Vi drar till fjällen, fest hela kvällen...


...ute och glider med snowboard och skider!! :D

Snart bär det av till fjälls.. Fy bubblan vad roligt! Sitter och knåpar på en komplettering som ska in i arbetsmiljö och stress. Är fortfarande på jobbjakt, ge mig ett jobb! Börjar bli lite desperaadooo..

Mina fingrar är mörbultade.. lyckades stappa mig i pekfingret (på höger hand) med min vänstra tumme. Lyckat! Har även filat mig på den vänstra tummen med en fotfil. Det kallar jag pro-style! Tänkte försöka hinna med att träna innan det är dags för avfärd.. Borde även köpa lite färdkost i form av frukt ;) Goodie!

Woopi-doo!


Idag började vi med den praktiska delen av kursen basal kroppskännedom. Började med liggande och sittande, efter rasten var det dags för stående.. Var tvungen gå ut och sattamig efter den stående då jag hade världens mensvärk. För tillfället har den gått över! Snart dags för middag.. tyckte det var nyss jag åt lunch, haha. 18.30 har jag styrkemix sen ska jag hem och soooova! Skööönt :) Är fortfarande på jakt efter sommarjobb.. GIVE ME!

     
1. Bild från backen i katterjåkk 2. Kåbdalis 2008 3. Bild tagen från Ebbes kök, Vassitjåkka

Mys och puss!


Dags att bege sig till mitt andra hem för lite styrketräning. Idag ska biceps och ryggen få sig en omgång!


Yoo!


Idag blev det luleyo med min karl, hans sistah och deras mami. Jag har den senaste tiden velat ha en cool keps, och så hittade jag en på hardwear som det stod mitt namn på..  Jag slog till och köpte den. Jag vet hur jag fungerar.. jag skulle antagligen nästa gång vi varit på hardwear eller någon annan affär sagt: ååh, jag vill ha en keps! Men inte tagit modet till mig och köpa en.. Men nu behöver jag inte fundera över det.. Gött! Är dock 12 år sedan jag hade keps typ. Nåja, dags att börja om igen då! Den är lila, min favoritfärg! Jag är nöjd! ;)



High on life


I'm still alive! Om 1½ timme är det dags för lite APD på korpen. Sen blir det ett varmt bad, te framför ett bra program. Yes! Skickade in min hälsopsykologi igår, nu håller vi tummarna att det går bra.. Ska ha examination över telefon? Känns.. lite.. underligt. Annars då? Helgen spenderades i Kåbban. Jag inser lite då och då hur mycket jag tycker om att åka bräda. Det är så sjukt kul! Man får en sån härlig känsla! I ♥ it!

Jobb i tisdags och igår, jobb imorgon och söndag. Jag hoppas på fint väder på lördag så kanske man kan dra en sväng i backen. Måndag börjar en ny kursperiod, basal kroppskännedom. Torsdag åker jag till gränsen, niiice! Veckan efter börjar praktiken.. Det är en spännande tid. Skulle bara behöva ett jobb på det här!

I morgon..

I morgon ska jag vara duktig och göra bort en massa viktiga ärenden.

  • Åka till luleå och lämna igen några böcker samt renskriva min rapport.
  • Skriva ut papper som jag kan behöver.
  • Ringa några viktiga samtal.
  • Promenad, gärna när solen visar sig.
  • APD kl 19.30.
  • Styrketräna.
  • Yoga.
  • Spikmatta och lite mental träning.

Ja, jäklar vilken lista.. Sen ska jag göra hemmagjorda hamburgare också. Boken jag håller på att läsa just nu hinner jag nog läsa ut ikväll. Fullt upp, men det gillar vi! Nästa vecka blir det jobb varvat med plugg och träning.. det vanliga. Förhoppningsvis kanske jag kan ta mig till valls för en liten tur med brädan. Apropå brädåkning, jag och sambon drar till kåbban till helgen. Då blire att åka!


I love that


Hey DJ, I love that..

Ah, jag blir galen på min kropp. Är så satans trött hela tiden, dock så är min rygg i bättre skick nu vilket känns wünderbart! Har suttit och skrivit lite på min Hp-rapport, men kan väl inte direkt säga att jag är motiverad att fortsätta.. meeen, bara att göra det för att få det bortgjort. Tänkte ta mig ut på en promenad nu, eller borde kanske äta lite före.. sen ta fram kycklingen så att den tinar innan middagen. Damn, blev ju mycket som skulle göras helt plötsligt. Måste även ta och ringa ett viktigt samtal! Yes.. nu gör jag det.

What a sleepy day


Jag har tagit en p-nap och jag vet inte om jag är vaken eller fortfarande sover.. Blev bara 1 timme och 20 minuter idag.. så det var ju bra (?!) Helgen har varit så lugn som den kan bli, om det är bra eller dåligt kan jag inte riktigt avgöra. Var iaf och såg när dom tävlade i skoter på valls igår. Jag vill också ha en skoter så jag kan gaaasa! Tror jag ska ut och dansa lite nästa helg. Imorgon var det tänkt att vi skulle träffas i studiegruppen, men ser ut som att det blir på tisdag istället. Nu ska jag vara lite duktig och göra annat! Det hade suttit fint med ett fuji-äpple nu...

Ovanligt


Har varit ut på krogen fredag OCH lördag den här helgen. Nyktert, of course! Det var Challenge som fick sig ett besök! Inte riktigt min musiksmak, men det kommer väl fler helger.. Är fortfarande lite förkyld men hoppas och tror att jag ska kunna börja träna i veckan. I morgon är det plugg som gäller, funderar även på att boka in en massage. Är så jäka spänd i rygg och axlar, inte bra alls. :/ Karln min borde komma hem snart.. Nu blir det te och läsa lite!

Träna mentalt och förbättra ditt liv


Idag skulle jag vilja vara effektiv, så jag får se till att jag är det.. Har faktiskt snart läst ut en bok jag började läsa för någon dag sedan. Bosse Angelöw - Träna mentalt och förbättra ditt liv. Det var Jenpet som läste den till vår kurs i arbetsmiljö och stress, och jag tyckte den verkade bra så jag lånade den!

Är fortfarande förkyld.. så där konstigt förkyld. Det sitter i bröstet och vill inte släppa. Måste nog ta och kolla upp det. Nu ska jag sätta i gång lite varmvatten, sätta på musik på hög volym och skriva lite på min bokreflektion. Tjing ;)

Måndag


Jag har tvättat för fullt sedan kl 07.00 i morse. Kändes dock som att det gick lite snabbare idag än vad det brukar.. kan vara för att vi inte hade 15 ton kläder som skulle tvättas för en gång skull. Fortfarande förkyld.. blir att gå till naprapaten idag och sen hem och plugga. Ska även hinna med att gå och handla.. Tänkte försöka mig på hemmagjorda köttbullar, mmmm.. gott!