa..

Picasso

Igår köpte jag ett målarset från Clas Ohlson.. Konstnär nästa? Jag blev inpirerad efter ett besök på en konstbutik och ett vernissage på kulturens hus i luleå, så nu ska jag börja måla lite! Mest bara för att det är roligt och avkopplande :) Men vem vet, jag kanske målar ett konstverk.. haha!