På havets våg


God afton! Kom hem för ett tag sen. Har vart ute och åkt lite båt med sofie, hennes broder och två av hans vänner. Var jäkligt nice! Nu håller jag tummarna för helgen. Har lite planer som jag tror på. Sedan har visst Michael Jackson dött. (jag är lite sent ute, I know). Imorgon har jag tvättid kl 07.00, och jag hoppas innerligt att jag tar mig upp och tvättar. Har väl hänt att jag har somnat om, några gånger, typ. Men nu är det sängen som väntar, lev och må!

Ledig!


Då var man äntligen ledig! Sååå underbart! Typiskt bara att värmeböljan har försvunnit, men jag njuter av ledigheten ändå. Om sju dagar börjar jag om att jobba.. eftermiddagsvecka = urk! Nåja, det inbringar pengar och det är det som räknas.. Det är måndag och jag har sovit jag vet inte hur mycket. Säkerligen 10 timmar om inte mer, och ändå var jag trött när jag vaknade. Kan tänkas att det är efter min jobbhelg. Har väl blivit 8 timmars sömn sammanlagt under helgen. Sitter nu i lägenheten och äter ett äpple samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik som är på svt2, haha. Not cool, hahah. Finns inte så mycket annat att titta på, känner inte riktigt för barnprogram idag, haha. Har hunnit en sväng på stan och då råkade det  följa med ett par skor från din sko. Snygga och sköna att gå i, underbara helt enkelt!  Blev även en cola zero, lite äpplen och bananer! Mumsigt värre!

Är som skrivet ledig den här veckan, och det behövs verkligen. Känner mig rätt sliten, så ska försöka ta igen det nu i veckan. Blir nog stugan imorgon! Tänkte pallra mig till ansia badpark också, lite back in the days feeling. Kanske går på djurparken också, hehe. ;)

Jag känner verkligen en sådan livsglädje just nu. Allting känns så mycket lättare. Life rules! Jag har insett att jag måste leva i nuet och sluta oroa mig över en massa småsaker. Det blir som det blir eller hur? Jag har gjort det jag kan göra.. sedan får vi se! It's up to you. Mitt nya liv är här, och jag ska leva det fullt ut. No regrets! Tänkte även börja leva lite mer spontant, vara lite mer impulsiv, live on the edge. (har säkerligen skrivit det mer än en gång i bloggen, men nu jävlar är det dags). Har redan nu bestämt vilka festivaler jag ska besöka nästa år, för då jävlar ska jag iväg! Metaltown, arvika (?), sweden rock, peace and love kanske.. Någon som har förslag, och som vill joina? Anyone? Come oooon!

Helgen var förövrigt riktigt trevlig, om vi bortser från allt jobbande. Hängde hos jennifer lördagen där det var partaaaj. Nyktert för min del, då jag skulle upp kl 05.00 dagen efter, men jag hade riktigt roligt ändå. Var många roliga incidenter ute på balkongen, även nya dansmoves som var klockers! Undra vad folk säger om jag drar dom på 1906?

Bom bom pooow, jag är lite sugen på party.. eller är mest sugen på att shaka that ass, show me what you got.. men det är ju måndag. Kan tänkas att det är svårt att få någon att joina, haha. Måste pallra min röv till luleå och hänga med frajda, gå ut och skaka gumpen och socialisera lite. Ser fram emot den 18/7, för då har jag hört att en viss crackiie kommer till stan! Då jävlar ;) Nu ska jag göra något vettigt utan denna underbara måndag! Vi seees när vi ses :) Kärlek till er alla!

Helgplaner


Jobbar heeela helgen lång. Fy fan vad trist! :/ Sen såg jag just att min broder ska till metaltown, vadå avis? Jag vill också dit. Är så sjukt sugen på att ta ledigt och bara dra iväg till göteborg och njuta av musiken. Grymt bra band: Slipknot, marilyn manson, Children of Bodom, volbeat, disturbed and so on... Ahh, JAG VILL! Sovdags nu.. tänkte dra till mami imorgon och sooola!

It's a good day today!


Damn vad jag har ont i mitt knä efter gårdagens jobb. Det är blått och svullet, ajaj. Det går väl över snart! Nu ska jag sluta älta det som varit, sluta oroa mig för framtiden och bara leva i nuet. Jag är frisk, jag har ett jobb och det är underbart väder ute.  (tror dock jag börjar bli förkyld, peppar peppar) Har just betalat en försäkring på bilen, nu är det bara för mig att göra lunchlådan till eftermiddagens jobb. Det är en bra dag idag, jag känner det i hela kroppen. :) Min moder skulle inte komma hem förän 13, så får besöka henne imorgon istället. Jag längtar så otroligt mycket tills den här veckan är över. Då får jag vara leeeeedig! Som jag har längtat.  Frågan är: Vad ska jag hitta på? Känner fortfarande för att avskärma mig lite och bara vara. Skulle vara gött, men vi får la se hur det blir.. Är fortfarande trött, men borde egentligen vara ute i solen och njuta av det fina vädret.. Nu är det dags för matlåda!

Bad day


Påbörjade ett blogginlägg, men insåg att jag inte vill dela med mig av mina tankar just nu. De senaste dagarna har inte varit de allra bästa, men nu kan det bara bli bättre..

Från solsken till regn


Tillbaka efter en promenad och en snabb runda på stan, mat i magen har jag också hunnit med. Tänkte pysa iväg till korpen och träna lite sen bär det av till jobbet igen. Inte så där superpepp, men det är jag sällan. Är som sagt ledig nästa vecka, blir nice! Var sugen på att åka till värmland men vi får se hur det blir.. Känner mest för att avskärma mig från omvärlden ett tag. Mami skulle till stugan nu till helgen, så kanske tar bussen dit nästa vecka och är där några dagar.. Nu måste jag springa till korpen om jag ska hinna träna! Vi ses när vi ses!


Up and going


Har äntligen tagit mig ur sängen. Tänkte ta mig en promenad i det fina vädret för att sedan gå en sväng påstan och handla lite grejs som jag behöver. Måste även på ica eller coop och handla mat!  Innan jobbet blir det träning på korpen.. Kanske åker förbi grisan efter jobbet och tar en promenad.. kan tänkas. Nu ut i solen!

Yesterday and the day before


Fredagen bestod av middag hoc M's föräldrar där efter åkte vi till luleå och tog det lugnt. Lyssnade på lite musik sen blev det sova. Gårdagen var riktigt trevlig, god mat, roligt sällskap. Tyvärr avslutades den inte lika trevligt. En konstig tomhet har infunnit sig.. När ska jag lära mig? Sista gången hoppas jag.

Sitter och slötittar på hnnibal rising samtidigt som jag lyssnar på lite Bruce Springsteen - The river.

Bild på bilen

Här har ni en bild på pärlan ;)
                                           








More to come


Jag är dålig på att blogga, I know! Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Fredagen blev det en promenad på grisberget, men vi gav upp efter 5km.. Det var så sjukt mycket mygg! Lördagen var det firmafest på schemat. Vi åkte till havsbadet och skeppet och spelade bowling och minigolf. Gissa vem som vann bowlingen? MOI, haha. Däremot var jag kass på minigolf och hamnade på sista plats. Där efter var det bara att åka hem och fixa sig som hastigast. 18.00 hade vi bokat bord på valdino där det blev trerätters. Mumma! Därefter utgång på kalles och 1906.. Riktigt trevligt att socialisera och träffa folk! Blev även lite dans såklart. På söndagen var det bara att förbereda sig på jobb. Sista natten inatt. Fy fan vad gött! Eftermiddag+helg nästa vecka sedan ledig en heeel vecka. Vad kan man då tänkas att hitta på? Är lite sugen på en roadtrip eller en sista-minuten.

Jag börjar redan bli lite less på det rutinmässiga, men samtidigt så tror jag att det kan vara nyttigt ett tag framöver. Jag vill att det ska hända något! Jag behöver äventyr! Det blir inte bättre av att jag saknar katterjåkk och tjejerna, crackhoe, varmare dagar, den gamlagoda tiden då man inte oroade sig så mycket för vad som skulle komma.. I-landsproblem, jag vet. Snart har jag min ledigvecka och jag är så sjuuukt sugen på att boka en flygbiljett till Oslo så att jag kan hälsa på Årjäng och Säffle! ;) Att jag inte har min kamerakabel här.. annars hade jag lagt ut lite bilder på the gang. More to come...

Frustration utan dess like


Jaa, vad säger man? Dagen har gått ut på att vara irriterad, frustrerad, förbannad och jävligt less på att saker inte går som det ska. Tror jag har minuspoäng med min karma för idag har det verkligen jävlats all day long. Det gjorde det igår också, men inte lika mycket som denna underbara fredag. Idag har jävlat ALLT jävlats, inte en gång, inte två gånger utan TRE gånger. Klockan var kanske 12.45 och röret som var i maskinen var nästan färdigt.. vad händer då? Jo, då lägger maskinen av. Bara så där. Kuuul, verkligen jättetrevligt!! Inte bra för självförtroendet, haha. Och jag ska jobba själv i en vecka i sommar... good luck! Näe, nu ska vi inte vara så neg. Bara lite svårt när man vill vara kungen på allt man gör på en gång och blir förbannad på sig själv om man gör lite fel. Nåja, man lär sig av sina misstag. Nu ska jag bara borsta av mig min furstration och mina bekymmer. Life goes on! Såådärja, då var det borta. Nu ska jag ta en dusch sedan vila lite innan jag gör något vettigt.

Ärenden hela dagen lång


Färdigjobbat för idag och nu har jag en massa saker som måste göras. Lika bra att börja nu då.. Vi ses när vi seees!

Nybilven bilägare


Jahaja, då var man bilägare. Bilen vi var och tittade på var riktigt fin och nu är den i min ägo. Jag har med andra ord köpt min första bil! Känns spännande ;) Ikväll blir det kanske utgång och om det inte blir det, då ska jag brumma runt med min nya fina bil! Har ätit grillat hos M's syster och hennes boyfriend, och nu sitter vi och kollar Sverige - Danmark på tv, kom igen nu Schweden!

Lördag


Det är tur att jag har en pojkvän som är intresserad av bilar och kan ringa samtal åt mig.. Spännande!

Hemkommen


Jahaja, då var jag hemma från jobbet. Gick ändå hyfsat bra. Känns som att jag kommer ihåg det mesta, lite småsaker som man måste repetera. Har lite planer för morgondagen. Tänkte rensa ut min förråd på grejer jag inte behöver, papper osv. Tänkte även rensa ut min köksskåp på glas och tallrikar som jag inte använder. Det är storstädning som gäller.. kanske ska tvätta när jag ändå är på gång?

Idag är det dags för jobb


Idag har jag gjort härdplastundersökning och det verkade se bra ut. Nu är jag redo för ABB, haha. Gjorde även drogtest igår. Detta göra man genom ett urinprov. 30 minuter innan provet var jag jäkligt pissnödig, och det enda som åkte genom min hjärna var: "gå inte på toaletten, gå inte på toaletten,". Sen insåg jag när jag tvättade händerna att jag just pissat, haha. Jävligt lyckat! Jag tänkte inte ens på att jag satte mig på toaletten förän efteråt.Så svårt kan det ju inte vara tyckte jag. Blev inte riktigt så lätt.. hahaha, fick sitta och vänta en timme på att blåsan ville samarbeta med mig.

På kvällen hängde jag med såowfie där efter blev det utgång på kalles. Ganska mycket folk, mest blivande studenter. Var inte så där överdrivet roligt, men jag hade iallafall trevligt sällskap! Nu ska jag äta sen blir det jobb.. Puss och kram, vi syns på stan!

Hem till gården


...eller rättare sagt Piteå. Sitter på bussen hem till Piteå. Ska till adecco och göra några hälsotester inför jobbet på abb.. Vet fortfarande inte vilken tid jag börjar, om jag ska hämta ut kläder and so on. Efter adecco blir det nog att vara ute, kanske i badhusparken, skulle dock behöva sova lite mer. Känner mig aptrött! Blev film igår, die walle, vågen på tyska. Har sett den en annan version för några år sedan fast på engelska, om jag inte missminner mig helt. Den är väldigt intressant.. fast tyska är väl inte det ultimata språket att se den på. Var även en sväng på stan och hittade lite småtjafs sen blev det tacos till middag. Myyys!

Måste kolla upp biljetter till oslo och sthlm. Tänkte hälsa på evelina, nathalie och erica i sommar.. Ahh, ge mig mer tid! Vad säger vädret föresten? Sol och allt är grönt.. haha, jag tror jag missade våren på vägen. Ha det gött och kärlek till er alla!