Så kan det vara..


Just nu är motivationen låg.. väldigt låg. Tyvärr. Känner inte riktigt någon.. lust ju nu. Men, har köpt en fin soffa i allafall. Det är ju ett plus! Sitter och försöker skriva på min examinationsuppgift samtidigt som jag skriver på min bokrecension. Det är mycket nu.. Ska även försöka sammanfatta anatomin. Absortionsfasen ska jag prata om.

Om ungefär en timme har jag afro på korpen. Ikväll blir det att städa gamla lägenheten, hämta vinterdäcken i förrådet och ja.. plugga. Har flyttat in i nyläggan, känns underbart.. Äntligen lite utrymme!

Fredag, och heeelg


Underbart med helg! Idag började vi tidigt. Det som stod på schemat var föreläsning om matspjälkningssystemet. Helt otroligt vad mycket man kan lära sig utan att man vet om det.. Har suttit vid matbordet hos min moder och pratat om tolvfingertarmen och magsår, haha. Har även hunnit med att ha pass.. step och core. Kändes, sisådär.. Måste strukturera upp passet bättre. Imorgon är det afro som gäller och flickan som lekte med elden på kvällen.  Spännande! Nu ska jag tvinga karln att köra till kvantum eller coopan och handla lite gottigotti. Sen tänkte jag snippa förbi grannen och hänga med dom galna! :) kuuulkuuuul!

Lite sovmorgon


Vaknade bara för några minuter sen.. Tog mig en liten välbehövlig sovmorgon. Idag är det mycket som ska göras. Tjarå!

Rammstein


Den 20/2 bär det av till huvudstaden för att se RAMMSTEIN! Det ni.. kommer bli gryyyyymt! Fucking awesome!

Måndag och hemstudier, därför ligger jag i sängen och läser anatomi och sover om vartannat.. jäkligt skönt. Idag är det ta-hand-om-mig-själv-dagen. Det vill säga, bara ta det lugnt.. om jag inte får ett akut ryck och går till korpen.


Du hast


Helgen är över.. buhuu! Fredagen tog jag och min karl det lugnt, såg en konstig film på tv och åt lite naturgodis! Goootteligottgott! Lördagen hängde jag med sandy och kjell och vi diskuterade väldigt intressanta ämnen, hahaha. Igår jobbade jag min första dag på kallax, på caféet där.. yes. Gick väl bra tror jag. Idag blir det plugg! Kul inlägg.. inte direkt..

Ge mig rammsteinbiljetter, tack!

Saturday


Lördag och har haft afro. Igår hade jag mitt första step/core pass. Gick bättre än jag väntat mig, men inte lika bra som jag hoppats på. Igår blev det tacos och tv hela kvällen.. började även kolla på resor till Indonesien över jul. Om det blir som jag vill så åker jag och min karl iväg den 18/12 och är borta i tre veckor. Hoppas hoppas hoppas! Tänkte sätta mig i soffan och slöa lite, försöka mig på att läsa lite anatomi och bara ta det lugnt. Jobb imorgon 10.00-20.30, spännande!

Dags att krypa till kojs tror jag


Är skapligt trött och funderar på att krypa till kojs väldigt snart. Tänkte bara svara på några anatomifrågor.. Annars har dagen varit ganska lugn. Vaknade 05.15 för att åka med min karl till l-town. Sedan hade vi seminarium om uppgift 3 (inte för att det säger er så mycket), där efter var det bara att sätta sig på bussen hem. Imorgon blir det tvätt och göra någon nytta. Hade hoppats på ingen träning, men har mitt step/corepass imorgon sedan tänkte jag kötta mina armar lite. Yes yes!

I måndags körda jag rygg och biceps, igår bröst (eller var det i förrgår). Hade iallafall ett spinpass igår. Känner att jag måste lägga in en dag i veckan då jag inte gör någonting alls.. en slappardag helt enkelt. Men, om jag känner mig rätt kommer det blir svårt.. vill hinna med så mycket. Efter afron på lördag ska jag slöööa hela dagen och kvällen. Någon som är sugen på en filmkväll?

Söndag jobbar jag 10-20.30. Det blir nog spännande! Får se hur det går för mig. Förhoppningsvis bra! Måndag - ledig, tisdag - träffa studiegruppen. Onsdag - ?.

Nu måste jag fortsätta och läsa min älskade anatomibok ;)

Fullt upp hela tiden


Satan vad trött jag är.. helt sjukt! Skulle sitta fint med en pnap, men då vet jag att jag vaknar om två timmar typ.. bara att hålla sig vaken helt enkelt. Hade step/core för några av de som jobbar på korpen idag. Mest för att se om jag är redo för att ha pass på fredag. Fick lite grejer som jag ska jobba på! Ikväll är det spinning som gäller.. får se hur hårt jag orkar köra. Tror det är dags att varva ner en växel eller två. På fredag ska jag till kallax och jobba. 05.00-13.30. Jag skickade in en ansökan om jobb som extrapersonal, så fick jag ett samtal igår och idag hade vi arbetsintervjun. Då hade man ett extrajobb också, klappat och klart! Nu ska jag sätta mig och läsa lite anatomi. Har även läst ut boken, så då har jag en uppgift färdig. Skönt!

Måndag


Måndag = plugg utan dess like, samma sak gäller morgondagen och dagen där efter.. nu jäklar! Men först lite glykogen till hjärnan så att jag kan tänka, det vill säga åka till ICA och handla ingredienser till kvällens middag. Imorgon måste jag ta reda på vart min bok har hamnat sedan blir det säkerligen gymmet och lite step/core.

Jag borde egentligen leta reda på min fina almanacka, få lite mer struktur kan tänkas.. Ja, det är nog en bra idé.

Söndag = vilodag?


Inte riktigt! Ikväll måste jag verkligen ta tag i studerandet.. Yes! Så är det! Kvällen kommer att bestå av anatomi och hälsopromotion. Ska även läsa ur min bok! Nu korpen och spin 60.. Första spinpasset på 8 månader, wish me luck ;)

Afropass och nya träningsskor, en bra början på dagen..

 

Kom ganska nyss hem från staden. Har haft afro kl 10.00, där efter körde jag några benövningar sedan bestämde jag mig för att gå på team sportia en sväng. Hittade dessa nikeskor för halva priset! Känner mig riktigt nöjd :) Nu tänkte jag ta och lägga mig i sängen med en bok och försöka mig på lite studier, sen tänkte jag ta en promenad i det fina vädret! Filmen igår var riktigt bra.. den bästa svenska filmen jag har sett på länge faktiskt.

http://images0.lkimg.com/product-images--9a7063988c8d518646c9e2a16512edec34161aaa-df266dbdc9c4746a--jpg_sqthumb_med--womensshoes-nike-shox-zipsister-women-apos-s.jpg



Myyysfredag!


Fredag och helg.. gött mos! Idag har jag inte gjort många knop.. har läst lite i etikboken, hunnit vara och sola, en promenad har jag också tagit. Imorgon är det afro kl 10.00 sen tänkte jag köra lite ben. På söndag har jag spinning kl 16.15, känner mig aningen taggad faktiskt. Tänkte även försöka läsa lite i anatomiboken imorgon och på söndag. Måste lära mig musklernas ursprung, fäste och funktion.. sedan en jäkla massa annat också. Aja, snart blir det film, män som hatar kvinnor.. Måste bara vänta på att en viss person kommer ut ur duschen någon gång.


Aktionspotentialer till höger och vänster


Sitter som vanligt med anatomiboken.. Lite senare ska jag skriva färdigt första uppgiften i hälsopromotionskursen, och imorgon tänkte jag låna två böcker som jag ska läsa till en lite senare uppgift vi har. Hittade en bra sida med alla musklers ursprung, fästen och funktion. Så blir lite plugg på det också! Först inpuls och träna en sväng.. äntligen :)

Fint väder


Det betyder en morgonpromenad! Sen frukost och plugg, och flrhoppningsvis gymmet.. annars tar jag det efter anatomin. Vi sees!

M. biceps brachii


Jahaja, sitter med anatomiboken och läser om musklerna.. som jag skrivit tidigare, det är mycket som ska in. Aktionspotentialer and so on. Men känns som att jag börjar förstå nu, otroligt nog. Imorgon har vi resurstid med vår anatomilärare, blir väl lite frågeställningar angående vår redovisning nästa vecka. ska även träffa studiegruppen och bestämma när vi ska träffas nästa gång.

Helgen blev lugn, som vanligt. Fredagen hängde jag hos sandy och spelade sällskapsspel, Cluedo och TP. Vi kom även fram till att sandys underlägg på bordet var ganska snuskiga, haha. Så kul man kan ha när man är trötter! Lördagen hade jag afro, kuuul kul! :) Var över 20 deltagare, riktigt roooligt! Söndagen blev det plugg, idag har det blivit plugg.. imorgon är det plugg. Varje dag är det plugg, men jag gillar det! Det är väldigt intressant! Nu tillbaka till anatomiboken och muskulaturen. Ska försten gå och träna imorgon, sköönt..

En spännande dag, på många plan


Sitter i luleå och har just tryckt i mig kvällens middag. Den bestod av keso, kyckling och spagetti. Blev riktigt gott.. blivande kock kanske? Eller så inte, haha. Dagen har bestått av skola, anatomi. Idag var det riktigt roligt.. det är mycket att ta in, men det ska nog gå bra. Det sitter kvar lite muskler och ben sedan BA, vilket är ganska skönt! Sedan var det lunch och lite planering med studiegruppen. Så ikväll blir det att läsa ur min tjocka anatomibok, på typ 500 sidor. Har även haft mitt första afropass på cirkus 7-8 månader.. haha. Det var... spännande. Kändes som att jag virrade på lite, men deltagarna hade roligt och det hade jag också.. och det är huvudsaken. På lördag kl 10.00 ses vi på korpen!

Börjar bli ganska pepp på spinningen. Allt fär länge kvar tills jag ska ha pass! Imorgon är det ingen skola, så jag ska passa på att sova ut lite sedan ska jag sitta med nedgrävd i anatomi och hälsopromotionboken. Äntligen har jag fått dom! Kanske passar på att ta en långpromenad om det är fint väder.. det var alldeles för länge sedan.

Vad händer i helgen för alla? Jag funderar på om jag ska packa upp i lägenheten eller ej. M flyttar ju ut om ungefär 12 dagar, och då är det bara två veckor tills vi får vår lägenhet. Just ja, vi ska bli sambos, jag och M. Det blir spännande.. Ganska stor skillnad från att bo själv kan tänkas. Bra att vi har två rum, då kan man stänga in sig där om man känner för det. Lägenheten är underbar, två balkonger (typ), stort vardagsrum och det viktigaste: ETT BADKAR! Jag älskar att bada! :) Jag brukar till och med somna i badkaret! Nu ser jag fram emot att få lägenheten, så man kanske får lite ordning på livet. För just nu känns det som att jag bor i en flyttkartong som pendlar mellan Piteå och Luleå. Mindre kul, men så kan det vara.. Ur någonting dåligt kommer det alltid något positivt! Nu ska jag försöka få mig lite vatten, har en sån jäkla huvudvärk.. :/

Upp till toppen!


Jag vet precis vad jag vill jobba med, det här känns så jävla rätt.. Har hittat fler inspirationskällor på internet. Motivationen är på topp och nu är jag redo för en hård höst! Det här kommer bli tungt, men jäkligt roligt!

Anatomi och fysiologi


Nu har andra kursen kommit igång, anatomi och fysiologi med inrktning mot hälsovägledning. Känns bra, men lite stressigt.. Försöker koreografera ihop ett afropass. Tänkte blanda lite, tycker inte om att köra på bara en koreografi, utan jag tar lite från de tidigare och mixar in. Är just nu i luleå stad och går igenom afron i huvudet, måste även göra det kroppsligt så att det sätter sig i muskelminnet. Step-premiären är förskjuten två veckor, känns ganska skönt.. lite mer tid för mig att träna på och verkligen känna mig säker. Tror det blir en löptur nu innan det blir för mörkt, får se vad benen säger om det.. då jag köra ben igår. Måste börja om att skriva i min träningsdagbok, var ju som ett tag sen. Nåååja, nu måste jag pysa. Vi hojres!