En röd tråd


Blargh! Blir frustrerad.. Vet inte vilka låtar jag ska köra på spinningen. Har ju som sagt hittat ett TEMA jag skulle vilja köra på, så att det blir en röd tråd genom hela passet.. men får se om jag kan hitta låtar till det. Tanken var att jag skulle köra spinning imorgon, men det blir styrkemix istället. Det kan bli spännande, med tanke på att jag inte haft pass på ca 8-9 veckor och att jag tränade ben idag. Lär kännas imorgon ;) Nu blir det plugg!

En helg i storstan..


Klurar lite på vad jag ska ha för musik på mitt fasta spinningpass på fredagar.. Har som hittat ett tema jag vill köra på, meeeen.. hittar inte riktigt låtar till temat. Problematiskt eller hur? Det brukar ju ordna sig. Har påbörjat brainstormandet inför projektarbetet.. Jag gillar ordet brainstorming! Det kommer nog bli riktigt bra i slutändan!

I helgen blir det Lycksele för att hälsa på min mor.. Tänkte ta med lite litteratur och plugga lite också, när man ändå är igång! Jag tycker om att många bollar i luften, när det är mycket som händer runt omkring, när man måste fixa, trixa och styra upp.. I like! Dags att dra till korpen och träna lite.. Idag får det nog bli lite CT och kanske rygg.. Har inte bestämt mig om jag ska gå på BPn imorgon. Ha det king, Tjingeling!

Effektiv är bara förnamnet


Jag misstänker att jag ätit för mycket frukt idag.. För mycket information kanske? Haha! Dagen har spenderats i Luleyo på universitetet. Känner mig motiverad att börja med alla uppgifter, lära mig och grotta ner mig i en massa böcker. Japp, så känns det just nu. Kan tänkas att jag känner annorlunda imorgon ;) Har varit riktigt effektiv efter middagen hade intagits.. Har tillagat köttfärs och köttbullar! Nu har jag och sambon matbackar för hela veckan :) Jag är nöjd och sambon likaså. Nu är det dags för mig att åka och träna sen hem och plugga!

Back on track


Jahaja, Då var man hemma efter en 3 veckor lång (kort) vistelse i Thailand. Inte helt fel med sol och värme den här tiden på året. Känns väl lite sisådär att ta på sig långkalsongerna och vinterskorna när man gått runt halvnaken under hela julen. Nåja, det var underbart skönt att äntligen få sova i sin mjuka sköna säng! Visst, det är underbart i Thailand, med god och billig mat, bra väder, trevliga människor, men de kan INTE göra sköna sängar. Sängarna är stenhårda. Skulle inte förvåna mig om dem faktiskt är gjorda av sten, och kuddarna är som höghus. Första veckan kände jag mig som en gamling när jag vaknade på morgonen. Lät ungefär knak knak knak i varje led. Kanske börjar man bli till åren? Naee, förnekelse in i det sista.. Fräsch som en 18åring, eller hur var det nu?

Firade nyåret där men det är först nu som det känns som jag kan börja på riktigt med det nya året. Jag välkomnar 2011 med öppna armar! Har en termin kvar av utbildningen och efter det så får vi se vad som händer.. Finns så mycket jag vill göra och hinna med. Ibland känns det som att tiden går alldeles för fort och man vill för mycket.. Någon mer som brukar känna så?

Dagens to do:
Kursintro, för att sedan bege sig hem och laga mat och kanske, men bara kanske, träna lite. tror jag har dragit på mig en liten förkylning och då är det nog bra med lite vila. Nog för att 3 veckor borde ha gjort susen, kan tyckas. Ska även hämta ut lite böcker, plugga lite, söka lite utbildningar och kurser.. Som sagt, det är mycket jag vill göra! Nu är det mellanmåldags.. Vi ses när vi ses ;)