så kan det ju vara ibland..



Ja, vad händer i våra länder? Inte ett skit.. förutom att jag har ångest och panik utan dess like. Jag är sååå less på skolan, så att det inte ens går att beskriva i ord. Jag vill bara bort härifrån. Inte blir det bättre att vi har en jävla massa skolarbeten och rep nu heller. Nej, fy fan. Skulle helst bara vilja slippa allt, Japp.. så känns det.

Edguy - Out of control

Lök



Yes, jag lyssnar på sån musik Crackiie.. så det så. Det är tisdag, och jag ska gå till coopan innan jag går till skolan. Har varit på en morognpromenad idag igen, duktiga jag. Nu är det bara att fortsätta med det så att det blir en vana. Sedan måste jag ta tag i skolan också. Me no wanna! Nej, dags att ta tag i promenerandet till coopis.



Blev inge coopis, går till skolan istället.

Det bara flöööödar..




Idéerna bara flödar.. Nu gäller det bara att övertyga erica att joina, höhö. Sitter och lyssnar på Children Of Bodom. Var ett tag sen må jag säga, och nog har jag saknat den här sortens musik lite. Nu blev det en annan låt, Cradle of filth - hallowed be thy name. Dags att göra lite hemma-yoga, sedan plugga. Bläh!

Ja, så var detta lov slut också..

Ja, vad ska man skriva? Vi vet ju vem det är som pressar mig till att skriva, även fast jag inte har något vettigt att skriva överhuvudtaget. Inte något intressant heller för den delen.. Känn dig träffad, haha. Har i alla fall haft lov nu ett antal dagar, och vad har hänt under dessa lediga dagar? Hmm, låt mig tänka efter.. ingenting? Jag har varit ovanligt & extremt lat den här veckan. Men, det hade jag tänkt ta igen nu. Nu fan är det dags att ta tag i saker och ting. Det ska bli ändring!

Vad händer annars i mitt (så kallade) liv? Öööhm, ingenting. (?!) Inte så oväntat svar skulle jag tro. Är väl mycket funderingar som cirkulerar i mitt huvud just nu, speciellt angående framtiden och vad den har att erbjuda. Känns väl sådär just nu. Har skickat in lite ansökningar till olika utbildningar på högskolor & univeristet. har även skickat in ansökningar till olika auditions. Frågan är väl bara den om man väljer att fara eller ej. Mina ben håller fortfarande på att jävlas med mig, och jag vet inte om de hinner bli bra innan alla auditions. Får väl helt enkelt vänta och se.

Såå, imorgon börjar skolan om. Jippiyeey.. inte. Vill verkligen inte tillbaka dit. Finns så mycket annat jag vill lägga min energi på. De kommande veckor kommer erbjuda väldigt mycket köttande både i skolan och på dansen. Tror jag har 10 olika saker till vecka 18-19. Det gör en verkligen peppad, verkligen! Snart är det studenten, och då ska sjunga och fira. Då är skolan änteeeligen över. Efter 12 jääävla år, så slipper man den eviga stressen och pressen, för att inte tala om nervositeten och oroandet för alla prov som man måste göra. Nej, då är det äntligen över och jag är fri att göra vad jag vill. (när jag vill, var jag vill) Har kollar på resor till sydostasien, och det blir nog troligtvis att boka en enkelbiljett till bangkok i december. Hur länge stannar vet jag inte.. Så långt har jag icket planerat! Det blir som det blir. Blir nog att åka själv, om jag inte får med mig någon. Men man brukar ju säga ensam är stark (eller?)


I fredags så gjorde jag och P god-middag, sedan gick vi till såowfie där det var klassfest. Lördagen fyllde P's papi år, och det var 50års-kalas. Idag så är hans släkt här och grattar. Dags att gå upp och vara lite social kanske?

Snabb resumé!



Egentligen har ja inget vettigt att skriva, fast det har jag ju aldrig iofs. Onsdag, och jag börjar om en timme. Så är det psykologi som står på schemat. Blir en kort dag idag. Har ingen engelska, sedan ska vi se en musikalföreställning av christinaskolan. Sköööönt, sedan har man lov! Var ett tag sen jag skrev blogg, kommer inte ens ihåg när.. Var i alla fall några dagar sedan. Kan väl börja berätta lite smått vad som hände förra helgen. Fredagen blev det en slö-slapp-titta-på-film-kväll hos Linn i Norrfjärden. Vi såg först "The New Guy" sedan såg vi "Dagboken". The new guy är sååå klockren, det är en film alla borde se. Do the crazy-eye


Lördagen var det utgång på kalles som stod på schemat. Var rätt mycket folk, och grymt varmt nere på dansgolvet, så jag gick mest runt. Söndagen så var det rep mellan 13-17. Yeey! Ehmm, ööh.. jåå. När jag kom hem tänkte jag ta en liten powie på 20 minuter. Dessa 20 minuter blev i slutändan 2 timmar. Oopss! Måndagen skulle jag också tsa en liten powie, som även den blev 2 timmar lång.. Oops, I did it again!



Måste också berätta att jag bokade en Thailand-resa förra veckan.. Men, jag avbokade den direkt efter. Jag blev lite rädd, haha. Får ta tag i det där senare, om jag får med mig någon dvs.



Åååh, snart studenten! UNDERBARA LIV!