Sick and tired


Jag är trött och så jäkla less på min mångoowbajsdatar. Att den aldrig kan fungera som jag vill. Blir sjukt irriterad. Nåja, ska formatera den snart.. då jag har tid. Just nu har jag inte det, tyvärr. Fullt upp varje dag, and I like it. Det är så det ska vara. Längtar dock till november då man kanske kan umgås med M någon gång. Nu måste jag äta, ikväll afro. Hoppas ni kommer!

Jobbvecka


Jahaja, så var det måndag och tillbaka till jobbet. Jag hade gärna varit ledig liiite längre. Men, det inbringar pengar i kassan. Imorgon: Adecco, afro på korpen, curriculum vitae and so on. Men först jobb till 14.06. Nu - övningsköra.

Sunday morning

 Trött? Oh yes. Blev en ganska.. galen kväll igår. Förfest, rockfest sedan kalles. Har vaknat någorlunda till liv och funderar på vad man kan tänkas att hitta på idag. Ligga i sängen resten av dagen låter väldigt lockande. Men först promenad till coop och köpa något att äta. Blir inget partajande på ett väldigt bra tag. Man blir ju bara fucked up av alkohol, schmuck you know. Nu, försöka koppla bort allt tänkande och gå och köpa mat.

God morgon


Jahaja, så sitter jag här.. igen. Och vad har jag för mig? Jo, jagspånar på spinninglåtar. En lördagmorgon. Vettigt? Ehhm, njaa, det vette tusan. Men har spin 60 nästa vecka, så kan ju vara bra att ha något att komma med. Men först ut, en rammsteinskiva. Some good shit! Modevisning om 3 timmar, sen la ciudad con crack. Party ikväll, för typ tusende gången.

Just nu: Rammstein - Keine lust, blir sugen på att träna, men det kan jag göra på måndag. Promenad imorgon däremot. Tjing!

653


Är antalet blogginlägg jag har författat här på min blogg. 653 inlägg på lite mer än 2 år, det är inte ens ett inlägg per dag. Dålig stil av mig, jag ska bättra mig. Men först myspys med crackhoe och kanske en film eller två? Jag har nästan bestämt mig angående språkresan till spanien. Det lutar söderut. Måste först bara se hur det blir med jobb osv. Blir nog sthlm i november, borde kanske boka flyget redan nu? Sedan är jag sugen på en tripp till göteborg, men får la se hur det blir. Saknar att gå längst avenyn, åka spårvagn och promenera i sannegårdshamnen. Cola zero och vindruvor nu. Pusstjing på er alla!

(654 med det här)


Varför?


Varför åker jag till luleå när jag vet hur det blir? Jag måste ju vara lite dum i huvudet. Men är huvudet dumt får kroppen lida, eller var det tvärtomt? Nåja, nu är jag hemma igen och det lär inte bli luleå på ett tag. M jobbar hela tiden, och blir inte så mycket att umgås då. Vi får helt enkelt vänta tills jobblivet har lagt sig lite, eller något sånt.Tills dess, Piteålivet och galna livet med crack. Råkade ta en lite väl lång p-nap, not good.. not good at all. Tror det blir en promenix till korpen därefter solning, eller så gör jag tvärtom. Ha rinte bestämt mig. Orkar inte göra någon mastodontmiddag idag, så det blev lite yoghurt. Så lat är jag på matfronten, I admit it! Nu pyser jag..

Modevisning


yes, igår var det modevisning.. och det gick helt okej. Om man bortser från miniscenen som vi gick på. Blev trångt och härligt både på scen och vid omklädningen. Är i luleå nu, men får se hur länge jag blir kvar. Hajna jobbar mest bara, fast det visste jag ju innan jag kom hit.. men sedan ville crack kanske gå en sväng på stan. Nåja, vi får se hur det blir! Jag måste i varje fall vara hemma imorgon till kl 13, för då är det modevisningsdags. Nu - tv och mys.

Torsdag


Morgonspinnet gick bra, men visst var man lite trött innan.. men det försvinner direkt man sätter sig på cykeln. Ikväll blir det modevisning, så jag har varit och hämtat kläderna jag ska ha och lämnat dem på korpen. Måste öva lite på och avklädning innan själva modevisningen ikväll. Tänk om jag inte hinner ta på mig det jag ska? På lördag blir det partyparty, yes.

2 av 10


Nu har jag gjort bort två saker på dagordningen, nu har jag bara typ 1000 grejer kvar att göra. Men det är kul astt ha någonting att göra på dagarna. Morgonspin imorgon,måste börja spåna på ett nyy upplägg av låtar så att det blir en timme. Annars händer det inte mycket här hos mig. Försöker styra upp mitt träningsliv och vad jag ska göra till våren. Beslut, beslut, beslut.. Nu ska jag springa och hämta tvätten.

God afton


God afton på er alla! Har just landat efter att jag varit på korpen och hållit i ett afropass. Imorgon blir det 2 afropass, sedan tänkte jag försöka hinna med/orka med lite styrke. Blir en fullspäckad onsdag. Tvättid, stan, promenad, modegrejs, styrke, afro and so on.. Ska även styra upp CV och kolla på resor. Nu blir det idol och mys i sängen.

Bloggdags


Snart staden och do some important stuff, typ. 16.30 blire modevisningsträning. Gött mos. Har btw hittat en sida med språkresor till granada i spanien för ett helt okej pris, är grymt sugen!

Anyone?


Någon som känner för att dra iväg på en resa med mig till våren? Någon?

Willys


Jahaja, det första man får göra när man kommer hit är att gå till willys och handla. Vadå slaveri? Näe, skämt åsidor.. jag erbjöd mig faktiskt. Har inte så mycket annat för mig ändå. Så, jag ska snart traska dit och inhandla det som ska ätas till middag. Det kommer bli mumma! Nästan så att magen börjar kurra bara genom att tänka på den goda maten.. mmm.

Hann till och med träffa crackiie innan hon åkte hem från luleå, och det blir nog mest troligt party på lördag. Annars sitter jag och funderar äver våren och vad jag ska hitta på.. jobba? resa? studera något? Just nu lutar det åt alla håll.. Känns inte riktigt som att jag bara kan dra iväg heller, även fast jag skulle vilja. förstå mig rätt, jag är inte überless på piteå och jag vill inte bort pga staden eller lesshet. men det finns inte så mycket att göra i piteå. Inte speciellt många jobb och utan jobb, no money.. no money - no funny. Sedan är jag lite småsugen på en språkresa, och en språkresa i piteå känns inte allt för lockande. Undra om det finns språkresor till piteå? Ska tametusan ta reda på det..

Det som gör att jag vill vara kvar här, är M och korpen. Om crack hade bott kvar i piteå till våren hade det också varit en anledning till att stanna, men nu flyttar hojna Crackhoe till sthlm och det är en av anledningarna till varför jag skulle vilja åka söderut. Kommer bli så jäkla tråkigt utan henne här. Jag tycker att det räcker med de två veckorna hon spenderade i turkiet! Är det inte nog att soffan och linkan har masat sig ner till sthlm respektive umeå? Alla bara drar, buhu.. :/ Men de två saker som håller mig kvar är min instruktörsroll på korpen,  I love it, sedan har jag en underbar pojkvän. En kille som jag tycker om mer än ni anar, och jag vill inte ge upp det för alla pengar i världen. Och just ja, min mamma.. jag gillar att bo nära min mamma, för då kan jag träffa henne när jag känner för det. Jag gillar min mamma! Imorgon ska jag träffa henne, jajjemen, och då ska vi övningsköra apropå ingenting.

Annars så jobbar jag på som vanligt. 5skift på abb åt adecco. Yes! Det är inte världens roligaste jobb men absolut inte det tråkigaste och det ger pengar på kontot, so it works for me. Nää, nu måste jag faktiskt gå. Det här inlägget blev längre än jag planerat. Blev mer utlägg om funderingar än det var tänkt. Nåja, så kan det vara ibland. Willys nu!

Precis!


Crackhoe har kommit hem!!! Så i veckan ska jag hänga med henne heeela tiden, nästan. Då jag inte har pass eller är och tränar, och kanske inte när jag sover. But you get the point! Snart flyttar hon till hufvudstaden och jag blir kvar här i skitpite. Yeey, vad kul.. Misstolka ej, piteå är fint på sitt sätt.. men efter jag utbildat mig då drar jag mig nog söderut. Fler jobb, nya människor och nya äventyr. Men som sagt innan det så är det utbildning som gäller.

Måste börja knåpa lite på ett nytt spinningpass, och förlänga det jag har nu.Sedan ska jag även lära mig nya afrokoreografin, lär bli råowligt. Nu packa ner lite grejer inför min 24timmars visit till luleå.

Så här ser den kommande veckan ut!
v. 39 Måndag - Träning inför modevisning, gym
         Tisdag - Afro 
         Onsdag - Afro, gym
         Torsdag - morgonspin, modevisning, fest med jobbet?
         Fredag - tränish
         Lördag - Modevisning, utgång med crack?
         Söndag - Kurera efter utgång?

Bored


Sååå uttråkad. Väntar på att tvätten ska bli färdig, sedan blir det korpen och träna inför nästa vecka.. Förhoppningsvis blir det inte allt för länge, för jag tänkte hinna med att träna lite styrke också. Imorgon - göra ärenden!

Morgonspin


Jag var uppe kl 06.00 imorse för att trycka i mig lite föda och sedan promenera till korpen och hålla i morgonspinning. Trodde jag inte skulle orka, men tänka sig vad ens kropp orkar efter 4 timmars sömn. Kunde aldrig somna igår, och när jag väl somna så var det inte riktigt en sån där djup och skön sömn. Vaknade ett antal gånger för att jag trodde att jag försovit mig. Antar att det var rädsla för att missa passet som jag skulle hålla.

Sitter och spånar på spinninglåtar, och jag har verkligen hittat några riktigt bra och peppande låtar.. Vad det är för låtar? Guess.. oxoxox, haha. Det vill säga techno-aktiga, typ. Imorgon kommer crack hem, tror jag. Men jag jobbar hela helgen.. kul? Njaa, men lätt värt pengarna. Nu har jag en massa saker som måste göras. Nya träningskor på team-sportia, hoppas dom passar!

Ärenden


Sitter i min lägenhet och äter ett äpple, samtidigt som jag försöker strukturera upp dagen och vad jag ska hinna med. Synpotik, kvantum och banken är bara några ställen som ska få besök idag. Näe, nu måste jag gå..

Luleå - Piteå..


...är en sträcka som jag åkt rätt mkt de senaste 8 månaderna.. Annars då? Jag måste sluta oroa mig över småsaker.. jag har ju som jag redan skrivit en gång tidigare, hela livet framför mig. Det ordnar sig! Annars får jag väl flytta till sthlm med crackhoe..

Tankar


Lite smått förvirrad? Oh ja.. Nu blev jag lite fundersam, igen. Men, får väl flytta om det inte blir som jag trodde. Är ledig hela veckan, känns rätt skönt faktiskt. Nu väntar jag bara på bättre tider. Har börjat fundera och bolla lite tankar fram och tillbaka. Olika idéer om vad jag ska göra om det inte blir som jag vill. Nu ska jag bara ta dagarna som de kommer. jobba arslet av mig när jag jobbar, och tjäna pengar.. japp. Nu - willys och frukt.

Förbereder mig..


Snart påbörjas dödsnatthelgen. Peppad? Njaa.. Om jag slapp min lilla förkylning som jag fått. Men efter den här helgen får jag ju vara ledig några dagar. Inte dåligt! Jobb nästa helg igen. Har visst personalmöte nästa vecka också. Funderar på att tillaga middagen redan nu, men.. godare att äta maten när den är nytillagad.

Så var det avklarat!


Mitt första spinningpass avklarat. Klockan 06.15 var det bara att stiga upp och äta och göra sig redo. Promenerade till korpen och klockan 07.00 körde jag igång med mitt första spinningpass ever. Och roligt var det! Sedan kvantum och handla mat och annat viktigt, Måste dock handla igen imorgon.Glömde det viktigaste.. tvättmedel och tandkräm. Kasst av mig! Körde även rygg och bröst idag. Gick bättre än väntat.

Nu blir det jobbettill 22.00. Sovmorgon imorgon, fan vad gött. Måste dock upp tidigt och fixa lite grejs.. Hejs!

Onsdag


Onsdag och tredje arbetsdagen. Känner mig rätt trött, redan.. Hur ska detta gå? Ensamt är det också. Blir att dammsuga och träna innan jobbet. Ja, vad mer måste jag göra?

Lördag och tröttare än vanligt


Funderar på att cykla hem snart. Är trött, uttråkad och fick just ont i huvudet. Inte för att jag har så mycket mer att göra hemma. TV kan jag då inte titta på.. har endast svt1, svt2 och tv4. Nä, blir nog att ta en huvudvärkstablett sedan cykla hem och hämta lite pengar så att jag kan handla lite frukost till morgondagen. 06.30 beger jag mig till umeå och iksu, sweet.. sen är helgen slut och jag börjar om att jobba. Mindre sweet, men det är ju pengar.

Vettigt


Klockan är 04.51 och jag kan inte sova. Jag gick därför och satte mig vid datorn ett tag, och hamnade på blogg.se. Har väl egentligen inget vettigt att skriva, som vanligt. Vet inte hur det bli med umeå, tänkte åka imorgon men funderar nu på söndag. Incheckningen är redan kl 08.00 och det kändes lite väl tidigt om man ska ut i umeå ikväll. Nåja, jag får se hur det blir. Åker iallafall hem till Piteå på någon timme och då tänkte jag gå på korpen en sväng och testa ett spinningpass som jag gjort. Men nu, en banan för att sedan försöka sova.

lite glömsk, ja..


Det var ett tag sedan nu, men har som sagt glömt strömkabeln till datorn hos karln i luleå. Sedan har jag jobbat, jobbat och jobbat, och när jag inte jobbat har jag tränat. Sedan är min dator måångoow. Hade afropremiär i tisdags, 33 pers, 34 med mig. Fullsatt med andra ord. Var riktigt, riktigt, riiiiktigt jävla roligt. I love it! Att peppa människor att träna är så jäkla roligt. Så småningom kanske man kan hålla i både aerobic, step osv. Umeå nu i helgen och träningskonvent på iksu. Lär bli riktigt roligt det med. Händer mycket roliga saker nu!

Blir en lugn fredag. Troligtvis lite träning och kanske en promenix ikväll. Imorgon kanske en lunchsväng hos moder. å måndag börjar jag 14.00, och innan det blir det lite träning. Håller tummarna att jag får fortsätta åt adecco på ABB hela oktober också. Matdags snart, mumma!

Premiär


Ooh, snart premiär. Blor spännande! Hoppas att jag inte tabbar mig helt.. Annars då? Nattjobb hela veckan, eftermiddag + helg nästa vecka, ledig några dagar sedan helgjobb igen. Blir att börja övningsköra for real nu. Klarar mig egentligen gott och väl med min cykel, men kan ju vara bra att ha körkort också. Var förbi och kollade på en cykel idag, skulle behöva köpa en ny.. min är väl kanske ungefär 8 år. Kanske dags för en ny?

Måndag


Snart träningsdags, pass eller gym? Oledoledoff.. Resa i september? Skulle vara rätt trevligt faktiskt.