Right in the night



Tänkte bara uppmärksamma er alla att eurodance á la 90-tal is the shit. Sitter här och dunkar på hög volym. (eller någorlunda, med tanke på att jag har en tant till granne). Funderar på att dra mig mot sängen, så att jag orkar upp imorgon. Blir träning på korpen, gööött. Sedan ska jag även göra middag imorgon, har lovat min mami och hennes man att göra det. Får se hur jag lyckas med det, med tanke på att jag är kass på att laga mat. Förhoppningsvis går det att äta i alla fall. Helgen har bestått av utgång. Fredagen var det korven (toxic), och igår var jag på kalles. Lördagen var nog mest lyckad, och det var roligare än fredagen. Fast sällskapet på fredagen gjorde det faktiskt roligare än det egentligen var. Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen. Lär dock ha problem att somna, har sovit rätt mycket idag. Fast iofs vaknade jag kl 08.00 imorse. (09.00, men var ju tvungen att ställa om klockan)

Tjaarå!

Imorgon bär det av hemåt



Jajjemen. Imorgon bär det av, äntligen. Har räknat ner sedan i söndags, och idag är det onsdag. Blir skönt att åka tillbaka till Piteå, där ingen retar mig för min dialekt. Haha ;) Känner mig lite halft som en göteborgare nu, inte en äkta-äkta göteborgare, ni vet, en sån där som kan staden utan och innan och använder sig av flera göteborgs-uttryck, men ändå en göteborgare. Men vad kan jag egentligen kalla mitt riktiga hem? Är det Piteå där jag levt större delen av mitt liv, eller är det Göteborg där jag är bosatt just nu? Klurigt, klurigt. Ser i alla fall fram emot vistelsen i Piteå och att få träffa alla nära och kära. Funderar nästan på att lägga mig och sova nu, så att tiden ska gå lite snabbare.

I wish



I wish, och det vet man. Fy tusan alltså, nu måste detta styras upp, men det får bli efter lovet. Nu ska jag lägga mig ner och vila, sedan blir det en långpromenad längst hamnen. Kanske borde lägga upp lite bilder snart?

Nu kan man andas ut



Så, då var den här veckan snart avklarad. Hade examination i torsdags, och det gick helt okej faktiskt. Så, vi i klassen bestämde oss för att fira att det var över för den här gången, så det blev enlite fest med utgång på valand. Insåg vid 2 tiden att det inte går några bussar hem så det var bara för mig att hänga med Jane till Sinkan där vi sov på några madrasser. Idag har jag ont i hela kroppen och en promenad är ett måste.

På torsdag smäller det!



Stepp-examination igår. Just då kändes det väl inte allt för bra, men jag fick höra att det såg bra ut i alla fall. Kan erkänna att jag är lite nervös, men jag ser nog mest fram emot den, konstigt nog. Då smäller det! Idag blev det föresten strömavbrott för spårvagnarna här i staden. Kaos? Ja.

Blir nog en promenad snart, en lång en. Där efter blir det hem och sova.

Idag är det 5 år sedan.. Tiden går så fort.

coop-dags



Jag kände att det var dags med ett inlägg. Ni vet, ett sånt där lång och intressant, med funderingar om livet och allt som händer med mig och mitt leva-göteborg-liv. Men, sen insåg jag att jag inte har tid eller ork. Okej, visst har jag tid. Jag har hela kvällen på mig att skriva ett vettigt och intressant inlägg, men jag har däremot ingen ork. Samtidigt känns det nästan som att jag är tvungen så att min mor där hemma i Piteå har något att läsa så att hon inte behöver oroa sig för mig, eller kanske oroa sig lite mindre. Inte för att hon är så där jobbigt orolig och ringer mig varje dag för att höra så att jag lever, men nog vet jag att hon sitter där i Piteå och funderar lite var dag vad jag egentligen gör och att det inte hänt något. Så, här kommer den viktiga informationen: Jag är lite trött, men mår annars bra! Det som kommer här nedan kanske inte är lika viktigt och inte heller speciellt intressant, även fast jag skrev där uppe att det skulle bli det.

Jag har just tagit på mig min mössa och ska vandra till coop som ligger en bit från mig, och inhandla lite frukt. (?!) Nej, inte så ovanligt för att vara Therese, i know. Veckan har gått relativt snabbt, och jag gissar på att helgen kommer gå ännu snabbare. Nästa vecka är det examination, och ja det känns lite nervöst. Men jag ska göra mitt bästa, så får vi se vart jag landar. Där efter så är det bara några dagar kvar tills jag åker hem till Piteå igen. Jag längtar faktiskt lite, blir trevligt att träffa alla där hemma.

snabbvisit i la ciudad

Tänkte faktiskt skriva en rad eller två, bara så att min mor där hemma i Piteå har något att läsa, och självklart så att hon vet att jag lever och mår bra. Är rätt mycket nu, inför examinationerna, och efter dansen balettlektion är mina lår helt döda. Sedan måste jag göra en adressändring. Har ju flyttat från Västra frölunda till sannegårdshamnen, där jag trivs som fisken i vattnet. Är underbart att promenera där på kvällarna. Har nästan tänkt ta en promenad när jag kommer hem från stan. Måste även ordna med en massa annat. Mycket som åker runt i huvudet, så jag får se hur det blir i slutändan.

Skriver mer när mitt internet har börjat fungera!