Blogglivet i gbg..



Dags att uppdatera bloggen och berätta om göteborg-livet. Vi har fint väder idag, yeey. Men jag har inte orkat mig utanför dörren. Var ut igår, på en nattklubb som heter trädgår'n. 3 dansgolvet, ett stort dance/trance golv, ett r&b golv, och ett med klassiker. Lite skillnad från Piteå, haha. På det största dansgolvet, där dom spelade tranceaktig musik,var det värsta lasershowen. Riktigt tufft, tog några kort som jag tänkte lägga upp lite senare. Vi har haft våra första lektioner nu. En jazz och en modernlektion. Allvaret börjar imorgon. Då blire balett, modern och stepp. Kan bli spännande. Trivs jättebra här i göteborg, känns som att man äntligen har landat och allt känns riktigt bra. Vi hade föresten nollning i fredags, vi fick lära oss en galen dans sedan gå runt i göteborgs centru, och visa upp den. Där efter gick vi till en park där vi hade några lekar, var riktigt roligt. Vi tog spårvagnen till BA där vi fixade oss och där efter drog vi ut på krogen. Var även och grillade i lördags.. vad säger Z ens?

Hallå Göteborg



Så sitter man här, i västra frölunda i min så kallade lägenhet. Har hela övervåningen för mig själv. Rätt nice faktiskt, enda nackdelen är väl att det är en bit till stan. Tänkte försöka lyckas med att hitta till frölunda torg. Får se hur det går, haha.

Tjarå!

Farväl, adios - vi ses på väskusten.

Tänkte att jag skulle skriva ett sista inlägg, ett sista pite(å)-inlägg. För idag åker jag. Jajjemen, jag åker till göteborg kl 16.57 från luleås tågstation. Känns lite, spännande på något sätt. Men det är väl förståeligt så att säga. Sommaren har passerat rätt snabbt i mitt tycke. Det gick ju av bara farten, god damn. Har väl hunnit med rätt mycket ändå, även fast tiden har gått snabbt. Roskilde, PDOL, jobb på havs, jobb i badhusparken, lulekalaset, lite mer jobb i badhusparken, personalfest på havs. strandhäng på havs.. Inser nu att jag har spenderat mycket tid på badhusparken och på havsbadet, men inte i solningsyfte. Har även hunnit vara till lycksele en sväng där vi var på bröllop. Min moder har gift sig, japp. Sen har jag även hunnit bli skallad/knockad, men det tänkte jag berätta om lite senare i inlägget.


Så, Piteå Dansar och Ler var mellan den 25/7 - 29/7, och det var en rätt intressant helg, så att säga. Piteå Dansar och Ler betyder att mycket folk dras till vår fina, men ibland illaluktade stad. Mycket folk och alkohol kan bara betyda en sak: Crazyness. Det blev en fest på 4 dagar, från onsdagen till lördagen. (och in på småtimmarna) Onsdagen påbörjade uppvärmningen efter jag slutat jobba, dvs efter 21.00. Blev en rätt lugn kväll som spenderades till större delen på 1906. Torsdagen var jag ledig från mina två arbeten, så det blev mest häng i sofforna som vi tagit ut. Det var rätt soft, om Vi blev några stycken som hänge här utanför, för att sedan traska in till området. Fredagen drack jag en cider, sedan var det bara att dricka vatten för att vissa skulle ju jobba mellan 19.00 och 23.00 på havsbadet. Not so cool! Kom i alla fall hem, och det blev att snabbdricka 1-2 slush för att traska vidare mot området. Inne på området var det rätt mycket röj. Hann till och med se mando diao. Kvällen avslutades med en sväng på kittel och kärlekslandet. Nästa morgon var det bara att stiga up för att börja jobba kl 11.00. (om jag inte minns helt fel) Slutade vid 14, för att vi var alldeles för många på jobbet. Jag traskade hemåt, fär det blev lite grillning och häng i sofforna. Det blev att hänga utanför oss hela kvällen, och även hos grannen i det vita huset som också hade fest. Folk kom "flygande" över staketet lite då och då för att kolla in våran softa fest, jag var även över till grannen en sväng för att träffa och socialisera med lite nytt folk. Vi promenerade till området där det blev häng på kittel, men vi hann även med att se the sounds och kolla på Millencolins spelning. Söndagen mådde man tiptop, och jag och såowfie tog en chilldag hemma hos henne efter jag varit på en liten promenad.


Lulekalaset var också en intressant episod i mitt liv. Haha, det där lät lite.. överambitiöst. Men, i alla fall, Lulekalaset var roligt. Träffade mycket folk, och hann till och med åka en karusell på fredagen. Vi hamnade även på en förfest på ett hotell på fredagen, det tyvärr var inte världens röjigaste förfest, men vi var ju i alla fall på ett hotell. Så lite statuspoäng fick vi ju. Vi pallrade oss ut på området, som var lite omgjort/ombygg, vilket var/är till gatufestens fördel! Jag hängde på det andra, men till slut blev det så att jag hängde med miss S på melody club. Inte lika bra som rhcp, men det var ändå roligt att se. Lördagen såg jag bara artister som jag passerade, annars blev det mest öltält-häng. Det blev att traska mot busstationen vid 02.00 snåret för att inte missa bussen. Klockan 02.20 skulle bussen avgå, men den åkte inte iväg förän 02.45 (ungefär), vilket gjorde att den blev försenad. Sedan att chauffören stannade ett antal gången, gjorde inte saken bättre. Vid 04.00 började vi närma oss Piteå stad. Vi bestämde oss för att gå på shell och köpa korv, men dem hade just satt på ny korv, så det sket sig. Jag och ej's fick besviket promenera hem istället.


I helgen hade vi personalfest med havs, på havs. Det blev middag och liveband. Livebandet var, hm, inte det bästa jag sett. Men det fungerar i krig, så att säga. Folk blev till slut less, eller bara jävligt sugna på att bada. Så nästan alla traskade mot tropikbadet och drog på sig badkläderna för att bli barn igen. Jag hamnade i bubbelpoolen där jag stannade större delen av kvällen. Bestämde mig dock för att åka piteälven med en arbetskamrat, elise, och det var i piteälven som jag blev skallad i min kind. Ja, jag känner av det fortfarande. Jäkla tur att det inte gjorde så ont när det väl hände, med tanke på att jag fortfarande har ont. Förstod ni? Det var en intressant kväll, på många sätt. Vad säger hets-barnet ens? Jag säger bara: orka. Hur seriösa var vi ens, på en skala? -10 typ.


Måndagen mådde man som man förtjänade. Jag var trött och bara allmänt sliten, så det blev filmhäng hos såowfie. Filmen vi såg: Allt om min buske, och den var.. underlig? Gårdagen spnederades mestadels i min lägenhet där jagpackade och slängde saker som jag inte behövde eller kommer behöva i gbg. Fyllde ju även år i går. Så nu är man 19 år gammal/ung. Jag bjöd upp på lite tårta och cookiesar. Idag, onsdag den 15/8 åker jag.


Jajjemen, idag är det dags. Klockan 16.57 drar jag. Känns lite nervöst, men samtidigt väldigt spännande. Känns tråkigt att lämna familj och vänner, men förhoppningsvis stannar dem kvar så att man kan hälsa på dem. Annars får jag hälsa på dem dit dem åker/flyttar. Kommer väl till en början kännas lite ensamt där nere, men jag har ju alltid crackiie. När hemlängtan blir för stor får vi väl hålla varandra sällskap och kramas, haha.


Har hänt mycket annat i sommar också, men vad kan man säga? Life goes on. Jag flyttar 120 mil, och vi båda vet att det inte skulle fungera. Så, det var det enda rätta.

Sommaren har varit rolig, men den har gått snabbt, alldeles för snabbt.Känns som att det var nyss jag slutade skolan. Tiden går snabbt när man har roligt, tyvärr. Har träffat en massa roliga människor, gjort konstiga saker, you name it - men det har varit roligt. Det är ju huvudsaken, eller hur? Snart åker jag, inte många timmar kvar nu. Det blir att påbörja ett nytt liv i göteborg, börja om från början - börja om på nytt. Hemlängtan är en ganska sjävklar kandidat, men som jag skrev tidigare så försvinner inte Piteå. (eller man vet aldrig) Tänkte lägga mig i gästsängen och ta det lugnt ett tag, sedan tänkte jag ta en promenad ute i det fina vädret.


 

Vi ses i göteborg!

fakkk no

FUCK!

Allt jag skrivit försvann.. Jävlapisskitblajja!