Believer

Nu börjar det verkligen hända saker i mitt liv. Saker som jag har drömt om och pratat om så länge! Nästa sommar kommer jag att arbeta som gruppträningsinstruktör åt Ving utomlands. Lycklig? Jaaa!!

Dagen har spenderats i Luleå. Har besökt en gammal arbetskamrat från katterjåkk. Det var grymt trevligt att träffa henne! :-) Vi är båda lite galna av oss och har riktigt roligt ihop. Kan sakna tiden i katterjåkk, men vem vet, jag kanske hamnar där någon fler säsong. I december bär det av till hemavan och tärnaby i alla fall, så jag är rätt lycklig! Hittade även en jacka i Luleå som också gjorde mig lycklig. Den var så Therese och så jäkla snygg! Mitt hjärta gjorde ett glädjehopp men det gjorde inte min plånbok. Frågan kvarstår om jag ska behålla den eller ej. I-landsproblem, I know!

Till något helt annat. Om en vecka är det sista gången jag tar på mig mina glasögon för alltid. Igår var sista dagen med linser. Happy day! Men inte lika happy för plånkan, ännu mindre happy om man jämför med jackan jag hittade. Får helt enkelt jobba arslet av mig den kommande tiden! Någon som behöver arbetskraft?

Längtar tillbaka...

Jag blir som sugen på att åka bräda när jag ser den här bilden!

Fullt upp!

Jamen dåååså. Gårdagen spenderade jag i hufvudstaden. Besökte SATS Hötorget där jag var på audition. Jag tog mig vidare till intervjun, så senare på eftermiddagen blev jag intervjuad. Nu är det bara att vänta och se vad som händer! Jag får troligtvis veta nästa vecka... Spännande!!
Nu till något annat. Nästa torsdag ska jag vara lärare på min gamla utbildning. Iiiiih! Jag ska lära ut hur man bygger upp ett gruppträningpass, vad man ska tänka på m.m. Tänkte även ha ett pass med eleverna! Sååå spännande!
Det händer verkligen mycket nu. Jag har bestämt mig för att genomföra det jag drömt om de senaste åren, sedan får vi se hur det blir i slutändan ;)