Söndag


Nu är jag hemma.. men snart drar jag vidare igen. Ska snart traska till korpen och köra lite afro, därefter blir detsova innan jobbet. Yes! Kommer föresten inte sitta så mkt vid datorn den här veckan.. glömde visst min sladd till datorn i luleå.

Snart bär det av hemåt


Tänkte ta 13-bussen hem till piteå, väl hemma blir inhandling av nattmat, nattmackor osv. Afro kl 17.15 därefter axlar, sen vila i någon timme innan jag cyklar till abb. Nu - sängen, igen.

Easy


Det gick lättare än jag trott att det skulle göra. Jag pratar om mitt försök till att somna igår, och visst somnade jag förvånandsvärt snabbt. Gick väl bara en 30 minuter innan jag föll i dvala. Nu på eftermiddagen gick det nog ännu lättare. Blev en kort vilostund på ca 2 timmar. smart? Nja, det vet jag väl inte. Men då får jag bara vara vaken lite längre, vilke,t i mitt fall blir perfekt.. Imorgon börjar jag jobba natt, så det bli esplendido!

Sitter fortfarande i luleå och funderar på om jag ska åka hem till piteå eller ej. Orkar inte med något hulabandula. Är trött, ont i huvudet och mår illa, så jag lär ju ändå bara ligga hemma i min minilägga och inte röra en fena. sista bussen går 18.55. Vi får se hur det blir.. blev sugen på att ta en promenad eller något. Men kanske inte så vettigt just nu?

Ett försök


Tänkte ge sovandet ett försök. Får se hur jag lyckas med det, om jag lyckas dvs. Hur många timmar tror ni att jag kommer ligga och vrida och vända på mig innan jag somnar? Jag gissar på minst en timme..

I-landsproblem


Jag måste göra något åt min återkommande huvudvärk, och ett samtal måste jag också ringa. Måste nog ta och vila ett tag känner jag, för det spelar ju ändå ingen roll om jag vilar eller ej på dagarna.. kan ju ändå inte somna när jag går och lägger mig.

Jag inser nu..


...att jag måste varit rätt trött igår när jag skrev det förra inlägget. Flummigt eller flummigt? Har äntligen vaknat till liv. Har lite problem med det, att vakna till liv, så jdet blir spännande att se hur det går med 5skift till veckan. Inget att oroa sig för skulle jag tro. Det som är jobbigast är inte att vakna utan att somna. Jag gick och la mig vid tolv ungefär, och låg oc vred och vände på mig i cirkus 2 timmar. Så har det varit de senaste dagarna. Jag kan inte somna även fast jag är väldigt trött. Är sjukt jobbigt, då jag ändå känner att jag vill stiga upp tidigt och göra bort det som ska göras så snabbt som möjligt. Någon som vet vad det kan vara? Brist av någonting? Får även ont i huvudet precis när jag lagt mig ner..  Snart Piteå!

Nattprat en torsdag


Har just sett färdigt x-men 2, och jag tycker att det faktiskt är en bra film. Jag gillar när det är lite övernaturligt, speciellt mutanter och vampyrer. Så det är väl ganska förståeligt att Heroes är en av mina favoritserier. Nästa vecka, tisdag den 3:e september börjar serien om. Spännande värre! Andra filmer som jag gillar är Blade (ettan), Underworld, Matrix, Batman, jag skulle kunna rabbla en massa filmer som jag tycker är riktigt jäkla bra, men jag är trött så jag orkar inte rabbla upp alla. Men dessa är några av de absoluta favoriterna. Batman är iofs inte så övernatruligt med mutanter osv, men den är fortfarande lite annorlunda. En man som lever dubbelliv, precis som en mutant gör. Näe, tror jag måste sluta prata om filmer. Allting kanske blir lite luddigt aoch svårt att förstå kan jag tänka mig.

Är i luleå men åker hem imorgon. Blir upp rätt tidigt så jag borde egentligen redan ligga i sängen, men näe, therese var tvungen att skriva av sig lite. har inte så mycket vettigt att skriva egentligen, men jag gör det ändå. Nattetid är en bra tid att skriva på. Hjärnan som arbetat på högvarv hela dagen, (högvarv och högvarv, tss) börjar bli trött och saktar ner tempot lite. Det är då alla tankar och funderingar kommer, ni vet, sådant som man i vanliga fall inte tänker så mycket på. Mest kanske för att man inte har tid eller har fullt upp med att göra annat under dagen. Men nu precis innan sängdags, då smyger grubblerierna på en. Hjärnan börjar gå på högvarv, igen. Nästan mer än under dagen, för man inser att det är så mycket som man funderar över eller tänker på, men man är alldeles för trött för att reda ut det som surrar runt där uppe så det fortsätter bara surra. Det blir ju en jäkla massa nystande i garnet, så att säga. Så man säger åt hjärnan att sluta, och snart ligger man sussandes i sängen. Jag är trött, tankar virrar på där uppe, men jag orkar inte ta itu med dom. Inte just nu, och jag lär inte göra det imorgon på dagen för då har jag antagligen glömt bort dom. Sedan blir det samma visa igen där på kvällskvisten innan sovdags. Typiskt? Ja, men that's life. Visst har jag lite grubblerier för mig, men inget som jag behöver oroa mig för just nu. Jag tar dagen som den kommer. Det har jag lärt mig. Man ska leva dag för dag, och inte fundera så mycket över vad som kan hända imorgon eller om 1 år. Man får helt enkelt ta och hantera situationen eller problemet på bästa sätt då den/det väl kommer.

Jag tror det blev alldeles för långt. Nästan lite onödigt långt. Speciellt när texten egentligen inte handlar om något speciellt, och nej, det här är inte något hejjagärdeppig-inlägg. Så det är inget ni behöver oroa er för. Jag låter bara mina händer smattra över tangentbordet på M's dåliga dator. Hjärnan somnde någonstans efter halva inlägget och jag tror att det är dags för min kropp somna också. Mot sängen var det! Sov gott.. lev väl!

Teatime


Snart blir det mys framför tv'n och kanske en varm kopp te. Myspys! Måste även skriva ner lite grejer i min kalender, så att jag har koll på de kommande dagarna. Mycket viktiga grejer det gäller!

Vinden har vänt


Nu tänkte jag gå på stan en sväng och kolla läget lite. Var ju ett bra tag sen nu, och jag lär inte ha tid för det de kommande veckorna. Nu har vinden vänt, och jag är riktigt glad för det..

Shiny happy people


Det är jag det. För på måndag börjar jag om att jobba, yes. Då blire back to work, och det känns så jäkla skönt. Jag har varit ledig i 3 veckor. Med ledig menar jag rastlös. Jag har inte haft något att göra, förutom att träna och sova. Visst kan det vara skönt att vara ledig lite då och då, men jag klarar inte av det någon längre tid. Efter man jobbat som en tok hela sommaren, så är det svårt att gå tillbaka till att inte göra någonting. näe, jag välkomnar jobblivet med öppna armar. Äntligen lite struktur på livet och alla rastlösa dagar. Sedan är det ju inte fy skam med lite pengar på kontot..

Så för er som inte listat ut det, det blir inte något pluggande för mig i höst. Blev en jäkla massa tjorv, och då får det vara. Jag jobbar mer än gärna och tjänar ihop lite pengar som jag kan använda till något vettigt.. vad det nu kan vara. Pulsklocka har jag ju redan. Var och hämtade den igår och testade den. Kommer vara grymt att ha den på spinningpass och när man promenerar. Tror den kommer användas flitigt.

Premiär på tisdag för afro. Är ju även öppet hus nästa vecka, så det lär ju vara rätt mycket folk på korpen. Idag blir det ingen afro för min del, men däremot en promenad eller två. M vill ha med mig till inpuls för att köra lite axlar men det tänkte jag köra imorgon. Såå, vi får helt enkelt se hur det blir. Nu ska jag kolla lite tv innan jag börjar flänga runt. Tjing!


Duktigt!

Oj, vad jag har hunnit med mycket idag..

Styrke (bröst, biceps och mage)
Promenad med mamma.
Spinningpass 45 min
Aforpowerdance 30 min

Och nu sitter jag här i luleå, och planerar morgondagen. Är mycket som ska göras.. Måste bland annat köpa linser som jag kan ha här. Annars lär jag glömma dom hemma var och varannan gång. Tandborstning sedan tv, afropremiär på tisdag..

Onsdag


Blaargh, hoppas att jag får ett samtal idag. Dags att äta något. Jobbigt värre att tillaga något. Vecka 36 blir det umeå och träningskonvent, peppad? oooh, ja! Nu ska blondie göra något vettigt..

Oh my god!


Om jag var blond igår.. så är jag jävlat  BLOOOND idag. Blondare än blondast! Pam, släng dig i väggen, here comes the real blondie. Spinningen gick ändå helt okej, fick lite feedback och nya idéer. Detblir nog riktigt, riktigt roligt. Annars har jag flängt runt idag, igen.. precis som igår. Imorgon ska jag flänga lite till. Blir även att införskaffa pulsklockan som jag önskat mig. Har även hunnit med att blåånda håret, hälsa på såowfie, pratat med mami och nu är min karl här. Trevligt med sovsällskap, mindre trevligt med sovsällskap i en 105cm säng.

Spin imorgon, därefter luleå? Söndag - afropowerdance-pass för alla instruktörer. Helgen är inte riktigt planerad, men det lär väl komma förslag om att åka och fiska om jag känner en viss person rätt.. Mysdags nu!

(ville bara påpeka: rubriken is not religious.)

Tisdag


Och det är mycket som måste göras. Ska göra bort det nu, för att sen gå till korpen.

Den stora frågan..


...ska jag göra mer blonda slingor för att tona ner det gula, om det nu är gult dvs? Jag vet inte om det är mina ögon som lurar mig, eller om det faktiskt är så att det är lite gula nyanser på vissa ställen. Jag får nog sova på saken. Sitter hos min moder och väntar på bättre tider. Funderar på att cykla hem och sova. Har ju inte så mycket annat för mig. Imorgon blir det styrke och spin. Börjar bli riktigt peppad. Det enda som jag funderar lite över är musikvalet, men ajg får ju feedback så det blir nog bra.


Blondiie


Nu vart jag blond.. väldigt blond. Blir att silvra håret imorgon, eller då jag tar mig till luleå.Ha rvarit och fixat lite grejs idag. Tänkte gå och försöka fixa lite mer nu.

Suck..


Ångest, depp, funderingar, tankar.. tokig? Det är bara förnamnet. Spin imorgon. Försöker peppa mig själv. Nästa vecka är det afropremiär. Kulkul!

Lördag, like any other day


Det förra inlägget skrev jag för ett antal timmar sen, blev bara inte publicerat.. I forgot! Har ätit middag med M's familj och nu ska dom till hans bror där dom ska sitta och dricka öl skulle jag tro. Får se vad det blir för min del denna afton, får se hur länge jag orkar vara uppe. Lär ju bli en rätt tidig kväll. Funderar fortfarande över famtiden och vad som egentligen händer inom de närmsta veckorna. Jag vill veta, jag behöver veta. Jag orkar inte gå runt och fundera och vara orolig för vad som egentligen ska hända. Även fast det inte är något jag tänker på vareviga dag så finns ändå tankarna där och gnager, omedvetet. Jobbigt, men vad kan man göra?

Hem och vila


Jag tror jag cyklar hem en sväng och vilar innan jag tar mig an ett pass på gymmet. Ska även lyssna igenom skivorna och fixa lite. Vad bjuder kvällen på? Den som visste det. Känner dock på mig att jag kommer bli en PMS-människa väldigt, väldigt snart, morr. Utan anledning också, såklart.

Full rulle!


Jag knåpar på för fullt. Har tagit bort, satt in och bytt låtar kors och tvärs, men nu är jag färdig.. tror jag. Så nu är det piteå som gäller!

Kass film, eller mindre bra kanske


Hahaha, sitter och tittar på en film.. Tror den heter morgan pålsson, och den är helt sjuk. Pinsamt sjuk, åh.. nästan så att man vill blunda och hålla för ögonen. Ingen film som jag rekommenderar, om man inte vill se en mindre bra svensk film. (är dock inte så många svenska filmer som är bra, tyvärr) Men visst, nog skrattade jag några gånger, men när skrattar jag inte? Hahah. Vad händer annars i helgen? Åker hem imorgon och då tänkte jag tvinga crack lyssna på mina spinningskivor som jag har knåpat ihop. På måndag är det löning, jippikayey! Inte för att jag kommer köpa något, nepp.. jag lägger undan större delen av pengarna till framtida resor/studier. Yes, ekonomisk är man ju.. Sovdags snart, men först kanske lite television.

Not that easy, but almost


Jag har hittat några låtar som kan fungera.. men jag är inte riktigt nöjd ännu. Får nog fortsätta luska lite bland alla låtar. På spin 45 ska det vara mellan 120-150, så, det blir lite lättare att hitta låtar. Men nu, bröst och axlar på inpuls.

In my own world


Sitter här i min egna lilla värld och räknar BPM, beats per minute. Försöker hitta låtar somhar mellan 90 och 100, men hur lätt är det att hitta när det enda man har på datorn är hårdrock eller eurodancedisco typ. Allting är på 140.. and it's way too fast för en backe. Blir tokig, måste hitta något.. Help me, please?

Jag är nöjd!


Har fått tilldelningen över passen mellan v36 t.om v 43, och jag är nöjd. Blir två pass i veckan, afro och morgonspin förhoppningsvis. Vissa veckor blir det 3 pass, och det ska nog också gå bra. Jag är så taggad till att börja, ni anar inte. Mitt mål är att kunna hålla i alla pass som går. Exciting!

I want to know


Kan jag inte bara få veta snart? Är så sjukt less på att bara sitta och vänta. Jag behöver göra någonting. Less, ahhh. Tv, sen vilolivet för att sedan gå till korpen!

Nää, vet ni vad..


Jag kan inte sitta ner längre. Jag måste ut, ut, ut.. nu. Löptur står på schemat! Vi ses när vi ses, om jag inte dör på vägen dvs..

Foodproblems


Är trött och funderar på vad jag ska hitta på denna afton. Är lite sugen på att träna, men kan ju vara bra att få i sig något i matväg först? Har inte ätit sedan kl 12, har helt enkelt glömt bort. Sedan råkade jag somna också, i 1½ timme. Smart Therese, verkligen smart. Nä, nu ska jag fixa och dona. Livet är föresten inte helt slut, näpp.. idag hittade jag något på internet som gjorde mig väldigt glad. Om det inte blir ljust inom några dagar, så kommer det bli det snart!

Förslag på middag? Orkar inte ställa mig och göra något avancerat.. knappt så att jag orkar ställa mig och laga mat överhuvudtaget. Är trött, trött, trött.

Lite bilder..

   

Ovetande


Jag lever just nu ovetande om vad som händer i framtiden.. Känns sisådär. De enda som jag vet säkert är att jag kommer vara instruktör på korpen, men allt annat är faktiskt rätt så luddigt just nu. Jag tycker inte riktigt om det här med att vara ovetandes, men det är tyvärr det jag måste vara nu några dagar framöver. Vad händer annars denna tisdag? Åker till Piteå lite senare idag, och innan dess tänkte jag faktiskt ta en löptur i regnet. Kanske gör det nu på en gång, för att sedan krypa ner i soffan med ett täcke och lite te? Blev faktiskt sugen.

Måste även styra upp lite musik på min nya mp3spelare, men även musik till mitt spinningpass som jag ska hålla i nästa måndag, eller det är inte ett helt spinningpass utan det är bara 4 låtar. Så, jag ska sitta och räkna lite BPM och försöka klura ut vilka låtar som ska vara raksträckor respektive backar. Spännande!

Sedan måste jag ju berätta om utgången i lördags. Vi satt hemma hos mig där vi drack och samtalade lite om allt mellan himmel och jord, därefter gick vi ut på1906 där det var ovanligt mycket folk så här sent på sommaren. Trevligt hade jag i varje fall, och nu vet jag att man kan köra miniförfest i en 20kvm lägenhet. Det ni!

Träningsvärk?


Oh yes.. rygg, rumpa, ben.. especially my ass. Inte så mkt rumpskak ikväll med andra ord. Tänkte ta mig ut i solen en sväng, mest bara för att jag känner mig lite dålig när jag bara har legat i sängen och slöat. Party ikväll, jajjemen..

Tribute to madonna, hon fyller ju ändå 50 år idag:
 

Kräftskiva


Denna fredagkväll har bjudit på kräftskiva. Sitter hos M's syster. Kräftorna har intagits och mellanrätten (?) och snart är det dags för efterrätt. Vet inte riktigt vad det blir, men det lär vara gott. Annars så har jag faktiskt haft mitt första pass idag. Jajjemen! idag så höll jag i ett afropowerdance-pass för några instruktörer och några vänner. Var såååå sjukt roligt. Det är en enorm skillnad på den energi som man får och som man ger när man faktiskt har en grupp som man tar igenom ett 60 minuters pass om man jämför med att träna själv i 60 minuter. Så otroligt roligt var det.. jag känner fortfarande ett lyckorus efter dagen och det känns så underbart, fantastiskt att jag ska vara instruktör i det här, och förhoppningsvis i många andra dicipliner. (säger man så?) Just nu är jag så peppad som man kan bli.. Jag längtar till vecka 36 då det är premiär i afropowerdance. KOM DIT!!! Blir att ta det lugnt med afrodansandet till premiären så att jag verkligen är på topp när det gäller. Blir ju självfallet att gå på andra pass och träna styrke. Tills dess, tagga till tusen!

oh yes, I will


Nu tänkte jag ta en promenad till stan och handla alkohol.. Japp, ni läste rätt. Jag, Therese, ska gå på systemet och handla alkoholhaltiga drycker. Inte för att jag ska dricka dessa idag, utan mest bara för att jag kan och får handla alkoholhaltiga drycker. Tjingtjong på er.. försöker peppa för afron imorgon. Hur kommer det gååå?!

MIN FÖDELSEDAG!!


Grattis till mig! Ja mååå jag leva, ja må jag leva.. osvosv. 20 år gammal, systemåldern, kärringstadiet.. finns många namn som passar in. Vaknade vid 8, gick upp, när jag väl satt mig vid datorn och ätit min banan tvingade M mig att gå och lägga mig i sängen igen. Så, det var bara att gå och lägga sig igen. Det blev en liten tårta i sängen och presentöppnande, och jag hade sagt klart och tydligt att jag inte ville ha något.. men nänä, inte lyssna på mig. Fick iallafall en lundhags ryggsäck på 60 liter och ett sött litet kort.

spin, styrke och afro


Jag har hunnit med mycket idag. Blev styrke i morse, lite afro för att sedan köra spinning 60. Nu är jag i luleå och ska sätta mig och glo på tv och bara mysa. Imorgon är det min födelsedag, och då blir det mysmiddag och kanske lite träning (hoppas). På freitag blir det prova-på-afro på korpen, och det är jag som leder passet. Det blir spännande. Har inte hunnit bli nervös ännu, men det kanske kommer. Förhoppningsvis går det bra! resident evil nu, sen so you think you can dance..

Bättre än ingenting alls


Jäklar vad man får kommentarer nu från helt främmande människor.. Men en kommentar är ju bättre än ingen kommentar. Tror det blir sängen snart, finns inte så mycket annat att göra. Imorgon tänkte jag köra lite afro, för att sedan på kvällen gå på ett spinningpass. Till helgen blir det party, party, party. Därför borde jag skaffa en dammsugare, especially om vi ska vara hemma hos mig. Ser för täääskigt ut här. Sen måste jag styra upp lite grejs imorgon, ringa några samtal, springa runt lite på stan, fixa, greja.. you know. Dagens fråga: Varför är det inga bra TV-program idag? Why? Den dagen då jag är hemma.. utan några kanaler. Jäkla skit!

Back home


Dags att pallra sig till coopan eller kvantum och handla lite frukt. Måste stilla mitt beroende. Sen blir det träning. Mojsigt värre! På torsdag, då smäller det!

vad händer egentligen?


Good fucking question, and I have no fucking answer..

Alone in the dark


Okej, så mörkt är det inte ute och jag är inte helt ensam. M håller på att målar och spacklar för fullt i hans sovrum, medan jag funderar på att ta en promenad. Har inte något bättre för mig, så varför inte passa på att gå ut och göra något hurtigt? Samtidigt så kan jag ju klura på vad jag önskar mig i födelsedagspresent.

  • Pulsklocka
  • Träningsredskap (tror dock M redan har en massa som jag kan låna, så jag lägger den önskningen på is)
  • mp3spelare/Ipod
  • Nya träningsskor
  • SPA-besök

Ojdå, insåg nu att jag kanske inte behöver klura på vad jag önskar mig. Listan verkar vara rätt lång redan nu.. Dags för promenad!


Last day at work


Idag är det sista dagen på ABB och kombiline. Känns lite sisådär. Jag trivs rätt bra här, men nog kommer det blir skönt med en veckas ledighet. Där efter får jag se vad som händer. Det kanske blir som jag hoppas, annars får jag hitta på något annat vettigt att göra. Kanske hamnar på ABB igen, vem vet? Men först och främst ska jag njuta av min lediga vecka. Ta dagarna som de kommer, sova, träna, äta.. iofs gör jag också dessa sysslor då jag jobbar, men nu blir det annorlunda. Nu kommer jag inte stiga upp tidigt på morgonen, eller lägga mig tidigt på morgonen för att sedan planera min dag och vad jag ska hinna med, vilken tid jag ska lägga mig och sova för att få 8 timmar sömn osvosvosv. Det blir en slapp vecka. Fredag blir däremot inte slapp. Då jäklar blir det party, det har jag bestämt. För på torsdag  joinar jag kärringstadiet - 20 år gammal (ung?!)

Berättade för några dagar sedan att det är mycket tankar som kommer när man ska sova. Istället för att somna så ligger man där och tänker, tänker och tänker lite mer. Nästan så att man tänkar så att det knakar. Oftast så handlar mina tankar om framtiden. Vad vill jag göra? Vad vill jag se? Hur ska jag göra det? När ska jag göra det? Kommer jag ha tid till det, och den största frågan: kommer jag hinna se och göra allt det där som jag drömmer om? Jag har som sagt många tankar och funderingar, speciellt på kvällskvisten innan sovdags.


 


En resa eller två skulle inte sitta helt fel


Var in på ryanair för några dagar sedan, och till min stora förvåning finns de resor för 10kr tur och retur till bland annat Venedig. Blev så sjukt sugen på att boka en, bara för att. Det spelar ju egentligen inte så stor roll om man nu inte skulle kunna åka. 10 kr är ju inte en så stor förlust, men det har inte blivit någonting utav det.. ännu. Ingen som vill följa med, as usual. Nu har man ätit lunch och nu blir det att dra av de två rör som är kvar.. Tjingtjong!

Myskväll


Här sitter jag och har just ätit min middag. Snart blir det sängen och vila upp sig inför morgondagen. Men innan dess så ska jag bara mysa och se på tv. Fast vad är en myskväll utan någon att mysa med? Det är ju ingen äkta myskväll så att säga. Mot vindruvorna och sängen.. löptur imorgon? Känns som att det kan vara en idé, annars blir det väl korpen skulle jag tro. Jobb på söndag också, men sen ledig.Gött!

Det gick jäkligt snabbt


De där 5 timmarna som jag har jobbat gick faktiskt förvånansvärt snabbt. Däremot så har resten av veckan gått långsamt så inni h-vete, men inte klagar jag. Jag lever och mår, och det är väl huvudsaken. Tänkte ta mig till korpen, gärna innan det börjar spöregna igen, sen blir det bara mys framför tvn. Imorgon är det jobb som gäller 06.00-18.00. Peppad till tusen? Nja, det vet jag väl inte men pengarna är mer än välkomna i min plånbok.

Dags att göra bort det viktiga för aftonen, tränandet. Tjing!

Inget ovanligt


Mycket tankar som kommer när man ska lägga sig och sova. Tyvärr så kommer jag inte riktigt ihåg dessa just nu, men de lär komma tillbaka och då kanske jag bloggar om det då.

Fyller år om 6 dagar, 7 om jag räknar in denna fredag. Då blir jag systemmyndig. Go me!

Nu jäklar!


Jag har äntligen tagit tag i det här och skaffat internet. Jajjemen! Så nu kan jag hålla kontakt med omvärlden på kvällarna..

Torsdag 7/8


Dags att kötta på korpen, sedan jobb. Blir jobb hela helgen också.. hade varit skönt att vara ledig, men jag är ju ledig hela nästa vecka. Nu måste jag förbi adecco, sedan frukostlivet.

Snart är allt bra

Det blir bättre och bättre, faktiskt.. Känns inte lika bedrövligt som det gjorde i måndags. Jag har ju hela livet framför mig, varför stressa upp sig? Blev lite sugen på att dra utomlands och jobba, eller något i den stilen. Om det inte blir som jag vill så är det inte hela världen, det finns så mycket annat jag vill och kan göra. Det gäller bara att våga göra det.. det kommer fler chanser.. Men jag hoppas ju!

Förbättring


Depplivet har förbättrats en aning, men jag vill fortfarande bara ligga hemma och inte göra någonting. Ångest är bara förnamnet.. speciellt när man som jag verkligen vill det här. Hem och ta ut tvätten, sen döda på gymmet..

Depp


Depp är bara förnamnet.. Inte en bra dag att arbeta på känner jag. Just nu vill jag bara sjunka genom jorden och stanna där ett tag. Men som min moder sa: Du är en stark tjej, Therese. Det där ordnar sig!

Jag kan inte annat än hoppas på det, annars vette fan vad jag ska göra..